Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημερα σας!!!!!!!!!!!Πως κοιμηθηκατε μανουλες μωρακια κ κοιλουμπιτσες???

Αναστασακι μου!!!!!Το ξενυχτησαμε ε???Ε δεν κοιμασαιπου δεν κοιμασαι τουλαχιστον ας ειναιλογο της ημερας!χιχιχι!Ελπιζω να περασες τελεια!Μια χαρα τα νεακια σου!οδευουμε προς το τελος και την ΑΡΧΗ!με το καλο!με εναν πονο καρδουλα μου και με εναν γλυκο υγειεστατο μπεμπακο στην αγκαλιτσα σου...

Ρανιουκο μαστορησα φιλεναδα!αντε να βαλουμε τα γυαλια σε μερικους μερικους...χιχιχι!εμας μας φεραν τα χαλια απο τοκαθ/ριο το ενα το στρωσαμε το αλλο θα το κατεβαζε ο αντρας μου στο υπογειο...μεσημερι τ φερανε!το βραδυ ακομα εκει ηταν μεσα στα ποδια μου...το πηρα κ το κατεβασα...Μα αστο!θα το κατεβασω εγω βρε κοριτσι μου!Hello!!!!!!ΠΟΤΕ??????? ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

Γιωτακι καθε αρχη κ δυσκολη!μην το βαλεις κατω!ενα τρικ για τα κεικ ειναι να χτυπας πρωτα μονα τους να αφρατεψουν το λοιπος(λαδι ή βιταμ δεν παιζει ρολο)με την ζαχαρη σιγουρα 5λεπτα και μετα τα υπολοιπα υλικα πρωτα τα υγρα (μεσα σε αυτα κ τα αυγα) και μετα τις σκονες(πχ κακαο αλευρι) και τελος το μπεικιν πολυ λιγο χτυπιμα μια γυρισια!καλη επιτυχια στο επομενο...φιλακια!

Ματινακι μου μεγια σας καλοφορετα!τελεια τε γελακια τους!εχει πολλα απο δω κ περα!φιλακια στον νεο σου ερωτα!!!!!

Λενακι μου!Φανταστικη η φοτομε τα διδιμακια!δενυπαρχει!!!!!και γω αν δεν σαςειχα θα ειχα απο αποψη ψυχολογιας πολυ πιο δυσκολη εγκυμοσηνη...κ λοχεια...σας αγαπωωωω!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις καριτσια μουκαλα!σημερα ειναι καλυτερος ο καιρος...δεν βρεχει !θα της βαλω την φορμα εξοδου κ θα παω για ενα δυο ψωνια που θελω κ μετα στην κουμπαρα μου...ή αυτη εδω...θα δουμε! καμοια δεν ξυπνησε ακομα???υπναρουδες!!!!!!!!χιχιχι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

καλημερα κα από μενα!!!!

χρυσανθακι μου εχθες περασα πολύ ομορφα!! οντως δεν κοιμηθηκα νωρις τουλαχιστον υπηρχε λόγος!;) καουρες μεχρι πρωιας!!! αστα!!!!

σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες!!!!! φιλακια στην μπουμπουκα σου που πηγαινει συνεχεια βολτούλες!!!!:D:D:D

εγω κοριτσια θα συμμαζεψω λίγο αν και τα χοντρα τα εκανε ο αντρας μου μετα που εφυγε ο κοσμος, και θα παω (με ταξι εννοειτε) σε εναν φιλο που εχει bazaar στο μαγαζι του! το απογευμα θα παμε με τον αντρα μου σε μια γκαλερι ενος αλλου φιλου!!;);)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κα από μενα!!!!

χρυσανθακι μου εχθες περασα πολύ ομορφα!! οντως δεν κοιμηθηκα νωρις τουλαχιστον υπηρχε λόγος!;) καουρες μεχρι πρωιας!!! αστα!!!!

σε ευχαριστω πολύ για τις ευχες!!!!! φιλακια στην μπουμπουκα σου που πηγαινει συνεχεια βολτούλες!!!!:D:D:D

εγω κοριτσια θα συμμαζεψω λίγο αν και τα χοντρα τα εκανε ο αντρας μου μετα που εφυγε ο κοσμος, και θα παω (με ταξι εννοειτε) σε εναν φιλο που εχει bazaar στο μαγαζι του! το απογευμα θα παμε με τον αντρα μου σε μια γκαλερι ενος αλλου φιλου!!;);)

καλημερα κοριτσακια!

εγω τα εχω παρει κρανιο, το δημοσιευμα για τα παιδακια στο αλεξανδρας ειναι ψευτικο!!!! πηρα τηλ κ μου ειπαν οτι δεν ισχυει!

μα ειναι δυνατον να γραφουν τετοια πραγματα? αισχος!

ελενιτσα μας κοροιδεψαν!!!:-(

οχι τιποτα αλλο, το δημοσιευσα κ σε αλλα καφε!

τεσπα, :-(

φιλακια!

καλημερα κοριτσακια!

εγω τα εχω παρει κρανιο, το δημοσιευμα για τα παιδακια στο αλεξανδρας ειναι ψευτικο!!!! πηρα τηλ κ μου ειπαν οτι δεν ισχυει!

μα ειναι δυνατον να γραφουν τετοια πραγματα? αισχος!

ελενιτσα μας κοροιδεψαν!!!:-(

οχι τιποτα αλλο, το δημοσιευσα κ σε αλλα καφε!

τεσπα, :-(

φιλακια!

καλημερα γιωτακι! η ντροπη ειναι δικη τους!!! εσεις απλα ευαισθητοποιηθηκατε!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααααααα!!!!!τι κανετε?

Αναστασακι μου ολα καλα με τον μπεμπακο..μεγαλωσε το γιαυρακι!τα χαπακια την επομενη φορα τα σταματας?

μπραβο στον αντρουλη σου που σε βοηθησε με τισ δουλειες?

σημερα εχετε εξοδο τι καλα??????;);)

Γιωτακι μου κ μενα μου στειλανε μηνυμα οτι ειναι ψεματα..βασικα μου ειπαν οτι υσχυε αλα τελειωσε αυτο το θεμα..κ γω το δημοσιευσα παντου!ντραπηκα κ γω λιγο αλα ενα καλο θελαμε να κανουμε!δεν πειραζει;)

χρυσανθακι μου τι κανετεεε?τελεια η φωτο ε~!;)

Ρανιουκο μουυυυυυυυ μπραβο βρε μαστορισα τελιακ μονη σου την εκανες!

παω κοριτσακια μου περημενω την συνηφαδα μου κ την κοπλεα του αδερφου μου για καφε!

ο μιρκος μου ειναι πολυ γκρινιαρης χθες κ σημερα κ στεναχωριεμαι..

τωρα κοιμαται αλα οταν ξυπναει γκρινιαζει βασικα νομιζω πωςθελει να κανει κακακια κ ζοριζεται ...πολυ στεναχωριεμαι να τον βλεπω ετσι!

το βραδυ καλα κοιμαται παλι καλα το γιαυρι μου!@

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια μουουυοουυουοουουυ...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με υγεια να εχουμε!!!!!

τι κανετε????

εγω ειμαι δουλεια και βαριεμαι αφανταστα...σκεφτομαι να πω στον προισταμενο να φυγω νωριτερα!!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

τι ερημια ειναι αυτηηηηη:(

Ρανιουκακο μου χρονια πολλαααααααααααα!

εφυγες τελικα νωρητερα απο την δουλειαα?:confused:

τα παιδακια μου κοιμουνται κ γω χαζευω στο ιντερνετ..θελω να παω να παρω μπουφαν κ γενικα να ψωνισω κατι ψηλα ..δωρακι του αντρα μου για τα γεννεθλια μου που ερχονται!

μου πηρε κ κινητο με την επιδοτηση που του κανανε..ειναι τελειοοοοοο!

ayto einai!

http://techiser.com/sony-ericsson-xperia-arc-android-23-smartphone-144469.html

σε λευκο το εχω..πολυ μου αρεσε..βγαζει τελειε;)ς φωτο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι μαύρες ερημιές είναι αυτές;;:confused::confused::confused::confused::confused: Που είστε βρε κορίτσια; Αναστασάκι μου μεγάλωσε το αντράκι σας; Μπράβο κοριτσάκι μου! Να σταματήσεις και τα παλιοχάπια και να αναμένουμε τον μπεμπάκο!

Ρανιούκοοοοοοοο την έφτιαξες την υγρασία μαρήηηηηη!!!! Ααααααααχχχχχχ όπως λέει και μία παροιμία "τον κ....λο σου αν βάλεις μάγειρα σκ...τά θα σου μαγειρέψει!" Αν περιμέναμε από τους άντρες μας σωθήκαμε! Όλοι ίδιοι είναι!!!

Εγώ κορίτσια μου πήγα στον ενδοκρινολόγο εχθές κάναμε υπέρηχο για θυροειδή και όλα τα σχετικά και ο λόγος που ανεβαίνει το ζαχαράκι μου είναι φυσικά οι πολυκυστικές μου! Ήμαρτον δηλαδή ακόμη και τώρα που είμαι έγκυος με ταλαιπωρούν! Μου έδωσε ένα μηχανάκι να κάνω μετρήσεις και δείχνουν 70 - 78 η ανώτερη μετά από φαγητό! Μου επιτρέπει να φάω γλυκό τα Χριστούγεννα:P:p:p:p:p:p:p:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!!!!!

Το καλό είναι πως μετά την εγκυμοσύνη θα εξαφανιστεί το σκασμένο!

Αυτά τα δικά μου! Πείτε μου νεάκια! Αν δεν σας πετύχω γιατί σε λίγο θα ξυπνήσω τον αντρούλη μου να με βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού θα μπω αύριο να σας πω τα χρόνια πολλά! Φιλάκιααααααααααααααααα!!!!!

τι ερημια ειναι αυτηηηηη:(

Ρανιουκακο μου χρονια πολλαααααααααααα!

εφυγες τελικα νωρητερα απο την δουλειαα?:confused:

τα παιδακια μου κοιμουνται κ γω χαζευω στο ιντερνετ..θελω να παω να παρω μπουφαν κ γενικα να ψωνισω κατι ψηλα ..δωρακι του αντρα μου για τα γεννεθλια μου που ερχονται!

μου πηρε κ κινητο με την επιδοτηση που του κανανε..ειναι τελειοοοοοο!

ayto einai!

http://techiser.com/sony-ericsson-xperia-arc-android-23-smartphone-144469.html

σε λευκο το εχω..πολυ μου αρεσε..βγαζει τελειε;)ς φωτο!

Λενάκι μου μεγειά το κινητούλι σου! Κι εγώ το ίδιο πήρα με την επιδότηση αλλά θα το κάνω δώρο στην κουμπάρα μου μωρέ! Δεν έχει τη δυνατότητα η καημένη να το αλλάξει το δικό της και θα το χαρεί πολύ! Τα παιδάκια σου τι κάνουν;

Καλέ τι μαύρες ερημιές είναι αυτές;;:confused::confused::confused::confused::confused: Που είστε βρε κορίτσια; Αναστασάκι μου μεγάλωσε το αντράκι σας; Μπράβο κοριτσάκι μου! Να σταματήσεις και τα παλιοχάπια και να αναμένουμε τον μπεμπάκο!

Ρανιούκοοοοοοοο την έφτιαξες την υγρασία μαρήηηηηη!!!! Ααααααααχχχχχχ όπως λέει και μία παροιμία "τον κ....λο σου αν βάλεις μάγειρα σκ...τά θα σου μαγειρέψει!" Αν περιμέναμε από τους άντρες μας σωθήκαμε! Όλοι ίδιοι είναι!!!

Εγώ κορίτσια μου πήγα στον ενδοκρινολόγο εχθές κάναμε υπέρηχο για θυροειδή και όλα τα σχετικά και ο λόγος που ανεβαίνει το ζαχαράκι μου είναι φυσικά οι πολυκυστικές μου! Ήμαρτον δηλαδή ακόμη και τώρα που είμαι έγκυος με ταλαιπωρούν! Μου έδωσε ένα μηχανάκι να κάνω μετρήσεις και δείχνουν 70 - 78 η ανώτερη μετά από φαγητό! Μου επιτρέπει να φάω γλυκό τα Χριστούγεννα:P:p:p:p:p:p:p:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:!!!!!!!!!!

Το καλό είναι πως μετά την εγκυμοσύνη θα εξαφανιστεί το σκασμένο!

Αυτά τα δικά μου! Πείτε μου νεάκια! Αν δεν σας πετύχω γιατί σε λίγο θα ξυπνήσω τον αντρούλη μου να με βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού θα μπω αύριο να σας πω τα χρόνια πολλά! Φιλάκιααααααααααααααααα!!!!!

γεια σας κοριτσακια

ιωαννα μια χαρα ειναι το ζαχαρο σου! μπραβο, και γλυκακι τα χριστουγεννα! ειδες?:lol:

ρανακι εφυγες νωριτερα?

λενακι πηρα στο αλεξανδρας κ μου ειπαν οτι δεν ισχυει, κ μια κοπελα απο ενα αλλο καφε ειπε οτι κ περσι ειχε βγει.

απο την καλη μας την καρδια το καναμε, δεν ειχαμε κανενα οφελος!

τεσπα! ντροπη τους!!!

γεια σας κοριτσακια

ιωαννα μια χαρα ειναι το ζαχαρο σου! μπραβο, και γλυκακι τα χριστουγεννα! ειδες?:lol:

ρανακι εφυγες νωριτερα?

λενακι πηρα στο αλεξανδρας κ μου ειπαν οτι δεν ισχυει, κ μια κοπελα απο ενα αλλο καφε ειπε οτι κ περσι ειχε βγει.

απο την καλη μας την καρδια το καναμε, δεν ειχαμε κανενα οφελος!

τεσπα! ντροπη τους!!!

Γιωτάκι μου τι κάνεις; Η μπέμπα σου; Κοιμάται; Εγώ μόλις έφαγα το φρουτάκι μου και σε λίγο δουλίτσες! Εν τω μεταξύ από εχθές το βράδυ πιάνω συνέχεια πατουσίτσες! Θα τρελλαθώ Θεέ μου! Κατουριέμαι από τη χαρά μου! Πολύ μου αρέσει!

Γιωτάκι μου τι κάνεις; Η μπέμπα σου; Κοιμάται; Εγώ μόλις έφαγα το φρουτάκι μου και σε λίγο δουλίτσες! Εν τω μεταξύ από εχθές το βράδυ πιάνω συνέχεια πατουσίτσες! Θα τρελλαθώ Θεέ μου! Κατουριέμαι από τη χαρά μου! Πολύ μου αρέσει!

πατουσακια???????/ πωπω ειναι τελειο!!!!!!!!!!!1

η μπεμπουλα κοιμαται, σε λιγο ειναι η ωρα της να ξυπνησει!

δουλειες ε, εγω τις εκανα τριτη-τεταρτη κ τωρα τακτοποιω κρυφες δουλειες που δεν φαινονται!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...