Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα!!!! βλέπω ολες φαγαμε με μετρο ε???? χιχιιχιχιχιχι

νατασσακι τι να πω και παλι περαστικα σας!!! να σταματησει μωρε γρηγορα αυτη η ταλαιπωρια για τη μικρουλα:(...

εμεις σημερα μαλλον θα φαμε εξω, κατι ελαφρυ λεμε..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσαρες μου, μπεμπακια, παιδακια και εμβρυακια!

Και παλι χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια! Τι κανετε? Πως τα περασατε??? Εμεις φαγαμε του σκασμου φαγητο και σαν να μην εφτανε αυτο τα γλυκα που εφαγα ουτε καν μπορεσα να τα μετρησω....τα κιλα που εχασα θα τα παρω πισω!!!!!

Νατασαρα μου πολυ στενοχωριεμαι για την γαρδενια μας! Το μαναρακι μας μωρε ταλαιπωρειται... να γινει γρηγορα καλα καρδουλα μου! Ποσο σε καταλαβαινω Νατασαρα μου, ο μπεμπης κανει κανενα αποτομο βυχαλακι και τρεμει η ψυχη μου! Καλη αναρρωση και περαστικουλια της!!!!!!! Της στελνω ολη μου την αγαπη και την θετικη ενεργεια!!!!!

Σας αγαπω ολες πολυ πολυ...δεν μπορω να μεινω αλλο! Εχω τα πεθερικα σημερα εδω....αλλο φαγοποτι σημερα....τετραπαχη θα γινωωωωω!!!!!!

Σας φιλω γλυκα ολες και σας στελνω πολλα χαδια στα μπεμπακια σας και στις κοιλιτσες σας!!!!!

Χθες ξεχασα να ευχηθω χρονια πολλα σε οσες εχετε εορταζοντες!!!! Και του χρονου με υγεια!!!!!!!!

Φευγωωωωωωωωωωωω.......!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσαρες μου, μπεμπακια, παιδακια και εμβρυακια!

Και παλι χρονια πολλα με υγεια και ευτυχια! Τι κανετε? Πως τα περασατε??? Εμεις φαγαμε του σκασμου φαγητο και σαν να μην εφτανε αυτο τα γλυκα που εφαγα ουτε καν μπορεσα να τα μετρησω....τα κιλα που εχασα θα τα παρω πισω!!!!!

Νατασαρα μου πολυ στενοχωριεμαι για την γαρδενια μας! Το μαναρακι μας μωρε ταλαιπωρειται... να γινει γρηγορα καλα καρδουλα μου! Ποσο σε καταλαβαινω Νατασαρα μου, ο μπεμπης κανει κανενα αποτομο βυχαλακι και τρεμει η ψυχη μου! Καλη αναρρωση και περαστικουλια της!!!!!!! Της στελνω ολη μου την αγαπη και την θετικη ενεργεια!!!!!

Σας αγαπω ολες πολυ πολυ...δεν μπορω να μεινω αλλο! Εχω τα πεθερικα σημερα εδω....αλλο φαγοποτι σημερα....τετραπαχη θα γινωωωωω!!!!!!

Σας φιλω γλυκα ολες και σας στελνω πολλα χαδια στα μπεμπακια σας και στις κοιλιτσες σας!!!!!

Χθες ξεχασα να ευχηθω χρονια πολλα σε οσες εχετε εορταζοντες!!!! Και του χρονου με υγεια!!!!!!!!

Φευγωωωωωωωωωωωω.......!!!!!!!!!!!!!!

καλα να περασετε ματιναρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εμεις θα παμε σο λίγο εξω για φαγητο..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κου κου κου κου....καμια εδωωωωωωωωωω?????

εγω μολις μπηκα κοριτσακια σπιτι...εχει ερθει ο ξαδερφουλης μου απο ιαπωνια και πηγα να τον δω.....λειπει 12 χρονια!!!!!

τι κανετε εσεις?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

αναστασακι μουουουουοουουυ....κου κου κου

πως ειναι ο μπεμπακος μας?

ρανιακι μου τι κανεις???? καλα ειναι ο μπεμπακος!!! ελλατωσα και τα χαπια και οι συσπασεις δινουν και περνουν!!!:lol::lol::lol:

η μπιζουδενια τι κανει???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια! βλεπω περασαμε ολες τελεια!

πολυ φαγητο ρε παιδια!!!

τα χριστουγεννα φαγαμε στην πεθερα μου κ το απογευμα ηρθε ο αδελφος μου με την κοπελα του, φυγανε κατα τις 2 το βραδυ, περασαμε πολυ ωραια κ εχτες οταν ξυπνησαμε (αργησαμε κατα τις 12,30, ταισα την μπουμπου στις 7 κ ξαναπεσα) ειπιαμε λιγο καφεδακι κ μετα φυγαμε κ πηγαμε που λετε??????????

σινεμα μαζι με το μωρο!!!

ηταν πολυ ησυχη, κοιμοταν, κ μολις τελειωσε το εργο ξυπνησε για να φαει!

μετα γυρισαμε κ ηρθε μια θεια μου να μας δει!!!

γενικως περασαμε πολυ ωραια οι 3 μας!!!

νατασακι περαστικα μωρε! ελπιζω να γλυτωσατε την εισαγωγη!

Kαλημερα κοριτσαρες........τι κανετε??????

Εγω εχω τον μπεμπακο αγκαλια...σας χαιρετα!!!!

Σινεμα με την μπουμπου εγραψες Γιωτουλα καλα διαβασα????Α ειναι πολυ ησυχη...γι'αυτο και μπορεις να κανεις τα παντα...μη μιλας καθολου!!!!

Ρανιακι μουυυυυ!!!Δεν εχουμε μιλησει καθολου....χρονια πολλα ματια μου και με εναν πονο....καλως τον δεχτηκατε τον ξαδερφουλη σου απο Ια πωνια..σαγιοναρα να του πεις...χααχαχαχαα!!!!!! Φτιαξατε και την υγρασια διαβασα ε??? Ωραια...πανετοιμοι εισαστε μπραβο!!!!!

Αναστασακι μου πολλες συσπασεις εχεις ε? Κοντευει ο παιδαρος να βγει πολυ λιγο εμεινε....με το καλοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

Λενιω μου μεγεια τα ρουχαλακια και τα παπουτσακια...πολυ ωραιες οπι μποτες μου αρεσαν παρα πολυ!!!!Και στο migato εχει πολλες προσφορες...εγω περσυ στις εκπτωσεις πηρα 2 ζευγαρια μποτες φοβερες με 80 ευρω και τα 2!Να μου φιλησεις τα αντρακια σου!!!!!!!!!

Ιωαννακι να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου...γερος να ειναι γιατι εχουν τυχει διαφορα τον τελευταιο καιρο...σημασια εχει να ειναι καλα!!!!

Νατασαρα μου???????Πως ειναι η γαρδενια μας????? Ευχομαι να ειναι καλυτερα....μακια πολλα να της δωσεις!!!!!

Χρυσανθακι μου καλο τι κανεις? Χσθηκαμε...η μπεμπε μπουμπου τι κανει???Φιλακια στα πατουσακια της!!!!!!!!!

Πεταλουδιτσα μου γυκεια τι κανεις???? Το κοριτσακι σου καλα?Κλωτσαει κλωτσαει?????? Χαδακια πολλα στην κοιλουμπιτσα σου!!!!!!

Ποπακι μου καλο που εισαι??????? Χαθηκαμεεεεεεε....να μου φιλησεις την μπεμπουλα με πολλα ρουφηχτα φιλια!!!!!!!!!!!!!!!

Ξεχασα καμια????? Ζητω συγνωμη αν ξεχασα....

Εμεις παλι χθες φαγαμε του σκασμουυ....ποσο στενοχωριεμαι για τους ανθρωπους που δεν εχουν ουτε το 1/10 απ'αυτα που εχουμε εμεις...αφηστε τα....!!!!!!

Παω να θηλασω...τα λεμε σε λιγο....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε; Αχ πολύ χαίρομαι που περάσαμε όλες όμορφα Χριστούγεννα! Μόνο η Νατασούλα μας μωρέ δεν ξέρω τι έκανε! Ελπίζω η μικρή της να είναι καλύτερα και να γλιτώσανε το νοσοκομείο!

Ματινάρα μου καλή μας χαιρετά ο μπεμπάκος;;;;; Φιλιά πολλά να του δώσεις! Καλέεεεεεεε μπήκα στον 8ο!!!!! Θα τρελλαθώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!! Ράνιααααααααααααααααααα που είσαι;;;;;;

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Χρονια πολλα σε όλες ευχομαι με υγεία, ευτυχια και πολύ μα πολύ αγάπη (όλοι την έχουμε ανάγκη)..:P

Πως περασατε κουκλίτσες με τα μωράκια σας εντος κι εκτός κοιλίτσας???

Τα ντύσατε αι βασιλάκια τα μπεμπεδάκια????χιχι τι ωραια Χριστούγεννα τα φετινά!!!!

Εγώ κοριτσάκια μου πολύ ήσυχα, ο μπέμπης εχει πάρει θεση για τα καλά αλλα δεν λέει να βγει μαλλον του αρέσει εκει μέσα..Ούτε μια σύσπαση έχω κάνει απο τη στιγμή που τα σταμάτησα εντελώς τα χάπια τι να πω αλλο και τούτο!!! Την άλλη εβδομάδα μπαίνω με πρόκληση αν δεν σπάσουνε τα νερά αυτήν, για 2 του μήνα λέμε πρώτα ο Θεός..Ευτυχώς ειναι σε τόσο καλή θέση που ο γιατρός μου είπε μέχρι στιγμής οτι πάμε για φυσιολογικό και χωρίς επισκληρίδιο μακάρι..:rolleyes:

Αναστασάκι μου μπορεί να γεννηθούνε την ίδια μέρα τα μπεμπάκια μας απο οτι διάβασα..:tongue: Με το καλό κουκλίτσα μου και με έναν πόνο μακάρι να σπάσουνε τα νερα σου και να γεννήσεις πιο γρήγορα η ανυπομονησία μας πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο το ξέρουνε καλά οι ήδη μανούλες μας..:P

Κοριτσάκια μου δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναμπω μέχρι την Πρωτοχρονια αν δεν σας δω να σας ευχηθώ Καλή χρονιά μέσα απο την καρδιά μου σε όλες και στα μωράκια σας να περάσετε πανέμορφα κι ας ειναι το 2012 πολύ πιο όμορφο για όλο τον κόσμο!!!!

Θα μπω σίγουρα την επόμενη εβδομάδα όμως να σας πω τα νέα μου..

Σας φιλώ όλες γλυκά και πιο πολύ τα μωράκια σας...σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Χρονια πολλα σε όλες ευχομαι με υγεία, ευτυχια και πολύ μα πολύ αγάπη (όλοι την έχουμε ανάγκη)..:P

Πως περασατε κουκλίτσες με τα μωράκια σας εντος κι εκτός κοιλίτσας???

Τα ντύσατε αι βασιλάκια τα μπεμπεδάκια????χιχι τι ωραια Χριστούγεννα τα φετινά!!!!

Εγώ κοριτσάκια μου πολύ ήσυχα, ο μπέμπης εχει πάρει θεση για τα καλά αλλα δεν λέει να βγει μαλλον του αρέσει εκει μέσα..Ούτε μια σύσπαση έχω κάνει απο τη στιγμή που τα σταμάτησα εντελώς τα χάπια τι να πω αλλο και τούτο!!! Την άλλη εβδομάδα μπαίνω με πρόκληση αν δεν σπάσουνε τα νερά αυτήν, για 2 του μήνα λέμε πρώτα ο Θεός..Ευτυχώς ειναι σε τόσο καλή θέση που ο γιατρός μου είπε μέχρι στιγμής οτι πάμε για φυσιολογικό και χωρίς επισκληρίδιο μακάρι..:rolleyes:

Αναστασάκι μου μπορεί να γεννηθούνε την ίδια μέρα τα μπεμπάκια μας απο οτι διάβασα..:tongue: Με το καλό κουκλίτσα μου και με έναν πόνο μακάρι να σπάσουνε τα νερα σου και να γεννήσεις πιο γρήγορα η ανυπομονησία μας πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο το ξέρουνε καλά οι ήδη μανούλες μας..:P

Κοριτσάκια μου δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναμπω μέχρι την Πρωτοχρονια αν δεν σας δω να σας ευχηθώ Καλή χρονιά μέσα απο την καρδιά μου σε όλες και στα μωράκια σας να περάσετε πανέμορφα κι ας ειναι το 2012 πολύ πιο όμορφο για όλο τον κόσμο!!!!

Θα μπω σίγουρα την επόμενη εβδομάδα όμως να σας πω τα νέα μου..

Σας φιλώ όλες γλυκά και πιο πολύ τα μωράκια σας...σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Μαράκι μου χρόνια πολλά κούκλα μου και με το καλό ο μπεμπάκος σου! Αχ λίγο έμεινε μωρέ! Μακάρι να γεννήσεις χωρίς επισκληρίδιο!!!! Να πεις να μας πεις τα νέα σου! Φιλάκια πολλάαααααααα!!!!!

Μαράκι μου χρόνια πολλά κούκλα μου και με το καλό ο μπεμπάκος σου! Αχ λίγο έμεινε μωρέ! Μακάρι να γεννήσεις χωρίς επισκληρίδιο!!!! Να πεις να μας πεις τα νέα σου! Φιλάκια πολλάαααααααα!!!!!

Χρονια πολλα κουκλίτσα μου!!!Μπήκες στον 8ο Ιωαννάκι μου τι καλα πλησιάζεις σιγά σιγά!!!!

Θα μπω με την πρώτη ευκαιρία να σας πώ :P

ιωαννακι μου να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου!!!

μπηκες στον 8οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

μαρακι με το καλο!!!

ναι ματινα!!! σινεμα καλα διαβασες! οντως ειναι ησυχη κ πολυ χαρουμενη!!! το γελαστο μωρο!!!

μολις ξυπνησε, παμε για μαμ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...