Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι λες καλέ! Ακούς εκεί μας ζαλίζεις! Θα τρελαθούμε; Εμείς περιμένουμε πως και πως να ακούσουμε ευχάριστα! Μην κοιτάς δεν σε ρωτάμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να μην σε πιέζουμε κι άλλο! Υπομονή και προσπάθησε να σκέφτεσαι πως είσαι ήδη έγκυος 🤞

Το περπάτημα καλό θα σου κάνει, θα σε βοηθήσει και ψυχολογικά, ίσως μία βόλτα οικογενειακά και ήρεμα τώρα που είστε καλύτερα ❤️ 

Και να συμπληρώσω εγώ στην μία και μόνη φυσική μου εγκυμοσύνη το είδα το αίμα εμφύτευσης και στο τέλος δεν ήταν καν εμφύτευση, οπότε μην τα σκέφτεσαι αυτά! Ας σκεφτόμαστε πως θα πάνε όλα καλά!

Μακάρι κορίτσι μου.. και σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον κ τα καλά σου λόγια! Ανυπομονώ κι εγώ για τη χοριακή και ελπίζω για το καλύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι εφόσον τα έμβρυα είναι άριστα, το ενδομήτριο άψογο, κ η ετ έγινε εύκολα, έχουμε πολλές ελπίδες. Εξαρτάται μόνο αν έχουμε υγιές έμβρυο. Για αυτό έβαλα δύο. Δεν είχα κάνει προεμφυτευτικο. 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσακια μου πρεπει να βγω...εχω δουλιτσες αρκετες!

Αυριο πρωτα ο Θεος θα ερθουν τα πεθερικα και οι γονεις μου για φαγητο το μεσημερι! Παω να φτιαξω βασιλοπιτα τωρα...! Θα ξαναμπω οταν θα εχω νεοτερα απο το Αναστασακι και το μωρακι της!

Φιλια πολλα σε ολες!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα ματινάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα ρανιάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχουμε γέννα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασάκι μου με το καλό αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧ πώς πέρασε έτσι ο καιρός!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

\

αχχχχχχχχχχχχ...καλα ειναι ματινακι μου....

να ρωτησω κατι???????

χθες ειχα κατι πονακια....σαν να θελω να παω τουαλετα!!!!!αλλα ουτε τουαλετα πηγα ουτε αερια ειχα.....τι ειναι αυτο τωρα?τη τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο....:lol:

Ρανιάκι μου καλό εγώ μόνο την μέρα που γέννησα είχα τέτοιους πόνους πολύ έντονους όμως σαν κάποιος να με έσπρωχνε από μέσα στον ποπό στο σημείο που βγαίνουνε τα κακάκια μας!!!!Συγγνώμη για την περιγραφή απλά θέλω να καταλάβεις τί εννοώ!!!!!Εκεί πονούσες κι εσύ????????Πάντως έτσι όπως το περιγράφεις σαν τους δικούς μου πόνους μοιάζουνε...:rolleyes:

Μήπως να πάρεις την γιατρό τηλέφωνο????:confused:

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Συγνώμη βρε κορίτσια λίγες ώρες έλειψα και........ ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;

Θα τρελλαθώ Παναγίτσα μου! Με το καλό Αναστασάκι μου να το κρατήσεις αγκαλίτσα, να μην ταλαιπωρηθείς καθόλου! Αααχχχ θα μπαινοβγαίνω να μάθω!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕΝΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλημεραααααααααααααααααααααα

γενναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωωωω

Κου κου Ρανιούκοοοοο!!!! Ακούςςςςςς;;;;; Κοντοζυγώνει η ώρα και για τη μπιζουδένια μας!!!! Καλέ τι πρωτοχρονιάτικο δώρο είναι αυτό για το Αναστασάκι μας;

Διαφημίσεις

ηρθα κ γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!μου εστειλε μηνυμα το Ματινακι κ μου ειπε τα νεα αλα μωλης πριν λιγο γυρησαμε πηγαμε βολτα κ ετρεξα γρηγορα να μπω να δω τι γινεται!

τι τελεια που θα γεννηθει τετιες μερες!λιγο πριν μπει ο νεος χρονος!

κ μου το λεγε το Αναστασακι φανταζεσαι να γεννηθει 30 κ να εχετε μαζι γεννεθλια..31 τελικααααα!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙς ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΗΔΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑς ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!

ΑΧ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ;ΑΠΟΓΕΥΜΑ!ΠΩς ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙς Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟς Κ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ Κ ΕΥΤΥΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ ΥΓΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!

ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΜΑς ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ Κ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑς ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΛΙΤΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΧΡΟΝΟς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟς!

ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΩ Κ ΕΓΩ..ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ Κ ΦΤΑΙΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΓΑΚΙΑ!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

ηρθα κ γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!μου εστειλε μηνυμα το Ματινακι κ μου ειπε τα νεα αλα μωλης πριν λιγο γυρησαμε πηγαμε βολτα κ ετρεξα γρηγορα να μπω να δω τι γινεται!

τι τελεια που θα γεννηθει τετιες μερες!λιγο πριν μπει ο νεος χρονος!

κ μου το λεγε το Αναστασακι φανταζεσαι να γεννηθει 30 κ να εχετε μαζι γεννεθλια..31 τελικααααα!

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙς ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΗΔΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑς ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!

ΑΧ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ;ΑΠΟΓΕΥΜΑ!ΠΩς ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙς Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟς Κ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ Κ ΕΥΤΥΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ ΥΓΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!

ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΕΓΚΥΟΥΛΕς ΜΑς ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ Κ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑς ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΛΙΤΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟ ΧΡΟΝΟς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟς!

ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΩ Κ ΕΓΩ..ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ Κ ΦΤΑΙΧΝΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΓΑΚΙΑ!;)

Λενάκιιιιι μου έρχεται ο μπεμπάκος μας;;;;; Λες να γέννησε τώρα; Το απόγευμα θα μάθουμε! Πω πωωωωω τι χαρά είναι αυτή καλέ;

Μμμμμμμμ εσύ φτιάχνεις δάφορα φαγάκια στη μανούλα;

Αν δεν σε ξαναπετύχω σήμερα Λενάκι μου, χρόνια σου πολλά, με υγεία, αγάπη και ηρεμία να υποδεχτείτε το νέο έτος! Φιλάκια στα παιδάκια σου τα όμορφα!!!

Λενάκιιιιι μου έρχεται ο μπεμπάκος μας;;;;; Λες να γέννησε τώρα; Το απόγευμα θα μάθουμε! Πω πωωωωω τι χαρά είναι αυτή καλέ;

Μμμμμμμμ εσύ φτιάχνεις δάφορα φαγάκια στη μανούλα;

Αν δεν σε ξαναπετύχω σήμερα Λενάκι μου, χρόνια σου πολλά, με υγεία, αγάπη και ηρεμία να υποδεχτείτε το νέο έτος! Φιλάκια στα παιδάκια σου τα όμορφα!!!

ιωαννακι μου καλο ευχαρηστω κ σεις να περασετε ομορφα κ ο νεος χρονος να σας βρει αγαπημενους κ ευτηχησμενους!

η μαμα φτιαχνει κ εγω λιγο βοηθαω λιγο ταιζω τον μικρο λιγο τον κοιμηζω ολα μαζι:tongue:

ο μεγαλος πηγε με τον μπαμπα του κ τον ξαδερφο του βολτα σε παιδοτοπο!;)

καλη χρονια να εχουμε καρδουλα μου!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

γειααααααααααααα

μπηκα να σας ενημερωσω να μην αγωνιατε!!!η αναστασια

γεννησε ενα μπεμπη 3550γρ!!!!

γεια σου Εφακη μου~χρονια πολλα!τι κανεις πως εισαι?

πηρες τηλεφωνοοο!γεννησεεεεεεεεεεεεεε!

αχχχχχ πως ειναι εμαθες ολα καλαααααα?

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ!

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

1657872gdjvp1wv63.gif

368374hvbaq23d1o.jpg

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Εφακη μου~χρονια πολλα!τι κανεις πως εισαι?

πηρες τηλεφωνοοο!γεννησεεεεεεεεεεεεεε!

αχχχχχ πως ειναι εμαθες ολα καλαααααα?

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥ!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΣ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ!

ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥ!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))

χρονια πολλα ελενη μου καλα ειμαι!!μιλαμε με την αναστασια στο φορουμ μανουλες ιανουαριος και φεβρουαριος 2012 και εστειλε μηνυμα σε μια κοπελα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χρονια πολλα ελενη μου καλα ειμαι!!μιλαμε με την αναστασια στο φορουμ μανουλες ιανουαριος και φεβρουαριος 2012 και εστειλε μηνυμα σε μια κοπελα!!!!

ΑΑΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑΑΑ!ΤΙ ΕΥΤΥΧΕΙΑ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ ΤΩΡΑ..ΣΥΓΚΗΝΗΘΗΚΑ!

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΕΥΕΧΕΣ?

ΞΥΠΝΗΣΕ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΤΩΡΑ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Γέννησε το κοριτσάκι μας;

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ!

Αναστασάκι μου καλό, έγινες μανούλααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1382278#post1382278

ανοιξα θεμααααααααααα~

περασετ παρακαλω για ευχουλες!

παωωωωωωω..αυριο θα στειλω γλαστρουλα εκμερους μας!θα σας πω ..φιλακια πολλααααααααααα!:D:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=1382278#post1382278

ανοιξα θεμααααααααααα~

περασετ παρακαλω για ευχουλες!

παωωωωωωω..αυριο θα στειλω γλαστρουλα εκμερους μας!θα σας πω ..φιλακια πολλααααααααααα!:D:D

:P:p:p:p:p:p:pΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑ!

ΤΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!ΑΝΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ Κ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΑΣ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...