Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημέρακορίτσια!!! Ωραία μέρα σήμερα ε??? βγήκα στο μπαλκόνι πότισα τα λουλουδάκια μου και το χάρηκα πάρα πολύ!!! τι ωραία που καλοκαιριάζει!! το λετρύω το καλοκαίρι!!!!!!!!! που είστε εσείς?????????? βολτίτσα?????? εμείς θα πάμε το μσημεράι έξω για ψαράκι μιαμ μιαμ μιαμ.... αν δεν μπεί καμιά εως τότε εύχομαι καλά να περάσετε και φιλάκιααααααααα!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ματινακι τι καλα που ακουσατε καρδουλα....το πιο τελειο συναισθημα ειναι αυτο!!!!!! Αντε κουκλιτσα μου τωρα σε κανα 2 εβδομαδες θα το δειτε και σχηματισμενο ανθρωπακι στο περιπου!!!!!!!

καλημεραααα!:D πολυ ωραια μερα σημερα για βολτες!!!

ματινακι τα εχεις προσφατα κ τα θυμασαι! οντως σε 2 βδομαδες εχουμε ραντεβου να το δουμε παλι!:Pαχ θα ειναι σχηματισμενο επιτελους?ανυπομονω!

ματινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι και εσύ με το καλό να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι!!!! να σε ρωτήσω κάτι, πότε άκουσες καρδούλα?? ήταν η πρώτη επίσκεψη στον γιατρό?????

με τη 2η επισκεψη ακουσαμε καρδουλα! την 1η φορα ημουν 6βδομαδων την ειδαμε να αναβοσβηνει στον υπερηχο αλλα δεν ακουγοταν καλα-χανονταν ο ηχος-τη 2η φορα πηγαμε μετα απο 4 μερες κ χτυπουσε δυνατα κ καθαρα!!!:P

Διαφημίσεις

με τη 2η επισκεψη ακουσαμε καρδουλα! την 1η φορα ημουν 6βδομαδων την ειδαμε να αναβοσβηνει στον υπερηχο αλλα δεν ακουγοταν καλα-χανονταν ο ηχος-τη 2η φορα πηγαμε μετα απο 4 μερες κ χτυπουσε δυνατα κ καθαρα!!!:P

ευχαριστώ πολύ γι ατην απάντηση ματινάκι μου!!! δηλαδή εγώ που θα πάω αύριο 5 εβδομ. και 3 μέρες λογικά δεν θα ακούσουμε κάτι.. να σε ρωτήσω την πρώτη φορά απλώς είδε ότι είναι ενδομήτρια η κύηση??

ρε κορίτσια αν είναι εξωμήτρια τι γίνεταιιιιιιιιιιι???????????:(:(:(:(:confused::confused::confused::confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε? Εγω μολις ξυπνησα...μιλαμε κοιμηθηκα 4 ωρες σχεδον....επεσα ξερη οταν γυρισαμε απο την μανουλιτσα μου, με ζαβλακωσε ο ηλιος φαινεται!

Εσεις τι κανετε?Ακομα βολταρετε????

καλημεραααα!:D πολυ ωραια μερα σημερα για βολτες!!!

ματινακι τα εχεις προσφατα κ τα θυμασαι! οντως σε 2 βδομαδες εχουμε ραντεβου να το δουμε παλι!:Pαχ θα ειναι σχηματισμενο επιτελους?ανυπομονω!

Συνονοματο γλυκουλι εγκυουλι τι κανεις????

Εμεις οταν ειχαμε παει στην 2η επισκεψη που ημουν 7 εβδομαδων ηταν να ακουσουμε καρδια κανονικα αλλα ακουγοταν αμυδρα...φαινοταν βεβαια οτι παλοταν αλλα δεν ακουγεται παντα σε ολους την ιδια εβδομαδα....στην 3η επισκεψη που πηγαμε ημουν 9 εβδομαδων και επειδη ειχαμε την αγωνια να ακουσουμε δυνατα την καρδια παθαμε σοκ που ειδαμε ενα ανθρωπακι να φαινεται....ηταν σχηματισμενο μονο που δεν ειχε χερια και ποδια κανονικα αλλα οτι ξεκινουσαν να αναπτυσσονται!!!!! Θα τρελαθεις!!!!!!

ευχαριστώ πολύ γι ατην απάντηση ματινάκι μου!!! δηλαδή εγώ που θα πάω αύριο 5 εβδομ. και 3 μέρες λογικά δεν θα ακούσουμε κάτι.. να σε ρωτήσω την πρώτη φορά απλώς είδε ότι είναι ενδομήτρια η κύηση??

ρε κορίτσια αν είναι εξωμήτρια τι γίνεταιιιιιιιιιιι???????????:(:(:(:(:confused::confused::confused::confused:

Αναστασακι εγκυακι τι κανεις????

Σου απανταω εγω στις αποριες δεν πειραζει ε????

Την πρωτη φορα που πας στον γιατρο μετα απο θετικο τεστ απλα επιβεβαιωνεις την εγκυμοσυνη οτι δηλαδη εχει δημιουργηθει σακος και ειναι ενδομητρια η κυηση. Ειναι πολυ νωρις για να ακουσεις καρδια αλλα θα δειτε το σακουλακι σας σιγουρα....

Συνηθως οταν η κυηση ειναι εξωμητρια απ'οτι ξερω απο γνωστη μου που της ειχε συμβει ποναγε παρα πολυ στην μερια της σαλπιγγας οπου ειχε κολλησει το εμβρυο και αμεσως εκανε χειρουργειο! Εσυ ομως δεν εχεις εξωμητριο οποτε ηρεμισε και θα πανε ολα καλα!

Ποιος μιλαει βεβαια....εγω εμαθα δευτερα οτι ειμαι εγκυος και οταν πηρα τον γιατρο αμεσως και του το ειπα μου ειπε να παω την παρασκευη για να δουμε σακο γιατι ημουν στο οριο να μην δουμε αν πηγαινα τοσο νωρις....απο την δευτερα το βραδυ μεχρι και την πεμπτη πριν παμε στον γιατρο δεν μπορουσα να κοιμηθω τα βραδια απο την αγωνια μου και το αγχος μου αν ειναι ολα καλα....βεβαια ανυπομονουσα κιολας γιατι ενιωθα οτι καταφεραμε το ακατορθωτο και ηθελα να με τσιμπησει καποιος για να δω αν κοιμαμαι ή οχι!!!!!!! Βεβαια οταν ειδαμε το σπορακι μας και στην συνεχεια ποσο γρηγορα αναπτυσσεται σε ανθρωπος καταλαβαμε 100% τι μας εστειλε ο Θεος και ποσο τελικα ασυληπτο ειναι ολο αυτο!!!!

Αυτα τα ολιγα....!!!!!!!!! Φιλακια πολλααααααα..........

Κοριτσακια μου παω και γω να πιω τα χαπακια μου και να φαω μουσακα που μας εδωσε και στο σπιτι η μανουλιτσα μου....μου τρεχουν τα σαλακια μου!!!!!

Θα τα πουμε τωρα κοριτσακια μου μαλλον απο μεθαυριο γιατι αυριο θα ερθει η πεθερα μου για δουλειες και δεν ξερω αν προλαβω να μπω....στην αρχη θα κατσουμε να τα πουμε λιγακι εννοειται και μετα βουρ για δουλειες!!!! Αυτα!

Λοιπον σας καληνυχτιζω τσουπριτσες μου και ευχομαι να εχετε ενα υπεροχο κυριακατικο βραδακι!!!!

Φιλακια πολλαααααα..............!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ματινάκι μου γλυκό σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!!!!!!!!! και εγώ έτσι είμαι , από την μέρα που έκλεισα το ραντεβού!!!!!!! άντε να έρθει η δευτέρα να δούμε!!!! φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???? Μπηκα στα πεταχτα να σας πω μια καλημερα γιατι εχει ερθει η πεθερα μου να μου κανει δουλιτσες και της κανω παρεουλα τωρα που σιδερωνει.....! Τι νεακια εσεις????

Σοφακι μου που εισαι κοριτσαρα μου? Σε πεθυμησα βρε κοριτσακι μου πολυ που χαθηκες????

Αναστασακι μου τι ωρα εχεις γιατρο???? Θα μας ενημερωσεις για τα νεακια ετσι?????

Τα αλλα κοριτσακια που εισαστε καλε??? Ακομα νανι κανετε????

Ξυπνηστεεεεεεεεεε...............!!!!!!!!!!

καλημερουδιααααααααα!~

τι κανετε κοριτσακια μουυυυ?

Αναστασακι μουυυυυυυυυ αγαπουλα μου μην ανχωνεσαι με τιποτα δεν ειναι εξωμητριος η κυηση!ολα καλα θα ειναι σημερα!ανυπομονουμε για τα νεακια σου!

Ματινακι μου τι κανειςςςςςς?μαλον θα κανετ δουλειτσες τωρα!να προσεχεις!φιλακιααα!

Ματινακι25 τι κανεισ γλυκουλα μου?

Σοφακη μουυυυυυυυυυυυυ σε πεθυμησαααααααα!τι κανεισσσσ?το παλικαρακι μασ καλα?

τα υπολοιπα κοριτσακια που ειναι?φιλακια σε ολεεες!

καλη βδομαδα να χουμε!

εμεις χθες πηγαμε βολτιτσα το απογευμα στα cosmos με την συνηφαδα μου κ τα παιδια κ τους αντρες μας κ περασαμε πολυ ομορφα..γενικα το σαβ/κο ημουν ολη μερα με κοσμο ..ωραια ηταν!

τα λεμε αργοτεραα..φιλακιαααααααααα!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...