Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

κοριτσια γυρισα! με ειδε απο κατω ειναι τελειως κλειστα και ο τραχηλος πισω (εχω και οπισθια μητρα). το αμνιακο υγρο ειναι πολυ καλο και ο πλακουντας το ιδιο!! μου τον εβγαλε περιπου απο 3 μεχρι 3.200 κιλα! μια χαρα ειναι! θα την παρω την τριτη το μεσσημερι μου ειπε να της πω πως παω... και απο εκει και περα βλεπουμε! παντως μεχρι 5 του μηνα μου ειπε. ή 4 ή 5!!

ενω την προηγουμενη φορα μου ειχε πει 2-3 του μηνα τωρα μου ειπε θα δωσουμε προθεσμια αλλες 2 μερουλες! αν δεν ερθει απο μονο του!

παντως δεν καταλαβα τιποτα που με ψιλαφησε!!!!:D:D

αυτα!!!:D

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχουουουουουουουοουουυ....ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....

αλλα δε καταλαβα βρε αναστασακι μου....τι σημαινει αυτο για τον τραχηλο?και οτι ειναι κλειστα?:rolleyes:

δεν εχω καθολου διαστολη.... ο τραχηλος ο δικος μου πχ ειναι πισω, σε αλλες ειναι μπροστα....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:lol:

αχχχχχχχχχχχχχχχχ ανυπομονω τρελα ρανιακι μου!!!!!!!!!!!!!

μου ειπε, τα φωτα θα τον εχεις στην αγκαλια σου!!!!!!!! και τρελαθηκα απο τη χαρα μου!!!!! δεν το πιστευω οτι εμειναν μονο λιγες μερες!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετεεεεεεεεεεε;;;;;; Αναστασάκι μου έφτασαν οι μέρες να κρατήσεις το πλασματάκι σου αγκαλίτσα; Ράνιαααααααα που είσαι;;;;; Πλένεις;;;;;;; Κι εγώ ξεκινάω από Τρίτη!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πήγα στο γιατρό το πρωί και μετά από πολύ καιρό έφυγα χαρούμενη! Πήρα μόνο μισό κιλό το οποίο το πήρε ο γιος μου!!!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p Το παιδάκι μου είναι 1900 γρ. βρε!!!! Δέσαμε κόκκαλο!!!! Χιχιχιχιχι!!!!

Πήραμε και το καρότσι με τη βάση για το αυτοκίνητο! Αχχχχ δεν χορταίνω να το βλέπω! Πέρασα και από το ΙΑΣΩ που γέννησε μία ξαδέρφη του άντρα μου εχτές μία μπέμπα 4 κιλά!!!!! Πολύ μαλλάκι και ένα ροζ μαγουλάκι σκέτη γλύκα! Συγκινήθηκα τόοοσο πολύ, σκεφτόμουν συνέχεια πως πλησιάζει η ώρα να κρατήσω το μωράκι μου αγκαλίτσα!!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχ ανυπομονω τρελα ρανιακι μου!!!!!!!!!!!!!

μου ειπε, τα φωτα θα τον εχεις στην αγκαλια σου!!!!!!!! και τρελαθηκα απο τη χαρα μου!!!!! δεν το πιστευω οτι εμειναν μονο λιγες μερες!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

αναστασακι μου απο τη καρδια μου σου ευχομαι με κανεναν πονο να τον παρεις στην αγκαλιτσα σου!!!!!

τα φωτα γιορταζω και μπαινω και στον μηνα μου....αχχχχχχχχχχχχχχ....

το ιωαννακι που ειναι?

Διαφημίσεις

αναστασακι μου απο τη καρδια μου σου ευχομαι με κανεναν πονο να τον παρεις στην αγκαλιτσα σου!!!!!

το ιωαννακι που ειναι?

Εδώ είμαι μαρή! Χιχιχιχιχ!!!

το ιωαννακι που ειναι?

σε ευχαριστω πολυ ρανιακι μου!!! και εγω σε σενα ευχομαι το ιδιο!!!!!!!

Ιωαννακι μεγαλωσε το γιαβρακι μας!!!!!!!!!!!!!!1 ολοκληρο μωρακι εγινε!!!!!! ολα καλα λοιπον!!!!!!!!!!!!!! μεγεια και τα ψωνια σας!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστω πολυ ρανιακι μου!!! και εγω σε σενα ευχομαι το ιδιο!!!!!!!

Ιωαννακι μεγαλωσε το γιαβρακι μας!!!!!!!!!!!!!!1 ολοκληρο μωρακι εγινε!!!!!! ολα καλα λοιπον!!!!!!!!!!!!!! μεγεια και τα ψωνια σας!!!!!!!!!!!!!

Πράγματι βρε Αναστασάκι μου! Κοντεύει 2 κιλά σχεδόν το πλασματάκι μου!

Εσύ πως νιώθεις; Φαντάζομαι αγωνία και χαρά μαζί που θα έχεις! Με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα!

Πράγματι βρε Αναστασάκι μου! Κοντεύει 2 κιλά σχεδόν το πλασματάκι μου!

Εσύ πως νιώθεις; Φαντάζομαι αγωνία και χαρά μαζί που θα έχεις! Με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα!

νιωθω απεραντη ευτυχια! και ανυπομονησια!!!! σε ευχαριστω πολυυυυυυυ φιλεναδα!!!!!!!!!!!! και εσυ κοντευεις αντε!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι μαρή! Χιχιχιχιχ!!!

χαχααχαχαχαχχαχααχαχ....

με γεια τα ψωνακια σας...........:lol:

αχχχχχχχχχχχχ....ιωαννακι μου μεγαλωσατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

μονο μισο κιλοοοοοο?????ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...εγω δεν τολμαω να ζυγιστωωωωωω....18 κιλα παντως ειμαι σιγουρα!!!!!!

χαχααχχαχαχαχααχα....:-D

αντε κοντευουμε παναγια μουουυουουουουουοουουου:D

χαχααχαχαχαχχαχααχαχ....

με γεια τα ψωνακια σας...........:lol:

αχχχχχχχχχχχχ....ιωαννακι μου μεγαλωσατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

μονο μισο κιλοοοοοο?????ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...εγω δεν τολμαω να ζυγιστωωωωωω....18 κιλα παντως ειμαι σιγουρα!!!!!!

χαχααχχαχαχαχααχα....:-D

αντε κοντευουμε παναγια μουουυουουουουουοουουου:D

Εγώ νομίζω Ράνια μου πως έπαιξε ρόλο και το ζάχαρο που τσίμπησε! Μπήκα σε ένα πρόγραμμα και μου έκανε καλό! Μη φανταστείς πως στερούμαι τίποτα! ΤΙΠΟΤΑ απλά τρώω μαύρο ψωμί και τα ζυμαρικά είναι ολικής άλεσης τα οποία είναι πεντανόστιμα! Κι εγώ με το μισό κιλό στα 18 είμαι! Χιχιχιιχιχχι!!!

Κοντεύουμε φιλενάδα κοντεύουμε!!!! Με το καλό να τα πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας όλες!

Εγώ νομίζω Ράνια μου πως έπαιξε ρόλο και το ζάχαρο που τσίμπησε! Μπήκα σε ένα πρόγραμμα και μου έκανε καλό! Μη φανταστείς πως στερούμαι τίποτα! ΤΙΠΟΤΑ απλά τρώω μαύρο ψωμί και τα ζυμαρικά είναι ολικής άλεσης τα οποία είναι πεντανόστιμα! Κι εγώ με το μισό κιλό στα 18 είμαι! Χιχιχιιχιχχι!!!

Κοντεύουμε φιλενάδα κοντεύουμε!!!! Με το καλό να τα πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας όλες!

να ρωτησω κατι????

παμπερς θα παρετε πριν μπειτε μαιευτηριο?

αν ναι ποσα πακετα θα χρειαστουμε ?

να ρωτησω κατι????

παμπερς θα παρετε πριν μπειτε μαιευτηριο?

αν ναι ποσα πακετα θα χρειαστουμε ?

Να σου πω την αλήθεια εκεί που θα γεννήσω ξέρω πως δεν χρειάζεται να πάρω εγώ πάμπερς αλλά λίγα κομμάτια καλού κακού θα τα έχω βάλει στη βαλίτσα! Στα δημόσια τουλάχιστον στην περιοχή τη δική μας ζητάνε από τους γονείς πάνες αλλά στα ιδιωτικά μαιευτήρια όχι! Θα έχω μαζί μου ότι χρειαστώ για την έξοδο του μπέμπη από το μαιευτήριο! Εσύ που θα γεννήσεις;;;

Να σου πω την αλήθεια εκεί που θα γεννήσω ξέρω πως δεν χρειάζεται να πάρω εγώ πάμπερς αλλά λίγα κομμάτια καλού κακού θα τα έχω βάλει στη βαλίτσα! Στα δημόσια τουλάχιστον στην περιοχή τη δική μας ζητάνε από τους γονείς πάνες αλλά στα ιδιωτικά μαιευτήρια όχι! Θα έχω μαζί μου ότι χρειαστώ για την έξοδο του μπέμπη από το μαιευτήριο! Εσύ που θα γεννήσεις;;;

εννοουσα για το σπιτι να παρω να εχω γιατι δε θα μπορω να βγαινω εξω μεχρι να σαραντισω...

σε ιδιωτικο θα γεννησω...εκει δε χρειαζομαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...