Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ειπα να σας πω μια καλησπέρα και εγω, και να ευχηθώ σε όλες τις νέες εγκυμοσύνες.. "με το καλο"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ περιμένω την άφιξη της κόρης μου!Με αγωνια!!!!Σαν πρωτάρα!

Ευχομαι να ειστε όλες μα όλες καλα!!!!!

Κατερινα μου πολυ λιγο σου εμεινε!οταν σε διαβασα ενιωσα την αγωνια σου κ φανταστηκα κ την δικη μου στιγμη που θα αντικρυσω το δευτερο παιδακι μου!ποσο πολυ ανυπομονω..ακομη σαν ονειρο μου φαινεται!

με το καλο κατερινακι μου!καλη λευτερια να εχεις αν κ θα τα ξαναπουμε μεχρι τοτε!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια πριν λίγο γυρίσαμε απο την γιατρό!! μου είπε πως όλα τα βλέπει πολύ καλά, ότι είναι σε πολύ καλό σημείο κα είδαμε σάκο! κουκουδίτσα δεν είδαμε!! μου είπε πως κα αυτά που βλέπουμε είναι πολλά!! και είναι πολυ καλό αυτό! μήνα κλείνω κάθε 18 του μηνός μου είπε και άρα κλείνω μήνα 18/5!!! και επόμενο ραντεβού 2/6!! μου είπε αν πάνε όλα καλά θα ακούσουμε και καρδούλα!!!!

Επομένως κορίτσια να αλλάξω το τικεράκι ε????

Aναστασακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!! Τελεια τα νεακια σου κοριτσακι μου....δεν πειραζει που δεν ειδατε σακο την επομενη φορα θα δειτε σιγουρα ενα σακουλι να τοσο μεγαλοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!! Κι εμενα στην αρχη ο γιατρος μου μου ειπε οτι αλλαζω μηνα καθε 18 αλλα μολις πηγα για τον υπερηχο αυχενικης διαφανειας ο υπερηχολογος μου ειπε οτι ειναι 6 μερες πιο μεγαλο το μωρο αρα αλλαζω στις 12! Οι ημερομηνιες μπορει να αλλαξουν καποια στιγμη γιατι κανεις μα κανεις δεν γνωριζει την ακριβη ημερα συλληψης...μονο ο Θεος! Εγω πραγματικα εχω μπερδευτει πολυ γιατι αν λαβω υπ'οψιν μου την πρωτη ημερομηνια του γιατρου ημουν στην 15η μερα του κυκλου και αν λαβω υπ'οψιν την 2η ημερομηνια ημουν μια μερα μετα το τελος της περιοδου....το θεωρω λιγο αδυνατο να προλαβα να κανω ωορηξια τοσο νωρις!!!! Τεσπα στην πορεια θα δειξει ποτε ακριβως εγινε η συλληψη γιατι αναλογα με τις μετρησεις βρισκουν και την ηλικια κυησης!

Αυτα κοριτσακι μου! Ολα τελεια λοιπον και για σενα αναστασακι μου! Να πανε ολα καλα που θα πανε δηλαδη και να εχεις και καλη γεννα κοριτσακι μου!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???? Εγω μολις ξυπνησα ηπια τα χαπακια μου και σε λιγο θα φαω και τα δημητριακα μου! Εχω ακομα την πεθερα μου εδω οποτε παλι σημερα δεν θα μπορεσω να σας απολαυσω!

Απο αυριο το πρωι ομως θα ειμαι μονη μου....

Σας φιλω ολες γλυκα και σας ευχομαι να εχετε πολυ καλη μερουλα!!!!!

κοριτσακια μου καλημεραααααααααααα!!!!!!!!εχω χαθει λιγο λογω δουλειας!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα σας αγαπω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασακι μου τι ωραια νεα!!!!!!!!!!!!ειδατε το σακο σας και με το καλο να ακουσετε καρδουλα!!!!!!!!!!!!ολα θα πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιι

κατερινακι μου με το καλο να γεννησεις κοριτσακι μου την μπεμπουλα σου!!!!!!!!!!!!!!εισαι πολυ κοντα!!!!!!!!!!!!!

νατασσουλα μου τρεχεις με την βαπτιση ε?ωραιο τρεξιμο!!!!!!!!!!!χιχιχιχι!!!!!!!(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))

λενακι μου γλυκο, σοφακι μου καλο, νενακι μου μικρο, ματινακια μου ομορφα, μακια μακια πολλαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω αυριο παω για καμπυλη ζαχαρου!!!!!!!!!!!!δεν το εχω πει ακομα στην δουλεια, θα το πω μεχρι το μεσημερι!!!!!!;)

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

καλημερουδια κοριτσακια μουυυυ~

Ματινακι μου τι κανεισ?κ γω τρωω τα δημητριακουλια μου τωρα!

Ποπακη μουυυυυυυυυυ σε πεθυμησαααα!εχεις πολυ δουλειτσα ε!κοντευει ο καιρος που θα ξεκουραστεις τι καλα~σπιτακι χαλαρα με το μωρακι σου@;)

ο καιροσ ενω ξεκηνησε με ηλιο τωρα εβγαλε συνεφα για βροχη το παει!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου......αχχχχχχχχχχ...σας εχω χασει τελειως.....σας αγαπω ομως πολυ πολυ και σας σκεφτομαι συνεχεια!!!!!σημερα εχω αδειουλα για να στειλω την εργασια μου....τα χω παει σκατα αυτη τη φορα αλλα δε πειραζει...εχω γραψει πολυ καλα στις αλλες οποτε τη γλιτωνω...χαχαχαχαχ....

με τις ετοιμασιες ολα καλα πανε..εχω τελειωσει!!!!

αναστασακι μου χαιρομαι τοσο πολυ που ολα πανε καλα με το νινακι σου....αχχχχχχχχχχχ.......σε λιγο καιρο θα φουσκωσεις κι εσυ...χαχαχαχαχ....

ποπακι μου πολυ δουλεια ε????υπομονη καρδουλα μου!!!!

λενιω μουουουουουουουυ.....τρως δημητριακουλια ε????φαε φαε .....ο γιοκας σου πρεπει να ειναι δυνατος!!!!

ματιναρα μου....τι κανεις?τι καλα που εχεις τη πεθερουλα σου να σε βοηθαει....ειναι πολυ σημαντικο με τη πεθερα μας να ειμαστε καλα.....μη ξεχναμε οτι ειναι η μαμα του αντρα μας που την αγαπαει αρα πρεπει κι εμεις να την αγαπαμε!!!!!

τα αλλα κοριτσουδια τι κανετε?

πολλες (((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

θα μπαινοβγαινω...

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλημερα κοριτσακια μου......αχχχχχχχχχχ...σας εχω χασει τελειως.....σας αγαπω ομως πολυ πολυ και σας σκεφτομαι συνεχεια!!!!!σημερα εχω αδειουλα για να στειλω την εργασια μου....τα χω παει σκατα αυτη τη φορα αλλα δε πειραζει...εχω γραψει πολυ καλα στις αλλες οποτε τη γλιτωνω...χαχαχαχαχ....

με τις ετοιμασιες ολα καλα πανε..εχω τελειωσει!!!!

αναστασακι μου χαιρομαι τοσο πολυ που ολα πανε καλα με το νινακι σου....αχχχχχχχχχχχ.......σε λιγο καιρο θα φουσκωσεις κι εσυ...χαχαχαχαχ....

ποπακι μου πολυ δουλεια ε????υπομονη καρδουλα μου!!!!

λενιω μουουουουουουουυ.....τρως δημητριακουλια ε????φαε φαε .....ο γιοκας σου πρεπει να ειναι δυνατος!!!!

ματιναρα μου....τι κανεις?τι καλα που εχεις τη πεθερουλα σου να σε βοηθαει....ειναι πολυ σημαντικο με τη πεθερα μας να ειμαστε καλα.....μη ξεχναμε οτι ειναι η μαμα του αντρα μας που την αγαπαει αρα πρεπει κι εμεις να την αγαπαμε!!!!!

τα αλλα κοριτσουδια τι κανετε?

πολλες (((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))

θα μπαινοβγαινω...

ρανιουκο μουυυυυυυυυυυυυυ!αγαπουλιτσα μου σε πεθυμησαααα!τι κανεισ?

πολυ χαιρομαι που ξαναμπηκατε στον αγωνα!πλησιαζει κ ο γαμος τι καλααααα!

(((((((((((((((((((((((((_)))))))))))))))))))))))))))))

σαγαπω πολυ~;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa...........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam...............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.roulaa.............................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.anastasaki_melisakι........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.maril13............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.sophaki1.......................24/05/2011

17.RANIA80.......................25/05/2011

18.nena1984....................26/05/2011

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Χρονια και ζαμανια κοριτσια μου...τι κανετε?ειμαι με την μπεμπουλα μου συνεχεια και δεν προλαβαινω να σας γραψω!!!συγχαρητηρια στο αναστασακι για την εγκυμοσυνη της...με το καλο κοριτσι μου να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!θελω να μαθω νεα σας....!!!ειστε ολες καλα?βλεπω το πινακακι εχει γεμισει με εγκυουλες.μπραβοοοοοοοοοοοοο

καλημερααααααααααααα...καλε τι ερημια ειναι αυτη που επεσε?

πως ειστε κοριτσακια μου?

Ριακι μου τι κανεις?πραγματκα χρονια κ ζαμανια!τι κανει η ζουζουνιτσα σου?

ποσο ειναι τωρα??;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Aναστασακι μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!! Τελεια τα νεακια σου κοριτσακι μου....δεν πειραζει που δεν ειδατε σακο την επομενη φορα θα δειτε σιγουρα ενα σακουλι να τοσο μεγαλοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!! Κι εμενα στην αρχη ο γιατρος μου μου ειπε οτι αλλαζω μηνα καθε 18 αλλα μολις πηγα για τον υπερηχο αυχενικης διαφανειας ο υπερηχολογος μου ειπε οτι ειναι 6 μερες πιο μεγαλο το μωρο αρα αλλαζω στις 12! Οι ημερομηνιες μπορει να αλλαξουν καποια στιγμη γιατι κανεις μα κανεις δεν γνωριζει την ακριβη ημερα συλληψης...μονο ο Θεος! Εγω πραγματικα εχω μπερδευτει πολυ γιατι αν λαβω υπ'οψιν μου την πρωτη ημερομηνια του γιατρου ημουν στην 15η μερα του κυκλου και αν λαβω υπ'οψιν την 2η ημερομηνια ημουν μια μερα μετα το τελος της περιοδου....το θεωρω λιγο αδυνατο να προλαβα να κανω ωορηξια τοσο νωρις!!!! Τεσπα στην πορεια θα δειξει ποτε ακριβως εγινε η συλληψη γιατι αναλογα με τις μετρησεις βρισκουν και την ηλικια κυησης!

Αυτα κοριτσακι μου! Ολα τελεια λοιπον και για σενα αναστασακι μου! Να πανε ολα καλα που θα πανε δηλαδη και να εχεις και καλη γεννα κοριτσακι μου!!!!!!

Φιλακια πολλα!!!!!!!!!

Kαλε αναστασακι δεν διαβασα καλα....ειδατε σακο!!!!!!! Ηθελα να ξερα οταν διαβαζω που το εχω το μυαλο μου! Τεσπα...εκτος αυτου στην εβδομαδα που εισαι αποκλειοταν να μην βλεπατε...τεσπα, μαλλον ειμαι λιγο στον κοσμο μου τον τελευταιο καιρο, μη με παρεξηγεις!!!!!!!!

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 01/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

4.Εύα..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

5.Katerina_s.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa...........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam...............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.roulaa.............................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.anastasaki_melisakι........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.maril13............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.sophaki1.......................24/05/2011

17.RANIA80.......................25/05/2011

18.nena1984....................26/05/2011

κοριτσακια μου τι κανετε????

Ειχα πολυ καιρο να μπω κ προσπαθησα να σας διαβασω λιγο....ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα!!

Ματινακι, Ποπακι, Εφακι κ ολες οι αλλες εγγυουλες...φιλακια κ χαδακια στις κοιλιτσες σας!!!

Εμεις τελειωσαμε με τις ετοιμασιες για τον μπεμπακο μας κ τον περιμενουμε σε 2 βδομαδουλες!!!! 1η Ιουνιου θα τον εχουμε στην αγκαλια μας!!!!Ανυπομονωωωωω..........:tongue:

Ματινακι μου δεν σ επρολαβα το πρωι!;)

Εφακη μου ευχομαι να ειναι ολα τελεια αυριο!;)

Τζινουλι μουυυυυυυυυυ αγαππουλα μου ποσο μεγαλωσε ο μπεμπακος σου..σε δυο βδομαδεςςςς!πωπωωωωωωω τι ωραιαααα!με το καλο αγαπουλιτσα μου με εναν πονο που λενε!

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

εγω σημερα ασχοληθηκα με ενα dvd που ειχα να κανω για βαφτιση!

πολυ μαρεσει..μωλης το ξαναειδα κ ειναι ετοιμο!θα το αντιγραψω κ θα το παραδωσω!ειχα κανει στον μικρουλη μου κ μετα εκανα κ στις συνηφαδες μου κ στη κουμπαρα μου κ ετσι το ειδε κ αυτη η κοπελα κ μου ζητησ να της κανω!τωρα εχω ακομη ενα για την ξαδερφη μου για γαμο κ βαφτιση μαζι!ανυπομονω να μου δωσει υλικο να ξεκηνησω!:tongue:

αυταα!ειμαι με τον ζουζουνο μου τωρα ξ μπαινοβγαινουμε μια μεσα μια εξω στο μπαλκονι εχει ωραια μερα τελικα!:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...