Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

jaiex3.jpg

Καλημερα φιλεναδιτσες μου και μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!! ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Μπηκα να σας ευχηθω και αν βρω αργοτερα λιγο χρονο θα ξαναμπω...αργησαμε να ξυπνησουμε σημερα με τον μπεμπακο και τωρα τρεχω για να φτιαξω φαγητο και να βαλω κατι πλυντηρια που θελω...θα μπω και να σας διαβασω κιολας γιατι εχω χασει επεισοδια!!!!

Σας αγαπω παρα πολυ!!!!! Φιλακια και χαδακια στα μωρα σας και στις κοιλουμπες σας!!!!!

χρονια πολλα ματινακι!!!!!! και εσεις καλα να περασετε και πολλα φιλια στον πριγκιπα σου!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα και χρόνια σας πολλά! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να περάσετε όλες πολύ όμορφα με τις οικογένειές σας και τα μπεμπουδάκια σας εντός κι εκτός κοιλίτσας!!!;);););););) Εμένα μου τα είπανε τα κάλαντα πριν λίγο τα ανηψάκια μου και πολύ συγκινήθηκα! Του χρόνου θα έχω τον μπεμπάκο μου αγκαλίτσα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χρονια πολλα ματινακι!!!!!! και εσεις καλα να περασετε και πολλα φιλια στον πριγκιπα σου!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου καλο χρονια πολλα και με το καλο να παρεις αγκαλια τον πριγκιπα σου!!!! Κοντευεις ματια μου ε??? Αντε καρδουλα μου να δεις τι τελεια που ειναι το πλασματακι αυτο που ειχες στην κοιλιτσα σου μετα να το εχεις αγκαλια!!!! Απιστευτοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω να τελειωνω και θα ξαναμπω μετα!

Φιλια πολλααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια!!!!!! σε 10-11 μερες πρωτα ο θεος θα εχω αγκαλια το μωρο μου!!!!!!!!!!!! καλεεεεεεεεεεεεε δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!! η γιατρος μου ειπε μεχρι 2-3 γεναρη θα εχω γεννησει εστω με προκληση λογω ζαχαρου!!!

Καλημέρα κουκλίτσα μου! Είδες πότε έφτασε ο καιρός;;;;; Απίστευτο;;; Θα τον έχεις αγκαλίτσα σε λίγες ημέρες! Με το καλό μάτια μου! Να περάσετε καλά απόψε!!!

Ιωαννακι μου! χρονια πολλα!! συγκινηθηκες απο τα ανηψακια ε??? αχ μωρε!!! και εμενα μου τα ειπε η ανηψουλ μου απο κοντα προχθες προκαταβολικα η σκατου! ειναι 2,5 χρονων! τρελα σου λεω!!!!:D

ματινακι σε ευχαριστω πολυυυυυ!!!! κοντευω φιλεναδα!!!!!!!! και ανυπομονω να νιωσω αυτο που περιγραφεις!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλίτσα μου! Είδες πότε έφτασε ο καιρός;;;;; Απίστευτο;;; Θα τον έχεις αγκαλίτσα σε λίγες ημέρες! Με το καλό μάτια μου! Να περάσετε καλά απόψε!!!

αχ φιλεναδιτσα! ποτε περασε ο καιρος?????? το ακουγα που το λεγανε και οι αλλες κοπελες οταν πλησιαζε η ωρα και απορουσα!!! και τωρα το λεω και εγω παρόλο που περασε με καποιες δυσκολιες!!!!!!!!!!!!!!

και εσεις να περασετε τελεια!!!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χρονια πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...

αγαπουλες μυουουυουουοουυυυ...σας ευχομαι απο την καρδια μου να εχετε τα πιο ομορφα χριστουγεννα και να περασετε τελεια με τις οικογενειες σας!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

αναστασακι μου σε 10 μερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς???????τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

ιωαννακι μου αντε πλησιαζουμε κι εμεις μετα.......απιστευτο?το ετοιμασες το δωματιακι?

ματιναρα μου γλυκειααααααααααααααα......να χαιρεσαι τον μπομπιρα σου κουκλαρα μου!!!!!να περασετε τελεια...ανυπομονουμε να ζησουμε αυτο που ζειτε ολες σας!!!!!!!!μακια πολλα.....

χρυσανθουλα μου και του χρονου με υγειαααααααααααα.....τι ομορφα καλαντα......

λενιω μυουουουοουουυουυ με γεια το κινητακι σου!!!!!!!(((((((((((((((((())))))))))))))

εμεις πριν λιγο γυρισαμε κοριτσια μου!!!!πηγαμε για ψωνια....εγω πηρα στον αντρουλη παπουτσακια καλα και αυτος μποτες με μια τακουναρα νααααααα....να δω πως θα τα βαλω...αλλα θελω να τις βαλω για να νιωσω λιγο σεξι....χιχιχιχιχιχι....

το βραδυ θα παμε στο μαγαζι του κουμπαρου μας για ρεβεγιον.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αγαπουλες μυουουυουουοουυυυ...σας ευχομαι απο την καρδια μου να εχετε τα πιο ομορφα χριστουγεννα και να περασετε τελεια με τις οικογενειες σας!!!!

αναστασακι μου σε 10 μερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς???????τρομεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.....θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

ιωαννακι μου αντε πλησιαζουμε κι εμεις μετα.......απιστευτο?το ετοιμασες το δωματιακι?

ματιναρα μου γλυκειααααααααααααααα......να χαιρεσαι τον μπομπιρα σου κουκλαρα μου!!!!!να περασετε τελεια...ανυπομονουμε να ζησουμε αυτο που ζειτε ολες σας!!!!!!!!μακια πολλα.....

λενιω μυουουουοουουυουυ με γεια το κινητακι σου!!!!!!!(((((((((((((((((())))))))))))))

εμεις πριν λιγο γυρισαμε κοριτσια μου!!!!πηγαμε για ψωνια....εγω πηρα στον αντρουλη παπουτσακια καλα και αυτος μποτες με μια τακουναρα νααααααα....να δω πως θα τα βαλω...αλλα θελω να τις βαλω για να νιωσω λιγο σεξι....χιχιχιχιχιχι....

χρονια πολλα φιλεναδα! και καλα χριστουγεννα να εχουμε!!!!!!!!!!!!!

πηρατε δωρακια ε??? τελεια!!! να τις βαλεις αν μπορεις να περπατησεις!

εγω θ απαω να παρω απο εβδομαδα που θα βγω στην αγορα!!! για την πρωτοχρονια! χιχιιχιχιχι

ναι ρανια μου λιγες μερουλες μεινανε μονοοοο!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

images?q=tbn:ANd9GcQkMOVi4iccqF1Xm22rufG0UfAak_ZXtszBExYXIPE1rzGCbgt3

γεια σας φιλεναδιτσες μου!

χρονια πολλα, αγαπη υγεια ευτυχια! να χαιρομαστε τα παιδακια μας και με το καλο αυτες που περιμενουν!

εμεις σημερα ημασταν ολη μερα εξω! πηγαμε river west ( εμπορικο κεντρο) ηταν στολισμενα με τρενακια αη βασιλιδες χιονανθρωπους και πολλα αλλα! ειπιαμε κ καφεδακι! η μπεμπα κοιταγε καλα καλα!!!

περασαμε τελεια!!!

τωρα παω να σας διαβασω!

φιλακια πολλα!!!

κοριτσια!!!!!! σε 10-11 μερες πρωτα ο θεος θα εχω αγκαλια το μωρο μου!!!!!!!!!!!! καλεεεεεεεεεεεεε δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!! η γιατρος μου ειπε μεχρι 2-3 γεναρη θα εχω γεννησει εστω με προκληση λογω ζαχαρου!!!

δεκα μερεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!! πωπωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

καλα θα παθεις πλακαααααααααααααα!!!!

τελεια, αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου μπαινω από το κινητό πρωτη φορά.πολύ χαιρομαι.ο μικρούλης ροχαλιζει. Διπλα μου στο κρεβατακι του.εχω μια νυστα γραφω κ μια ώρα.καληνύχτα

Κ χρόνια πολλά.:-D

με γεια το κινητο φιλεναδα!

jaiex3.jpg

Καλημερα φιλεναδιτσες μου και μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!! ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Μπηκα να σας ευχηθω και αν βρω αργοτερα λιγο χρονο θα ξαναμπω...αργησαμε να ξυπνησουμε σημερα με τον μπεμπακο και τωρα τρεχω για να φτιαξω φαγητο και να βαλω κατι πλυντηρια που θελω...θα μπω και να σας διαβασω κιολας γιατι εχω χασει επεισοδια!!!!

Σας αγαπω παρα πολυ!!!!! Φιλακια και χαδακια στα μωρα σας και στις κοιλουμπες σας!!!!!

γεια σου ματινακι! ελπιζω να προλαβες τις δουλιτσες!

Κοριτσάκια μου καλημέρα και χρόνια σας πολλά! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να περάσετε όλες πολύ όμορφα με τις οικογένειές σας και τα μπεμπουδάκια σας εντός κι εκτός κοιλίτσας!!!;);););););) Εμένα μου τα είπανε τα κάλαντα πριν λίγο τα ανηψάκια μου και πολύ συγκινήθηκα! Του χρόνου θα έχω τον μπεμπάκο μου αγκαλίτσα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα στα πει ο γιοκας σου του χρονου!!! με το καλο!!!!

εμεις τα ειπαμε στην γιαγια κ στον θειο!!!

βαλτες ρανακι τις μποτες κ παρε κ αλλες μαζι σου αν κουραστεις! κριμα ειναι!

καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...