Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Εμεις το πρωι βολταρουμε!απο αυριοχαλαει ομως κ δω ο καιρος...ψωνισαμε κατι λιγα για το γιωρτινο τραπεζι κ θελω να αποφασισω τι θα κανω για να ψωνισω και τα υπολοιπα...την γεμιστη κουτουλα την εχω σιγουρη!χριστουγεννσ θ ειμαστε οι τρεις μας τραπεζιθα εχουμε 26 κ 27!θα θελα πολυ να ειχα κοντα καποια απο σας να της κανω το τραπεζι χαχαχα!θελω αγαπημενα προσωπα αυτες τις μερες !μου ερχετε λιγο βαρυ που ειμαι μακρια απο την θεσνικη...πρωτη φορα...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α!δεν σας εχω πει!θα βαφτισω ενα κοριτσακι...2 καλες φιλες εχω κανει εδω!ε!η μια (με αυτους θα φαμε στις 27)εχειενα κοριτσακι 5 μηνων!τον φλεβαρη θα την βαφτισω Αναστασια θα την πω Αναστασακι μου!θα σας βαλω τα βαφτιστικα να μου πειτε την γνωμη σας!θα προσπαθησω να βαλω κ φοτο απο τα μαρτιρικα..μονη μο θα τα φτιαξω!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Κοριτσάρες μου τι κάνετε; Πολύ γλυκό έπεσε σήμερα! Μπράβο σου Αναστασάκι μου πολύ ωραία φαίνονται! Εγώ χόρτασα βολτίτσα σήμερα! Πήγαμε με τον αντρούλη μου στην μονάδα που υπηρετούσε γιατί τώρα που αποστρατεύτηκε θυμήθηκαν κι αυτοί να τον τιμήσουν γαιτί σε ένα ατύχημα με το ελικόπτερο που πετούσε έδειξε "θάρρος και ψυχραιμία"! Καμαρώνω, ψέματα να πω;;;;;; Κουράστηκα όμως γιατί είχε πολλά τσιγάρα και ένιωσα άσχημα κάποια στιγμή! Μετά πήγαμε Λάρισα στα Τζάμπο και ψωνίσαμε την βαφτιστήρα μας! Γύρισα πριν λίγο ψόφια για να πω την αλήθεια αλλά ξέσκασα! Αύριο στις 4 ραντεβού στον ενδοκρινολόγο! Ε ρε γλέντια λέμε!!!!

Κοριτσάρες μου τι κάνετε; Πολύ γλυκό έπεσε σήμερα! Μπράβο σου Αναστασάκι μου πολύ ωραία φαίνονται! Εγώ χόρτασα βολτίτσα σήμερα! Πήγαμε με τον αντρούλη μου στην μονάδα που υπηρετούσε γιατί τώρα που αποστρατεύτηκε θυμήθηκαν κι αυτοί να τον τιμήσουν γαιτί σε ένα ατύχημα με το ελικόπτερο που πετούσε έδειξε "θάρρος και ψυχραιμία"! Καμαρώνω, ψέματα να πω;;;;;; Κουράστηκα όμως γιατί είχε πολλά τσιγάρα και ένιωσα άσχημα κάποια στιγμή! Μετά πήγαμε Λάρισα στα Τζάμπο και ψωνίσαμε την βαφτιστήρα μας! Γύρισα πριν λίγο ψόφια για να πω την αλήθεια αλλά ξέσκασα! Αύριο στις 4 ραντεβού στον ενδοκρινολόγο! Ε ρε γλέντια λέμε!!!!

γεια σου ιωαννακι!πως να μην καμαρωνεις...!μπραβο στο παλικαρι σου!ξεσκασες ε!αυτο το τσιγαρο ομως μωρε...ανυποφορο!και μεις τωρα με την μπεμπα εχουμε περιορισμενες επιλογες γιαεξω λογο τσιγαρου...περασες καλα ομως!εμεις ειμαστε αγκαλιαμε την μπεμπα...μου κοματε αλλα κουνιετε!θα ξυπνησει οπου να ναι!μπανακι θατης κανω...

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

γεια σου ιωαννακι!πως να μην καμαρωνεις...!μπραβο στο παλικαρι σου!ξεσκασες ε!αυτο το τσιγαρο ομως μωρε...ανυποφορο!και μεις τωρα με την μπεμπα εχουμε περιορισμενες επιλογες γιαεξω λογο τσιγαρου...περασες καλα ομως!εμεις ειμαστε αγκαλιαμε την μπεμπα...μου κοματε αλλα κουνιετε!θα ξυπνησει οπου να ναι!μπανακι θατης κανω...

Ε ναι είναι ανυπόφορο το άτιμο! Και να φανταστείς πως μέχρι να μείνω έγκυος κάπνιζα και μάλιστα αρκετά! Χωρίς όμως να έχω αναγούλες και διάφορα τέτοια στην εγκυμοσύνη δεν το θέλω καθόλου! Έφαγα για λίγες μέρες μία φλασιά αλλά το ξεπέρασα! Με το που το μυρίζω δεν αντέχω άλλο!

Κοιμάται η μπουμπού; Αχ Παναγίτσα μου τρέλα είναι! Να της ρουφήξεις πωπουδάκο μιας και θα πάτε για μπανάκι και κοιλίτσα! Λιώνω να τα ρουφάω στην κοιλίτσα τους!

Ε ναι είναι ανυπόφορο το άτιμο! Και να φανταστείς πως μέχρι να μείνω έγκυος κάπνιζα και μάλιστα αρκετά! Χωρίς όμως να έχω αναγούλες και διάφορα τέτοια στην εγκυμοσύνη δεν το θέλω καθόλου! Έφαγα για λίγες μέρες μία φλασιά αλλά το ξεπέρασα! Με το που το μυρίζω δεν αντέχω άλλο!

Κοιμάται η μπουμπού; Αχ Παναγίτσα μου τρέλα είναι! Να της ρουφήξεις πωπουδάκο μιας και θα πάτε για μπανάκι και κοιλίτσα! Λιώνω να τα ρουφάω στην κοιλίτσα τους!

πολυ ευχαριστως !:P:pκαι σενα σ΄'αρεσει στην κοιλιτσα ε?χαιρομαι..νομιζα οτι ειναι περιεργο που μαρεσει!:lol:

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

πολυ ευχαριστως !:P:pκαι σενα σ΄'αρεσει στην κοιλιτσα ε?χαιρομαι..νομιζα οτι ειναι περιεργο που μαρεσει!:lol:

Τι λες καλέ;;;;; Είναι δυνατόν να μην μου αρέσει; Τρελλαίνομαι για το γέλιο που κάνουν! Πω πωωω πρώτα Χριστούγεννα μαζί με τη μπέμπα; Τέλειααα!!!!

Χρυσανθακι μου!!! θα μου λειπει λες η κοιλουμπα???? χιιχιχι θα σας πω!!!! ειναι τελεια αυτα που πηρες για το κοριτσακι που θα βαφτισεις!!!!:D και πιο ωραιο το ονομα που θα της δωσεις!!!! χιχιιχιχιχι:P:p:p:p κοτουλα γεμιστη θα κανεις ε?? μιαμ! τελεια!!! τα πιο ομορφα χριστουγεννα θα ειναι με την μπουμπου σας!!!!

Ιωαννακι τι κανεις? τελικα εφαγες γλυκο?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα από τα χιονισμένα Φάρσαλα! Χιόνισε κορίτσιαααααα!!!! Είναι τέλειααα!!!! Τι όμορφα που είναι τα Χριστούγεννα με χιόνι! :P:p:p:p:p:p

Κάνω σα μικρό παιδάκι, θέλω να βγω να περπατήσω αλλά φοβάμαι! Μην πέσω και έχουμε και τίποτα μέρες που είναι! Άλλωστε το μεσημέρι θα φύγω θα πάω Λάρισα πάλι στον ενδοκρινολόγο!

Αναστασάκι μου χρόνια σου πολλά, πολύχρονη να είσαι, πάντα γερή και ευτυχισμένη με την οικογένειά σου! Με το καλό να υποδεχτείτε τον μπεμπάκο σας κουκλίτσα μου! Έχεις και γιατρό σήμερα; Τι καλά! Εννοείται περιμένουμε να μας πεις έτσι;;;

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααα...χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!πολυ χαιρομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι~~

Αναστασακι μου χρονια σου πολλα καρδουλα μουυυυυυ!να χαιρεσαι το ονοματακι σου!πολυχρονη με υγεια!

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Χρυσανθακι μουυυυυυυυ σε πεθυμησααααα...πως πατε με την μπεμπουλα!απο πονακια εχει..ευχομαι να μην εχει..μαλον πρεπει να κλειοσουμε κ τον 3 μηνα για να φυγουν τελειως~:rolleyes:εμεις καλυτερα ειμαστε εκτος απο χθες που ξααναειχε..κ προσεχω μεχρι αηδειας τι τρωω..απλα χθες εφαγα μελομακαρονα που εφτιαξα..λετε τοσο γρηγορα να πηγε στο γαλα κ να τον πειραξε:rolleyes:

τελεια ολα αυτα που διαλεξες χρυσανθακι μου..πανεμορφα ειναι..θα γινεις πολυ καλη νονα γιατι εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος..καναν πολυ καλη επιλογη;);)

(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ιωαννακι μου χιονισε κ σε σας!τι ωραιααααααααααααααααα!!καλυτερα μην βγεις αγαπουλα μου..εκτος κ αν βγεις λιγο με καπιο μαζι να σε κραταει καλου κακου;)

πως ειναι ο μπεμπακος μας..δινειε κλωτσιτσες γερες στην μανουλα..σημερα ενδοκρινολογο ε..ουφφ ανχος κ αυτο αλα οτι ειναικαλ για το μωρακι ειπαμε;)πολα χαδακια να του κανεις!

Ρανιουκο μουυυυυ τελικα δεν φτιαχτηκε η υγρασια ε..λες να σε αφησει ο αντρας σου να την φτιαξεις μονη σου..ε δε ν νομιζω στο τελος θα το παρει αποφαση:(πως ειναι η μπιζουδενια>ποτε εχεις γιατρο?

παω να φαω τιποτα γιατι εχω μια πεινααααα...φιλακιαααααααααα!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημεραααααααααααααααααααααααααααααα...χιονιζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!πολυ χαιρομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι~~

Αναστασακι μου χρονια σου πολλα καρδουλα μουυυυυυ!να χαιρεσαι το ονοματακι σου!πολυχρονη με υγεια!

(((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Χρυσανθακι μουυυυυυυυ σε πεθυμησααααα...πως πατε με την μπεμπουλα!απο πονακια εχει..ευχομαι να μην εχει..μαλον πρεπει να κλειοσουμε κ τον 3 μηνα για να φυγουν τελειως~:rolleyes:εμεις καλυτερα ειμαστε εκτος απο χθες που ξααναειχε..κ προσεχω μεχρι αηδειας τι τρωω..απλα χθες εφαγα μελομακαρονα που εφτιαξα..λετε τοσο γρηγορα να πηγε στο γαλα κ να τον πειραξε:rolleyes:

τελεια ολα αυτα που διαλεξες χρυσανθακι μου..πανεμορφα ειναι..θα γινεις πολυ καλη νονα γιατι εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος..καναν πολυ καλη επιλογη;);)

(((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ιωαννακι μου χιονισε κ σε σας!τι ωραιααααααααααααααααα!!καλυτερα μην βγεις αγαπουλα μου..εκτος κ αν βγεις λιγο με καπιο μαζι να σε κραταει καλου κακου;)

πως ειναι ο μπεμπακος μας..δινειε κλωτσιτσες γερες στην μανουλα..σημερα ενδοκρινολογο ε..ουφφ ανχος κ αυτο αλα οτι ειναικαλ για το μωρακι ειπαμε;)πολα χαδακια να του κανεις!

Ρανιουκο μουυυυυ τελικα δεν φτιαχτηκε η υγρασια ε..λες να σε αφησει ο αντρας σου να την φτιαξεις μονη σου..ε δε ν νομιζω στο τελος θα το παρει αποφαση:(πως ειναι η μπιζουδενια>ποτε εχεις γιατρο?

παω να φαω τιποτα γιατι εχω μια πεινααααα...φιλακιαααααααααα!

Καλημέρα Λενάκι μου! Έχω πολλές μέρες να σε πετύχω! Τι κάνετε; Τα μπουμπουκάκια σου τι κάνουν; Λες να τον πείραξαν τον μικρούλη τα μελομακάρονα; Δεν κάνει να τρως γλυκά στο θηλασμό; Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ σχετικά με το τι πρέπει να τρώμε όταν θηλάζουμε! Ο ένας μου λέει το ένα ο άλλος το άλλο!

Ναι χιονίζει!!!! Είναι τέλειααααααααα!!!!! Αλλά μάλλον θα κρατηθώ και δεν θα βγω βολτίτσα γιατί το μεσημέρι θα φύγω για το γιατρό κι έχω ένα άγχος απίστευτο! Τι να κάνουμε όμως;;;;; Για το μπεμπάκι μου όλα θα τα υπομείνω! Άσε μου δίνει κάτι δυνατές, τα βλέπω όλα! Χαίρομαι όμως πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΙΟΝΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!

σας ευχαριστω πολύ κορίτσια!!!!!!!!! να ειστε καλάααααααααααααααααααα!!!!!!!

αχ ναι! σημερα εχω γιατρο! θα μπω να σας πω νεα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΙΟΝΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!

σας ευχαριστω πολύ κορίτσια!!!!!!!!! να ειστε καλάααααααααααααααααααα!!!!!!!

αχ ναι! σημερα εχω γιατρο! θα μπω να σας πω νεα!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Υγεια,ευτυχια,αγαπη κ ευλογια να εχετε Αναστασακι μου!Αντε κ του χρονου με τους 2 αντρες της ζωης σου να γιωρτασεις!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Υγεια,ευτυχια,αγαπη κ ευλογια να εχετε Αναστασακι μου!Αντε κ του χρονου με τους 2 αντρες της ζωης σου να γιωρτασεις!

σε ευχαριστω κοπελαρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ τι ωραιο ακουγεται!!!!!!!!!!!!!! με τους 2 αντρες της ζωης μου!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...