Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

φιλεναδιτσες μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Τωρα βρηκα χρονο να μπω να σας γραψω απο το πρωι ειμαστε εξω..το πρωι στα τζαμπο μετα στη μαμα για φαγητο κ λιγο αργοτερα πηγα να μου παρει το δωρο των γεννεθλιων μου ο αντρας μου..πηρα μπουφαν κ μποτες απο τα arte piedi ειχε προσφορα αγοραζεις ενα οπιοδηποτε παπουτσι κ σο κανουν δωρο η μπαλαρινες η γαλοτσα διαλεγεις οπια θελεις απο το καταστημα οσο κ να κοστιζει..τελεια δν ειναι..πηρα μαυρες μποτες με 69 ευρω κ πηρα κ μπαλαρινες που ειχαν 39 ευρω πολυ καλα δεν ειναι!

http://www.artepiedi.gr/

αυτες ειναι οι μποτες! http://www.artepiedi.gr/clone-el-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42-43.html

http://www.artepiedi.gr/product-30121.html (οι μπαλαρινες)

πηρα κ δυο μπλουζιτσες κ μια μαυρη φουστα αυριο θα τα βαλω αν βγαλω φωτο θα σας βαλω να με δειτε επιτελους να ανανεωθω λιγακι:tongue::tongue:

εβαψα κ κοκκινο νυχακι τωρα κ λεω να παω για υπνο;)

τα παιδακια μου κοιμουνται!

σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυ!

να περασετε τελειαααααααααααααα!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιωτακι κανατε τη βολτιτσα σας ε? μια χαρα! φανταζομαι πως κοιτουσε οι μικρη τα λαμπιονια ε?????? αχ ανυπομονω να το ζησω και εγω!!!!!!!!!!!!

ελενακι! μεγεια τα παππουτσακια!!!!!!!!! και τα ρουχαλακια σου!!!!

αχ υγεια και αγαπη να εχει ολος ο κοσμος!

εμεις πηγαμε στην πεθερα οπως σας ειπα και εσκασα στο φαι!!! ειχε το αγαπημενο μου φρικασε και ζαρκαδι με δαμασκηνα και πατατες στο φουρνο με χοιρινο! κολαση σας λεω!!! και μετα χτυπησα και το γλυκακι μου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Fatni.jpg

Χρονια πολλα καλες μου φιλεναδιτσες!!!

Υγεια, αγαπη και οικογενειακη ευτυχια σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! Να ειναι καλα τα παιδακια μας και με το καλο να ερθουν και τα υπολοιπα μπεμπακια της παρεας μας γερα και δυνατα! Με εναν πονο κοριτσακια μου!!!!!

Εμεις βαλαμε την γαλοπουλα στο φουρνο και περιμενουμε τους γονεις μου να ερθουν! Ο μπεμπακος μας κοιμαται...ανυπομονω να του φορεσω το εσωρουχακι με τον Αγιο Βασιλη και το σκουφι για να του βγαλουμε φωτο! Δεν βρηκα στολη στο νουμερο του οποτε φετος θα φορεσουμε μονο το εσωρουχακι...πρωτα ο Θεος του χρονου στολη!!!!!

Δυστυχως θα σας αφησω...σας ευχομαι να περασετε καλα με τους αγαπημενους σας και τα παιδακια σας εντος κι εκτος κοιλιας!!!!!

Αργοτερα θα ξαναμπω....φιλακια πολλα προς το παρον!

Αναστασακι,Ρανιακι και Ιωαννακι μην φατε πολλα γλυκα...προσοχη ε????

Σας αγαπωωωωωωωωω πολυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα φιλεναδίτσες μου!!Με το καλό να έρθουνε τα νέα μπεμπούδια!!!!!!!!!Οι υπόλοιπες να χαίρεστε τα μαναράκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς δυστυχώς κάναμε ακροαστικά..εχθές την βγάλαμε στο διαβαλκανικό!!!Δεν την έπιασε η αντιβίωση μου είπανε γι'αυτό και υποτροπίασε..ο μόνος λόγος που στεναχωριέμαι είναι για το κοριτσάκι μου που έχασε ήδη 2 κιλά και όταν την βλέπω πώς έχει γίνει κλαίω...μαύροι κύκλοι,πρησμένα ματάκια...δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια...ούτε να φάει...μακάρι η καινούργια χρονιά να μας βρεί όλους γερούς και το παιδάκι μου να γίνει γρήγορα καλά!!!

Τώρα κάνουμε εισπνεόμενα(μασκα) και αλλάξαμε και αντιβίωση...ελπίζω να αναρρώσει σύντομα...

Συγγνώμη που δεν αναφέρομε σε κάθε μία αλλά είμαι πολύ κουρασμένη,άυπνη και πολύ στεναχωρεμένη...Να είσαστε όλες καλά κι ευτυχισμένες...και κάτι τελευταίο...Σαν την υγεία δεν έχει..όλα τα άλλα γίνονται...!

Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Φιλεναδίτσες μου χρόνια σας πολλά με υγεία, να χαίρεστε τις οικογένειές σας και πάνω από όλα τα μωράκια σας εντός κι εκτός κοιλίτσας! Εγώ μπαίνω από το κινητό γιατί είμαι στη μαμά μου! Γιορτάζει ο μπαμπάκας μου!!!!! Νατασάκι μου Περαστικά σας μωρέ! Όταν με το καλό γίνει καλά η μικρή σου κάνε ένα ευχέλαιο! Καλό θα σας κάνει! Αναστασάκι μου έφαγες γλυκάκι; Καλά έκανες!!!! Κι εγώ σήμερα θα το φάω!!!! Ράνιαααααααααα δώστου να καταλάβει στο φαί! Μία μέρα είναι! Δικαιολογούμαστε!!!!! Δεν προλαβαίνω να αναφερθώ σε όλα τα κοριτσάκια αλλά ΧΡΌΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ και να είστε πάντα γερές και ευτυχισμένες με τα ζουζούνια σας!!!

κοριτσακια μου γλυκααααααααααααααααα......

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για μια ακομη φορα....να εχουμε μια ομορφη μερα με την οικογενεια μας και να περασουμε τελεια.....παλι θα σκασουμε στο φαι νομιζω σημερα...χθες πηγαμε στο μαγαζι του κουμπαρου μας για ρεβεγιον....ουφφφφφφφφφφ....πολυ φαιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....τσακισα ολο το γουρουνοπουλο...χιχιχιχιιχιχιιχιχ....εχω να ακουσω απο τον γιατροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!μωρε δε με νοιαζει καθολου!!!!!ας εκανε αυτος εγκυος και μετα ας ερχοταν να μας πει τη πεινα που τραβαμε!!!!!

σημερα θα παμε στη πεθερα μου για φαι...χιχιχιχι.....

αυτα κοριτσακια μου.....

θα μπω και πιο μετα αν μπορεσω...μακιααααααααααααααααααααααααααααααααα

((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα φιλεναδίτσες μου!!Με το καλό να έρθουνε τα νέα μπεμπούδια!!!!!!!!!Οι υπόλοιπες να χαίρεστε τα μαναράκια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς δυστυχώς κάναμε ακροαστικά..εχθές την βγάλαμε στο διαβαλκανικό!!!Δεν την έπιασε η αντιβίωση μου είπανε γι'αυτό και υποτροπίασε..ο μόνος λόγος που στεναχωριέμαι είναι για το κοριτσάκι μου που έχασε ήδη 2 κιλά και όταν την βλέπω πώς έχει γίνει κλαίω...μαύροι κύκλοι,πρησμένα ματάκια...δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια...ούτε να φάει...μακάρι η καινούργια χρονιά να μας βρεί όλους γερούς και το παιδάκι μου να γίνει γρήγορα καλά!!!

Τώρα κάνουμε εισπνεόμενα(μασκα) και αλλάξαμε και αντιβίωση...ελπίζω να αναρρώσει σύντομα...

Συγγνώμη που δεν αναφέρομε σε κάθε μία αλλά είμαι πολύ κουρασμένη,άυπνη και πολύ στεναχωρεμένη...Να είσαστε όλες καλά κι ευτυχισμένες...και κάτι τελευταίο...Σαν την υγεία δεν έχει..όλα τα άλλα γίνονται...!

Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!

νατασσαρα μου μη μου στενοχωριεσαι κοριτσακι μου....το ξερω οτι ετσι οπως την βλεπεις λιωνεις αλλα θα γινει καλα το γαρδενακι μας!!!!

εσυ να εισαι διπλα της, να της δινεις τα φαρμακακια της και ολα θα πανε καλα.....ναι?????

σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυ...να της δωσεις ρουφηχτα φιλακια!!!!:lol:

χρονια πολλα καλα χριστουγεννα αγαπουλες μου!

υγεια κ ευτυχεια σε ολες υις οικογενεις του κοσμου!

με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια σας κ να εχει ο θεος κααλα ολα τα παιδακια τοου κοσμου!

Νατασακι μου πολυ στεναχωρεθηκα..περαστικα στην μικρουλα σου..ο νεος χρονος νας σας φερει πολυ υγειααααααα κ η μικρη να μην ξαναρρωστησει ετσι!

πολα φιλακια να της δωσεις!

Αναστασακι μου εφαγες καλα ε!πολυ καλα εκανες!λιγο εμεινε απολαυσε το;)

Ρανιουκο μου ολοκληρο γουρουνοπουλο χιιχιχιχ:tongue:πολυ καλα εκανες..αστον γιατρο να λεει!

Ιωαννακι μου να χαιρεσαι τον μπαμπακα σου!καλα να περασετε!

Ματινακι μου ο μπεμπης θα ντυθει αγιος βασιλακοσ:tongue:κ γω θα του βαλω ενα φορμακι κοκκινο απο τα αρα χριστουγεννιατικο!πλακα εχουν τα ζουζουνια!

να περασετε ομορφα!:

εμεις θα παμε στη πεεθερα το μεσημερι..θα μαζευτουμε εκει ολο το σοι!παλι παιδοτοπος θα γινει;)

να περασετετ πολυ ομορφα σημερα..φιλακια πολλα κ χαδακια στις κοιλουμπιτσες!

(((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Κουκλιτσες μου, ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ! Ελπιζω να περνατε ομορφα και να χαιρεστε τους εορταζοντες οσοι εχετε! Εγω εχω τους γονεις μου μαζι, ηρθαν να μας δουν κι ευτυχως γιατι ο αντρας μου δουλευει σημερα!!! :confused:

Φιλακια σε ολες!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου! τι κανετε?? εμεις φαγαμε και ηταν ολα τελεια!!!!!!!!!!!!! μουρλια!!!!!! εφαγα και γλυκακι εννοειτε!! και η μετρηση τελεια!!!!:D:D:D μετα πηγαμε για καφεδακι και τωρα σπιτι χουχουλιασμα!! χιιχιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χρονια πολλααααααααααα!

φιλεναδιτσες μου ελπιζω να ειχατε μια ομορφη μερα χθες!

Νατασακι μου πολυ λυπαμε για τη γαρδενια μας...σου ευχομαι μεσα απτην κααρδια μου να γινει γρηγορα καλα...

σε ολες μας ευομαι να εχουμε υγεια κ ευτυχια!να ναι γερα τα παιδακιΑ μας κ με τοκαλο οι νεες μανουλεσ!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Κοιμάστε ακόμη; Πολύ ξεσάλωμα εχθές έτσι; Ε το καλούσε η μέρα! Εγώ έφαγα μέχρι σκασμού εχθές και μία σοκολατίνα Ναααααααααααα με το συμπάθειο!!!! Χιχιχιχιχιχ!!!! Μέτρησα και ζάχαρο και ήταν φυσιολογικότατο!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σήμερα περιμένω τη μαμά μου και το μπαμπά μου για φαγητό! Θα φτιάξουμε παστίτσιο! Μιαμμμμμμμμμμμ!!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p

καλημερα φιλεναδιτσες μου.....τι κανετε?????

χθες κι εμεις πολυ φαι στη πεθερα....χαμοςςςςςςςςςςς.....το ευχαριστηθηκα!!!!

η μπουμπου μου μαλλον μεγαλωσε κι αλλο γιατι με ποναει πολυ το δερμα μου ψηλα στη κοιλια,κατω απο το στηθος...ουφφφφφφφφφ....υπομονη τι να κανουμε????

664789c6oez1lkq4.gifKαλημέρα κοριτσάκια μου και ευχαριστώ πάρα πολύ για τα περαστικά σας!!!

Δυστυχώς δεν καλυτερεύει ο βήχας της και μάλλον δεν γλυτώνουμε την εισαγωγή γιατί κάνει εμετό συνέχεια από τα φλέμματα(συγγνώμη κι όλας πρωί πρωί)....Φοβάμαι για αφυδάτωση...

Μακάρι να είναι γερά όλα τα παιδάκια του κόσμου κι το δικό μου να γίνει γρήγορα καλά!!Σας φιλώ!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...