Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλη χρονια κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!να ειμαστε καλα, υγεια πανω απο ολα και μετα ολα τα αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ζησει ο καινουριος μας μπεμπης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αναστασακι μου καλο σαραντισμο να εχετε!!!!!!με το καλο να γυρισετε σπιτακι, να μας το φιλησεις τον παιδαρο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα και καλη χρονια και παλι κοριτσαρες μου! Να ζησουν τα μωρακια μας και με το καλο να ερθουν και τα υπολοιπα μωρα της παρεας μας! Μονο υγεια και αγαπη ευχομαι!!!!!

Εγω χθες δεν προλαβα καθολου να μπω πιο νωρις...ειχαν ερθει οι γονεις μου και τα πεθερικα μου και μετα επεσα ξερη απο το απογευματακι μεχρι τις 9 το βραδυ αγκαλια με τον μπεμπη...θηλαζε και κοιμοταν μετα πανω μου! Τελεια αισθηση!

Μετα αρχισαμε τα τηλεφωνα σε συγγενεις και φιλους για καλη χρονια και μετα καναμε μπανιο τον μπεμπακο εφαγε παλι και κατεληξα να σας ευχηθω 3 λεπτα μετα τα μεσανυχτα!!!!!

Ειχα στειλει μηνυμα προχθες στο Αναστασακι μας οποτε βρει χρονο να μου γραψει λεπτομεριες για την γεννα της και μου απαντησε χθες! Βεβαια δεν εχει πολυ χρονο αλλα μου ειπε: "Ειχα ευκολη γεννα,βεβαια εκανα επισκληριδιο ηταν πολλες οι ωρες. Πηγαμε 1 το βραδυ με σπασμενα νερα και διαστολη 1,μεχρι το πρωι στις 7 ειχε παει 2 αλλα οι πονοι πονοι!Κατα τις 10 ειχα τελεια διαστολη και στις 11:05 γεννησα. Ο μικρος μου εχει παρει τα μυαλα, γεννηθηκε 3550 και θελει συνεχεια ζιζι!!!!!"

Αυτα απο το Αναστασακι μας....τωρα περιμενουμε πως και πως να μπει να μας πει περισσοτερα!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, βγαλαμε και φωτο με το φορμακι και το σκουφακι μας αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω εδω και στο φεις δεν θελω να βαλω φωτο του μωρου! Θα ξαναπροσπαθησω αργοτερα!

Λενιω ευχαριστουμε πολυ για το δωρο της Αναστασιας που μας εβαλες μεσα στις ευχες...φανταζομαι θα ειναι πολυ ωραιο οταν βλεπεις ενα δωρο απο φιλες που ποτε δεν εχεις συναντησει, και ειδικα τετοια στιγμη της ζωης σου!

κοριτσάρες μου!σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας!κ για την γλάστρα!θα το φροντίζω κ θα σας θυμάμαι!είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη!δεν μπορώ πραγματικά να σας περιγράψω αυτό που νιώθω!με το καλό και τα αλλά κοριτσάκια μας! Και εύχομαι Καλή χρόνια κ με υγεία για όλο τον κόσμο!τώρα που κοιτάω το μωρό μου μόνο αυτό σκέφτομαι.λέω παναγίτσα μου μόνο υγεία θέλω! Όταν γυρίσουμε σπίτι θα μπω να σας γράψω με την 1η ευκαιρία! Φιλάκια πολλά! Μάλλον τρίτη πρωί θα φύγουμε!

Καλημερα μανουλα! Τι κανετε μωλε...?????? Ο μπεμπακος μας?????Θηλαζει ο μπουλουκος????

Καλη επιστροφη στο σπιτακι σας καμαρι μου!!!!!

Να μου τον ρουφηξεις παντου!!!!! Ο μπεμπακος μου του στελνει πολλα χαιρετισματα και φιλια!!!!!!

Α! Ξεχασα να σας πω οτι 5 λεπτα πριν την αλλαγη του χρονου ξυπνησε ο μπεμπακος ενω κοιμοταν και αλλαξαμε την χρονια και οι 3 μαζι! Γελουσε κιολας το μαναρακι μου!!! Την αλλη μερα ανημερα δηλαδη της πρωτοχρονιας, πριν ερθουν οι γονεις μας, πηρε ο μπαμπακας αγκαλια τον μπεμπη και μια εικονα της Παναγιας με τον Χριστουλη και κανανε ποδαρικο! Το φλουρι της βασιλοπιτας επεσε στο σπιτικο μας!!!!

Αυτα....σε σας ποιος το κερδισε το φλουρι?????

κοριτσάρες μου!σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για τις ευχές σας!κ για την γλάστρα!θα το φροντίζω κ θα σας θυμάμαι!είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη!δεν μπορώ πραγματικά να σας περιγράψω αυτό που νιώθω!με το καλό και τα αλλά κοριτσάκια μας! Και εύχομαι Καλή χρόνια κ με υγεία για όλο τον κόσμο!τώρα που κοιτάω το μωρό μου μόνο αυτό σκέφτομαι.λέω παναγίτσα μου μόνο υγεία θέλω! Όταν γυρίσουμε σπίτι θα μπω να σας γράψω με την 1η ευκαιρία! Φιλάκια πολλά! Μάλλον τρίτη πρωί θα φύγουμε!

Αναστασακι μουυυυυυυυυ αγαπουλα μουυ εγινες μια γλυκεια μανουλιτσα!

χαιρομαι τοσο πολυ που ολα πηγαν καλα!

ο μπεμπακος πως ειναι?ενας γλυκας θα ειναι:D

καλη αναρωση να εχεις καρδουλα μου κ με το καλο να βγειτε αυριο κ να πατε σπιτακι σας!

σαγαπω πολυυυυυυυ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Λενακι μας ευχαριστουμε που μας εκπροσωπισες με την πανεμορφη ορχιδεα σου!
Ρανακι μου γλυκο ηταν μια εντελος διαφορετικη πρωτοχρονια απο τη μια...ημουν τελικα μονη με την μικρη μου γιατι ο καιρος δεν ευνοησε κ δεν μπορεσα να παω στ μοναστηρι που εψελνε ο αντρουλης μου

παρολοτο σκηνικο ομως ηταν η πιο ωραια υποδοχη του χρονου που εκανα σε ολη ην μεχρι τωρα ζωη μου...

κοιμομασταν με την μπεμπεκα μου ,ξυπναω 11κ59 κ στο 00κ00 λεω στην μπεμπα καλη χρονια της δινω ενα φιλακι στελνω στον αντρα μου μηνυμα διαβαζω το μηνυμα της μαμας μου κ ξαναπεφτω για υπνο!χθες περασαμε πολυ ωραια πηγαμε στους κουμπαρους μας για φαγητοηταν μια πολυ ομορφη μερα!

Χρυσανθακι μου αγαπημενο τι πιο ωραιο που σας βρηκε ο νεος χρονος με τη μικρουλα..κ μενα ετσι με βρηκε !;)

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Α! Ξεχασα να σας πω οτι 5 λεπτα πριν την αλλαγη του χρονου ξυπνησε ο μπεμπακος ενω κοιμοταν και αλλαξαμε την χρονια και οι 3 μαζι! Γελουσε κιολας το μαναρακι μου!!! Την αλλη μερα ανημερα δηλαδη της πρωτοχρονιας, πριν ερθουν οι γονεις μας, πηρε ο μπαμπακας αγκαλια τον μπεμπη και μια εικονα της Παναγιας με τον Χριστουλη και κανανε ποδαρικο! Το φλουρι της βασιλοπιτας επεσε στο σπιτικο μας!!!!

Αυτα....σε σας ποιος το κερδισε το φλουρι?????

Kαλημερα και καλη χρονια και παλι κοριτσαρες μου! Να ζησουν τα μωρακια μας και με το καλο να ερθουν και τα υπολοιπα μωρα της παρεας μας! Μονο υγεια και αγαπη ευχομαι!!!!!

Εγω χθες δεν προλαβα καθολου να μπω πιο νωρις...ειχαν ερθει οι γονεις μου και τα πεθερικα μου και μετα επεσα ξερη απο το απογευματακι μεχρι τις 9 το βραδυ αγκαλια με τον μπεμπη...θηλαζε και κοιμοταν μετα πανω μου! Τελεια αισθηση!

Μετα αρχισαμε τα τηλεφωνα σε συγγενεις και φιλους για καλη χρονια και μετα καναμε μπανιο τον μπεμπακο εφαγε παλι και κατεληξα να σας ευχηθω 3 λεπτα μετα τα μεσανυχτα!!!!!

Ειχα στειλει μηνυμα προχθες στο Αναστασακι μας οποτε βρει χρονο να μου γραψει λεπτομεριες για την γεννα της και μου απαντησε χθες! Βεβαια δεν εχει πολυ χρονο αλλα μου ειπε: "Ειχα ευκολη γεννα,βεβαια εκανα επισκληριδιο ηταν πολλες οι ωρες. Πηγαμε 1 το βραδυ με σπασμενα νερα και διαστολη 1,μεχρι το πρωι στις 7 ειχε παει 2 αλλα οι πονοι πονοι!Κατα τις 10 ειχα τελεια διαστολη και στις 11:05 γεννησα. Ο μικρος μου εχει παρει τα μυαλα, γεννηθηκε 3550 και θελει συνεχεια ζιζι!!!!!"

Αυτα απο το Αναστασακι μας....τωρα περιμενουμε πως και πως να μπει να μας πει περισσοτερα!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, βγαλαμε και φωτο με το φορμακι και το σκουφακι μας αλλα δεν μπορω να τις ανεβασω εδω και στο φεις δεν θελω να βαλω φωτο του μωρου! Θα ξαναπροσπαθησω αργοτερα!

Λενιω ευχαριστουμε πολυ για το δωρο της Αναστασιας που μας εβαλες μεσα στις ευχες...φανταζομαι θα ειναι πολυ ωραιο οταν βλεπεις ενα δωρο απο φιλες που ποτε δεν εχεις συναντησει, και ειδικα τετοια στιγμη της ζωης σου!

καλημερα Ματινακι μου!πως εισαι!ο μπεμπακος με τον μπαμπακα κανανε ποδαρικο..εμας ο μπαμπακας μας γιατι ηταν πανω κ πυροβολουσε κ κατα της 00:05 μπηκε σπιτι!κ γω ηθελα τα μωρα να κανουν αλα δνε πειραζει του χρονου!

μπραβο στο Αναστασακι μας αν κ ταλαιπωρηθηκε γεννησε φυσιολογικα κ ολα καλα!να κιαλος ενας ζιζακιας:tongue::tongue:

πραγματακιακ γω ειχα συγκηνηθηει πολυ με τη γλαστρουλα οταν την παρελαβα στο νοσκομειο!ειναι πολυ ομορφη κινηση!

εμεις σημερα γιναμε 3 μηνων!πως μεγαλωσαμε τοσο γρηγορααααα!:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλη χρονια κοριτσακια μου γλυκα!!!!!!!!!!!!!να ειμαστε καλα, υγεια πανω απο ολα και μετα ολα τα αλλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ζησει ο καινουριος μας μπεμπης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αναστασακι μου καλο σαραντισμο να εχετε!!!!!!με το καλο να γυρισετε σπιτακι, να μας το φιλησεις τον παιδαρο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη χρονια ποπακι μουυυυυυυυυυ με υγεια κ ευτυχεια στην ομορφη οικογενεια σου!η μπεμπουλα τι κανει?πως ειστε?εσυ πες μας νεα!σε πεθυμησα τοσο πολυυυυυ!

πολα φιλακια να της δωσεις!

(((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ξεχασα να σας καλημερισω ολες!:(

μια ζεστη καλημερααααααααααααααα!

εξω εχει παγωνιααααααα!

καλημερα κοριτσακια!!!

ελενιτσα, μπραβο για την ορχειδεα! ευχαριστουμε πολυ για την εκπροσωπιση!

εμεις περασαμε τελεια, ηρθαν η αδελφουλα μου με τον γαμπρο μου και τα ανηψια μου, ειχα να τους δω κοντα 3,5 μηνες, μια εβδομαδα πριν γεννησω!!!

τα φαγητα γιναν τελεια!!!

το απογευμα που φυγαν πηγαμε επανω στα ανηψια μας απο τον αντρα μου, κ ο καλος μου ντυθηκε αη βασιλης, καθε χρονο το κανει κ τον περιμενουν και πηραν τα δωρα τους, η μια εκλαιγε, φοβατε τα μουσια του! χαχαχαχα, ειχα και την μπουμπου μαζι κ ειχε γουρλωσει τα ματια της!!!

το φλουρι επεσε στον γαμπρο μου! και την παραμονη που πηγαμε στην πεθερα μου, τους επεσε αναμεσα στα πεθερικα!

αυτα!!!!!!!!!!

το αναστασακι μας ολα καλα διαβασα! αυριο βγαινουν ε? τελεια!!!

θα εχει τρελαθει το κοριτσακι μας.

μπηκα στο θεμα που ανοιξες για την αναστασια κανονικα, δεν μπορεις να μπεις? ξαναδοκιμασε

καλημερα Ματινακι μου!πως εισαι!ο μπεμπακος με τον μπαμπακα κανανε ποδαρικο..εμας ο μπαμπακας μας γιατι ηταν πανω κ πυροβολουσε κ κατα της 00:05 μπηκε σπιτι!κ γω ηθελα τα μωρα να κανουν αλα δνε πειραζει του χρονου!

μπραβο στο Αναστασακι μας αν κ ταλαιπωρηθηκε γεννησε φυσιολογικα κ ολα καλα!να κιαλος ενας ζιζακιας:tongue::tongue:

πραγματακιακ γω ειχα συγκηνηθηει πολυ με τη γλαστρουλα οταν την παρελαβα στο νοσκομειο!ειναι πολυ ομορφη κινηση!

εμεις σημερα γιναμε 3 μηνων!πως μεγαλωσαμε τοσο γρηγορααααα!:D

Kαλημερα Λενιω μου! Τι κανεις??? Πυροβολουσε ο μπαμπας σας? Πω πω δεν σκιαχτηκαν τα μικρα????

Εγω αργω να απαντησω γιατι κανω δουλειες ταυτοχρονα!

Οσο για την κινηση, πολυ συγκηνητικη θα ηταν το φανταζομαι! Εγω δυστυχως δεν ειχα επισκεψεις απο φιλες γιατι γεννησα Αθηνα και οι περισσοτερες δουλευαν και οι αλλες εχουν μικρα παιδια και δεν μπορεσαν να ερθουν! Μια ξαδερφη μου ηρθε που μενει Αθηνα και μια θεια του αντρα μου με τον θειο του που μενουν επισης Αθηνα....αυτα! Θα ερθουν ολοι μαζεμενοι στο σπιτι....

καλημερα κοριτσακια!!!

εμεις περασαμε τελεια, ηρθαν η αδελφουλα μου με τον γαμπρο μου και τα ανηψια μου, ειχα να τους δω κοντα 3,5 μηνες, μια εβδομαδα πριν γεννησω!!!

το απογευμα που φυγαν πηγαμε επανω στα ανηψια μας απο τον αντρα μου, κ ο καλος μου ντυθηκε αη βασιλης, καθε χρονο το κανει κ τον περιμενουν και πηραν τα δωρα τους, η μια εκλαιγε, φοβατε τα μουσια του! χαχαχαχα, ειχα και την μπουμπου μαζι κ ειχε γουρλωσει τα ματια της!!!

το φλουρι επεσε στον γαμπρο μου! και την παραμονη που πηγαμε στην πεθερα μου, τους επεσε αναμεσα στα πεθερικα!

αυτα!!!!!!!!!!

μπηκα στο θεμα που ανοιξες για την αναστασια κανονικα, δεν μπορεις να μπεις? ξαναδοκιμασε

Καλημερα Γιωτουλα και καλη χρονια με υγεια! Να χαιρεστε την μπουμπουδενια σας!!!!

Πολυ γελιο με τον Αη-Βασιλη...χαχαχαχα!!! Γουρλωσε τα ματια η μπεμπα ε??? χαχαχαχαχαχα.......!!!!!!!!!!!

Και του χρονου αγαπακι μου με υγεια!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!!!

αυτα!!!!!!!!!!

Kαλημερα Λενιω μου! Τι κανεις??? Πυροβολουσε ο μπαμπας σας? Πω πω δεν σκιαχτηκαν τα μικρα????

Εγω αργω να απαντησω γιατι κανω δουλειες ταυτοχρονα!

Οσο για την κινηση, πολυ συγκηνητικη θα ηταν το φανταζομαι! Εγω δυστυχως δεν ειχα επισκεψεις απο φιλες γιατι γεννησα Αθηνα και οι περισσοτερες δουλευαν και οι αλλες εχουν μικρα παιδια και δεν μπορεσαν να ερθουν! Μια ξαδερφη μου ηρθε που μενει Αθηνα και μια θεια του αντρα μου με τον θειο του που μενουν επισης Αθηνα....αυτα! Θα ερθουν ολοι μαζεμενοι στο σπιτι....

Καλημερα Γιωτουλα και καλη χρονια με υγεια! Να χαιρεστε την μπουμπουδενια σας!!!!

Πολυ γελιο με τον Αη-Βασιλη...χαχαχαχα!!! Γουρλωσε τα ματια η μπεμπα ε??? χαχαχαχαχαχα.......!!!!!!!!!!!

Και του χρονου αγαπακι μου με υγεια!!!!!!!

kαλημερα Γιωτακι μου!περασατε ομορφα..τι καλα!ντυθηκε αγιοσ βασιλης ο αντρας σου!πολυ μαρεσει αυτη η ιδεα!

κ μενα ο μεγαλος πιο μικρος φοβοταν πολυ τον αγιο βασιλη σε ανθρωπο κουκλα σε οτιδηποτε:tongue:φετος δεν καταφεραμε να τον παμε καπου που να εχει αγιο βασιλη για να δω αντιδραση:rolleyes:;)

μπραβο χρυσοχερα κ με τα φαγητα ολα τελεια ε!

ξαναμπηκαπριν λιγο κ την ανοιξε την σελιδα τελικα..ενω πριν μου εβγαζε προβλημα δεν την ανοιγε οσες φορες κ αν προσπαθησα!:confused:

Ματινουλι τι κανεις δουλειστες..εγω τελειωσα με τα πληντυρια κ δεν εχω τιποτα αλο να κανω..φαγητα εχω απο χθες μου εδωσε η μαμα κ γλυκα ενα σωρο..μιαμ μιαμ!

ο μικρος ειχε αποκοιμηθει κδ εν καταλαβε τα μπουμπουνιτα ο μεγαλος ακουγε κ με ρωτουσε ο μππαμπας πυροβολαει κ δεν φοβηθηκε~:tongue:

κ γω δεν ειχα πολες επισκεψεις..τις πρωτεες μερες ηρθαν μερικοι κ μετα μονη με τον αντρα μου!κ γω περημενω αρκετο κοσμο κ στο σπιτι~

πως ειναι τα ζουζουνακια σας?

εμενα κοιμαται ο μικρος ο μεγαλος τριγυρναει μεσα στο σπιτι:tongue:

χθες κ σημερα ειχε λιγα αερια ο μικρουλης κ γρινιαζε..μακαρι να τελειωσουμε με τους κολικους!κ προσεχα πολυ τι ετρωγα..

Ματινακι μανηταρια κανει να φαμε τι λεει το βιβλιο?εγω εφαγα λιγα ..:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινουλι τι κανεις δουλειστες..εγω τελειωσα με τα πληντυρια κ δεν εχω τιποτα αλο να κανω..φαγητα εχω απο χθες μου εδωσε η μαμα κ γλυκα ενα σωρο..μιαμ μιαμ!

ο μικρος ειχε αποκοιμηθει κδ εν καταλαβε τα μπουμπουνιτα ο μεγαλος ακουγε κ με ρωτουσε ο μππαμπας πυροβολαει κ δεν φοβηθηκε~:tongue:

κ γω δεν ειχα πολες επισκεψεις..τις πρωτεες μερες ηρθαν μερικοι κ μετα μονη με τον αντρα μου!κ γω περημενω αρκετο κοσμο κ στο σπιτι~

πως ειναι τα ζουζουνακια σας?

εμενα κοιμαται ο μικρος ο μεγαλος τριγυρναει μεσα στο σπιτι:tongue:

χθες κ σημερα ειχε λιγα αερια ο μικρουλης κ γρινιαζε..μακαρι να τελειωσουμε με τους κολικους!κ προσεχα πολυ τι ετρωγα..

Ματινακι μανηταρια κανει να φαμε τι λεει το βιβλιο?εγω εφαγα λιγα ..:rolleyes:

Ο μπεμπακος κοιμαται και εγω κανω δουλειες...εβαλα ενα πλυντηριο...μου σπασανε τα νευρα το πρωι....αλλαξα τον μπεμπη 2 φορες απο κακα και ειχε γεμισει την πανα και τις 2 φορες ειχαν βγει απέξω μεχρι την πλατη....μαλλον παμε για το 3 νουμερο πανα γιατι το 2 ειναι τσιμα τσιμα...ηδη καποια βραδια του βαζω την 3αρα αλλα ειχα ακομα απο την 2αρα και ειπα να μην πανε χαμενες...τωρα θελω να καθαρισω και τα αλλα 2 φορμακια...φτου ρε πουτη μου και μολις τελειωσε το πλυντηριο...

Τα μανιταρια εγω τα εχω τσακισει Λενιω μου! Εχω φτιαξει 2 φορες μανιταροσουπα και εφτιαξε και τα πορτομπελο γεμιστα ο αντρας μου παραμονη πρωτοχρονιας! Δεν εχω διαβασει στο βιβλιο αλλα τον μπεμπη δεν τον πειραξαν....θα δω και στο βιβλιο και θα σου πω αν λεει κατι!

Εγω Λενιω μου εφαγα μια πιατελα κουραμπιεδες μονη μου μεσα σε 10 μερες και γυρω στα 15 μελομακαρονα με σοκολατα! Στα κιλα ειμαι τα ιδια με πριν....δηλαδη +2 απο πριν μεινω εγκυος...απλα τωρα στις γιορτες δεν προκειται να τα εχανα...ισα ισα που περιμανα να παρω κιολας!

Κλεισατε 3 μηνες σημερα ε??? Κι εμεις σε 9 μερες θα ειμαστε 2 μηνων....τρεχει ο καιρος!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...