Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

πατουσακια???????/ πωπω ειναι τελειο!!!!!!!!!!!1

η μπεμπουλα κοιμαται, σε λιγο ειναι η ωρα της να ξυπνησει!

δουλειες ε, εγω τις εκανα τριτη-τεταρτη κ τωρα τακτοποιω κρυφες δουλειες που δεν φαινονται!

Ναι μωρέ έκανα τα μπάνια μου πριν λίγο και τώρα θα μου κάνει ο άντρας μου τα υπόλοιπα! Να μου μείνει εμένα το γλυκό που θα φτιάξω αύριο! Μιλφέιγ και περιμένω πως και πως!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μωρέ έκανα τα μπάνια μου πριν λίγο και τώρα θα μου κάνει ο άντρας μου τα υπόλοιπα! Να μου μείνει εμένα το γλυκό που θα φτιάξω αύριο! Μιλφέιγ και περιμένω πως και πως!

αντε ωραια, εμεις μολις ξυπνησαμε κ ειμαστε αγκαλιτσα!

αντε ωραια, εμεις μολις ξυπνησαμε κ ειμαστε αγκαλιτσα!

Αχχχ δώστης μωρέ ένα ρουφηχτό φιλάκι από εμένα! Αχ βρε Γιωτάκι μου Χριστούγεννα με τη μπέμπα δεν αισθάνεσαι όμορφα;

Αχχχ δώστης μωρέ ένα ρουφηχτό φιλάκι από εμένα! Αχ βρε Γιωτάκι μου Χριστούγεννα με τη μπέμπα δεν αισθάνεσαι όμορφα;

της εδωσα!!!!!!!! τελεια αισθανομαι!!! του χρονου θα στολισουμε μαζι!!!

θα δεις μολις γεννησεις θα ειναι ολη σου η ζωη!!!

Γιωτάκι μου θα σε αφήσω! Ξύπνησε το στεφάνι μου ορεξάτο για δουλίτσες! Ε νομίζω του αξίζει ένας καφές ενισχυμένος να πάρει μπροστά! Φιλάκια και στις δυο σας!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Γιωτάκι μου θα σε αφήσω! Ξύπνησε το στεφάνι μου ορεξάτο για δουλίτσες! Ε νομίζω του αξίζει ένας καφές ενισχυμένος να πάρει μπροστά! Φιλάκια και στις δυο σας!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote

και εμεις παμε για μαμ!

φιλακια!!!!!!!!!!

καλησπερα κοριτσακια!!

Λενακι μου την τριτη τα σταματαω τα χαπια!!!!:D:D:D και ο θεος βοηθος!! χιχιιχιχι μεγεια και το κινητο !!! ειναι τελειο!!!!!!! θα πας για ψωνια ε??? τι καλα!!!!!!

Ρανιακι μου τι κανεις??????????????

Ιωαννακι αντε ειδες? θα φας και το γλυκακι σου!!!!;) καθε ποτε μετριεσαι???

εγω σημερα ειχα γεματη μερα, πηγα στο bazaar που εκανε αυτος ο φιλος και πηρα γουρια για μενα, την μαμα , την πεθερα και φιλους! πολυ τελεια!!!! πηρα και για το παιδικο δωματιο ενα λαμπατερ χειροποιητο ! θα σας βαλω φωτο και κουτια για τα ραφια!

μετα ηρθε σπιτι η κοπελα που ειναι μαια και ειπαμε διαφορα και μετα πηγα με τον αντρα μου βολτιτσα σε μια γκαλερι εκει μας περιμεναν φιλοι, ηπιαμε και το καφεδακι μας! καλα ηταν!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια!!!!!! σε 10-11 μερες πρωτα ο θεος θα εχω αγκαλια το μωρο μου!!!!!!!!!!!! καλεεεεεεεεεεεεε δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!! η γιατρος μου ειπε μεχρι 2-3 γεναρη θα εχω γεννησει εστω με προκληση λογω ζαχαρου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσακια μου μπαινω από το κινητό πρωτη φορά.πολύ χαιρομαι.ο μικρούλης ροχαλιζει. Διπλα μου στο κρεβατακι του.εχω μια νυστα γραφω κ μια ώρα.καληνύχτα

Κ χρόνια πολλά.:-D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Πολλες γιωρτινες καλημερες!!!!!!!!!!

ειπα να σας τα πω παραδοσιακα ...απο τον τοπο που βρισκομαι και απο τον τοπο που αγαπω κ που με ανεθρεψε...αχ!συγκινουμε!φευγουμε για τα τελευταια ψωνια των ημερων...τελικα στο ενα τραπεζι θα κανω την κοτουλα με τα καστανα κτλ κ στο αλλο αυτο http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=24399#toppage φαινεται τελειο!

Αναστασακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!Η μερα σου ειναι κοντα!

Λενακι!ΜΕΓΕΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!

Ρανακι μου!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

φιλακια πολλα!φευγωωωωωω

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημερα και χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!

χρυσανθακι μας τα ειπες τα καλαντα πρωι πρωι!!!!:D τελειο φαινται το φαγητο!!!!!!!!!!!!!!!! αντε καλα ψωνια!!

λενακι!!! τωρα θα μπαινεις και απο το κινητο!!!:D:D:D

εγω κοριτσια δεν μπορεσα να κοιμηθω απο τις καούρες!!!!!!!!!!! δραμα!!!!!!!!!!!!!

τωρα ηρθε η γυναικα να καθαρισει και σημερα θα παμε στην πεθερα το βραδακι που γιορταζει!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

jaiex3.jpg

Καλημερα φιλεναδιτσες μου και μπεμπακια εντος και εκτος κοιλιας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!! ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Μπηκα να σας ευχηθω και αν βρω αργοτερα λιγο χρονο θα ξαναμπω...αργησαμε να ξυπνησουμε σημερα με τον μπεμπακο και τωρα τρεχω για να φτιαξω φαγητο και να βαλω κατι πλυντηρια που θελω...θα μπω και να σας διαβασω κιολας γιατι εχω χασει επεισοδια!!!!

Σας αγαπω παρα πολυ!!!!! Φιλακια και χαδακια στα μωρα σας και στις κοιλουμπες σας!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...