Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λενακι μου το κανω και εγω πολυ συχνα!! γυρναω πισω διαβαζω και λεω πως περασε ετσι ο καιρος?????????????????? και εγω ειμαι πολυ τυχερη που σας γνωρισα!!!

ματινακι ξανα ερωτευτηκες δηλαδη ε??????:D:D:D:D

αχ φανταζομαι τρελα θα ειναι και με τη στολη του αι βασιλη!!!!!!! χχιιχιχιχιιχιχι

ηρθαν οι γονεις μου! φιλια!!

καλα να περασετετ αγαπουλα μου..φιλακια πολλααααααα!

(((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

τι κριμαααααα!τι γυναικες αναισθητες υπαρχουν στο κοσμο!:(:(

http://hggiken.pblogs.gr/2011/11/an-eimaste-anthrwpoi.html

το δημοσιευω μπας κ βοηθησουμε κ μεις κ οποιοι μας διαβαζουν κ ειναι εκει κοντα ποτε δεν ξερεις~:-(:sad:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου μπέικα να σας πω χρόνια πολλααααααααααα και καλά με το καλό τα κοριτσάκια μας να γεννήσουν τα μωράκια τους με έναν πόνο :P:p:p:p

Αναστασία μου πολύχρονοι με το καλό το αγοράκι σας και του χρόνου να κάνετε τα πιο όμορφα χριστουγεννα :P:p:p:p:p

τα υπόλοιπα τα κορίτσια να είστε καλά με τα μωράκια σας δεν θα αναφερθώ στην κάθε μια ξεχωριστά δεν σας έχω διαβάσει αλλά είμαι σίγουρη ότι είστε όλες καλά και χαίρομαι να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι συνέχεια αλλά δεν μπορώ να είμαι στην παρία σας είναι δικά μου κωλύματα αυτά τέλος πάντων δεν είναι της παρούσης τώρα αυτά !!!!!

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΑΣ ΦΙΛΆΩ ΓΛΥΚΑ

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΠΟΛΥ

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

http://www.mother.gr/displayarticle.asp?articleId=1078

θελουν κ τρικ τα ζουζουνια:tongue:

χρυσανθακι + ελενακι, δεν τα πηγαινα καθολου καλα με τα γλυκα μεχρι περισυ, κανω εξασκηση γιαυτο φτιαχνω πολλα, μεχρι κ το κεικ δεν μου φουσκωνε, τοσο χαλια δεν το ειχα καθολου, ενω με τα φαγητα κ πιτες τα παω πολυ καλα.

αναστασακι καλα εκανες, μην κουραζεσαι τελευταιες μερες ειναι! εμεις περνουμε συχνα απ'εξω οταν εχω τραπεζι κ λογω δουλειας δεν προλαβαινω!!!

ματινακι μεγαλος ερωτας!!!!

λενακι τελειες φωτο, μας εφτιαξες την μερα!

τι κριμαααααα!τι γυναικες αναισθητες υπαρχουν στο κοσμο!:(:(

http://hggiken.pblogs.gr/2011/11/an-eimaste-anthrwpoi.html

το δημοσιευω μπας κ βοηθησουμε κ μεις κ οποιοι μας διαβαζουν κ ειναι εκει κοντα ποτε δεν ξερεις~:-(:sad:

καλα εκανες, εχω ηδη μια τσαντα που θα την πηγαινα εκκλησια, αλλα θα τα παω εκει!!! πολυ στεναχωρεθηκα, κριμα τα παιδακια....... :-(

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

Αν είμαστε άνθρωποι...

ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ!

Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν...

Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή πράξη γι' αυτά τα μωρά και ας τους προσφέρουμε το ελάχιστο που μπορούμε με όλη μας την αγάπη. Τα ρουχαλάκια μπορούμε να τα πάμε στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας, στο κεντρικό κτίριο, 1ος όροφος στη νοσηλευτική υπηρεσία για τα εγκαταλελειμμένα μωρά.

Εκείνα ήδη μας το ανταποδίδουν με το πιο γλυκό χαμόγελό τους!

Πληροφοριες:

Νοσοκομειο ''Αλεξανδρα'' Βασ. Σοφίας 80 Τ.Κ 115 28

Τηλεφωνικό Κέντρο: 213-2162000,210-3381100

Αριθμος μωρων: 8 (3 κοριτσακια και 5 αγορακια)

Ηλικιες:1 και 4 μηνων και 1 ετους.

Αγαθα προς αναγκη: πετσετουλες,σαλιαρες,κουβερτες και ρουχαλακια (για τις ηλικιες αυτες μονο) και οποιος θελει παιχνιδακια. Τα πραγματα παραδιδωνται στον 4ο οροφο στο ''Γαλακτομειο'' επισης και μεταχειρισμενα ρουχαλακια απο τα μωρακια σας μπορειτε να πατε.

Οσοι μπορουν και θελουν ας χρησιμοποιησουν το συγκεκριμενο αποσπασμα για να ενημερωσουν ολους οσους μπορουν και θελουν να προσφερουν εστω και μια κουβερτουλα ή ενα φορμακι.

το δημοσιευσα σε αρκετα καφε για να το δουν οσο περισσοτεροι γινεται!

το δημοσιευσα σε αρκετα καφε για να το δουν οσο περισσοτεροι γινεται!
καλα εκανες, εχω ηδη μια τσαντα που θα την πηγαινα εκκλησια, αλλα θα τα παω εκει!!! πολυ στεναχωρεθηκα, κριμα τα παιδακια....... :-(

κ γω στεναχωρεθηκα πολυ Γιωτακι μου!πολυ καλα εκανες που το δημοσιευσες κσ ε αλα καφε..θα το δημοσιευσω κ στο φβ!κ γω εχω δωσει τοσα πολα ρουχα σε γυφτους ππου μενουν εδω κοντα σε παραγκες κ τα λυαπαμαι πολυ τα μωρακια τους..μακαρι να μπορουσα να στειλω κ εκει!:(:(

πολυ κριμα!θα επρεπε να ειναι στην αγκαλια της μαμας τους τωρα!ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ???

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

κ γω στεναχωρεθηκα πολυ Γιωτακι μου!πολυ καλα εκανες που το δημοσιευσες κσ ε αλα καφε..θα το δημοσιευσω κ στο φβ!κ γω εχω δωσει τοσα πολα ρουχα σε γυφτους ππου μενουν εδω κοντα σε παραγκες κ τα λυαπαμαι πολυ τα μωρακια τους..μακαρι να μπορουσα να στειλω κ εκει!:(:(

πολυ κριμα!θα επρεπε να ειναι στην αγκαλια της μαμας τους τωρα!ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ???

δημοσιεσα κ γω σε μερικα ακομα καφε!μαακρι να γινει κατι!:(

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

κορίτσια μόλις γύρισα από την γιατρό! παμε πολύ καλά μητρα,πλακουντας υγρο όλα! τα χαπια τα σταματαω την τριτη! φτασαμε σχεδον 2800! τωρα θα παω την αλλη πεμπτη και θα με δει και απο κάτω είπε!

αυτα κοριτσακια μου βγαινω γιατι ειναι εδω οι δικοι μου! μπορει να μπω αργα!!! φιλια!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσακια μου γλυκα.....εγω πριν λιγο μπηκα....ειχα παει για κατι ψωνακια της μπουμπους (απο τα τελευταια) και πηρα και για μενα καποια πραγματα!!!! σουτιεν θηλασμου, ενα φανελακι με τιραντς που βγαινουν για τον θηλασμο να το παρω στο μαιευτηριο γιατι εχει καυσωνα εκει μεσα......αυτααααα.....

εφτιαξα και την υγρασιαααααααααααααααααααα....ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!ουτε 1 ωρα δουλεια...το εβαψα κιολας και τελειωσα....τωρα εχω ανοιξει να ξεμυρισει οσο γινεται!!!!το σαβ/κο θα αρχισω να το καθαριζω σιγα σιγα και να πλενω ρουχαλακια και να μπαινουν ολα στη θεση τους!!!!

δε γραφω ξεχωριστα για τη καθεμια....ποναει η πλατουλα μου και θα παω για ξαπλα.....

αναστασακι μου τελειος ο αντρακλας σας....μολις σταματησεις και τα χαπια θα περιμενουμε!!!!χιχιχιχιιχχι..

μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

γεια σας κοριτσακια μου γλυκα.....εγω πριν λιγο μπηκα....ειχα παει για κατι ψωνακια της μπουμπους (απο τα τελευταια) και πηρα και για μενα καποια πραγματα!!!! σουτιεν θηλασμου, ενα φανελακι με τιραντς που βγαινουν για τον θηλασμο να το παρω στο μαιευτηριο γιατι εχει καυσωνα εκει μεσα......αυτααααα.....

εφτιαξα και την υγρασιαααααααααααααααααααα....ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!ουτε 1 ωρα δουλεια...το εβαψα κιολας και τελειωσα....τωρα εχω ανοιξει να ξεμυρισει οσο γινεται!!!!το σαβ/κο θα αρχισω να το καθαριζω σιγα σιγα και να πλενω ρουχαλακια και να μπαινουν ολα στη θεση τους!!!!

δε γραφω ξεχωριστα για τη καθεμια....ποναει η πλατουλα μου και θα παω για ξαπλα.....

αναστασακι μου τελειος ο αντρακλας σας....μολις σταματησεις και τα χαπια θα περιμενουμε!!!!χιχιχιχιιχχι..

μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

(((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

γεια σου ρε μαστορα!!! μπραβο! να μας πεις αντιδρασεις του αντρα σου!

χαχααχχααχαχα!!!!:lol:

αναστασακι τελειος ο πιτσιρικος! αντε με το καλο!!!:rolleyes:

καλημέρα κοριτσάκια μου μπέικα να σας πω χρόνια πολλααααααααααα και καλά με το καλό τα κοριτσάκια μας να γεννήσουν τα μωράκια τους με έναν πόνο :P:p:p:p

Αναστασία μου πολύχρονοι με το καλό το αγοράκι σας και του χρόνου να κάνετε τα πιο όμορφα χριστουγεννα :P:p:p:p:p

τα υπόλοιπα τα κορίτσια να είστε καλά με τα μωράκια σας δεν θα αναφερθώ στην κάθε μια ξεχωριστά δεν σας έχω διαβάσει αλλά είμαι σίγουρη ότι είστε όλες καλά και χαίρομαι να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι συνέχεια αλλά δεν μπορώ να είμαι στην παρία σας είναι δικά μου κωλύματα αυτά τέλος πάντων δεν είναι της παρούσης τώρα αυτά !!!!!

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΑΣ ΦΙΛΆΩ ΓΛΥΚΑ

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΠΟΛΥ

((((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))

σε ευχαριστω πολύ τζινακι μου! να σαι καλα! και για σενα ευχομαι οοοοοοοτιιιιιιι καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!

χρυσανθακι + ελενακι, δεν τα πηγαινα καθολου καλα με τα γλυκα μεχρι περισυ, κανω εξασκηση γιαυτο φτιαχνω πολλα, μεχρι κ το κεικ δεν μου φουσκωνε, τοσο χαλια δεν το ειχα καθολου, ενω με τα φαγητα κ πιτες τα παω πολυ καλα.

αναστασακι καλα εκανες, μην κουραζεσαι τελευταιες μερες ειναι! εμεις περνουμε συχνα απ'εξω οταν εχω τραπεζι κ λογω δουλειας δεν προλαβαινω!!!

ματινακι μεγαλος ερωτας!!!!

λενακι τελειες φωτο, μας εφτιαξες την μερα!

ναι μια χαρα ηταν ! εκανα και πιατελες με τυρια και αλλαντικα και ηταν οκ!!!!;););)

ρανιακι μου! μπραβο!! τελος η υγρασια ε??? σαινι μου εσυ!!!!!!!!!!!!!!!!1 απο εβδομαδα δηλαδη θα τα εχεις και τακτοποιημενα!!!!!!!:D:D ρε πως περναει ετσι ο καιρος!!!! :rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...