Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γλυκα τικανετε?τι χαρα ειναι αυτη!τι συγκινηση!!!!!!!μου ξεκινησε πολ καλα η μερα σημερααααααα!!!!!!!Λενακι μου τι κανετε?

Ματινακι,Ρανακι,Νατασουλα,Ιωαννακι,Ποπακι,Γιωτουλα ,Ελενιτσα...μμμμμμμ????νομιζω δεν ξεχασα καμοια!φιλακια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γλυκα τικανετε?τι χαρα ειναι αυτη!τι συγκινηση!!!!!!!μου ξεκινησε πολ καλα η μερα σημερααααααα!!!!!!!Λενακι μου τι κανετε?

Ματινακι,Ρανακι,Νατασουλα,Ιωαννακι,Ποπακι,Γιωτουλα ,Ελενιτσα...μμμμμμμ????νομιζω δεν ξεχασα καμοια!φιλακια!

:P:p:p:p:p:p:pΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑ!

ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!ΑΝΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΑΣ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

kalhησπερα χρυσανθακι μου καλο κ αγαπημενο!;);)

καλα ειμαστε..ο μπεμπακος κοιμαται ο μεγαλος εδω στον υπολογιστη κ εγω φτιαχνω γλυκα με την μαμα!μοσσχομυρηζει ολο το σπιτι!:D:D

σε κανα μισαωρο περημενω κ την κοπελα του αδερφου μου να την βαψω;)

μπορει να περασει κ η συνηφαδα μου για βαψιματακι!πως μαρεσει να βαφωωω:tongue:

εσεις πως ειστε αγαπουλα μου?η γλυκουλα η μπεμπουλα!

τι συγκηνηση σημερα με το Αναστασακι μας..θα πεταει στα συννεφα τωρα απο χαρα!ελπιζω να ειναι καλα μετα τον τοκετο!

θα μπαινοβγαινω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

kalhησπερα χρυσανθακι μου καλο κ αγαπημενο!;);)

καλα ειμαστε..ο μπεμπακος κοιμαται ο μεγαλος εδω στον υπολογιστη κ εγω φτιαχνω γλυκα με την μαμα!μοσσχομυρηζει ολο το σπιτι!:D:D

σε κανα μισαωρο περημενω κ την κοπελα του αδερφου μου να την βαψω;)

μπορει να περασει κ η συνηφαδα μου για βαψιματακι!πως μαρεσει να βαφωωω:tongue:

εσεις πως ειστε αγαπουλα μου?η γλυκουλα η μπεμπουλα!

τι συγκηνηση σημερα με το Αναστασακι μας..θα πεταει στα συννεφα τωρα απο χαρα!ελπιζω να ειναι καλα μετα τον τοκετο!

θα μπαινοβγαινω!;)

χρυσοχερα μου εσυ!!!!!!!καλα ειμαστε!αγκαλιτσα!ο μεγαλος σου καλαειναι?την πηρες την εκπληξουλα σου τελικα χθες ε?;)βεβαια με τετοια καρδουλα που εχεις πως να σε αφησει ο αντας σου παραπονεμενη!εγω εχω αγωνια για το βραδυ!ελπιζω να εχει καλο καιρο γιατι ο αντρουλης μου ψελνει σε ενα μοναστηρι σημερα το βραδυ κ θελω πολυ να παω με την μπεμπα μου...δεν θελω να αλλαξω μονη μου χρονο:-(τα Χριστουγεννα το καταφεραμε!παραμονη βραδυ πηγαμε παλι και η καλη μου κοιμοταν σαν πουλακι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

χρυσοχερα μου εσυ!!!!!!!καλα ειμαστε!αγκαλιτσα!ο μεγαλος σου καλαειναι?την πηρες την εκπληξουλα σου τελικα χθες ε?;)βεβαια με τετοια καρδουλα που εχεις πως να σε αφησει ο αντας σου παραπονεμενη!εγω εχω αγωνια για το βραδυ!ελπιζω να εχει καλο καιρο γιατι ο αντρουλης μου ψελνει σε ενα μοναστηρι σημερα το βραδυ κ θελω πολυ να παω με την μπεμπα μου...δεν θελω να αλλαξω μονη μου χρονο:-(τα Χριστουγεννα το καταφεραμε!παραμονη βραδυ πηγαμε παλι και η καλη μου κοιμοταν σαν πουλακι!

ευχαρηστω πολυ για τα καλα σου λογια Χρυσανθακι μου καλο!:D:D

τελικα ναι ειπα ειπα εριξα υπονουουμενα κ εφερε τα τριανταφυλλα:tongue::tongue:

ο μεγαλος μου ειναι καλα τωρα απαλ εχει λιγο βηχαλακι βγαζει φλεματα τωρα!ο μικρουλης ακομα κοιμαται!

εμας εδω εχει πολυ κρυο κ φυσαει πολυ..ειπαν για χιονια για να δουμε!!

μακαρι να τα καταφερετε κ να ειστε μαζι στην αλαγη του χρονου!

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Καλε ποτε γεννησε????? Κι εγω περιμενα να με παρει και δεν εμπαινα τοση ωρα....

Αναστασακι μου καλο εγινες μανουλα!!!!!!! Να σας ζησει ο παιδαρος ο τσουπωτος! Γερος και τυχερος να ειναι σε ολη του την ζωη...αλλαγη χρονου με τον παιδαρο αγκαλια????Θα τρελαθωωωωωωω.....!!!!!

Καλη επιστροφη στο σπιτακι σας και καλο σαραντισμο να εχετε!!!!

Σ'αγαπω πολυ πολυ!!!!!!!!!

Baby_0020_-_0020_Boy_0020_Clothes.jpg

Διαφημίσεις

Μολις μου εστειλε μηνυμα το Αναστασακι μας! Δεν της ειχε πει ο αντρας της οτι πηρα και καλα εκανε για να πω την αληθεια...τετοιες στιγμες το μυαλο ειναι αλλου...στον παιδαρο!!!!!!!

Ειπε οτι ειναι αδυναμη και οτι ολα πηγαν καλα δοξα τον Θεο! Το ονειρο εγινε πραγματικοτητα και δεν το πιστευει!!!!! Ειναι πολυ ευτυχισμενη!!!!! Θα με παρει μολις βγουνε....αυτα!!!!!!

Καλε κλαιωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!! Τι συγκινηση εναι αυτη??????????

Αχ Παναγιτσα μου θυμαμαι και τον μπεμπακο μου τωρα οταν τον πρωτοαντικρυσα.....αχ γερα να ειναι τα παιδακια μας και ολα τα παιδια του κοσμου!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχ....τι κλαμα εχω κανει ρε κοριτσακια μου?????

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΟΣ ΣΑΣ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!

Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....

εγινε το ονειρο σου πραγματικοτητα κοριτσακι μου....!!!!!

πολυ κλαμα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

ιωαννακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....και στα δικα μας κουκλαρα μου με υγεια και με εναν πονο!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1382278#post1382278

ανοιξα θεμααααααααααα~

περασετ παρακαλω για ευχουλες!

παωωωωωωω..αυριο θα στειλω γλαστρουλα εκμερους μας!θα σας πω ..φιλακια πολλααααααααααα!:D:D

αχ μπραβο λενιω μου που το σκεφτηκες.....:lol:

μακιααααααααααα

κοριτσακια μου ομορφα...αγαπημενες φιλεναδουλες .....ηθελα να σας πω ποσο σας αγαπω και να σας ευχηθω να εχετε μια ομορφη πρωτοχρονια....να ειναι ενας χρονος οπως τον ονειρευεστε!!!!

σας ευχομαι υγεια και αγαπη...και γιατι οχι αλλο ενα νινακι.....εεεε????

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

κοριτσακια μου ομορφα...αγαπημενες φιλεναδουλες .....ηθελα να σας πω ποσο σας αγαπω και να σας ευχηθω να εχετε μια ομορφη πρωτοχρονια....να ειναι ενας χρονος οπως τον ονειρευεστε!!!!

σας ευχομαι υγεια και αγαπη...και γιατι οχι αλλο ενα νινακι.....εεεε????

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Με το καλό αγαπούλα μου να μας μπει!!!!! Χιχιχιχιιχιχχι!!!! Σαν τον άντρα μου μιλάς! Με άλλο ένα νινί!!!! Αααχχχ με το καλό Ράνια μου έρχεται και η σειρά μας!!!! Φιλάκιααααα καλά να περάσουμε όοοοοοοολες!!!

Διαφημίσεις

Αναστασάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Πήρες το καλύτερο δώρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζήσει το μαναράκι σου και να είσαστε γεροί να τον μεγαλώσετε!!!!!!!!!

Καλό σαραντισμό να έχεις αγαπούλα μου!!!!!!!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλη χρονια φιλεναδιτσες μου!!!!!!Ευχομαι σε ολες μας να εχουμε υγεια κ αγαπη στα σπιτια μας !να ναι γερα τα παιδακια μας κ ολοι οσοι αγαπαμε!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Αγαπες μου γλυκειες.....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σας ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου!!!

για πειτεεεεεεεεεεε....πως περασατε?????

εμεις πηγαμε στη μαμα του αντρουλη μου για φαγητο και αλλαγη...μετα ηταν να παμε και στο μαγαζι του κουμπαρου μας αλλα με πονεσε ξαφνικα η πλατη μου και ετσι κατσαμε σπιτακι μας!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.....καλη χρονια αγαπουλα μου με τον μπεμπακο σου αγκαλιτσα....τωρα που σου γραφω θα το εχεις χασει τελειως!!!!!χιχιχιχιχιχι

καλη χρονια φιλεναδιτσες μου!!!

υγεια αγαπη ευτυχια!

να χαιρομαστε τις οικογενειες μας!!!

images?q=tbn:ANd9GcTVvVe0k_k9CMrRLaEZSxwl4i_LWFOCEkIrVBAWqhyKYEt_BmzSIg

καλε 1 μερα δεν μπηκα και ειχαμε γεννητουρια??????

αναστασακι μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!! να σου ζησει ο παιδαρος!!! να ειναι γερος κ τυχερος!!! εκανες την ωραιοτερη παραμονη πρωτοχρονιας κ την ωραιοτερη αλλαγη του χρονου!!! ειχες κανονισει τιποτα για το βραδυ? χαχαχαχαχαχα, αλλα σχεδια ειχε ο μπεμπης!!!

images?q=tbn:ANd9GcR3D-Ujrcc342wNKlMJwZcPO-G6OrZDdG1WgmsL3us2hUXBU9rxmgimages?q=tbn:ANd9GcQ-bsc_eH05CS8ZrwgCo0NdlbpCapxzaJruIuV6qqO6v44-PVPD

images?q=tbn:ANd9GcR5BaK9z3Z1nI4A3Om4osQFHK6LXZbKyCdnEB41oHtxuRXlENpw2Q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...