Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου είμαι ξάπλα στον καναπέ επιτέλους.Μπαίνω από το κινητό.

κοιμούνται κ οι δύο.ο μικρούλης πολύ Γκρίνια σήμερα πριν Λίγο κατάφερα να τον κοιμησω.

Ματίνακι μου να χαίρεσαι τον αντρουλη σου.Πολύχρονος.δεν πειράζει που δεν θα του κανείς δωράκι φέτος άλλωστε του έκανες το καλύτερο.το αγγελούδι σας.

ΧΡΥΣΑΝΘΑκι μοΥ δεν προλαβαίνω Ξύπνησε..κλαιεί. Πάλι..:-(

Θα ξαναμπώ..αν τα κατάφερΩ..

γεια σας κοριτσακια!

ματινακι να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! για το δωρο αστα, κ εγω εχω να παρω λεφτα απο μαγαζι 2 μηνες περιπου, αυτο που κανω ειναι οταν περνω λεφτα για ψωνια για το σπιτι παντα καβατζαρω ενα πενταευρο! 10 φορες αμα γινει νατο το 50αρικο! μια χαρα δωρο

νατασακι δεν εχω να πω τιποτα για την πεθερα!

ελενακι μου, χρυσανθακι ιωαννακι τι κανετε? εγω κοιμομουν ολοι μερα σημερα, ημουν λιωμα!

το αναστασακι θα ειναι σπιτακι του τωρα!

ρανακι μια χαρα ειναι το παιδακι σου, μην αγχωνεσαι!!!

φιλακια κοριτσια , θα μπω αυριο παλι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μουουουυοουουυ....κου κου κου...

τι μου κανετε????

αχ δεν εχω κουραγιο να γραψω για καθε μια ξεχωριστα.....ειμαι πτωμα απο τη δουλεια και τις δουλιτσες εδω στο σπιτι....η πλατη μου με εχει πεθανει!!!ευτυχως ο γοφος ειναι καλα!!!!

αυριο εχω γιατρο στις 4.30 μετα τη δουλεια...θα δω τη μπουμπου μου!!!!!χιχιχιχιχχιχι να δω τι θα μου πει....

το αναστασακι μας θα ειναι αγκαλιτσα με το καμαρι της τωρα....τι ευτυχια θεε μου!!!!

παω να ξαπλωσω αγαπουλες μου/.......σας φιλω ολες γλυκα!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Γεια σας, αγαπουλες! Τι μου κανετε; Λιγο πολυ σας διαβασα και χαιρομαι που ειστε ολες καλα!

Τατασουλα...ΑΧ! Αυτες οι πεθερες!!! Ειναι ωρες ωρες μυστηριες και ενοχλητικες!! Επισης αδιακριτες και κουραστικες...:mad: Σε καταλαβαινω και καλα εκανες που της τα ειπες ενα χερακι! Οσο για τον αντρουλη σου, μαμα του ειναι, δεν το περιμενε κιολας και εμεινε παγωτο,ε; χαχα Αστα να πανε! Αυτο που ειπες πολυ σωστη παρατηρηση... Οι μανουλες και μελλουσες που περιμενετε αγορακια να ειστε πιο χαλαρες σας παρακαλουμε...:rolleyes: Μην ταλαιπωρουνται και τα κοριτσακια μας.. χιχι :rolleyes:

Ρανιακι μου, σχεδον ετοιμογεννο να ξεκουραζεσαι μωλε! Ακομη στη δουλεια πας; Χαρα στο κουραγιο σου!!! :rolleyes: Με το καλο αυριο να δεις τη μπιζουδενια σου!!

Ματιναρα!! Χρονια πολλα και καλα στον αντρουλη σου!!! Πώς τα περασατε;;; Ο μπουμπουκος μεγαλωνει;;; Θεριευει;;;; Φανταζομαι!!! :P:p:p

Ελενακι μου, γιατι κλαιει ο αγοραρος;;; Κατι θα το ενοχλει το καημενουλι....:confused:Δωστου γλυκα φιλακια απο μας μπας και ηρεμησει...

Χρυσανθη, Γιωτακι, Ποπακι, Ιωαννακι.... (ξεχασα καποια; ) πολλα φιλακια και μια γλυκια καληνυχτα! :P

Αναστασακι!!!!! Γιουχου!!! Μας λαμβανεις;;; Δυσκολα,ε;;; Καταλαβαινουμε... Εισαι ταγμενη! χιχι Μακια ρουφηχτα στο μπουμπουκακι σου! :lol:

Εμεις ειμαστε καλα, ησυχα, τα ιδια... Κλωτσαμε και αρχισε να φαινεται στιγμιαια βουναλακι στην κοιλια (αν και ακομη δεν εχει φουσκωσει πολυ)..:D Την Πεμπτη θα παμε στο γιατρο για β' επιπεδου. Για να δουμε! :rolleyes:

Καληνυχτα!!!:P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα φιλεναδιτσες μου γλυκες!!!η μικρουλα κουνιεται..ξυπναει...αλλα λεω προλαβαινω μια καλημερα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημερα φιλεναδιτσες μου γλυκες!!!η μικρουλα κουνιεται..ξυπναει...αλλα λεω προλαβαινω μια καλημερα!

καλημερα κορες!!!

σημερα το καμαρι μου ξυπνησε 8! ξεκουραστηκα!!!

ελενακι πεταλουδα, καλη χρονια, καλη β επιπεδου να εχεις!

ρανακι σαν κ εμενα κ εσυ! μεχρι τελευταια στιγμη δουλευα κ εκανα γενικη στο σπιτι! δεν πειραζει θα γεννησεις ευκολα!!!

χρυσανθακι, τι κανεις? ξυπνησε το νινακι? τι δουλεια κανει ο αντρας σου, διαβασα ειχε παει σε μοναστηρι κ εψελνε, ειναι ψαλτης η κανει κ αλλη δουλεια?

Διαφημίσεις

Καθυστερησε ο αντρας μου και ξαναμπηκα για λιγο....

Αχ μωλε περαστικουλια της...μπορει ομως απλα να ρουθουνιζει και ο δικος μου ετσι ειναι συνηθως...δεν ειναι κρυωμα αυτο ολα τα μωρα το παθαινουν!

Εμεις ακομα δεν τον εχουμε δωσει αγκαλια σε κανεναν αλλα δεν ειμαι και υστερικη! Απλα θελω καθαριοτητα και προσοχη αν καποιος ειναι αρρωστος να μην ερχεται στο σπιτι....βασικα μονο οι οικογενειες μας εχουν ερθει μεχρι στιγμης...ολοι οι αλλοι μου λενε οτι θα ερθουν μετα το εμβολιο δηλαδη απο την αλλη τεταρτη και μετα!

Αν ηταν καλοκαιρι θα συμπεριφερομασταν διαφορετικα...τωρα ομως ο χειμωνας εχει ιωσεις οποτε πρεπει να προσεχουμε και οι αλλοι να καταλαβαινουν!

Μαλλον κρυωμενη ειναι φιλεναδα γιατι μου βηχει κιολας:-(:-(Ευτυχως εχω παιδιατρο σημερα!Ειναι το ραντεβου για το εμβολιο αλλα αν οντως ειναι αρρωστουλα μαλλον θατο μεταφερουμε...εχω αγωνια...Και γω αν ηταν καλοκαιρι θα ειμουν πολυ πιο χαλαρη αλλα τωρα μπορει ο αλλος να εχει ιωση αλλα να ειναι στο πρωτο 24ωρο που δεν εχει συμπτωματα αλλα την κολλαει..πιο πολυ αυτη η σκεψη με αγχωνει γιατι πραγματικα δεν πιστευω οτι καποιος που ξερει οτι ειναι αρρωστος παει επισκεψη σε τοσο μικρο μωρακι...ειναι ωραιο που εκει αποτι φαινεται σε καταλαβαινουν ελπιζω την επομενη φορα που θα πω οχι να μην παρεξηγηθω αλλα κ να παρεξηγηθω νομιζω οτι δεν θα ειναι δικο μου το λαθος..κ ο καλος τροπος με τον οποιο θα πω το οχι εννοητε φυσικα!αντε γιατι στην τελικη εγω κ το παιδακι μουτα τραβαμε τωρα...οταν κανει κ το δευτερο εμβολιο με βλεπω να χαλαρωνω μετα απο αυτο που παθαμε!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα κορες!!!

σημερα το καμαρι μου ξυπνησε 8! ξεκουραστηκα!!!

ελενακι πεταλουδα, καλη χρονια, καλη β επιπεδου να εχεις!

ρανακι σαν κ εμενα κ εσυ! μεχρι τελευταια στιγμη δουλευα κ εκανα γενικη στο σπιτι! δεν πειραζει θα γεννησεις ευκολα!!!

χρυσανθακι, τι κανεις? ξυπνησε το νινακι? τι δουλεια κανει ο αντρας σου, διαβασα ειχε παει σε μοναστηρι κ εψελνε, ειναι ψαλτης η κανει κ αλλη δουλεια?

καλημερα Γιωτακι!κοιμηθηκες καλα μπραβο!κοσμηματοπολειο εχουμε ,στη βυζαντινη εχει πτυχιο αλλα δεν τοκανει σαν επαγγελμα απλα στο μοναστηρι που παμε κανει πρωτοψαλτης κυριακη παρα κυριακη κ στις μεγαλες γιορτες..στομαγαζι δουλευουμε σεζον(μαρτη με οκτωβρη)και τωρα ειναι πολυ πιο χαλαρος...ειμαι πολυ τυχερη που γεννησα νοεμβρη!λες κ τον περιμενα να τελιωσει:lol::lol::lol:τελειωσατε εσεις με την απογραφη?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα Γιωτακι!κοιμηθηκες καλα μπραβο!κοσμηματοπολειο εχουμε ,στη βυζαντινη εχει πτυχιο αλλα δεν τοκανει σαν επαγγελμα απλα στο μοναστηρι που παμε κανει πρωτοψαλτης κυριακη παρα κυριακη κ στις μεγαλες γιορτες..στομαγαζι δουλευουμε σεζον(μαρτη με οκτωβρη)και τωρα ειναι πολυ πιο χαλαρος...ειμαι πολυ τυχερη που γεννησα νοεμβρη!λες κ τον περιμενα να τελιωσει:lol::lol::lol:τελειωσατε εσεις με την απογραφη?

α πολυ ενδιαφερον!!! πτυχιο στην βυζαντινη, πωπω!

ωραιο το ρεθυμνο, εχω παει 3-4 φορες.

α και εχεις βοηθεια τωρα ε? τελεια!

ναι ευτυχως τελειωσαμε, θα ερθει αυτος απο το προγραμμα που εχω το λογιστικο, να μου περασει την απογραφη στο κομπιουτερ σημερα το απογευμα, κ μετα τελος!!! φετος ηταν πιο δυσκολα γιατι λογω κρισης δεν κλεισαμε το μαγαζι στην απογραφη, μετραγανε τα παιδια κ πουλαγαμε κιολας, καταλαβαινεις μπερδεμα, αλλα χρειαζομασταν λεφτα κ ετσι δεν κλεισαμε!

ευτυχως ολα καλα!!!

ασχετο! θυμαστε για το αλεξανδρας για κατι παιδακια που ηταν και χρειαζοτουσαν ρουχα? τα εχουνε παει στο ελενας, μου το επιβεβαιωσε η αδελφη μου ειναι μαια εκει! εγω θα στειλω ρουχαλακια.

Κτιριο Μαρικα Ηλιαδη, 4ος όροφος

α πολυ ενδιαφερον!!! πτυχιο στην βυζαντινη, πωπω!

ωραιο το ρεθυμνο, εχω παει 3-4 φορες.

α και εχεις βοηθεια τωρα ε? τελεια!

ναι ευτυχως τελειωσαμε, θα ερθει αυτος απο το προγραμμα που εχω το λογιστικο, να μου περασει την απογραφη στο κομπιουτερ σημερα το απογευμα, κ μετα τελος!!! φετος ηταν πιο δυσκολα γιατι λογω κρισης δεν κλεισαμε το μαγαζι στην απογραφη, μετραγανε τα παιδια κ πουλαγαμε κιολας, καταλαβαινεις μπερδεμα, αλλα χρειαζομασταν λεφτα κ ετσι δεν κλεισαμε!

ευτυχως ολα καλα!!!

:)ναι..ειναι ομορφα εδω εσυ που μενεις?πραγματι μπερδεμα...παει τωρα !του χρονου παλι!για πες τιποτα καινουριο που κανει η μπεμπα σου!εμενα απο χθες που γελασε 3 φορες με φωνη!!!!της τραγουδουσα μια ωραια πεταλουδα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

ασχετο! θυμαστε για το αλεξανδρας για κατι παιδακια που ηταν και χρειαζοτουσαν ρουχα? τα εχουνε παει στο ελενας, μου το επιβεβαιωσε η αδελφη μου ειναι μαια εκει! εγω θα στειλω ρουχαλακια.

Κτιριο Μαρικα Ηλιαδη, 4ος όροφος

:)ναι..ειναι ομορφα εδω εσυ που μενεις?

μαλλον Αθηνα ε?:lol:

πολυ καλη κινηση Γιωτακι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Αναστασακι μουουουιυ!!!!Σε σκεφτομαι κ μου λειπεις!Σαγαπω πολυ πολυ!

Λενακι μου ελπιζω σημερα να εχεις μια πιο ευχαριστη μερα κ να ειναι καλυτερα ο μικρουλης κ νασου κανει χαρες!

Ρανιουκο μου κουραση ε?καλα ποτε σταματας καλο μου απο τη δουλεια?θελουμε νεακια μολις γυρισεις απο τον γιατρο!

Ελενιτσα καλη εξεταση!περιμενουμε νεακια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι μου κάνετε; Πολύ κρύο βρε κορίτσια! Ξυπνάω το πρωί και έξω φαίνονται όλα άσπρα λες κι έχει χιονίσει όλη τη νύχτα!

Φτιάξαμε και την κούνια του μπέμπη εχθές, την συρταριέρα και σήμερα ο άντρας μου πήγε το στρωματάκι του στο καθαριστήριο! Από βδομάδα θα το πάρουμε! Έχω τόση χαρά που ετοιμάζω το δωμάτιο που κάνω σα χαζή!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα φιλεναδίτσες! Τι μου κάνετε; Πολύ κρύο βρε κορίτσια! Ξυπνάω το πρωί και έξω φαίνονται όλα άσπρα λες κι έχει χιονίσει όλη τη νύχτα!

Φτιάξαμε και την κούνια του μπέμπη εχθές, την συρταριέρα και σήμερα ο άντρας μου πήγε το στρωματάκι του στο καθαριστήριο! Από βδομάδα θα το πάρουμε! Έχω τόση χαρά που ετοιμάζω το δωμάτιο που κάνω σα χαζή!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα, Ιωαννα μου καλη! Με το καλο να ετοιμασετε το δωματιακι του! :P Λογικο να εισαι τοσο ενθουσιασμενη! Γιατι εγω; Πως και πως περιμενω αυτη τη στιγμη! Αδου σιγα σιγα λεω να ξεκινησω να ψωνιζω κανενα φορμακι, καμια πιπιλα...δεν κρατιεμαι!:P

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!:D

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα ομορφοκοριτσα με τα πιο ομορφα και καλα μωρα του κοσμου...!!!!

Τι κανετε???

Αναστασακι μου????????? Πηγατε σπιτακι σας???? Μαναρακι μου σε σκεφτομαι συνεχεια και ανυπομονω να μπεις να μας πεις τα νεακια σου! Καποια στιγμη εχουμε ραντεβου στο skype ε? Μην ξεχνιομαστε! Ο μπεμπης θελει να δει τον φιλαρακο του...!!!!!! Να μου φιλησεις ρουφηχτα τον μπεμπακο σου!!!!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, την νυχτα ξυπναμε 2 φορες στανταρ για ζιζι αλλα σημερα ξυπνησε στις 6μιση για 2η φορα και μετα δυσκολα κοιμηθηκε! Ο φωτεινος αγκαλιτσας ομως το εκανε το θαυμα του παλι...τον κοιμησε!

Παω να σας διαβασω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...