Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχα, εγω καταλαβα της μπεμπας.....:confused:εμεις ειματε 6,1 κιλα και 63 ποντους!μια φορα την ημερα που τρωμε με μπιμπερο με μητρικο γαλα πινουμε 110 και τρωει ανα 3 ωρες...πολυ καλα ειναι η μπεμπα σου!!!!φτου φτου!!!!!

εσενα τρωει ανα 3 ωρες γιαυτο τρωει λιγοτερο, εμενα ανα 4 κ το βραδυ καθολου. το πρωτο γευμα ειναι στις 7 210-250 μετα κατα τις 10 της δινω 70 για να την κρατησει μεχρι τις 13.00 210γρ, 17,00 210γρ και 21,00 250γρ

με βαση τα κιλα πρεπει να τρωνε 900-1000 την ημερα.

τελικα τα μαλλια σου πεφτουν??????????????

εσενα τρωει ανα 3 ωρες γιαυτο τρωει λιγοτερο, εμενα ανα 4 κ το βραδυ καθολου. το πρωτο γευμα ειναι στις 7 210-250 μετα κατα τις 10 της δινω 70 για να την κρατησει μεχρι τις 13.00 210γρ, 17,00 210γρ και 21,00 250γρ

χαχχαχαχχαχχα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχα, εγω καταλαβα της μπεμπας.....:confused:εμεις ειματε 6,1 κιλα και 63 ποντους!μια φορα την ημερα που τρωμε με μπιμπερο με μητρικο γαλα πινουμε 110 και τρωει ανα 3 ωρες...πολυ καλα ειναι η μπεμπα σου!!!!φτου φτου!!!!!

ψηλη ειναι η κοπελιτσα σου!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

μου πεφτουν κι εμενα, οχι πολυ ομως, χαχαχαχαχα!!!!!!

παντως νομιζω πως η δικια μου ειναι λιγοφαγη!!!!τελοσπαντων!!!!οσο θελει ας τρωει,δεν πειναει πριν το 3ωρο αλλα ανησυχω λιγακι!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

μου πεφτουν κι εμενα, οχι πολυ ομως, χαχαχαχαχα!!!!!!

παντως νομιζω πως η δικια μου ειναι λιγοφαγη!!!!τελοσπαντων!!!!οσο θελει ας τρωει,δεν πειναει πριν το 3ωρο αλλα ανησυχω λιγακι!!!!

μην συγκρινεις το μητρικο με το ξενο, αφου περνει κιλακια ειναι οκ. :lol:

θα σου το ελεγε κ ο γιατρος αν ηταν κατι.

Διαφημίσεις

Kοριτσάκια μου κι εγώ έχω πέσει κάτω από τα γέλια! Είστε φοβερές!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασάκι μου κι εγώ μη νομίζεις άλλο κατάλαβα πριν!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!:P:p:p

Kοριτσάκια μου κι εγώ έχω πέσει κάτω από τα γέλια! Είστε φοβερές!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασάκι μου κι εγώ μη νομίζεις άλλο κατάλαβα πριν!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!:P:p:p

χαχαχχαχαχαχχα οτι να ναι ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχαχχαχ γελασα κ γω μαζι σας βρε κοριτσια~!:D:tongue:

παρεπιπτοντως κ μενα μου πεφτουν τα μαλλια Γιωτακι..ειναι φυσιολογικο γιατι σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσηνης δεν μας επεφταν τοσα οσα επρεπε καθημερινα κ τωρα πεφτουν μαζεμενα..θα περασει κ αυτο ομως~τοσα περασαμε η φαλακρα θα μας πειραξει:tongue::tongue:χαχαχαχα αχ πολυ γελιο!τον δεσαμε τον γαιδαρο μας τωρα παει..εμ τι μονο αυτοι θα εχουν φαλακρα..χαχαχχαα..γελαω μονη μου κ φυσικα κανω πλακα:tongue:ο αντρας μου αποκοιμηθηκε στον καναπε ,ομεγαλος κοιμαται κ ο μικρουλης ξυπνησε πριν λιγο κ κανει κουνια;)μου εκανε ενα χαχανητο πριν λιγο κοριτσιαααα..αχ πρωτη φορα τοσο δυνατα..τρελαθηκα ακομα το ακουω..τι κριμα που κοιμοταν ο α ντρας μου..ξετρελαθηκα:D:D

Ποπακι μουυυυυ σε πεθυμησααααα..η μπεμπα σου τι κανει η κουκλιτσα μας?

κ μενα ειναι 63 ποντους κ 7.760 παρακαλω τα κιλακια μας..:tongue::tongue:εμ τι αντρες ειμαστε~:tongue:

Αναστασακι μου τελειο το δωματιο του μπεμπη..δεν εχω λογια πολυ ομορφ..με το καλο να ερθει κ ο μπεμπακος να το εγκαινιασει:D:D

Ιωαννακι μου καλο βγηκε ανεβασμενη η καμπυλη ε!αχχχχχχ...θελει προσοχη τωρα σιγουρα για το μωρο πρεπει να κανεις μεγαλη προσπαθεια..δυσκολο σταδιο κ αυτο αλα λλιγο εμεινε~

Ματινακι μουυυυυυυυυ πηρατε ευχουλα..βγηκε ο μπεμπακος την πρωτη του βολτα..τι ωραια..πηγατε στα τζαμπο!;);)

Γιωτακι μουυυυυ κ μενα τελευταια δεν ξυπναει να φαει τυ νυχτα..μεχρης της 11012οτι φαει μετα ξυπναει το πρωι οοπως σημερα στης 9παρατεταρτο..

Αδιαθετησες τελικα..αχ μετα απο τοσο καιρο ειναι καπως ε!αλα τουλαχιστον ηρεμεις ετσι..εμενα με ποναει η κοιλια μου καπιες μερες λες κ θα μου κατεβει..κ σημερα εχω κατι πονακια..για να δουμε..

Ελενακι πως ειναι το κοριτσακι σου!νιωθεις τιποτα?;)

εχω μια κουραση κ μια νυστα απιστευτηηηηη!

αυριο θα κανω μελομακαρονα..Ματινακι μου θα ηθελα να κανω την δικια σου συνταγη αλα μου εχει κολισει μαι που ειδα στη μενεγακη κατι μπουκιτσες φαινονται ωραιοι..παλαιοτερα εχω φτιξαει της αργυρως μπαρμπαριγου ωραιαοι ηταν!

κουραμπιεδες δεν εχω κανει ποτε!στα γεννεθλια μου θα κανω τα μπακλαβαδακια μου αν θυμαστε σας ειχα δωσει κ συνταγη κ εχω κ φωτο στο προφιλ μου;)

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑΑΑΑΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

χαχαχαχαχχαχ γελασα κ γω μαζι σας βρε κοριτσια~!:D:tongue:

παρεπιπτοντως κ μενα μου πεφτουν τα μαλλια Γιωτακι..ειναι φυσιολογικο γιατι σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσηνης δεν μας επεφταν τοσα οσα επρεπε καθημερινα κ τωρα πεφτουν μαζεμενα..θα περασει κ αυτο ομως~τοσα περασαμε η φαλακρα θα μας πειραξει:tongue::tongue:χαχαχαχα αχ πολυ γελιο!τον δεσαμε τον γαιδαρο μας τωρα παει..εμ τι μονο αυτοι θα εχουν φαλακρα..χαχαχχαα..γελαω μονη μου κ φυσικα κανω πλακα:tongue:ο αντρας μου αποκοιμηθηκε στον καναπε ,ομεγαλος κοιμαται κ ο μικρουλης ξυπνησε πριν λιγο κ κανει κουνια;)μου εκανε ενα χαχανητο πριν λιγο κοριτσιαααα..αχ πρωτη φορα τοσο δυνατα..τρελαθηκα ακομα το ακουω..τι κριμα που κοιμοταν ο α ντρας μου..ξετρελαθηκα:D:D

Ποπακι μουυυυυ σε πεθυμησααααα..η μπεμπα σου τι κανει η κουκλιτσα μας?

κ μενα ειναι 63 ποντους κ 7.760 παρακαλω τα κιλακια μας..:tongue::tongue:εμ τι αντρες ειμαστε~:tongue:

Αναστασακι μου τελειο το δωματιο του μπεμπη..δεν εχω λογια πολυ ομορφ..με το καλο να ερθει κ ο μπεμπακος να το εγκαινιασει:D:D

Ιωαννακι μου καλο βγηκε ανεβασμενη η καμπυλη ε!αχχχχχχ...θελει προσοχη τωρα σιγουρα για το μωρο πρεπει να κανεις μεγαλη προσπαθεια..δυσκολο σταδιο κ αυτο αλα λλιγο εμεινε~

Ματινακι μουυυυυυυυυ πηρατε ευχουλα..βγηκε ο μπεμπακος την πρωτη του βολτα..τι ωραια..πηγατε στα τζαμπο!;);)

Γιωτακι μουυυυυ κ μενα τελευταια δεν ξυπναει να φαει τυ νυχτα..μεχρης της 11012οτι φαει μετα ξυπναει το πρωι οοπως σημερα στης 9παρατεταρτο..

Αδιαθετησες τελικα..αχ μετα απο τοσο καιρο ειναι καπως ε!αλα τουλαχιστον ηρεμεις ετσι..εμενα με ποναει η κοιλια μου καπιες μερες λες κ θα μου κατεβει..κ σημερα εχω κατι πονακια..για να δουμε..

Ελενακι πως ειναι το κοριτσακι σου!νιωθεις τιποτα?;)

εχω μια κουραση κ μια νυστα απιστευτηηηηη!

αυριο θα κανω μελομακαρονα..Ματινακι μου θα ηθελα να κανω την δικια σου συνταγη αλα μου εχει κολισει μαι που ειδα στη μενεγακη κατι μπουκιτσες φαινονται ωραιοι..παλαιοτερα εχω φτιξαει της αργυρως μπαρμπαριγου ωραιαοι ηταν!

κουραμπιεδες δεν εχω κανει ποτε!στα γεννεθλια μου θα κανω τα μπακλαβαδακια μου αν θυμαστε σας ειχα δωσει κ συνταγη κ εχω κ φωτο στο προφιλ μου;)

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑΑΑΑΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!:tongue:

λενακι μου σε ευχαριστω πολύ!!!!!!!!!!! σου κανει γελακια ο μπεμπακος ε??????? τελεια!!!:D:D αυριο θα κανεις τα μελομακαρονα?? καλη επιτυχια!!

εγω σημερα εκανα τη συνταγη της ματινας! γιναν τελεια! αλλα κουραστηκα πολυ βρε κορίτσια!! ουφ!!! θελω να κανω αυριο εναν κορμο το εδειχνε σημερα στο mega! φαινοταν τελειο! για κουραμπιεδες δεν ξερω:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ειναι ευκολοι?? η θελει πολυ ορθοστασια??? θα σας βαλω αυριο φωτο απο τα μελομακαρονα!!1

ΑΑΑΑΑΑΑΑ και εφαγα 1,5 μελομακαρονο!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...