Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα ομορφοκοριτσα με τα πιο ομορφα και καλα μωρα του κοσμου...!!!!

Τι κανετε???

Αναστασακι μου????????? Πηγατε σπιτακι σας???? Μαναρακι μου σε σκεφτομαι συνεχεια και ανυπομονω να μπεις να μας πεις τα νεακια σου! Καποια στιγμη εχουμε ραντεβου στο skype ε? Μην ξεχνιομαστε! Ο μπεμπης θελει να δει τον φιλαρακο του...!!!!!! Να μου φιλησεις ρουφηχτα τον μπεμπακο σου!!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, την νυχτα ξυπναμε 2 φορες στανταρ για ζιζι αλλα σημερα ξυπνησε στις 6μιση για 2η φορα και μετα δυσκολα κοιμηθηκε! Ο φωτεινος αγκαλιτσας ομως το εκανε το θαυμα του παλι...τον κοιμησε!

Παω να σας διαβασω....

Καλημερα, Ματινααα!!! Πωπω πρεπει να σε εχει ξεζουμισει ο μικρουλης!! χιχι Τι ωραια που πρεπει να ειναι ομως....ονειρεμενος μου φαινεται ο θηλασμος! Μακαρι να τα καταφερω κι εγω...:rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα, Ιωαννα μου καλη! Με το καλο να ετοιμασετε το δωματιακι του! :P Λογικο να εισαι τοσο ενθουσιασμενη! Γιατι εγω; Πως και πως περιμενω αυτη τη στιγμη! Αδου σιγα σιγα λεω να ξεκινησω να ψωνιζω κανενα φορμακι, καμια πιπιλα...δεν κρατιεμαι!:P

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!:D

Κι εγώ είχα από νωρίς ενθουσιασμό γι'αυτή τη στιγμή! Κρατιόμουνα όμως! Τώρα όμως που τα ψωνίζω όλα μαζί είναι τρέλλα! Την Πέμπτη έχεις β' επιπέδου; Καλά αποτελέσματα να έχεις (που θα έχεις) και αν θες τη γνώμη μου μην καταπιέζεσαι! Αν θες να πάρεις κάτι για τη μπέμπα να το πάρεις!

Καλημερα ομορφοκοριτσα με τα πιο ομορφα και καλα μωρα του κοσμου...!!!!

Τι κανετε???

Αναστασακι μου????????? Πηγατε σπιτακι σας???? Μαναρακι μου σε σκεφτομαι συνεχεια και ανυπομονω να μπεις να μας πεις τα νεακια σου! Καποια στιγμη εχουμε ραντεβου στο skype ε? Μην ξεχνιομαστε! Ο μπεμπης θελει να δει τον φιλαρακο του...!!!!!! Να μου φιλησεις ρουφηχτα τον μπεμπακο σου!!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, την νυχτα ξυπναμε 2 φορες στανταρ για ζιζι αλλα σημερα ξυπνησε στις 6μιση για 2η φορα και μετα δυσκολα κοιμηθηκε! Ο φωτεινος αγκαλιτσας ομως το εκανε το θαυμα του παλι...τον κοιμησε!

Παω να σας διαβασω....

Καλημέρα κοριτσάρα μου! Ξυπνάει για ζιζί ο ζιζάκιας; Χαχαχαχαχχα!!!! Πω πωωω χαρές!!! Διαβάζω το βιβλίο του Παπαβέντση για το θηλασμό γιατί δεν βρήκα της Πατσούρου πουθενά και αν ήμουν μία φορά υπέρ του θηλασμού τώρα είμαι 1000 φορές υπέρ! Θα το θηλάσω το μωρό μου ο κόσμος να χαλάσει! Και το καλό είναι πως το διαβάζει και ο άντρας μου και ξέρω πως τουλάχιστον ψυχολογικά θα με βοηθήσει! Το είπα και στο γιατρό μου και μου λέει: Μόλις γεννηθεί και κλάψει το πήρες κατευθείαν στο ζιζί!!!! Χαχαχαχαχ!!! Πολύ χάρηκα που με στηρίζει και ο γιατρός μου σε αυτό!!!

Ααααα ευχαριστώ και για τη συνταγή! Από βδομάδα στάνταρ θα τη φτιάξω!!

Κι εγώ είχα από νωρίς ενθουσιασμό γι'αυτή τη στιγμή! Κρατιόμουνα όμως! Τώρα όμως που τα ψωνίζω όλα μαζί είναι τρέλλα! Την Πέμπτη έχεις β' επιπέδου; Καλά αποτελέσματα να έχεις (που θα έχεις) και αν θες τη γνώμη μου μην καταπιέζεσαι! Αν θες να πάρεις κάτι για τη μπέμπα να το πάρεις!

Ευχαριστω πολυ! Θα σας ενημερωσω αυριο για τα νεοτερα..:rolleyes: Κοιτα κανα δυο ετσι για να γλυκαθουμε σιγουρα θα αγορασω... Σε μιαμιση βδομαδα μπαινω στον 6 ετσι κι αλλιως...:D Ασε που τοσα που ειναι θελω να τα παιρνω λιγα λιγα να μη μας φανουνε και τα λεφτα πολλα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ευχαριστω πολυ! Θα σας ενημερωσω αυριο για τα νεοτερα..:rolleyes: Κοιτα κανα δυο ετσι για να γλυκαθουμε σιγουρα θα αγορασω... Σε μιαμιση βδομαδα μπαινω στον 6 ετσι κι αλλιως...:D Ασε που τοσα που ειναι θελω να τα παιρνω λιγα λιγα να μη μας φανουνε και τα λεφτα πολλα!

Έχεις δίκιο κι εγώ μετά τη β' επιπέδου άρχισα να κοιτάω για προίκα, καρότσι και τα υπόλοιπα γιατί κακά τα ψέματα τα λεφτά είναι αρκετά και δεν μπορούμε να τα πάρουμε όλα μαζεμένα! Λίγα λίγα! Πάντως αν πας στα Τζάμπο να προτιμήσεις τα ζιπουνάκια αλλά όχι τα 0 νούμερο! Από 3 και πάνω για τον πρώτο καιρό! Εμένα το μόνο που μου έμεινε τώρα να πάρω είναι αποστειρωτής, υγραντήρας, ενδοεπικοινωνία και μία κουβερτούλα ακόμη! Όταν ξαναπάω γιατρό στις 18 του μήνα θα τα πάρω κι αυτά να τελειώνω! Από βδομάδα θα έρθει η μαμά μου για σίδερο γιατί έχει μαζευτεί πολύυυυυυυ πράγμα!!!!

Διαφημίσεις

:)ναι..ειναι ομορφα εδω εσυ που μενεις?πραγματι μπερδεμα...παει τωρα !του χρονου παλι!για πες τιποτα καινουριο που κανει η μπεμπα σου!εμενα απο χθες που γελασε 3 φορες με φωνη!!!!της τραγουδουσα μια ωραια πεταλουδα!

ξεκαρδιζεται οταν της μιλαμε κ οταν την βαζω το δακτυλο μου στην μυτη και στα χειλια, βγαζει κραυγουλες σαν να θελει να κουβεντιασει!!! επισης παιζει με παιχνιδια που παταει, η σπρωχνει και παιζουν μουσικη, μολις τα καταφερει ξεκαρδιζεται!!! ειναι γλυκα!!! αθηνα μενω.

ιωαννακι με γεια τα πραγματακια! αντε μονο ο μπεμπης λειπει!!!:-)

πεταλουδιτσα παρε, μην καταπιεζεσε, και εγω μετα την β επιπεδου ξεκινησα τα ψωνια! ειναι παρα πολλα τα πραγματα για να τα παρεις μια κ καλη ξεκινα σιγα σιγα!

ματινακι πραγματι ο αγκαλιτσας ειναι ολα τα λεφτα!!!

ξυπνησε το ζουζουνακι μου, παω!

Δεν προλαβα να διαβασω πολλα γιατι ταϊσα τον μπεμπη μετα τον εβαλα για υπνο αλλα λαγοκοιμοταν και μου ξυπναγε συνεχεια....

Σας εχω νεα.....

Μιλησα στο skype με το Αναστασακι μας και ειδα και τον μπεμπουλη της!

Κοριτσια ολα τα λεφτα ο μπουλουκακος! Πολυ ομορφος φτου φτου μη τον ματιασω...ειναι ανοιχτοχρωμα τα μαλλακια του, μου θυμησε το μπεμπακο μου οταν ηταν νεογεννητος...εχουν ιδια μυτη...αχαχαχαχ!!!!! Ησυχουλης ειναι μου ειπε και γκρινιαζει μονο οταν ειναι να φαει....τον θηλαζει αποκλειστικα! Μπραβο Αναστασακι μου!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα...ενα πλυντηριο θελω να απλωσω και δεν με αφηνει το ζουζουνι...μαλλον θα το απλωσω οταν θε ερθει ο αντρας μου!

Ειδα φευγαλαια οτι το Ρανιακι εχει γιατρο και η Ελενιτσα β'επιπεδου?????

Με το καλο να δειτε τα κοριτσακια σας αγαπουλες μου!!! Περιμενουμε νεα ε?

Καλεεεε????? Τι ξεχασιαρα που ειμαι???????

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τις ευχες σας για τα γενεθλιακια του αντρουλη μου! Τελικα δεν του πηρα τιποτα γιατι το θεωρησα κοροιδια να παρω κατι με δικα του λεφτα...θα του το χρωσταω λοιπον και οταν πιασω δουλεια θα του το παρω...χιχιχιχι!!!! Στο τζαμπο τελικα μπηκαμε και οι 3 μας και ουτε καρτουλα δεν μπορουσα να του παρω γιατι θα την εβλεπε...δεν πειραζει ομως...να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα ειναι περιττα!

Βεβαια οταν αλλαξε ο χρονος μου εδωσε ο αντρουλης μου δωρακι και εβαλα τα κλαματα απο την συγκινηση! Ξερω οτι ερχομαστε στενα οικονομικα και δεν περιμενα να μου παρει κατι και γι'αυτο τα εμπιξα! Τεσπα!!!!! Υγεια θελω να εχουμε και απο δωρα εχουμε μπουχτισει τοσα χρονια!

Καλεεεε????? Τι ξεχασιαρα που ειμαι???????

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τις ευχες σας για τα γενεθλιακια του αντρουλη μου! Τελικα δεν του πηρα τιποτα γιατι το θεωρησα κοροιδια να παρω κατι με δικα του λεφτα...θα του το χρωσταω λοιπον και οταν πιασω δουλεια θα του το παρω...χιχιχιχι!!!! Στο τζαμπο τελικα μπηκαμε και οι 3 μας και ουτε καρτουλα δεν μπορουσα να του παρω γιατι θα την εβλεπε...δεν πειραζει ομως...να ειμαστε καλα και ολα τα αλλα ειναι περιττα!

Βεβαια οταν αλλαξε ο χρονος μου εδωσε ο αντρουλης μου δωρακι και εβαλα τα κλαματα απο την συγκινηση! Ξερω οτι ερχομαστε στενα οικονομικα και δεν περιμενα να μου παρει κατι και γι'αυτο τα εμπιξα! Τεσπα!!!!! Υγεια θελω να εχουμε και απο δωρα εχουμε μπουχτισει τοσα χρονια!

υγεια ρε ματινακι! δεν πειραζει, αλλωστε εσυ του εκανες το καλυτερο δωρο!!! τον μπεμπακο σας κ την αγαπη σας!

αχ μιλησες με το αναστασακι! ομορφος ο μπεμπακος! αχ τι καλα! τι λεει ειναι τρελλαμενη??????

ψωφισα σημερα! εκανα ενα σωρο δουλειες, κ πρεπει να παω κ στο μαγαζι το μεσιμερι!

κοριτσάκια μου τι κάνετε?εμείς μαμ κακα και νάνι! Μπαίνω από το κινητό γιατί δεν μπορώ να κάθομαι με πονάνε τα ράμματα!ακόμα κ τον μικρό υποφέρω όταν τον τάιζω αν και δοκιμάζω κ αλλες στάσεις! Πιστεύω σε καμία εβδομάδα να μπορώ να κάθομαι και να μπαίνω κ στο καφέ!! Μου λείπετε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου τι κάνετε?εμείς μαμ κακα και νάνι! Μπαίνω από το κινητό γιατί δεν μπορώ να κάθομαι με πονάνε τα ράμματα!ακόμα κ τον μικρό υποφέρω όταν τον τάιζω αν και δοκιμάζω κ αλλες στάσεις! Πιστεύω σε καμία εβδομάδα να μπορώ να κάθομαι και να μπαίνω κ στο καφέ!! Μου λείπετε!

αναστασακι μουουυοουουουουυου....καλωςηρθεςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!

καλο σαραντισμο αγαπουλα μου!!!!!υπομονη κοριτσακι μου με τα ραμματα...θα περασει σε λιγες μερες!!!!;)

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αγαπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....γυρισα απο γιατροοοοοο!!!!!

το μπουμπουκι μας ειναι 3 κιλα!!!!

δεν πηρα ουτε ενα κιλο...κουφοοοοοο????κι αν εφαγα αυτο το μηνα που περασε!!!!!ανηκουστο αλλα χαιρομαι παρα πολυ!!!!!ειμαι στα 16 κιλα συνολο!!!!

με εξετασε και απο κατω και μου ειπε: ''ααααα...θα γεννησεις μονη σου εσυ''

χαχαχααχαχχααχχα.....του λεω γιατρουλη μου πιστευω οτι θα γεννησω πιο νωρις....και μου ειπε οτι σε καμια 20αρια μερες μαλλον θα γεννησω!!!!

στις 12 του μηνα εχω παλι ραντεβου......λετε να προλαβω???????????????/

αχχαχαχαχααχχα

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......καταφθανει το σπλαχνο μουουουουυουουουο!!!!!

παω να φτιαξω παστιτσιοοοοοοοοοοο.....εχω να φαω μηνεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!

μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

αγαπουλεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.....γυρισα απο γιατροοοοοο!!!!!

το μπουμπουκι μας ειναι 3 κιλα!!!!

δεν πηρα ουτε ενα κιλο...κουφοοοοοο????κι αν εφαγα αυτο το μηνα που περασε!!!!!ανηκουστο αλλα χαιρομαι παρα πολυ!!!!!ειμαι στα 16 κιλα συνολο!!!!

με εξετασε και απο κατω και μου ειπε: ''ααααα...θα γεννησεις μονη σου εσυ''

χαχαχααχαχχααχχα.....του λεω γιατρουλη μου πιστευω οτι θα γεννησω πιο νωρις....και μου ειπε οτι σε καμια 20αρια μερες μαλλον θα γεννησω!!!!

στις 12 του μηνα εχω παλι ραντεβου......λετε να προλαβω???????????????/

αχχαχαχαχααχχα

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......καταφθανει το σπλαχνο μουουουουυουουουο!!!!!

Αχ, Ρανιουκο!! Πολυ συγκινηση λεμεε!!!! 3 ολοκληρα κιλα;;; Ετοιμη ειναι αυτη καλεε!! Κι εσυ ουτε ενα κιλακι πηρες;; Στυλακι μου εσυ!! Μπραβο σου!:P Σε εικοσι μερες περιπου,ε;;; Πωπωπω.....Απιστευτο! Πας κι εσυ!! Πες οτι γεννησες!!!χαχαχαχ!! Ερχεται το Ρανιουκο σπλαχνοοο!!!:lol::lol::lol:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κι εμας μας λειπεις κοριτσακι!!! Κουραγιο με τα ραμματα.... Χαλαλι!!:P Τελικα οπως και να γεννησεις, καποια ραμματα θα πονανε, δε γλιτωνουμε! :rolleyes: Σε περιμενουμε εδω μολις μπορεσεις! Η Ρανια βεβαια δεν ξερουμε αν θα ειναι εδω ή αν θα γενναει....ειδωμεν! Στα χναρια σου παταει! Φιλακια πολλα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...