Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

φιλεναδιτσες μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ!

σας διαβασα στα γρηγορα δεν εχω πολυ χρονο κ παλι!περημενουμε τους κουμπαρους κ περημενω τον αντρα μου να μου φερει κατι υλικα που μου λειπουν να κανω πορτοκαλοπιτα!απο το πρωι εκανα δουλειες πληντυρια ολα μαζι..τα ζουζουνια μου κοιμουνταια..χθες δεν κοιμηθηκα καλα εχω μια κουραση αλο πραγμα..εμεις χριστουγεννα δεν περασαμε καλα..εκει που ετοιμαστηκαμε να παμε στη πεθερα για φαγητο ο μεγαλος μου δεν ενιωθε κ πολυ καλα ..φτανουμε στη πεθερα κ ανεβαζει πυρετο βασιακ δεκατα ειχε με πονο στη κοιλια κ γενικα καθολου ορεξη κ διαθεση..καθομαστε το πολυ μιση ωρα ισα ισα που φαγαμε κ σηκωνομαστε να φυγουμε γιατι ηταν κ τα ξαδερφακια του εκει κ φοβηθηκα μη τους κολησει!παμε στην μαμα μου κ εκει μειναμε το βραδυ τελικα γιατι ο αντρας μου ηθελε να κανει την υγρασια που βγηκε παλι στη κουζινα..κ επρεπε να ξεμυρησει κ να αερισει το σπιτι..ο μικρουλης μου γκρινιαζε εκεινο το βραδυ κ γενικα δεν ενιωσα καθολου το κλιμα των χριστουγεννων ..χθες το βραδυ παλι μου κανε δεκατα ο μεγαλος κ σημερα το πρωι ηταν λιγο αδιαθετος αλα τωρα ειναι καλυτερα..πηρα τον γιατρο την κυριακη κ μου ειπε ειναι μια ιωση που κυκλοφορει..μιαμιση βδομαδα πριν ηταν παλι ετσι ο μεγαλος μου!

αυταααααα τα δικα μουυυυυυ!

Ιωαννακι μουυυυυυυυυυυυυυ μπηκες στον 8ο καρδουλα μου!με το καλοοοοο να φτασεις κ στον 9ο;)ολα καλα πανε δοξα το θεο:D

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυ ο μπεμπακος τι κανει?ετσι ειναι οπως τα λες..υπαρχει κοσμος που δεν εχει τιποτα να φαει μερες που ειναι..πολυ κριμα κ ειδικα εκει που υπαρχουν κ μωρακια!:(:(

Ρανιουκο μου καλως υποδεχτεικατε τον ξαδερφο!Ιαπωνια ε..πως ειναι εκει του αρεσει?εσυ πως εισαι?πολυ φαγητο αυτες τις μερες ε!εγω παντως δεν ευχαρηστηθηκα τιποτα..γιατι δεν μπορεσα να φαω κ πολα λογω τοων κολικων του μπεμπη αλα δεν πειραζει..το καλο ειναι οτι εχω φτασει τα 57 κιλα με την δικια μου ζυγαρια 56 στη ς μαμας κ της πεθερας..η δικια μου δειχνει παραπανω!:rolleyes:

Αναστασακι μουυυυυυυ ελαττωσες τα χαπακια!ερχεται ο μπεμπακοςςςςςς:D:D

Γιωτακιιι μου σινεμαααααα ακουσα καλααααα!κ που την ειχες?κοιμηθηκε σε ολο το εργο ε!τι καλα!:D

Μαρακι μουυυυυυυ 10 μερουλες μεινανε..ευχομαι να πας για φυσιολογικο ..καλη χρονια κ σε σενα αγαπουλα μου..ευχομαι ο νεος χρονος να σας φερει πολες χαρες κ πολυ υγειαααααα:D

Νατασακι μου πως ειναι η μικρη?ευχομαι καλυτερααααα/?αχ υγεια πανω απολα!

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ,ΠΟΠΑΚΙ,ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ πολα φιλακιααααααααααααααα!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλλεναδιτσες μου τι κανετε??

Ιωαννακι να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου!! μπηκες στον 8ο ε???? με το καλο και στον 9ο!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι! λες να γεννησουμε την ιδια μερα?? δεν εχεις συσπασεις ε? κοιτα να δεις πραγματα!!! καθεσαι σπιτι η εχεις αρχισει τις βολτιτσες?? εγω παντως απο συσπασεις καλα παω!!!!:tongue:

Γιωτακι σινεμα με τη μπεμπα???? απιστευτο??????:P:p:p:p τελεια παντως!!!!!!!!!

ματινακι μου πλησιαζουμε και εμεις σιγα σιγα!!!!!!!!

νατασσακι ευχομαι η μικρουλα σου να ειναι καλυτερα!!!!

εγω κατεβηκα σημερα αγορα, πηρα δωρο στον αντρα μου και στα αδερφια μου :D:D ηρθε μετα απο εδω ο αδερφος μου και μου ακυρωσε τον εξαερισμο στο μικρο μπανιο γιατι ειχαμε προβλημα με τις εξω μυρωδιες!!!! ευτυχως παει και αυτο!!! και μου κρεμασε και στον τοιχο του παιδικου ενα μαυροπινακα που ειχα παρει!! τελειο εδειξε;);) παραγγειλαμε κιολας εδω φαγαμε και εφυγε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

φιλεναδιτσες μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ!

σας διαβασα στα γρηγορα δεν εχω πολυ χρονο κ παλι!περημενουμε τους κουμπαρους κ περημενω τον αντρα μου να μου φερει κατι υλικα που μου λειπουν να κανω πορτοκαλοπιτα!απο το πρωι εκανα δουλειες πληντυρια ολα μαζι..τα ζουζουνια μου κοιμουνταια..χθες δεν κοιμηθηκα καλα εχω μια κουραση αλο πραγμα..εμεις χριστουγεννα δεν περασαμε καλα..εκει που ετοιμαστηκαμε να παμε στη πεθερα για φαγητο ο μεγαλος μου δεν ενιωθε κ πολυ καλα ..φτανουμε στη πεθερα κ ανεβαζει πυρετο βασιακ δεκατα ειχε με πονο στη κοιλια κ γενικα καθολου ορεξη κ διαθεση..καθομαστε το πολυ μιση ωρα ισα ισα που φαγαμε κ σηκωνομαστε να φυγουμε γιατι ηταν κ τα ξαδερφακια του εκει κ φοβηθηκα μη τους κολησει!παμε στην μαμα μου κ εκει μειναμε το βραδυ τελικα γιατι ο αντρας μου ηθελε να κανει την υγρασια που βγηκε παλι στη κουζινα..κ επρεπε να ξεμυρησει κ να αερισει το σπιτι..ο μικρουλης μου γκρινιαζε εκεινο το βραδυ κ γενικα δεν ενιωσα καθολου το κλιμα των χριστουγεννων ..χθες το βραδυ παλι μου κανε δεκατα ο μεγαλος κ σημερα το πρωι ηταν λιγο αδιαθετος αλα τωρα ειναι καλυτερα..πηρα τον γιατρο την κυριακη κ μου ειπε ειναι μια ιωση που κυκλοφορει..μιαμιση βδομαδα πριν ηταν παλι ετσι ο μεγαλος μου!

αυταααααα τα δικα μουυυυυυ!

Ιωαννακι μουυυυυυυυυυυυυυ μπηκες στον 8ο καρδουλα μου!με το καλοοοοο να φτασεις κ στον 9ο;)ολα καλα πανε δοξα το θεο:D

Ματινακι μουυυυυυυυυυυυυυ ο μπεμπακος τι κανει?ετσι ειναι οπως τα λες..υπαρχει κοσμος που δεν εχει τιποτα να φαει μερες που ειναι..πολυ κριμα κ ειδικα εκει που υπαρχουν κ μωρακια!:(:(

Ρανιουκο μου καλως υποδεχτεικατε τον ξαδερφο!Ιαπωνια ε..πως ειναι εκει του αρεσει?εσυ πως εισαι?πολυ φαγητο αυτες τις μερες ε!εγω παντως δεν ευχαρηστηθηκα τιποτα..γιατι δεν μπορεσα να φαω κ πολα λογω τοων κολικων του μπεμπη αλα δεν πειραζει..το καλο ειναι οτι εχω φτασει τα 57 κιλα με την δικια μου ζυγαρια 56 στη ς μαμας κ της πεθερας..η δικια μου δειχνει παραπανω!:rolleyes:

Αναστασακι μουυυυυυυ ελαττωσες τα χαπακια!ερχεται ο μπεμπακοςςςςςς:D:D

Γιωτακιιι μου σινεμαααααα ακουσα καλααααα!κ που την ειχες?κοιμηθηκε σε ολο το εργο ε!τι καλα!:D

Μαρακι μουυυυυυυ 10 μερουλες μεινανε..ευχομαι να πας για φυσιολογικο ..καλη χρονια κ σε σενα αγαπουλα μου..ευχομαι ο νεος χρονος να σας φερει πολες χαρες κ πολυ υγειαααααα:D

Νατασακι μου πως ειναι η μικρη?ευχομαι καλυτερααααα/?αχ υγεια πανω απολα!

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΙ,ΠΟΠΑΚΙ,ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ πολα φιλακιααααααααααααααα!;)

λενιω μου!!! τα εκοψα τα χαπια!!!!! σημερα στις 06.00 το πρωι πηρα το τελευταιο!!!!!!!!!!!!! αχ ανεβασε οταν μπορεις τη συνταγη για την πορτοκαλοπιτα! θελω να τη φτιαξω!!!!:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πηρα δωρο στην ανηψια-βαπτηστηρα μου αυτα εδω για το δωματιο της! μολις μπηκανε στο καινουργιο σπιτακι τους!!!

http://www.homeeshop.gr/product.asp?catid=7459

http://www.homeeshop.gr/product.asp?catid=3027

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κου κου κοριτσακια μου....τι κανετε?εγω μολις μπηκα....εβαλα φακες να γινονται και ξεκιναω πλυσιματα τα ρουχαλακια και ολα τα αλλα της μπουμπους....

θα μπαινοβγαινωωωωωωωωωωωωω.....

σας φιλω ολεςςςςςςςςςςςςς.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κου κου κοριτσακια μου....τι κανετε?εγω μολις μπηκα....εβαλα φακες να γινονται και ξεκιναω πλυσιματα τα ρουχαλακια και ολα τα αλλα της μπουμπους....

θα μπαινοβγαινωωωωωωωωωωωωω.....

σας φιλω ολεςςςςςςςςςςςςς.....

ρανιακι μου!!! αντε καλο πλυσιματακι!!!!!!!!!!:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χααχαχαχαχαχαχ....αναστασακι μουουουουουυουυ...αχ τι επαθαααααα

παρηγγειλα τη βαλιτσα τη φουξια...θυμασαι?μου την εφεραν πριν λιγο και ειναι τεραστιααααααααααααααααααααααα.......χαχαχααχαχαχαχαχχα......

χααχαχαχαχαχαχ....αναστασακι μουουουουουυουυ...αχ τι επαθαααααα

παρηγγειλα τη βαλιτσα τη φουξια...θυμασαι?μου την εφεραν πριν λιγο και ειναι τεραστιααααααααααααααααααααααα.......χαχαχααχαχαχαχαχχα......

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! δεν πηραζει! ωραια ειναι???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!! δεν πηραζει! ωραια ειναι???

μωρε πολυ ωραια ειναι....αλλα πως θα τη παρω αυτη στο μαιευτηριο??????θα με περασουν για ψωναρα!!!!!

οι αλλες βαλιτσες που εχουμε ειναι σαν αυτη μεγαλες...και εχω μια μικρη-μεσαια....μαλλον αυτη θα παρω και κανενα σακ βουαγιαζ!!!:mad:

ξενερωσααααααααααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

μωρε πολυ ωραια ειναι....αλλα πως θα τη παρω αυτη στο μαιευτηριο??????θα με περασουν για ψωναρα!!!!!

οι αλλες βαλιτσες που εχουμε ειναι σαν αυτη μεγαλες...και εχω μια μικρη-μεσαια....μαλλον αυτη θα παρω και κανενα σακ βουαγιαζ!!!:mad:

ξενερωσααααααααααααααααααααααααααα

χαχαχαχαχαχαχα μηπως διαλεξες λαθος μεγεθος???:cool::cool::cool::cool::cool:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχαχαχαχα μηπως διαλεξες λαθος μεγεθος???:cool::cool::cool::cool::cool:

το μονο μεγεθος ηταν που ειχε....τεσπα.....

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ......:mad:

σε λιγες μερες μπαινω στον 9οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....χιχιχιχιχιχιχιι

σταματησες τα χαπακια εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???

ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ο

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ;)

το μονο μεγεθος ηταν που ειχε....τεσπα.....

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ......:mad:

σε λιγες μερες μπαινω στον 9οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....χιχιχιχιχιχιχιι

σταματησες τα χαπακια εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???

ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ο

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ;)

ναι αγαπη μου σημερα το πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! περιμενωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p με πηρε σημερα τηλ. η μαια της γιατρου μου κ με ρωτησε πως παω!!!! χιχιχιχιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι αγαπη μου σημερα το πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! περιμενωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p:p με πηρε σημερα τηλ. η μαια της γιατρου μου κ με ρωτησε πως παω!!!! χιχιχιχιχιχι

εχω συγκινηθει πολυ....

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...