Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Δεν θα της το ζητήσεις βρε! Θα της πεις πως θες να κάνεις μία καλλιέργεια κολπικού υγρού και θα σε παραπέμψει σε μικροβιολογικό εργαστήρι για να κάνεις! Εκεί που κάνεις όλες τις εξετάσεις σου! Δεν έκανες στο 1ο τρίμηνο κολπικές εξετάσεις; Εκεί που έκανες αυτές τις εξετάσεις θα κάνεις και την καλλιέργεια! Να μην αγχώνεσαι! Εφόσον υπάρχουν τρόποι να είμαστε σίγουρες θα το κάνουμε!

αυτοι μου κανει καλλιεργεια κολπικου υγρου γι'αυτο θα πω αυτην!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτοι μου κανει καλλιεργεια κολπικου υγρου γι'αυτο θα πω αυτην!

Να της το πεις κούκλα μου! Ντρέπεσαι; Αλοίμονο για το παιδί σου πρόκειται! Στο κάτω κάτω αν δεν στο κάνει (που θα στο κάνει δεν έχει λόγο να μην το κάνει) πας σε μικροβιολογικό έξω! Μην αγχώνεσαι βρε χαζούλα! Θα το κάνεις και θα βγει και καλό απλά να φεύγουν ένα ένα τα άγχη!

Να της το πεις κούκλα μου! Ντρέπεσαι; Αλοίμονο για το παιδί σου πρόκειται! Στο κάτω κάτω αν δεν στο κάνει (που θα στο κάνει δεν έχει λόγο να μην το κάνει) πας σε μικροβιολογικό έξω! Μην αγχώνεσαι βρε χαζούλα! Θα το κάνεις και θα βγει και καλό απλά να φεύγουν ένα ένα τα άγχη!

οχι θα της πω να μου κανει αυτη! ετσι ειναι!!;) μόλις εστειλα τον αντρα μου με λίστα στο σουπερ μαρκετ! βαριομουν η αληθεια να σηκωθω!!! σημερα ειχα εδω τον αδερφο μου!! μου περασε ενα φωτιστικο στην κουζινα, μου εκανε και μια κατασκευη σε μια ντουλαπα στον διαδρομο φαγαμε και παρεα!!! τι καλα που ηταν!!!!!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οχι θα της πω να μου κανει αυτη! ετσι ειναι!!;) μόλις εστειλα τον αντρα μου με λίστα στο σουπερ μαρκετ! βαριομουν η αληθεια να σηκωθω!!! σημερα ειχα εδω τον αδερφο μου!! μου περασε ενα φωτιστικο στην κουζινα, μου εκανε και μια κατασκευη σε μια ντουλαπα στον διαδρομο φαγαμε και παρεα!!! τι καλα που ηταν!!!!!!!:D:D

Ναι μωρέ είναι φορές που βαριέμαι και τα χέρια μου να κουνήσω! Τι καλά που είχες παρεούλα! Κι εγώ περιμένω σε λίγο την αδερφούλα μου με τα ανηψάκια μου να κάτσουμε λίγο! Ααααχχχ αύριο ανυπονώ τόσο πολύ να πάω στο γιατρό να δω πόσο μεγάλωσε το μωράκι μου! Το 2κιλο πρέπει να το φτάνουμε πάντως γιατί έχω χορτάσει να πιάνω χεράκια και ποδαράκια! Απόλαυσηηηηηηηηηηηηη!!!!!!

Αναστασάκι μου σε αφήνω, ήρθανε τα καμάρια μου! Έχω να τα δω από την Παραμονή των Χριστουγέννων! Η μικρούλα μου έφερε και ζαχαρωτά από την Δράμα που πήγανε! Θα τρελλαθώ μωρέ!:P:p:p:p:p:p

Φιλάκιααααααααααααααααα!!!!!!

Διαφημίσεις

Αναστασάκι μου σε αφήνω, ήρθανε τα καμάρια μου! Έχω να τα δω από την Παραμονή των Χριστουγέννων! Η μικρούλα μου έφερε και ζαχαρωτά από την Δράμα που πήγανε! Θα τρελλαθώ μωρέ!:P:p:p:p:p:p

Φιλάκιααααααααααααααααα!!!!!!

καλα να περασεις Ιωαννακι μου!! φιλακια!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Από όσα ξέρω κάνεις τεστ παπ στην αρχή της εγκυμοσύνης όχι στο τέλος και ξανακάνεις μετά την γέννα στο 12άμηνο περίπου...συμφωνώ γιωτάκι!

ο γιατρος μου ειναι κατα του τεστ παπ στην εγκυμοσυνη καθως και στον κολπικο υπερηχο, δεν πειραζει καθολου απο κατω, μολις σαραντησα πηγα με ειδε κ μου ειπε σε 6 μηνες παπ

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!!!Σας ευχαριστώ όλες σας πάρα πάρα πολύ!Σήμερα θα πάμε στον ωρυλλά γιατί η μικρή φαίνεται να μην ακούει καλά,,ίσως το υγρό μαζεύτηκε πολύ στο αυτάκι της...έτσι με είπε ο γιατρός στο τηλέφωνο αλλά μου είπε να μην ανησυχώ...βέβαια εχθές όλο γι' αυτό έψαχνα στο νετ και πανικοβλήθηκα γιατί έλεγε για επεμβάσεις ,τοποθέτηση σωλινίσκων και κατατρόμαξα..ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί κάτι τέτοιο παρά μόνο συντηριτική αγωγή..ο Θεός είναι μεγάλος δεν θα μας υποβάλει και σε ακόμα μία δοκιμασία...στις 6 έχουμε ραντεβού...προσευχηθείτε για το κοριτσάκι μου....

Γιωτάκι μου καλά ε τί παιδί έχεις εσύ...χρυσάφι..εμείς ούτε για καφέ δεν πηγαίναμε που λέει ο λόγος..μία γκρίνια την είχε από μωρό...χαχαχαχαχα..να το χαίρεσαι το καμάρι σου!!!!Πάντα έτσι βολικιά να είναι να μην κουράζει την μανούλα...\

νατασακι, τι εγινε με το παιδι? δεν νομιζω να μπειτε σε διαδικασιες τετοιες που λες γιατι ηδη εχει παρει αντιβιωση κ μαλλον δεν θα ειναι τοσο πολυ, για συντηριτικη αγωγη το κοβω!

περαστικα μωρε!μα τι ταλαιπωρια το κοριτσακι σου:-(

ειδες το λουλουδακι μου? ησυχη κ γελαστη!!!

γιωτακι σε ευχαριστω πολύ! και εγω αυτο πηρα για τη μυτουλα αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει για να ξερω! ;)

ευκολο, βαζεις πρωτα φ.ορο, κρατας σταθερο το κεφαλακι κ ρουφας. τσιριζει το μωρο κ μυτουλα καθαρη!

κοριτσια μαλλον βγαζουμε δοντακι, εχει πολλα σαλια εδω κ 15μερες κ μου εχει μειωσει λιγο το φαγητο, σημερα ειδα ενα ασπρο στρογγυλακι σαν την μυτη της καρφιτσας πανω στα ουλα της. μαμαδες που εχετε μεγαλυτερα παιδακια, απο ποτε ξεκινανε τα δοντια?

το ειδα αργα, θα παρω αυριο την παιδιατρονα ρωτησω!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!Ευχαριστώ πολύ όλες σας!!!!

Η μικρή τελικά έχει 30%-50% βαρηκοια αυτή τη στιγμή και δόξα το Θεό είναι προσωρινό...θα επανέλθει στα φυσιολογικά σε 20 μέρες περίπου...Τα αυτάκια της τα είδα κι εγώ με την κάμερα είναι γεμάτα υγρό και τα 2 και το αριστερό περισσότερο...έτοιμο να σκάσει..υπάρχει περίπτωση να σπάσει αλλά απλά θα πονέσει λίγο και θα τρέξει υγρό από το αυτάκι της θα της δώσω μου είπε αντιφλεγμονώδες παυσίπονο και θα είναι καλά...τα κρεατάκια της ευτυχώς είναι μικρά δεν έχουμε θέμα εκεί γι'άυτό και ο γιατρός είναι πολύ πολύ αισιόδοξος για την πορεία της...τον ρώτησα για εγχείρηση και μου είπε ούτε για συζήτηση το παιδί σε 20 μέρες θα είναι περδίκι..κάτι σταγονίτσες μου έδωσε μόνο και όλα καλά..σήμερα θα πάμε και στην παιδίατρό μας να την ακούσει για τα ακροαστικά...Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!!!!Σε ευχαριστώ....

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

κοριτσια μαλλον βγαζουμε δοντακι, εχει πολλα σαλια εδω κ 15μερες κ μου εχει μειωσει λιγο το φαγητο, σημερα ειδα ενα ασπρο στρογγυλακι σαν την μυτη της καρφιτσας πανω στα ουλα της. μαμαδες που εχετε μεγαλυτερα παιδακια, απο ποτε ξεκινανε τα δοντια?

Γιωτάκι καλημέρα..δεν υπάρχει πλαφόν για το πότε ξεκινάνε να βγάζουνε δοντάκια τα νινάκια...Η δικιά μου έβγαλε 2 μαζί 6 μηνών και 18 μηνών είχε και τα 16 δοντάκια..μόλις τα είδα στο βιβλιάριό της..οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι με σιγουριά πάντως γύρω στους 6 μήνες ξεκινάνε αλλά κάποια παιδάκια μπορεί και πιο νωρίς αλλά και πιο αργά που είναι πολύ συνηθισμένο...να ξέρεις όμως ότι αυτό που γίνεται με την μπουμπούκα σου τώρα μπορεί να γίνεται για μήνες και μετά να σκάσει το δοντάκι...στην δικιά μου 2 μήνες πρηζότανε ξεπρηζότανε άσπριζε ξάσπριζε και τελικά μετά από 2 μήνες μου πέταξε 2 μαζεμένα...και μετά τα έβγαζε πολύ πολύ γρήγορα...για να δούμε τί θα σου πει και η παιδίατρος...φιλάκια!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

αχ γιωτακι μου λες??? να βγαλει και δοντακι το ζουζουνι???:tongue::tongue:

Κοριτσάκια μου καλημέρα!!!Ευχαριστώ πολύ όλες σας!!!!

Η μικρή τελικά έχει 30%-50% βαρηκοια αυτή τη στιγμή και δόξα το Θεό είναι προσωρινό...θα επανέλθει στα φυσιολογικά σε 20 μέρες περίπου...Τα αυτάκια της τα είδα κι εγώ με την κάμερα είναι γεμάτα υγρό και τα 2 και το αριστερό περισσότερο...έτοιμο να σκάσει..υπάρχει περίπτωση να σπάσει αλλά απλά θα πονέσει λίγο και θα τρέξει υγρό από το αυτάκι της θα της δώσω μου είπε αντιφλεγμονώδες παυσίπονο και θα είναι καλά...τα κρεατάκια της ευτυχώς είναι μικρά δεν έχουμε θέμα εκεί γι'άυτό και ο γιατρός είναι πολύ πολύ αισιόδοξος για την πορεία της...τον ρώτησα για εγχείρηση και μου είπε ούτε για συζήτηση το παιδί σε 20 μέρες θα είναι περδίκι..κάτι σταγονίτσες μου έδωσε μόνο και όλα καλά..σήμερα θα πάμε και στην παιδίατρό μας να την ακούσει για τα ακροαστικά...Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!!!!Σε ευχαριστώ....

νατασσακι!!!!!!! πολυ ευχαριστα τα νεα σου φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!! πολυ χαρηκα που δεν θα χρειαστει καποια επεμβαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσουδια!!! εγω πηγα πρωι τραπεζα τελειωσα με κατι δουλειες και εκανα και αιτηση για να μου ερθει κωδικος για e banking! γιατι θα ειμαι σπιτι και θα μπορω απο εκει να πληρωνω λογαριαμους!;);) καιρο το σκευτομουν! παει και αυτο!

πηγα περπατησα και λίγο στην αγορα και τωρα ηρθα σπιτι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας, κοπελιτσες μου! Χρονια πολλα και παλι! Πώς ειστε;

Αναστασακι! Ακομη ο μπεμπης;;;; Ετοιμαζεται..... Εκοψες τα χαπια που επαιρνες;;:P

Εγω καλα ειμαι, ειχα τους γονεις μου εδω, χθες επεστρεψαν σαλονικα. Η μπουμπου μου καλα ειναι! Πηγαμε χθες για β' επιπεδου στη Λητω αλλα δεν μου τον εκαναν γιατι ημουν 19 εβδ. και 6 μερες. Επρεπε να ειμαι 20 στρογυλλο και πανω... Μου εκαναν βεβαια ενα μινι β επιπεδου, ηταν και ο γιατρος μου παρων και φανηκαν σε πρωτη φαση ολα καλα. Ο γιατρος μου ειπε σε 1 βδομαδα να παω στο ιατρειο του να ξαναδει το μωρο και οτι δε θα χρειαστει κατι αλλο. Αλλωστε εχει ειδικευση σε υπερηχους και εχει καλο μηχανημα. Τι να πω. Τον εμπιστευομαι παντως γενικα.

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...