Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

τα σελτεδακια που εχουν το πλαστικο απο κατω μπαινουν πλυντηριο????

νομιζω οτι εβαλα μερικα.....λες να χαλασουν????

μπαινουν ανετα! μην φοβασαι!!!;);););) τα εχω βαλει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπαινουν ανετα! μην φοβασαι!!!;);););) τα εχω βαλει!!

ουφφφφφφφ....ευτυχως!!!!

τελειωσε το πρωτο πλυντηριακι...παω για απλωμα και να βαλω το επομενο....

μπαινω πιο μετα

μακιααααααααααααααααααααααααααα:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Αναστασάκι μου καλό πως είσαι; Σταμάτησες τα χάπια; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Άντε τώρα με το καλό να έρθει ο ζουζούνος σας!

Ράνιαααααα μαρή μπαίνεις στον 9ο σε λίγες μέρες κι εσύυυυυυυυ;;;;;; Αααχχχχχχ κοντεύουμε κορίτσιααααα!!!!!

Εγώ πλυντήρια λέω να αρχίσω να βάζω από Τρίτη! Να ετοιμάζω σιγά σιγά τη βαλίτσα, το δωματιάκι του και μέχρι τέλος Γενάρη να τα έχω έτοιμα! Ααααχ ανυπομονώ τόοοσο πολύ!!!!!:lol::lol::lol::lol:

ουφφφφφφφ....ευτυχως!!!!

τελειωσε το πρωτο πλυντηριακι...παω για απλωμα και να βαλω το επομενο....

μπαινω πιο μετα

μακιααααααααααααααααααααααααααα:lol:

τελεια!!! συνεχισε!!!!!!!!!

Αναστασάκι μου καλό πως είσαι; Σταμάτησες τα χάπια; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! Άντε τώρα με το καλό να έρθει ο ζουζούνος σας!

Ράνιαααααα μαρή μπαίνεις στον 9ο σε λίγες μέρες κι εσύυυυυυυυ;;;;;; Αααχχχχχχ κοντεύουμε κορίτσιααααα!!!!!

Εγώ πλυντήρια λέω να αρχίσω να βάζω από Τρίτη! Να ετοιμάζω σιγά σιγά τη βαλίτσα, το δωματιάκι του και μέχρι τέλος Γενάρη να τα έχω έτοιμα! Ααααχ ανυπομονώ τόοοσο πολύ!!!!!:lol::lol::lol::lol:

τα σταματησαααα τελοςςς!!!!! τωρα περιμενω!!!!!!!!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τελεια!!! συνεχισε!!!!!!!!!

τα σταματησαααα τελοςςς!!!!! τωρα περιμενω!!!!!!!!!!;)

Με το καλό Αναστασάκι μου να έρθει ο μπεμπάκος σας! Ξεκινάνε στη σειρά τα γεννητούρια! Εσύ, το Μαράκι, η Ράνια και μετά η αφεντομουτσουνάρα μου! Ααααααχχχχ όλες μας με το καλό να γεννήσουμε τα μωράκια μας και να τα κρατήσουμε στην αγκαλίτσα μας!!!!

Διαφημίσεις

Με το καλό Αναστασάκι μου να έρθει ο μπεμπάκος σας! Ξεκινάνε στη σειρά τα γεννητούρια! Εσύ, το Μαράκι, η Ράνια και μετά η αφεντομουτσουνάρα μου! Ααααααχχχχ όλες μας με το καλό να γεννήσουμε τα μωράκια μας και να τα κρατήσουμε στην αγκαλίτσα μας!!!!

ναι φιλλεναδα!!! ολες μας με το καλο να τα παρουμε αγκαλια!!!!!!!!!:D:D

ανυπομονω Ιωαννακι μου!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι φιλλεναδα!!! ολες μας με το καλο να τα παρουμε αγκαλια!!!!!!!!!:D:D

ανυπομονω Ιωαννακι μου!!!!!!!!!!!!!!!

Το φαντάζομαι βρε! Εγώ μπήκα στον 8ο και σκέφτομαι πως πλησιάζει ο καιρός και με πιάνει μία ανυπομονησία κι ένα άγχος καμιά φορά δεν στο κρύβω! Το καλό είναι πως το άγχος φεύγει! Και μόνο η σκέψη πως φτάνει ο καιρός να κρατήσω το παιδάκι μου αγκαλιά μου φαίνεται σαν ψέμα!

Το φαντάζομαι βρε! Εγώ μπήκα στον 8ο και σκέφτομαι πως πλησιάζει ο καιρός και με πιάνει μία ανυπομονησία κι ένα άγχος καμιά φορά δεν στο κρύβω! Το καλό είναι πως το άγχος φεύγει! Και μόνο η σκέψη πως φτάνει ο καιρός να κρατήσω το παιδάκι μου αγκαλιά μου φαίνεται σαν ψέμα!

οντως ετσι ειναι!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

οντως ετσι ειναι!!!!!!!!!!!!!!

Βρε Αναστασάκι μου να σε ρωτήσω κάτι; Ζυμαρικά ολικής άλεσης έχεις δοκιμάσει; Εγώ πήρα να κάνω αύριο γιατί τελικά το ζάχαρο τσιμπάει όταν τρώω ζυμαρικά! Όταν τρώω γλυκά ούτε που κουνιέται το σκασμένο!

Καλημερα φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!ΚΟΥΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!δεν φταναν τα τραπεζια που ειχαμε κανονισμενα 26-27 κανονισε κ ο αντρας μου να ερθει ενας φιλος το τα χριστουγεννα (τον οποιο συμπαθω πααααρα πολυ μην φανταστιτε οτι δεν τον ηθελα απλα με ενα μωρακι ειναι ολα αλλιως)και αγχωθηκα παααρα πολυ γιατι ειχα οργανωσει τον χρονο μου διαφορετικα..Χριστουγεννα λοπον δεν περασα ιδιαιτερα καλα γιατι ψωφησα στην κουραση κ η μπεμπα μου που οοοοολα τα καταλαβαινει ηταν πολυ ανησυχη κ αυτη...26 κ 27 ομωςπερασαμε τελεια!και πηρα κ πολλα μπραβο γι τις μαγειρικες κ ζαχαροπλαστικες μου ικανοτητες!χαχαχα(ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)σημερα κοιταω την κουζινα που ειναι αναστα ο κυριος για τριτη συνεχωμενη μερα κ δεν εχω δυναμη οθυτε ενα πιατο να πληνω...χαχαχα!!!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!Αχ καλο μου θα τρελαθω.......τι ωραια!ο μπεμπακος ειναι τοοοοοοσο κοντα!σε ποιακλινηκη ειπαμε θα πας ξερω που ειναι αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε!

ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ!Δεν ηταν ουτε τα δικα σου Χριστουγεννα καλα ε?δεν πειραζει κουκλιτσα μου του χρονου θα ειναι καλητερα κ για τις δυο...πως ειναι ο μεγαλος σου?

ΡΑΝΑΚΙ ΙΩΑΝΝΑΚΙ!Περναει οκαιρος ε?τι καλα!

ΜΑΤΙΝΑΚΙ φιλακια στο μπεμπουλη σου!

ΝΑΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥπως ειστε?

ΓΙΩΤΟΥΛΑ τελεια η μπουμπου!μια χαρασε βρισκω φιλεναδα!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ !με το καλο κοριτσι μου ομπεμπης!

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΠΟΠΑΚΙ φιλακιαααααααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΙΩΑΝΝΑΚΙ μια χαρα ειναι τα μακαρονια αυτα εγω συνεχεια τετεια τρωω!

Μανουλιτσες διαφωτιστε με παρακαλω...αναρωφητηρα μυτης χρησημοποιητε?καν ναι ποιον?

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα και απο μενα!!!!!! τελικα δεν πινω νερο το βραδυ και δεν εχω καουρες....;);) οχι τι κανω και καλο υπνο αλλα τουλαχιστον δεν εχω αυτες!!!

Ιωαννακι να σου πω την αληθεια , μια φορα εφγα τετοια μακαρονια ολικης και μου αρεσαν ,αλλα γενικα δεν ειμαι του ζυμαρικου:rolleyes:

χρυσανθουκο μου???????? ψοφησες γλυκια μου ε???????? δυσκολα να εισαι οικοδεσποινα παντως!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειμαστε στην τελικη ευθεια!! σε λιγες μερες θα δω τη φατσουλα! μακαρι να πανε ολα καλα!!!! στη βιοκλινικη θα γεννησω!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα και απο μενα!!!!!! τελικα δεν πινω νερο το βραδυ και δεν εχω καουρες....;);) οχι τι κανω και καλο υπνο αλλα τουλαχιστον δεν εχω αυτες!!!

Ιωαννακι να σου πω την αληθεια , μια φορα εφγα τετοια μακαρονια ολικης και μου αρεσαν ,αλλα γενικα δεν ειμαι του ζυμαρικου:rolleyes:

χρυσανθουκο μου???????? ψοφησες γλυκια μου ε???????? δυσκολα να εισαι οικοδεσποινα παντως!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειμαστε στην τελικη ευθεια!! σε λιγες μερες θα δω τη φατσουλα! μακαρι να πανε ολα καλα!!!! στη βιοκλινικη θα γεννησω!:D

Καλημέρα Αναστασάκι! Καλά λες είναι τα μακαρόνια; Μμμμμ θα δείξει το μεσημέρι που θα τα φτιάξω!!! Ααααχχχχ με πήρε το πρωί τηλ μία ξαδέρφη του άντρα μου, είναι στο ΙΑΣΩ στη Λάρισα και μπήκε με πρόκληση γιατί η μπέμπα δεν έλεγε να βγει! Οπότε μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε γεννητούρια! Τι καλά!!! Αύριο που έχω γιατρό το πρωί θα πάω να τη δω!

Καλημέρα Αναστασάκι! Καλά λες είναι τα μακαρόνια; Μμμμμ θα δείξει το μεσημέρι που θα τα φτιάξω!!! Ααααχχχχ με πήρε το πρωί τηλ μία ξαδέρφη του άντρα μου, είναι στο ΙΑΣΩ στη Λάρισα και μπήκε με πρόκληση γιατί η μπέμπα δεν έλεγε να βγει! Οπότε μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε γεννητούρια! Τι καλά!!! Αύριο που έχω γιατρό το πρωί θα πάω να τη δω!

μια χαρα ειναι τα μακαρονια!!!;) αντε με το καλο η κοπελα να γεννησει!!!!! τι ωρα εχεις γιατρο αυριο??? και εγω αυριο εχω!!!!

σημερα θα κανω ρεβυθια!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...