Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα σας! Τι κάνετε; Λενάκι μου όμορφο είδες που ο αντρούλης σου σου έφερε λουλουδάκια; Τελικά όλοι ίδιοι είναι! Σπρώξιμο θέλουν οι άτιμοι!

Ρανιούκοοοοοο έτοιμο το δωμάτιο της μπουμπούς;;;; Τι τέλεια!!!!! Με το καλό να έρθει και να τα χαρεί!

Αναστασάκι μου διακοπή ρεύματος;;;; ΣΠΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

Εμένα ευτυχώς με βοήθησε ο άντρας μου στις δουλειές του σπιτιού και εγώ σιδέρωσα αλλά ξεπατώθηκα! Με πονούσε η μέση όλη νύχτα στον ύπνο μου! Δεν ήθελα να μπει ο νέος χρόνος και να μου έχουν μείνει εκκρεμότητες με το σπίτι! Ουφφφ σήμερα ξεκούραση! Στις 11 έχω κομμωτήριο να ανανεωθώ λιγάκι και μετά αν αισθάνομαι καλά θα βγω για καφέ με τον αντρούλη μου!

Αν δεν τα ξαναπούμε σήμερα να έχετε μία πολύ καλή μέρα, να περάσετε όοοοοοοοολες πάρα πολύ καλά, να έχετε μία πολύ καλή χρονιά, ήρεμη, με υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας και πάνω απ' όλα να χαίρεστε τα παιδάκια σας όσες έχετε και όσες τα περιμένουμε με το καλό Παναγίτσα μου να έρθουν τα αγγελούδια μας!!!!

Καλημέρα Ιωαννάκι!!!!!!!!!!!!!Κι εγώ στις 4 έχω κομμωτήριο!!!

Καλή χρονιά και σε εσένα κοριτσάκι μου!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Ιωαννάκι!!!!!!!!!!!!!Κι εγώ στις 4 έχω κομμωτήριο!!!

Καλή χρονιά και σε εσένα κοριτσάκι μου!!!!

Νατασάκι μου να περάσετε πολύ όμορφα και η νέα χρονιά να σας βρει με υγεία, ηρεμία και αγάπη στην οικογένειά σου! Η μικρούλα σου καλύτερα;

Νατασάκι μου να περάσετε πολύ όμορφα και η νέα χρονιά να σας βρει με υγεία, ηρεμία και αγάπη στην οικογένειά σου! Η μικρούλα σου καλύτερα;

Tης έχει μείνει έντονος βήχας αλλά πιστεύω με τις μέρες θα καλυτερέψει..κυρίως όταν ξυπνάει την πιάνει έντονα και μετα ελλατώνεται!!!!Είμαι αισιόδοξη όμως ότι θα πάει καλά!!!Ελλατώσαμε και τα εισπνεόμενα(αμάν με αυτήν την χημεία που πήρε το παιδάκι μου) και περιμένουμε να αναρρώσει τελείως!!!!!Εσύ είσαι καλά ζουζούνα???

Tης έχει μείνει έντονος βήχας αλλά πιστεύω με τις μέρες θα καλυτερέψει..κυρίως όταν ξυπνάει την πιάνει έντονα και μετα ελλατώνεται!!!!Είμαι αισιόδοξη όμως ότι θα πάει καλά!!!Ελλατώσαμε και τα εισπνεόμενα(αμάν με αυτήν την χημεία που πήρε το παιδάκι μου) και περιμένουμε να αναρρώσει τελείως!!!!!Εσύ είσαι καλά ζουζούνα???

Αχ βρε Νατασάκι μου αυτό να ήταν μόνο! Ξέρω εσύ σαν μανούλα το βλέπεις βουνό, το καταλαβαίνω, βλέπω και την αδερφή μου όταν αρρωσταίνουν τα παιδιά αρρωσταίνει κι αυτή μαζί! Να της δώσεις πολλά ρουφηχτά φιλάκια!

Εγώ δόξα το Θεό πολύ καλά! Ο μπεμπούλης μου συνέχεια κλωτσάει τώρα και είναι στιγμές που με πονάει αλλά δε με νοιάζει! Χαίρομαι τόοοσο πολύ που κάνω σα χαζή! Το ζάχαρό μου είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, προχθές που πήγα γιατρό με βρήκε μόνο μισό κιλό επάνω και όσο να 'ναι πήρα κι εγώ λίγο τα πάνω μου ψυχολογικά! Πλησιάζει ο καιρός για πολλά κορίτσια τώρα και με πιάνει χαρά και ανυπομονησία μαζί!!!!!

Αχ βρε Νατασάκι μου αυτό να ήταν μόνο! Ξέρω εσύ σαν μανούλα το βλέπεις βουνό, το καταλαβαίνω, βλέπω και την αδερφή μου όταν αρρωσταίνουν τα παιδιά αρρωσταίνει κι αυτή μαζί! Να της δώσεις πολλά ρουφηχτά φιλάκια!

Εγώ δόξα το Θεό πολύ καλά! Ο μπεμπούλης μου συνέχεια κλωτσάει τώρα και είναι στιγμές που με πονάει αλλά δε με νοιάζει! Χαίρομαι τόοοσο πολύ που κάνω σα χαζή! Το ζάχαρό μου είναι σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, προχθές που πήγα γιατρό με βρήκε μόνο μισό κιλό επάνω και όσο να 'ναι πήρα κι εγώ λίγο τα πάνω μου ψυχολογικά! Πλησιάζει ο καιρός για πολλά κορίτσια τώρα και με πιάνει χαρά και ανυπομονησία μαζί!!!!!

Eτσι είναι Ιωαννάκι μου!!!!!Οι μανούλες αρρωσταίνουν 3 φορές με τα παιδάκια τους όταν δεν είναι καλά αυτά!!!Και πολύ στεναχώρια πολύ!!!!Νιώθω ότι πρέπει να την προστατεύσω!

Αχαχαχαχαχα σε πονάει το καμάρι σου!!!!Χαλάλι μωρέ χαλάλι!!!!!:D :D :D Κλώτσα παιδί μου κλώτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο μισό κιλό!!!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπράβο Ιωαννάκι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν θα αργήσει ο καιρός και για εσένα....νεράκι θα περάσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Kοριτσακια μου καλημερα!!!

Εχω ευχαριστα νεακια πολυ ευχαριστα! Κατα τις 2 το ξημερωμα εκει που ψιλοξυπναγε ο μπεμπακος για να φαει μου ηρθε μηνυμα στο κινητο και ποιος ηταν?????? Το Αναστασακι μας....της σπασανε τα νερα!!!!

Ερχεται ο παιδαρος καλεεεεεε.....πηρα πριν απο λιγο και μαλλον μιλησα με τον αντρα της....δεν γεννησε ακομα σε καμια ωρα μου ειπε υπολογιζουν! Επισης μου ειπε οτι θα με παρει το Αναστασακι το απογευμα οποτε ντρεπομαι να ξαναπαρω να ρωτησω αν γεννησε....υπομονη μεχρι να με παρει το Αναστασακι μας κοριτσακια μου!!!!!!!

Αναστασακι μου στα ειπα και απο το τηλεφωνο...με το καλο ματια μου με εναν πονο και γερος να ερθει στην αγκαλια σου ο παιδαρος! Σ'αγαπω πολυ πολυ!!!! Ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!

animated-ball-I-love-you-1.gif

Παω να πλυνω τον πωπουλι απο τα κακακια και να τον ταϊσω τον μπεμπακο μετα και τα ξαναλεμε σε λιγο!!!!!

Χρονια πολλα καλε ξεχαστηκα...με το καλο ο καινουριος χρονος!!!!!!

Καλεεεεεεεε??????? Που εισαστε????? Γενναει το Αναστασακι λεμεεεεεε!!!!!!

ματιναρα γενναει το αναστασακι μας???????

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ μακαρι να εχει ευκολη γεννα το πουλακι μου!!!!

τι κανει ο μπεμπακος?

εγω πηγα για το μαλλι και μετα σουπερ...πριν λιγο γυρισα!!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

απο τις 6 παρα δεν ειχαμε ρευμα! ειχε καει κατω το ρολοι της ΔΕΗ!!!!!! τα νευρα μου! και πριν λίγο το φτιαξανε! ξενερωσα! ειχαμε κανονισει να κατευουμε στην αγορα...... δεν εχω καθολου διαθεση!!

που να το ξερες οτι σημερα ερχεται ο πριγκιπας και θα σου φτιαξει τη διαθεση?????????????????????????????:lol:

χαχααχαχαχαχα

Διαφημίσεις

ματιναρα γενναει το αναστασακι μας???????

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ μακαρι να εχει ευκολη γεννα το πουλακι μου!!!!

τι κανει ο μπεμπακος?

εγω πηγα για το μαλλι και μετα σουπερ...πριν λιγο γυρισα!!!!!:lol:

Ναι καλε γενναμεεεεεε!!!!!!!!! Αχ Παναγια μου ολα καλα να πανε!

Μπορει και να εχει γεννησει βεβαια τωρα αλλα ντρεπομαι να παρω αφου μου ειπε ο αντρας της οτι θα με παρει το απογευμα η ιδια! Αχ να εχει γεννησει αραγε???? Μακαρι να γεννησε και να ειχε ευκολη γεννα!!!!!!!

Ο μπεμπακος καλα ειναι μια χαρα...ζωηρουλης ειναι αλλα μου αρεσει, δεν τον ηθελα ηρεμο....θελω να νιωθω οτι υπαρχει μωρο στο σπιτι!

Εσεις τι κανετε???? Η νυφουλα μου κλωτσαει κλωτσαει????Να μου την χαϊδεψεις!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεε??????? Που εισαστε????? Γενναει το Αναστασακι λεμεεεεεε!!!!!!

αχ παναγιτσα μου, το αναστασακι μας?????????????τι καλα!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να γεννησε η γλυκουλα μου και να κραταει αγκαλιτσα τον μπεμπακο της!!!!!!!!!!!!!!!!γεροι να ειναι παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου????????ρανιουκο μου?????????

φιλακια σε ολα τα κοριτσουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Ναι καλε γενναμεεεεεε!!!!!!!!! Αχ Παναγια μου ολα καλα να πανε!

Μπορει και να εχει γεννησει βεβαια τωρα αλλα ντρεπομαι να παρω αφου μου ειπε ο αντρας της οτι θα με παρει το απογευμα η ιδια! Αχ να εχει γεννησει αραγε???? Μακαρι να γεννησε και να ειχε ευκολη γεννα!!!!!!!

Ο μπεμπακος καλα ειναι μια χαρα...ζωηρουλης ειναι αλλα μου αρεσει, δεν τον ηθελα ηρεμο....θελω να νιωθω οτι υπαρχει μωρο στο σπιτι!

Εσεις τι κανετε???? Η νυφουλα μου κλωτσαει κλωτσαει????Να μου την χαϊδεψεις!!!!!!!!!!!

\

αχχχχχχχχχχχχ...καλα ειναι ματινακι μου....

να ρωτησω κατι???????

χθες ειχα κατι πονακια....σαν να θελω να παω τουαλετα!!!!!αλλα ουτε τουαλετα πηγα ουτε αερια ειχα.....τι ειναι αυτο τωρα?τη τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο....:lol:

αχ παναγιτσα μου, το αναστασακι μας?????????????τι καλα!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να γεννησε η γλυκουλα μου και να κραταει αγκαλιτσα τον μπεμπακο της!!!!!!!!!!!!!!!!γεροι να ειναι παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποπακι μουουουυουουουου....τι κανεις γλυκουλα μου?χρονια πολλα με υγεια!!!!

τι κανει η μπουμπου μας?

Χρονια πολλα Ποπακι μου και αυριο με το καλο!!!!

Η μπουμπου μας τι κανει? Καιρο εχουμε να μιλησουμε!!! Να της φιλησεις τα πατουσακια!!!!!!

Μαλλον θα εχει γεννησει τωρα....αχ ωραιες αναμνησεις μου ερχονται στο μυαλο!!!!!!

\

αχχχχχχχχχχχχ...καλα ειναι ματινακι μου....

να ρωτησω κατι???????

χθες ειχα κατι πονακια....σαν να θελω να παω τουαλετα!!!!!αλλα ουτε τουαλετα πηγα ουτε αερια ειχα.....τι ειναι αυτο τωρα?τη τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο....:lol:

Δεν ξερω....εγω δεν ειχα πονους στην γεννα οποτε δεν ειχα και πριν...μακαρι να ηξερα να σου απαντησω! Παντως αν ειναι να γεννας δεν σταματανε οι πονοι, ολο και συχνοτερα εχεις και πιο δυνατους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...