Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα Γιωτουλα και καλη χρονια με υγεια! Να χαιρεστε την μπουμπουδενια σας!!!!

Πολυ γελιο με τον Αη-Βασιλη...χαχαχαχα!!! Γουρλωσε τα ματια η μπεμπα ε??? χαχαχαχαχαχα.......!!!!!!!!!!!

Και του χρονου αγαπακι μου με υγεια!!!!!!!

ματινακι μου!!! καλη χρονια και σε σας!!! να δειτε το αγορακι σας οπως επιθυμειτε!!!

δεν πειραζει που δεν ειχατε κοσμο! του χρονου θα ειναι κ ο μπεμπης μεγαλος ολοκληρος αντρας κ θα εχεις κοσμο!!!

υγεια μονο κ τιποτα αλλο!!!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Γιωτουλα και καλη χρονια με υγεια! Να χαιρεστε την μπουμπουδενια σας!!!!

Πολυ γελιο με τον Αη-Βασιλη...χαχαχαχα!!! Γουρλωσε τα ματια η μπεμπα ε??? χαχαχαχαχαχα.......!!!!!!!!!!!

Και του χρονου αγαπακι μου με υγεια!!!!!!!

ματινακι μου!!! καλη χρονια και σε σας!!! να δειτε το αγορακι σας οπως επιθυμειτε!!!

δεν πειραζει που δεν ειχατε κοσμο! του χρονου θα ειναι κ ο μπεμπης μεγαλος ολοκληρος αντρας κ θα εχεις κοσμο!!!

υγεια μονο κ τιποτα αλλο!!!:lol:

καλε καταλαβα οτι δεν ειχατε κοσμο τις γιορτες!!!:confused:

για το μαιευτηριο εννοουσες!!! οκ! λαθος!!!:eek:

kαλημερα Γιωτακι μου!περασατε ομορφα..τι καλα!ντυθηκε αγιοσ βασιλης ο αντρας σου!πολυ μαρεσει αυτη η ιδεα!

κ μενα ο μεγαλος πιο μικρος φοβοταν πολυ τον αγιο βασιλη σε ανθρωπο κουκλα σε οτιδηποτε:tongue:φετος δεν καταφεραμε να τον παμε καπου που να εχει αγιο βασιλη για να δω αντιδραση:rolleyes:;)

μπραβο χρυσοχερα κ με τα φαγητα ολα τελεια ε!

το μαναρακι μου, φοβοταν ε? ολα τα παιδια νομιζω τον φοβουνται!

Ο μπεμπακος κοιμαται και εγω κανω δουλειες...εβαλα ενα πλυντηριο...μου σπασανε τα νευρα το πρωι....αλλαξα τον μπεμπη 2 φορες απο κακα και ειχε γεμισει την πανα και τις 2 φορες ειχαν βγει απέξω μεχρι την πλατη....μαλλον παμε για το 3 νουμερο πανα γιατι το 2 ειναι τσιμα τσιμα...ηδη καποια βραδια του βαζω την 3αρα αλλα ειχα ακομα απο την 2αρα και ειπα να μην πανε χαμενες...τωρα θελω να καθαρισω και τα αλλα 2 φορμακια...φτου ρε πουτη μου και μολις τελειωσε το πλυντηριο...

Τα μανιταρια εγω τα εχω τσακισει Λενιω μου! Εχω φτιαξει 2 φορες μανιταροσουπα και εφτιαξε και τα πορτομπελο γεμιστα ο αντρας μου παραμονη πρωτοχρονιας! Δεν εχω διαβασει στο βιβλιο αλλα τον μπεμπη δεν τον πειραξαν....θα δω και στο βιβλιο και θα σου πω αν λεει κατι!

Εγω Λενιω μου εφαγα μια πιατελα κουραμπιεδες μονη μου μεσα σε 10 μερες και γυρω στα 15 μελομακαρονα με σοκολατα! Στα κιλα ειμαι τα ιδια με πριν....δηλαδη +2 απο πριν μεινω εγκυος...απλα τωρα στις γιορτες δεν προκειται να τα εχανα...ισα ισα που περιμανα να παρω κιολας!

Κλεισατε 3 μηνες σημερα ε??? Κι εμεις σε 9 μερες θα ειμαστε 2 μηνων....τρεχει ο καιρος!!!!!

στον κλιβανο κατευθειαν!!! μεχρι το λαιμο!!! χαχαχαχαχαχα! ετσι γινεται με τον θηλασμο, κανουν πολλα και πολλες φορες την ημερα !!!!!

Διαφημίσεις

Ο μπεμπακος κοιμαται και εγω κανω δουλειες...εβαλα ενα πλυντηριο...μου σπασανε τα νευρα το πρωι....αλλαξα τον μπεμπη 2 φορες απο κακα και ειχε γεμισει την πανα και τις 2 φορες ειχαν βγει απέξω μεχρι την πλατη....μαλλον παμε για το 3 νουμερο πανα γιατι το 2 ειναι τσιμα τσιμα...ηδη καποια βραδια του βαζω την 3αρα αλλα ειχα ακομα απο την 2αρα και ειπα να μην πανε χαμενες...τωρα θελω να καθαρισω και τα αλλα 2 φορμακια...φτου ρε πουτη μου και μολις τελειωσε το πλυντηριο...

Τα μανιταρια εγω τα εχω τσακισει Λενιω μου! Εχω φτιαξει 2 φορες μανιταροσουπα και εφτιαξε και τα πορτομπελο γεμιστα ο αντρας μου παραμονη πρωτοχρονιας! Δεν εχω διαβασει στο βιβλιο αλλα τον μπεμπη δεν τον πειραξαν....θα δω και στο βιβλιο και θα σου πω αν λεει κατι!

Εγω Λενιω μου εφαγα μια πιατελα κουραμπιεδες μονη μου μεσα σε 10 μερες και γυρω στα 15 μελομακαρονα με σοκολατα! Στα κιλα ειμαι τα ιδια με πριν....δηλαδη +2 απο πριν μεινω εγκυος...απλα τωρα στις γιορτες δεν προκειται να τα εχανα...ισα ισα που περιμανα να παρω κιολας!

Κλεισατε 3 μηνες σημερα ε??? Κι εμεις σε 9 μερες θα ειμαστε 2 μηνων....τρεχει ο καιρος!!!!!

Ματινακι μου νομιζω πως δεν σου ειπα καλη χρονια..τωρα μου ηρθε φλασια~:rolleyes:

καλη χρονια αγαπουλα μου με υγεια κ ευτυχεια σε σενα κ στην ομορφη οικογενεια σου!

Ματινακι μου κ γω εχει εδω κ ενα μηνα αν οχι παραπανω που χρησιμοπιω το 3 νουμερο πανας!ειναι πιο ανετα , με βολεψαν πολυ της babylino ..ειναι πολυ καλα ..αποροφητικα ..κ ειδικα τωρα που ο μικρος δεν ξυπναει το βραδυ για μαμ αντεχει η πανα μεχρι το πρωι..ουτε λερωνεται ουτε τιποτα δοκιμασε..παιρνω κ της παμπερς αλα μπορω να πω οτι μου εχιε λερωθει με κεινες αν κ ειναι πολυ καλες δεν το συζητω αλα κ της μπειμπιλινο ειναι εξισου καλες δοκιμασε να δεισ;)..το 3 σιγουρα!;)

εμενα τα μελομακαρονα τον πειραξαν Ματινακι μου κ δεν ξααναεφαγα!

οσο για τα κιλακια μαι χαρα εισαι ησουν κ αδυνατη κ τα 2 που σου εμειναν πιστευω σου πανε..εγω ειμαι -3..κατεβαινουν απο μονα τους τα κιλα..εγω τρωω κανονικοτατα απαλ προσεχω καπια φαγητα για το μωρο!ειμαι 57 τωρα στην δικια μου ..ισως να ειμαι κ λιγοτερα γιατι δειχνει 1 κιλο παραπανω η δικια μου!:tongue:

εγω εφαγα μανιταρια χθες μεσα σε σαλατα..μακαρι να μην τον πειραξουν!

παω τωρα γκρινιαζει ο σκατουλης.:tongue:.τον εχω στη κουνια!

φιλακιαααααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ουφ! δουλευω απο το πρωι! η μπουμπου ειναι με τον αντρουλη!

θα αργησω σημερα, με την απογραφη!!!

ελεος καθε χρονο!!!:mad:

αχ Γιωτακι μου υπομονη φιλεναδιτσα μου!

αντε να περασει κ αυτη η μερα κ αυριο πιο χαλρα σωστα!

πολα φιλακια ..παωωω!

((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αχ Γιωτακι μου υπομονη φιλεναδιτσα μου!

αντε να περασει κ αυτη η μερα κ αυριο πιο χαλρα σωστα!

πολα φιλακια ..παωωω!

((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))

ευχαριστω λενακι μου!!! καλη ξεκουραση!!!

κοριτσάρες μου!σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας!κ για την γλάστρα!θα το φροντίζω κ θα σας θυμάμαι!είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη!δεν μπορώ πραγματικά να σας περιγράψω αυτό που νιώθω!με το καλό και τα αλλά κοριτσάκια μας! Και εύχομαι Καλή χρόνια κ με υγεία για όλο τον κόσμο!τώρα που κοιτάω το μωρό μου μόνο αυτό σκέφτομαι.λέω παναγίτσα μου μόνο υγεία θέλω! Όταν γυρίσουμε σπίτι θα μπω να σας γράψω με την 1η ευκαιρία! Φιλάκια πολλά! Μάλλον τρίτη πρωί θα φύγουμε!

Ααααχχχ κουκλίτσα μου γλυκιά και πάλι να σου ζήσει! Φαντάζομαι το χαμόγελο δεν θα γεύγει από τα χείλη σου! Η ευτυχία είναι πια μόνιμο συναίσθημα! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να αισθάνεσαι πάντα έτσι! Είδες για πότε τα κουβεντιάζαμε και πότε έφτασε η ώρα που κράτησες τον μικρούλη σου αγκαλίτσα; Με το καλό να επιστρέψετε σπιτάκι σας και όποτε μπορέσεις να μπεις να μας πεις την εμπειρία σου! Το καλύτερο ποδαρικό σας έκανε ο μπέμπης σας!

Διαφημίσεις

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε; Ματινάκι, Ελενάκι, Γιωτάκι, Χρυσανθάκι, Ρανιούκοοοοοοοο τι κάνετε;;; Αχ εγώ σήμερα έβαλα πλυντήρια τα ρουχαλάκια του μπέμπη, την προικούλα του και έχει τόση παγωνιά έξω που τα μάζεψα μέσα τώρα με τον αντρούλη μου και τα βάλαμε στα καλοριφέρ και σε απλώστρα μπροστά στο τζάκι! Σε λίγο περιμένω και τη μανούλα μου για καφέ! Κοριτσάκια μου γλυκά από το καλοκαίρι γέννησε το Ποπάκι μας, το Λενάκι μας, η Ματινούλα μας και τα άλλα κοριτσάκια και τώρα με την Αναστασία μας με έχει πλυμμηρίσει τόσο πολύ αυτό το συναίσθημα που ξαφνικά αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που στεκόμαστε τόσο πολύ η μία στην άλλη και να σας πω πόσο σας ΑΓΑΠΩ!!!!!

Ζούμε την απόλυτη ευτυχία και εύχομαι πάντα ο Θεός να μας χαρίζει υγεία σε εμάς και στα παιδάκια μας!

Σας φιλώ γλυκά όλες εσάς και τα μωράκια σας και στη Ράνια μας που είναι η επόμενη φυσικά ένα ρρρρρρρουφηχτό φιλί στην κοιλίτσα της!!!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε; Ματινάκι, Ελενάκι, Γιωτάκι, Χρυσανθάκι, Ρανιούκοοοοοοοο τι κάνετε;;; Αχ εγώ σήμερα έβαλα πλυντήρια τα ρουχαλάκια του μπέμπη, την προικούλα του και έχει τόση παγωνιά έξω που τα μάζεψα μέσα τώρα με τον αντρούλη μου και τα βάλαμε στα καλοριφέρ και σε απλώστρα μπροστά στο τζάκι! Σε λίγο περιμένω και τη μανούλα μου για καφέ! Κοριτσάκια μου γλυκά από το καλοκαίρι γέννησε το Ποπάκι μας, το Λενάκι μας, η Ματινούλα μας και τα άλλα κοριτσάκια και τώρα με την Αναστασία μας με έχει πλυμμηρίσει τόσο πολύ αυτό το συναίσθημα που ξαφνικά αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που στεκόμαστε τόσο πολύ η μία στην άλλη και να σας πω πόσο σας ΑΓΑΠΩ!!!!!

Ζούμε την απόλυτη ευτυχία και εύχομαι πάντα ο Θεός να μας χαρίζει υγεία σε εμάς και στα παιδάκια μας!

Σας φιλώ γλυκά όλες εσάς και τα μωράκια σας και στη Ράνια μας που είναι η επόμενη φυσικά ένα ρρρρρρρουφηχτό φιλί στην κοιλίτσα της!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ......ιωαννακι μουουουουυουοου....με συγκινεις πολυυυυυυυυ

εχεις και απο τη μπεμπουλα μου πολλα μακιαααααααααααααααααα........

τα επλυνες τα ρουχαλακια εεεε????αντε καλο σιδερο τωρα...χαχαχααχαχχα....χθες σιδερωσα 5 πλυντηρια της μπουμπους!!!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κοριτσάρες μου!σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας!κ για την γλάστρα!θα το φροντίζω κ θα σας θυμάμαι!είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη!δεν μπορώ πραγματικά να σας περιγράψω αυτό που νιώθω!με το καλό και τα αλλά κοριτσάκια μας! Και εύχομαι Καλή χρόνια κ με υγεία για όλο τον κόσμο!τώρα που κοιτάω το μωρό μου μόνο αυτό σκέφτομαι.λέω παναγίτσα μου μόνο υγεία θέλω! Όταν γυρίσουμε σπίτι θα μπω να σας γράψω με την 1η ευκαιρία! Φιλάκια πολλά! Μάλλον τρίτη πρωί θα φύγουμε!

αγαπη μου γλυκειααααααααααααααααααα......

με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας!!!!!φανταζομαι την ευτυχια σας!!!!:lol:

οταν μπορεσεις μπες να μας πεις τα νεακια σου!!!!

φιλακια πολλααααααααααααα

κοριτσακια μου τι κανετε?????????????

εγω μολις γυρισα και φτιαχνω φαγακι...

σημερα θα φτιαξω τη βαλιτσουλα μου!!!!!

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.......35 και σημεραααααααααααα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...