Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημεραααααααααααααα~τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

εγω καλαααααα..εχω τα μελομακαρονα στον φουρνο ..εβγαλα εναν δοκιμασα κ ειναι τελειοοοοοο!τωρα θα παω να τα σιροπιασωωωω!

ευτυχως ο μικρουλης δεν γκρινιαζε κ καταφερα να τα κανω ολα μαζι,πλυντηρια,μαγειρεμα,μελομακαρονα μεσα σε ολα αυτα κ ξεσκατωμα κ ταισμα μικρου κ μεγαλου:tongue::tongue:ειμαι χαρουμενη ομως!:P:p

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ..ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ.ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Αναστασακι μου πολυ νοστιμα φαινονται τα μελομακαρονα σου..μπραβοοοο!κουραμπιεδες δεν εχω κανει ποτε..πιστευω πομως να ειναι ευκολοι!μακαρι να μπορουσαμε να κεραστουμε:tongue::tongue:

αυριο πας να δεις τον μπεμπακο σου?τι ωραιαααααα!

Κατερινακι τι κανεις?τα ζουζουνια σου?ολα καλα!

μωλης ξεκηνησε να γκρινιαζει ομικρουλης παω για ταισμα κ μαλον θα κοιμηθει να τελειωνω κ γωωω!~

ξαναμπαινωωωωωωωωωωω!;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω καλαααααα..εχω τα μελομακαρονα στον φουρνο ..εβγαλα εναν δοκιμασα κ ειναι τελειοοοοοο!τωρα θα παω να τα σιροπιασωωωω!

ευτυχως ο μικρουλης δεν γκρινιαζε κ καταφερα να τα κανω ολα μαζι,πλυντηρια,μαγειρεμα,μελομακαρονα μεσα σε ολα αυτα κ ξεσκατωμα κ ταισμα μικρου κ μεγαλου:tongue::tongue:ειμαι χαρουμενη ομως!:P:p

ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ..ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ.ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Αναστασακι μου πολυ νοστιμα φαινονται τα μελομακαρονα σου..μπραβοοοο!κουραμπιεδες δεν εχω κανει ποτε..πιστευω πομως να ειναι ευκολοι!μακαρι να μπορουσαμε να κεραστουμε:tongue::tongue:

μωλης ξεκηνησε να γκρινιαζει ομικρουλης παω για ταισμα κ μαλον θα κοιμηθει να τελειωνω κ γωωω!~

ξαναμπαινωωωωωωωωωωω!;)

γεια σου λενακι μου!!!! ολα τα προλαβες μπραβο!!!! τι τελεια να μοσχοβολαει το σπιτι ε????μεχρι εδω μοσχοβολησαν!!! χιχχιιχιιχιχι!!!

ναι αυριο θα παω να δω το αγορι μου!!!!!!!!!!!!! ανυπομονω!!!!!!!!

και εγω παω να φαω γιατι πειναω σαν λύκος!!!!!!!!

φιλακια!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μακαρι να γυρισει βρε γιωτακι!!!! ουφφφφ!!

εγω εχω φασολαδα απο χθες!!:D:D:D:D

φακες κ φασολια παντα κ εγω για 2 μερες εχω!

μια χαρα.

τα φασολακια ετοιμα κ το μωρο ταισμενο!!!

ευτυχως δεν εχω δουλειες, τις εκανα εχτες! θα μαζεψω μονο τα φυλλα απο το μπαλκονι!

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά .......... συνομήλικη ;)!!! Να τα χιλιάσεις και να χαιρεσαι την οικογένειά σου!

Καλημέρα σε όλες!

ευχαριστω κατερινακι!

συνομηλικες ε? ποτε εχεις γενεθλεια?

φακες κ φασολια παντα κ εγω για 2 μερες εχω!

μια χαρα.

τα φασολακια ετοιμα κ το μωρο ταισμενο!!!

ευτυχως δεν εχω δουλειες, τις εκανα εχτες! θα μαζεψω μονο τα φυλλα απο το μπαλκονι!

μια χαρα! θα πας δουλεια σημερα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ξαναμπαινωωωωωωωωωωω!;)

ευχαριστω λενακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε μερικες μερες τα εχεις κ εσυ!!!

καλε τι νοικοκυρα εισαι εσυ!!!

μια χαρα! θα πας δουλεια σημερα??

ε οχι!!! εχω γενεθλια ! δεν δουλευω, αρνουμαι!!!

κανονικα παω δευτερα-τεταρτη-παρασκευη, και αντι για σημερα πηγα εχτες. αραλικι σημερα κ θα ερθουν οι γονεις μου!

ε οχι!!! εχω γενεθλια ! δεν δουλευω, αρνουμαι!!!

κανονικα παω δευτερα-τεταρτη-παρασκευη, και αντι για σημερα πηγα εχτες. αραλικι σημερα κ θα ερθουν οι γονεις μου!

ειπα και εγωωωω!!!!!!!! τι κανει η μικρη? κοιμαται? τωρα ποσες ωρες ειναι ξυπνια μες στη μερα???:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ειπα και εγωωωω!!!!!!!! τι κανει η μικρη? κοιμαται? τωρα ποσες ωρες ειναι ξυπνια μες στη μερα???:D

μολις κοιμηθηκε! ειναι ξυπνια 1,5-2 ωρες ανα γευμα, μετα γκρινιαζει γιατι νυσταζει!!!

ο μπομπιρας κουνιεται???

μολις κοιμηθηκε! ειναι ξυπνια 1,5-2 ωρες ανα γευμα, μετα γκρινιαζει γιατι νυσταζει!!!

ο μπομπιρας κουνιεται???

δηλαδη συνολο ποσες ωρες?? ναι κουνιεται ο μικρουλης μου! αλλα μαλλον δεν βολευεται! χιιχιχι

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δηλαδη συνολο ποσες ωρες?? ναι κουνιεται ο μικρουλης μου! αλλα μαλλον δεν βολευεται! χιιχιχι

ξυπνια ειναι 7-8 ωρες και κοιμαται 16-17 ωρες,

δεν χωραει ο μικρουλης, θελει να βγει να δει την μαμα του!

φτιαχνω κουραμπιεδες

ξυπνια ειναι 7-8 ωρες και κοιμαται 16-17 ωρες,

δεν χωραει ο μικρουλης, θελει να βγει να δει την μαμα του!

φτιαχνω κουραμπιεδες

ααα πολυ κοιμαται ακομα!!

ναι μωρε βιαζεται! χιιχιιχιιχι

καλη επιτυχια! και εγω θελω να φτιακω εναν κορμο πανευκολο που ειδα εχθες στο μεγκα! σε φορμα μεσα θα παρει σχημα αλλα μετα δεν ξερω που να το βαλω ! δεν εχω τετοια πιατελα! μαλλον σε χαρτινο αλλα απο που? απο κανενα ζαχαροπλαστειο??:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ααα πολυ κοιμαται ακομα!!

ναι μωρε βιαζεται! χιιχιιχιιχι

καλη επιτυχια! και εγω θελω να φτιακω εναν κορμο πανευκολο που ειδα εχθες στο μεγκα! σε φορμα μεσα θα παρει σχημα αλλα μετα δεν ξερω που να το βαλω ! δεν εχω τετοια πιατελα! μαλλον σε χαρτινο αλλα απο που? απο κανενα ζαχαροπλαστειο??:rolleyes:

ευχαριστω!

jumbo! θα βρεις ωραιες πιατελες κ τσαμπα!!!

παρε χριστουγεννιατικη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...