Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσακια μου τι κανετε?????????????

εγω μολις γυρισα και φτιαχνω φαγακι...

σημερα θα φτιαξω τη βαλιτσουλα μου!!!!!

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.......35 και σημεραααααααααααα!!!!!

ρανακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!! you are the next!!! περνε σειρα!

δεν εχω φυγει ακομα απο την δουλεια, σε λιγακι την κανωωωωωωω!!!:lol:

καλο φτιαξιμο βαλιτσας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάρες μου!σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας!κ για την γλάστρα!θα το φροντίζω κ θα σας θυμάμαι!είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη!δεν μπορώ πραγματικά να σας περιγράψω αυτό που νιώθω!με το καλό και τα αλλά κοριτσάκια μας! Και εύχομαι Καλή χρόνια κ με υγεία για όλο τον κόσμο!τώρα που κοιτάω το μωρό μου μόνο αυτό σκέφτομαι.λέω παναγίτσα μου μόνο υγεία θέλω! Όταν γυρίσουμε σπίτι θα μπω να σας γράψω με την 1η ευκαιρία! Φιλάκια πολλά! Μάλλον τρίτη πρωί θα φύγουμε!

αναστασακι μουυυυυυυυυ!!! τωρα ειδα οτι εγραψες!!!!!! να σου ζησει και παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

καλε σε ποιον μοιαζει??????? τι σας λενε?????????? εμενα μου αρεσε πολυ στο μαιευτηριο, κ με τις κοπελες που ειμασταν εκει ειχαμε πολυ γελιο και συμπαρασταση στον νεο μας ρολο!!! βεβαια οταν γυρισα σπιτι, ηταν τελεια!!!!

ρανακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!! you are the next!!! περνε σειρα!

δεν εχω φυγει ακομα απο την δουλεια, σε λιγακι την κανωωωωωωω!!!:lol:

καλο φτιαξιμο βαλιτσας!!!

γιωτακι μουουουυουουουυ.....ναι....ειμαι η επομενη παναγια μου!!!!!

αχ το μονο που ευχομαι ειναι να γεννηθει καλα η μπιζουδενια μου!!!!αυτο παρακαλω μονο!!!!:D

η βαλιτσουλα σχεδον ετοιμη....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Ματινακι μου νομιζω πως δεν σου ειπα καλη χρονια..τωρα μου ηρθε φλασια~:rolleyes:

καλη χρονια αγαπουλα μου με υγεια κ ευτυχεια σε σενα κ στην ομορφη οικογενεια σου!

Ματινακι μου κ γω εχει εδω κ ενα μηνα αν οχι παραπανω που χρησιμοπιω το 3 νουμερο πανας!ειναι πιο ανετα , με βολεψαν πολυ της babylino ..ειναι πολυ καλα ..αποροφητικα ..κ ειδικα τωρα που ο μικρος δεν ξυπναει το βραδυ για μαμ αντεχει η πανα μεχρι το πρωι..ουτε λερωνεται ουτε τιποτα δοκιμασε..παιρνω κ της παμπερς αλα μπορω να πω οτι μου εχιε λερωθει με κεινες αν κ ειναι πολυ καλες δεν το συζητω αλα κ της μπειμπιλινο ειναι εξισου καλες δοκιμασε να δεισ;)..το 3 σιγουρα!;)

εμενα τα μελομακαρονα τον πειραξαν Ματινακι μου κ δεν ξααναεφαγα!

οσο για τα κιλακια μαι χαρα εισαι ησουν κ αδυνατη κ τα 2 που σου εμειναν πιστευω σου πανε..εγω ειμαι -3..κατεβαινουν απο μονα τους τα κιλα..εγω τρωω κανονικοτατα απαλ προσεχω καπια φαγητα για το μωρο!ειμαι 57 τωρα στην δικια μου ..ισως να ειμαι κ λιγοτερα γιατι δειχνει 1 κιλο παραπανω η δικια μου!:tongue:

εγω εφαγα μανιταρια χθες μεσα σε σαλατα..μακαρι να μην τον πειραξουν!

παω τωρα γκρινιαζει ο σκατουλης.:tongue:.τον εχω στη κουνια!

φιλακιαααααααααααα!

Λενιω μου δεν ειπαμε καλη χρονια??? Καλη χρονια καμαρι μου με υγεια και αγαπη παντα στο σπιτικο σας!

Μαλλον θα πρεπει να ξεκινησω να του βαζω ολη την μερα την πανα νουμερο 3...εχω 5-6 ακομα απ΄τις μικρες οποτε μετα κατευθειαν στο 3 και δεν ειμαστε ακομα ουτε 2 μηνων...και γω babylino εχω στο νουμερο 3 και μου αρεσουν πολυ....μεχρι τωρα χρησιμοποιουσα libero αλλα αν βρισκω babylino θα τις προτιμω...εδω δεν βρισκω ευκολα ομως μονο οταν παμε αθηνα στον σκλαβενιτη βρισκω ολα τα νουμερα...τεσπα θα δω!

Φιλιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε; Ματινάκι, Ελενάκι, Γιωτάκι, Χρυσανθάκι, Ρανιούκοοοοοοοο τι κάνετε;;; Αχ εγώ σήμερα έβαλα πλυντήρια τα ρουχαλάκια του μπέμπη, την προικούλα του και έχει τόση παγωνιά έξω που τα μάζεψα μέσα τώρα με τον αντρούλη μου και τα βάλαμε στα καλοριφέρ και σε απλώστρα μπροστά στο τζάκι! Σε λίγο περιμένω και τη μανούλα μου για καφέ! Κοριτσάκια μου γλυκά από το καλοκαίρι γέννησε το Ποπάκι μας, το Λενάκι μας, η Ματινούλα μας και τα άλλα κοριτσάκια και τώρα με την Αναστασία μας με έχει πλυμμηρίσει τόσο πολύ αυτό το συναίσθημα που ξαφνικά αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που στεκόμαστε τόσο πολύ η μία στην άλλη και να σας πω πόσο σας ΑΓΑΠΩ!!!!!

Ζούμε την απόλυτη ευτυχία και εύχομαι πάντα ο Θεός να μας χαρίζει υγεία σε εμάς και στα παιδάκια μας!

Σας φιλώ γλυκά όλες εσάς και τα μωράκια σας και στη Ράνια μας που είναι η επόμενη φυσικά ένα ρρρρρρρουφηχτό φιλί στην κοιλίτσα της!!!!!

Καλο μου Ιωαννακι καλη χρονια με υγεια και αγαπη και με το καλο να υποδεχτεις τον γιοκα σου!!! Με εναν πονο κοριτσαρα μου!

Οσο για το ευχαριστω, το ιδιο νιωθω κι εγω και ολες μας πιστευω...ειμαστε ενωμενες και αγαπημενες και χωρις καν να γνωριζουμε η μια την αλλη!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!

Ματινάραααααααα στείλε τη συνταγή για τη Μανιταρόσουπα όποτε μπορέσεις!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Θα την στειλω αυριο...ειναι πολυ ευκολη!!!!!

κοριτσακια μου τι κανετε?????????????

εγω μολις γυρισα και φτιαχνω φαγακι...

σημερα θα φτιαξω τη βαλιτσουλα μου!!!!!

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.......35 και σημεραααααααααααα!!!!!

Μαρη συμπεθερα εμεις ειπαμε καλη χρονια???? Γραμμενη με εχεις ε???? Αχ που επεσε το παιδακι μου....τι πεθερα εισαι εσυ....ντοινγκ!!!!χαχαχαχα.....

Καλη χρονια καμαρι μου με υγεια και ευτυχια! Με το καλο να ερθει η κορουλα σου και με εναν πονο! Αντε εισαι η επομενη...η μια αγωνια μετα την αλλη!!!!! Αντε να ελευθερωθειτε ολες και να μεγαλωσουν λιγο τα μωρακια μας και να κανουμε καμια συναντηση μετα καθως θα καλοκαιριαζει....ανυπομονωωωωωω!!!!!!

Φιλακια πολλα στην κοιλουμπιτσα σου!!!!!!! Και απο τον μπεμπη...χαχαχαχ!!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδιααααααααααααα!!!!!!!

Να έχετε μία υπέροχη μέρα όλα τα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((())))))))))))))))

Εχθές πήγα στην πεθερά μου για καφέ και μόνο που δεν βριστήκαμε...της τα έχωσα όμως και το ευχαριστήθηκα...

ο άντρας μου βέβαια είχε πάθει ξαφνικά μουγκαμάρα αλλά δεν με νοιάζει..τον έχω μάθει πλέον ότι δεν σηκώνει το ανάστημά του στην ΜΑΜΑ...

εγώ όμως τα είπα και ησύχασα....

γιατί ρε κορίτσια έκανε θέμα που δεν της έκανα το τραπέζει στις γιορτές...άκουσον άκουσον..είμασταν μέσα στο σπίτι σχεδόν 25 μέρες λόγω αρρώστιας της ξενούλας και είχε απάιτηση λέει να της κάνω τραπέζι...βρε ούστ!!!!Εμείς δεν κοιμόμασταν από την στεναχώρια κι ούτε ένα τηλέφωνο δεν έπαιρνε κι ούτε για μισή ώρα δεν ήρθε να δεί τί κάνουμε και πώς είμαστε και μένει πέντε λεπτά μακριά με τα πόδια...βρε ξανά ούστ!!!

Άντε πάλι τα θυμήθηκα και άναψα!!!χαχαχαχαχαχαχα

Κοριτσάκια μου όσες έχετε αγόραρους να γίνετε καλές πεθερούλες ε???Μην παιδεύονται τα κορίτσια τα δικά μας!!!!!χαχαχαχαχαχ

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημερούδιααααααααααααα!!!!!!!

Να έχετε μία υπέροχη μέρα όλα τα κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((())))))))))))))))

Εχθές πήγα στην πεθερά μου για καφέ και μόνο που δεν βριστήκαμε...της τα έχωσα όμως και το ευχαριστήθηκα...

ο άντρας μου βέβαια είχε πάθει ξαφνικά μουγκαμάρα αλλά δεν με νοιάζει..τον έχω μάθει πλέον ότι δεν σηκώνει το ανάστημά του στην ΜΑΜΑ...

εγώ όμως τα είπα και ησύχασα....

γιατί ρε κορίτσια έκανε θέμα που δεν της έκανα το τραπέζει στις γιορτές...άκουσον άκουσον..είμασταν μέσα στο σπίτι σχεδόν 25 μέρες λόγω αρρώστιας της ξενούλας και είχε απάιτηση λέει να της κάνω τραπέζι...βρε ούστ!!!!Εμείς δεν κοιμόμασταν από την στεναχώρια κι ούτε ένα τηλέφωνο δεν έπαιρνε κι ούτε για μισή ώρα δεν ήρθε να δεί τί κάνουμε και πώς είμαστε και μένει πέντε λεπτά μακριά με τα πόδια...βρε ξανά ούστ!!!

Άντε πάλι τα θυμήθηκα και άναψα!!!χαχαχαχαχαχαχα

Κοριτσάκια μου όσες έχετε αγόραρους να γίνετε καλές πεθερούλες ε???Μην παιδεύονται τα κορίτσια τα δικά μας!!!!!χαχαχαχαχαχ

Καλημερα Νατασακι μου πεθεροπληκτο!!!!!χαχαχα!Απαραδεχτη ηταν εχεις απολυτο δικιο!Ευτυχως η δικια μου ειναι μακρια...τα ιδια θα ειχαμε!:lol:Πως ειναι η γαρδενια μας σημερα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Σήμερα βγαίνει το Αναστασάκι μας; Πω πωωωωω χαρές!!!!

Ματινάκι μου σου είπα χρόνια πολλά; Μάλλον όχι!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κοριτσάρα μου, να είσαι γερή, να χαίρεσαι το γιόκα σου και τον αντρούλη σου και γιατί όχι και με ένα δεύτερο νινί!!!!!

Νατασάκι μου συγχύστηκες με την πεθερά; Ααααχχ υπομονή μωρέ! Δεν καταλαβαίνουν! Έτσι όπως λες κάνει η πεθερά της αδερφής μου! Όταν είναι άρρωστα τα ανήψια μου δεν πηγαίνει γιατί φοβάται να μην κολλήσει! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!! Τι να πεις;;; Ας είναι καλά το κοριτσάκι σου και όλα τα άλλα γράφτα κανονικά!

Τα άλλα κοριτσάκια τι κάνετε; Κοιμάστε βρε;;;;

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παλι εγραψα ενα κατεβατο και με πεταξε...κατι παιζει παλι με τον υπολογιστη και δεν θα την παλεψει μου φαινεται!

Τι κανετε κοριτσαρες μου?????

Νατασαρα μου καλη χρονια με υγεια και αγαπη παντα στπ σπιτικο σας!

Καλα, η πεθερα τι ζορι τραβαει τωρα? Παναγια μου παρθενα! Ειμαστε καθολου καλα? Καλα εκανες παντως και της τα χωσες...να μου ζησεις!!!!!!!!Ειναι ανεκδιηγητη παντως!!!!!!

Ηθελα μερες τωρα να το πω ρε νατασαρα και ολο το ξεχνουσα....τι γλυκο που ειναι το γαρδενακι μας???? Φτου φτου να μην την ματιασω...!!!!!!!!

Εμεις σημερα θα παμε βολτιτσα...στο τζαμπο για αλλαγη σε ενα ρουχαλακι που μας εφερε η μαμα μου! Περιεμνω πως και πως....αν εχει κοσμο βεβαια θα κατσει παλι με τον μπαμπα στο αυτοκινητο ο μπεμπης....τουλαχιστον να ξελαμπικαρω εγω λιγο...χιχιχιχ!!!! Θα περασει ο καιρος και θα φτιαξει και ο καιρος και μετα ποιος μας πιανει!!!!!

Σημερα πανε σπιτακι τους το Αναστασακι με τους αντρες του ε????? Καλη επιστροφη να εχετε!!!!!Φιλακια πολλα!!!!!!!!

Αυτα...εσεις τι νεα????

Καλε ποτε προλαβατε και μπηκατε???? Τωρα θα μου πεις μεχρι να τα ξαναγραψω 2 φορες αφου με πεταξε, περασε η ωρα....

Μη φυγετε επιστρεφω, παω να αλλαξω τον μπεμπη και να τον ταϊσω και ερχομαι!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κ στα αλλα κοριτσακια μας!ετοιμασιες βλεπω ε?Ρανακι μου??χαχα!αντε εισαι πολυ κοντα στο να ζησεις το θαυμα φιλεναδα!και συ Ιωαννακι μου!αρχισαν τα πληντηρια κ τα σιδερα θα παρουν φωτια τωρα!

Γιωτακι πηζεις ε?υπονη...δεν υπαρχει πιο βαρετο πραμα απο την απογραφη.......μπραβο για το πλουσιο τραπεζι!φανταζομαι την κουραση που θα τραβηξες!!!η καλη νοικοκυρα ομως...!!!χαχα!

Ματινακι μου τρεχει οκαιρος ε?πως μεγαλωνουν ετσι ρε συ????και αυτα που κανουν καθε μερα ειναι διαφορετικα κ ειναι τοσο ομορφα τα μαναρακια μας!Εμας στην Παναγια επεσε το φλουρι!χαρηκα πολυ!με βοηθησε τοσες φορες την χρονια που περασε...!Λενακι μου κμενα την πειραξαν τα μελομακαρονα..του χρονου τωρα!και μαρεσουν!εμεις το 2 φοραμε ακομα...παμπερς αλλα ειναι πανακριβα βρε κοριτσια!τα μπειμπιλινο ειναι πιο οικονομικα?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημεραααααααααα!

τι κανετεεεεεεε?

εγω εχω φρικαρει μπορω να πω!ο μικρος απο χθες μου κανει πολυ γκρινια κ γενικα εχουμε κλειστει μεσα κ τα νευρα μου ειναι στη τσιτα!:(

ειμαι πολυ κουρασμενηηηηηηηηηηηη/!η μαμα δουλεευιε αυτες τις μερες κ ο αντρας μου τρεχει για μερεμετια κ ειμαι μονη μου..γκρινιαζω το ξερω αλα κοριτσια δεν μπορω εχω φρικαρει ειλικρινα..!η κουραση τα φταιει ολα~:(αν κ χθες ο μικρος κοιμηθηκε στης 11 το βραδυ κ ξυπνησε 8 το ο πρωι!παρολαυτα κ παλι κουρασμενη νιωθω!:rolleyes:

τα λεω αυτα κ αισθανομαι κ τυψεις για τα μωρα μου αλα κ η μανουλα θελει λιγο χρονο για χαλαρωση σωστα αλιως πωας θα βρει δυναμεις κ ενεργεια να τα φροντιζει!

Ματινακι μου κ μενα το 3 το ξεκηνησε απο 2 μηνων κ πιο νωρης μπορει..κ σενα μπουλουκοπαντας θα εινα σαν τον δικο μου ε;):tongue:εγω ετσι τον φωναζω μπουλοκοπαντα μουυυυυυ!(απο ενα παιδικο ειναι):tongue:

κ λιμπερο του εβαζα το 3 κ εκει αλα της μπειμπιλινο μαρεσαν πιο πολυ!εχω ακομα κουπονια κ παιρνω κ της παμπερς!αλα θα καταληξω μπεμπιλινο;)

Χρυσανθακι μου καλο τι κανετε?την πειραξαν τα μελομακαρονα ε~ειναι η κανελα που εχει μεσα..του χρονου δνε πειραζρει;)

της μπειμπιλινο ειναι πιο φθηνα δεν θυμαμαι ποσο ακριβως ο αντρας μου παει κ ψωνιζει τωρα τελευταια κ δν εχω δει τιμη απλα ειναι μικρη η συσκευασια..

ρανιουκακο μου ετοιμη η βαλιτσουλα πλησιαζει ο καιρος!;)

Ιωαννακι μου πως εισαι?ο μπεμπακος?

Νατασακι μου ετσι δηλαδη η πεθερα ε!

καλα ειναι δυνατον να σου το κανει κ θεμα!τι να πεις!

αραγε το Αναστασακι εχει βγει..μεχρι της 12 ειναι τα εξητηρια!λογικα οπου να ναι βγαινει!

αχ τι ευτυχειααααααααα θεεουλη μου~ποσο ανυπομονουσα να τον παρω απο κει κ να φυγουμε!

αχ ξυπνησε ο μικρος..μου κανει 15 λεπτα υπνο κ ξυπναει με γκρινιααααα!γιατιιι!:(:(αερια δεν βλεπω να εχει ..ταισμενος ειναι γιατι οταν τον ξαναβαζω για να δω ανα πειναει δεν θελει το στηθος τραβιεται..λετε να ειναι δοντακια!

παωωωωω:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινάκι μου σου είπα χρόνια πολλά; Μάλλον όχι!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κοριτσάρα μου, να είσαι γερή, να χαίρεσαι το γιόκα σου και τον αντρούλη σου και γιατί όχι και με ένα δεύτερο νινί!!!!!

Ιωαννακι μου καλη χρονια με υγεια ευτυχια και τυχη! Με το καλο να παρεις αγκαλια τον μπεμπη σου και με εναν πονο! Ευχαριστω για την ευχη σου...ηταν η καλυτερη μεχρι στιγμης που μου εχουν πει! Ποσο θελω και δευτερο και τριτο και τεταρο παιδι και γενικα οσα μας δωσει ο Θεος!!!!!!

Καλημερα κ στα αλλα κοριτσακια μας!ετοιμασιες βλεπω ε?Ρανακι μου??χαχα!αντε εισαι πολυ κοντα στο να ζησεις το θαυμα φιλεναδα!και συ Ιωαννακι μου!αρχισαν τα πληντηρια κ τα σιδερα θα παρουν φωτια τωρα!

Γιωτακι πηζεις ε?υπονη...δεν υπαρχει πιο βαρετο πραμα απο την απογραφη.......μπραβο για το πλουσιο τραπεζι!φανταζομαι την κουραση που θα τραβηξες!!!η καλη νοικοκυρα ομως...!!!χαχα!

Ματινακι μου τρεχει οκαιρος ε?πως μεγαλωνουν ετσι ρε συ????και αυτα που κανουν καθε μερα ειναι διαφορετικα κ ειναι τοσο ομορφα τα μαναρακια μας!Εμας στην Παναγια επεσε το φλουρι!χαρηκα πολυ!με βοηθησε τοσες φορες την χρονια που περασε...!Λενακι μου κμενα την πειραξαν τα μελομακαρονα..του χρονου τωρα!και μαρεσουν!εμεις το 2 φοραμε ακομα...παμπερς αλλα ειναι πανακριβα βρε κοριτσια!τα μπειμπιλινο ειναι πιο οικονομικα?

Καλημερα Χρυσανθακι μου καλη χρονια με υγεια και ευτυχια στο σπιτικο σας παντα!!!!!! Να χαιρεστε την μπεμπε μπουμπου!!!!!

Περναει ο καιρος γρηγορα και θα ερθει και η ζεστη για να βγαινουμε αφοβα εξω....οσο για τις πανες συγκριτικα ειναι πιο φθηνες οι babylino αν και εδω δεν εχω βρει το 2 νουμερο ποτε...μονο στον σκλαβενιτη βρισκω οταν ανεβαινουμε Αθηνα! Τωρα πια ομως αλλες 4 πανες εχουμε το 2 νουμερο και μετα θα φοραμε το 3 της babylino που το βρισκουμε και εδω! Παντως εχω ακουσει απο φιλες μου οτι και οι πανες του lidl ειναι καλες και πολυ οικονομικες! Να σας πω την αληθεια θα παρω να τις δοκιμασω....η μεγαλη συσκευασια κανει 5 ευρω αν θυμαμαι καλα....και αν δεν μου αρεσουν σιγα θα πω οτι εχασα 5 ευρω οχι 15 που εχουν οι αλλες...ε? Σωστα?

Ιωαννακι μου καλη χρονια με υγεια ευτυχια και τυχη! Με το καλο να παρεις αγκαλια τον μπεμπη σου και με εναν πονο! Ευχαριστω για την ευχη σου...ηταν η καλυτερη μεχρι στιγμης που μου εχουν πει! Ποσο θελω και δευτερο και τριτο και τεταρο παιδι και γενικα οσα μας δωσει ο Θεος!!!!!!

Καλημερα Χρυσανθακι μου καλη χρονια με υγεια και ευτυχια στο σπιτικο σας παντα!!!!!! Να χαιρεστε την μπεμπε μπουμπου!!!!!

Περναει ο καιρος γρηγορα και θα ερθει και η ζεστη για να βγαινουμε αφοβα εξω....οσο για τις πανες συγκριτικα ειναι πιο φθηνες οι babylino αν και εδω δεν εχω βρει το 2 νουμερο ποτε...μονο στον σκλαβενιτη βρισκω οταν ανεβαινουμε Αθηνα! Τωρα πια ομως αλλες 4 πανες εχουμε το 2 νουμερο και μετα θα φοραμε το 3 της babylino που το βρισκουμε και εδω! Παντως εχω ακουσει απο φιλες μου οτι και οι πανες του lidl ειναι καλες και πολυ οικονομικες! Να σας πω την αληθεια θα παρω να τις δοκιμασω....η μεγαλη συσκευασια κανει 5 ευρω αν θυμαμαι καλα....και αν δεν μου αρεσουν σιγα θα πω οτι εχασα 5 ευρω οχι 15 που εχουν οι αλλες...ε? Σωστα?

L

Mματίνακι μου εγώ έπαιρνα στον μεγάλο μου λίγο πριν γίνει ενός.είναι καλές.η μεγάλη συσκευασία έχει 9.90.καλά είναι.κ εγώ θα δοκιμάσω να δω αν δεν τον ερεθίζουν θα τις παίρνω.

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...