Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλεμερα σας!!!!!!!

Λενιω μου!σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια!!!!!να σαι καλα!

Αναστασακι μου κ Ιωαννακι χιονιζει εκει ε?αχ!ζηλευω!εδω ριχνει μια κατεγιδα αλλο πραμα!με τραγικο αερα!περιμενω νεα σας απο τουςγιατρους σας!

τα αλλα κοριτσακια μας κοιμουνται?εγω επεξεργαζομαι τα μενου των ημερων να δω τι θελω απο ψωνια...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοείται βρε Χρυσανθάκι μου πως θα μπούμε να σας πούμε τα νέα μας! Καταιγίδα εκεί ε;;;;; Πω πωωωω βρε παιδί μου υπομονή! Ελπίζω να σας χιονίσει κι εσάς!;););)

Πεταλουδίτσα τι κάνεις; Η μπεμπούλα σου; Κλωτσάει τώρα φαντάζομαι συνέχεια!:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΙΟΝΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!

σας ευχαριστω πολύ κορίτσια!!!!!!!!! να ειστε καλάααααααααααααααααααα!!!!!!!

αχ ναι! σημερα εχω γιατρο! θα μπω να σας πω νεα!!!!

καλημερα κοριτσακια!

εδω δεν χιονιζει!!!

αναστασακι χρονια πολλα, να εχεις υγεια αγαπη ευτυχια! να χαιρεσαι τους αγαπημενους σου κ με εναν πονο!!!

κοριτσια το 1ο ταψι κουραμπιεδες τους εκαψα!!! μα αν ειναι δυνατον!

το 2ο εγινε τελειο!!

περασαμε τελεια εχτες εσβησα κερακια μαζι με την μπουμπου!

καλημερα κοριτσακια!

εδω δεν χιονιζει!!!

αναστασακι χρονια πολλα, να εχεις υγεια αγαπη ευτυχια! να χαιρεσαι τους αγαπημενους σου κ με εναν πονο!!!

το 2ο εγινε τελειο!!

σε ευχαριστω πολύ γιωτακι μου!!!:D:D:D

σβησατε κερακια ε???? τελεια!!!!!!!!!!! για το 1ο ταψι, βλέπεις το αφηνω ασχολιαστο!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Λενάκι μου! Έχω πολλές μέρες να σε πετύχω! Τι κάνετε; Τα μπουμπουκάκια σου τι κάνουν; Λες να τον πείραξαν τον μικρούλη τα μελομακάρονα; Δεν κάνει να τρως γλυκά στο θηλασμό; Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ σχετικά με το τι πρέπει να τρώμε όταν θηλάζουμε! Ο ένας μου λέει το ένα ο άλλος το άλλο!

Ναι χιονίζει!!!! Είναι τέλειααααααααα!!!!! Αλλά μάλλον θα κρατηθώ και δεν θα βγω βολτίτσα γιατί το μεσημέρι θα φύγω για το γιατρό κι έχω ένα άγχος απίστευτο! Τι να κάνουμε όμως;;;;; Για το μπεμπάκι μου όλα θα τα υπομείνω! Άσε μου δίνει κάτι δυνατές, τα βλέπω όλα! Χαίρομαι όμως πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

ΚΑΛΑ ΕΜΑΣΤΕ ιΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ !ΜΩΛΗς ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ~Ο ΜΕΓΑΛΟς ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ!

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΜΕΤΡΟ~ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥς ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΕΡΙΑ..Κ ΣΤΟ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΑΛΑ Η ΤΣΑΙ Κ ΕΠΙΛΕΓΕΙς..ΕΓΩ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΓΑΛΑ ΟΛΕς ΤΙς ΑΛΕς ΜΕΡΕς ΕΠΙΝΑ ΤΣΑΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ Κ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥς ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝΤ ΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΞΕΡΩ ΓΩ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ!

ΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΕΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟΛΑ ΟΜΩς ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΥΤΟ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑς ΚΑΠΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!:rolleyes:

ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Καλεμερα σας!!!!!!!

Λενιω μου!σε ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια!!!!!να σαι καλα!

Αναστασακι μου κ Ιωαννακι χιονιζει εκει ε?αχ!ζηλευω!εδω ριχνει μια κατεγιδα αλλο πραμα!με τραγικο αερα!περιμενω νεα σας απο τουςγιατρους σας!

τα αλλα κοριτσακια μας κοιμουνται?εγω επεξεργαζομαι τα μενου των ημερων να δω τι θελω απο ψωνια...

Χρυσανθακι μουυυ βρεχει ε..μαρεσει πολυ κ η βροχη αλα σιγουρα το χιονι ειναι καλυτερο..χιονιζει ααλα δεν το στρωνει εδω:(εχει νερα κατω ,μακαρι αυριο να ξυπνησουμε κ να ειναι ολα στα λευκα:D:D

φιλακια στην ζουζουνα σου!;);)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα κοριτσακια!

εδω δεν χιονιζει!!!

το 2ο εγινε τελειο!!

καλημερα γιωτακι!εχω καψεικ γω με την μπεμπα...αστα!σβησατε κερακια ε?ειχες γεννεθλια προφανως!να τα εκατοστησεις !υγεια κ ευτυχια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Χρυσανθακι μουυυ βρεχει ε..μαρεσει πολυ κ η βροχη αλα σιγουρα το χιονι ειναι καλυτερο..χιονιζει ααλα δεν το στρωνει εδω:(εχει νερα κατω ,μακαρι αυριο να ξυπνησουμε κ να ειναι ολα στα λευκα:D:D

φιλακια στην ζουζουνα σου!;);)

εφαγες μανουλα?προλαβες?χιχι!αλλος καημος κ αυτοσ!τελειο το χιονι φιλεναδα!μακαρι να ναι ολα λευκα αυριο οπως το λες!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

καλημερα κοριτσακια!

εδω δεν χιονιζει!!!

το 2ο εγινε τελειο!!

καλημερα Γιωτακι!πως εισαι?

καηκε το πρωτο ταψι ε!δεν πειραζει μωρε απλα κριμα ο κοπος..το δευετρο βγηκε καλο!μπραβο χρυσοχερα..

σβησατε κερακια με την μπεμπουλα αχ μωρεε τι ωραιααααα~

ασχετο αλα εμεις τελικα χθες δεν πηγαε τζαμπο..χαλασε ο θερμοσιφωνας του αδερφου του αντρα μου κ πηγε να τον φτιαξει..σημερα δεν θα παμε λεμε παρασκευη αλα αν εχει πολυ κρυο δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να βγαλω τον μικρουλι εξω θα δουμε..:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΙΟΝΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!

σας ευχαριστω πολύ κορίτσια!!!!!!!!! να ειστε καλάααααααααααααααααααα!!!!!!!

αχ ναι! σημερα εχω γιατρο! θα μπω να σας πω νεα!!!!

καλημερα Αναστασακι μουυυ....ναι χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!

τι ωραια θα δεις κ το ζουζουνακι σημερα..περημενουμε νεακια!σημερα θα σου εκοβε τα χαπια???:confused:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΑ ΕΜΑΣΤΕ ιΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ !ΜΩΛΗς ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ~Ο ΜΕΓΑΛΟς ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ!

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΜΕΤΡΟ~ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥς ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΕΡΙΑ..Κ ΣΤΟ ΝΟΣΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΓΑΛΑ Η ΤΣΑΙ Κ ΕΠΙΛΕΓΕΙς..ΕΓΩ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΓΑΛΑ ΟΛΕς ΤΙς ΑΛΕς ΜΕΡΕς ΕΠΙΝΑ ΤΣΑΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ Κ ΝΑ ΤΡΩΩ ΑΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥς ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝΤ ΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΞΕΡΩ ΓΩ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ!

ΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΕΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΑΠΟΛΑ ΟΜΩς ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΥΤΟ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑς ΚΑΠΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!:rolleyes:

ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ..;)

λενακι ετσι σκεφτομαικαι γω!εχω πεθυμισει βρε παιδι μου κανα ρεβυθακι!!!αλλα πριν τον τριτο με τιποτα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

εφαγες μανουλα?προλαβες?χιχι!αλλος καημος κ αυτοσ!τελειο το χιονι φιλεναδα!μακαρι να ναι ολα λευκα αυριο οπως το λες!

αχαχαχχαχα ναι ειπια γαλικο (με τα μελομακαρονα μου)αφου ταισα τον μικρο κ τωρα πρεπει να φαει κατα της 1 ειναι το τριωρο του αλα δεν καταφερνω παντα να το τηρω..δεν θελει το τσαγακι ενω το ξεκηνησε καλα κ επινε εστω κ λιγο τωρα δνε το θελει!:rolleyes:

εσυ πινεις καφε χρυσανθακι μου?λενε μπορουμε να πιουμε αρκει να θηλασουμε μετα απο δυο ωρες!

πως ειναι η μπουμπου σου?τι κανει..εμενα κοιμαται!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

λενακι ετσι σκεφτομαικαι γω!εχω πεθυμισει βρε παιδι μου κανα ρεβυθακι!!!αλλα πριν τον τριτο με τιποτα!

αχ πως μαρεσουν τα ρεβυθιααααα!τι μου θυμησες τωρα εε:tongue::tongue:ρεβυθια φασολαδα κανα φασολακι λαδερο...:rolleyes::rolleyes:εχουμε ακοαμ καιρο μπροστα μας για να τα φαμε!

με αυτο το καιρο πανε αυατ τα φαγητα!εχγω σημερα δεν θα μαγειρεψω ..εχω απο χθες λιγο κριθαρακι που εκανα με κιμα μεσα τον οπιο ειχα τσιγαρισει με λιγο κρεμυδακι..πρωτη φορα το εκανα (σιγα το πραγμα θα μου πεις)αλα βγηκε πολυ νοστιμο!:tongue:

το απογευμα θα μας φεριε ο αντρουλςη μου κοτοπουλο απο τον ξαδερφο του που εχει ψησταρια κ του χρωσταει μια κοτα για μια χαρη που του εκανε..οποε δεν εχει μαγειρεμα σημερα..χθες κουραστηκα πολυ με μαγειρεματα μελομακαρονα πληντυρια.,.ουφφφφφ;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερα γιωτακι!εχω καψεικ γω με την μπεμπα...αστα!σβησατε κερακια ε?ειχες γεννεθλια προφανως!να τα εκατοστησεις !υγεια κ ευτυχια!

ευχαριστω χρυσανθακι! να εισαι καλα!

ναι ρε γαμωτο, τσαμπα κοπος!

ελενη εγω με τοσο κρυο δεν ξερω αν θα την βγαλω εξω! ξιλοφοβαμαι να σου πω την αληθεια!

παω να φτιαξω φαγητο! θα μπαινοβγαινω!

φασολαδα η φακες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...