Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Χμμμ.... Δεν πειραζει! Τρωει καποιο κολλημα σε εμενα...:rolleyes: Θα το ψαξω λιγο περισσοτερο, αλλα δε βλεπω φως! :rolleyes:

Τι εγινε η φασολαδιτσα;;; Μαλακωσε το φασολι; Εγω παντα εχω ενα αγχος μη μου βγουν λιγο σκληρα τα παλιοφασολα! Την εχω παθει γι'αυτο...:tongue: Καλη επιτυχια και στα μελομακαρονα!

εγω παιρνω τα φασολια 3Α και μου βραζουν καλα!! τελεια εγινε η φασολαδα! χωρις υπερβολες!!! χιχιιχιχιχ:tongue::tongue: και η μετρηση μου μια χαρα!!!!! τα μελομακαρονα ψηνοντε ακομα;) η αληθεια λιγο κουραστηκα!

του ς κουραμπιεδες θα τους κανω αυριο!!

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Αχ μη μιλάτε άλλο για γλυκά θα με πεθάνετε! Τι να φάω να ξεγελάσω την επιθυμία που νιώθω για κάτι γλυκό;:confused::confused::confused::confused:

αχ βρε Ιωαννακι μου! ακομα πρωτη μερα ειναι!!! να σου πω κατι? φαε πριν πας στον ενδοκρινολογο! εγω ετσι είχα κανει!!!!:tongue::tongue: ασε που ειχα κανει την καμπυλη καμια εβδομαδα πιο πριν και το ειχα μετανιωσει!!!!χιχιιχιχ φαε τωρα κατι, ετσι κι αλλιως μετα μεχρι να γεννησεις θα στερησε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παιρνω τα φασολια 3Α και μου βραζουν καλα!! τελεια εγινε η φασολαδα! χωρις υπερβολες!!! χιχιιχιχιχ:tongue::tongue: και η μετρηση μου μια χαρα!!!!! τα μελομακαρονα ψηνοντε ακομα;) η αληθεια λιγο κουραστηκα!

αχ βρε Ιωαννακι μου! ακομα πρωτη μερα ειναι!!! να σου πω κατι? φαε πριν πας στον ενδοκρινολογο! εγω ετσι είχα κανει!!!!:tongue::tongue: ασε που ειχα κανει την καμπυλη καμια εβδομαδα πιο πριν και το ειχα μετανιωσει!!!!χιχιιχιχ φαε τωρα κατι, ετσι κι αλλιως μετα μεχρι να γεννησεις θα στερησε!

Λες εεεεεε;;;; Να φάω κάτι πριν πάω; Κοίτα να δεις αύριο θα είμαι όλη τη μέρα στη Λάρισα για ψώνια! Δεν θα κοιτάξω να ψάξω να φάω κάτι διαίτερο! Μάλλον θα χτυπήσω κάτι να μου φύγει η επιθυμία και την Πέμπτη βουρρρρρ στον ενδοκρινολόγο! Φαντάζομαι πως με μία μέρα δεν θα πάθω και τίποτα! Άσε Αναστασάκι μου κι εγώ το μετάνιωσα που πήγα τώρα και δεν το άφησα για την άλλη εβδομάδα!

Πάντως σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!!!τι κανετε?ολες καλα?αχ αυτα τα γλυκα, πολυ πειρασμος!!!!!τα ατιμα!!!!!εχω φαει 4 κουραμπιεδες και 1 μελομακαρονο απο το πρωι....:rolleyes:

ματινακι σαραντισατε?μπραβο κοριτσακι μου!!!!!

αναστασακι τελειο το δωματιο του μπεμπη, με το καλο να τον καλοσορισετε!!!!!!!!!!

πεταλουδιτσα κοριτσομανουλα κι εσυ, μπραβο κοριτσακι μου, με το καλο!!!!

ιωαννακι ολα καλα με τον ενδοκρινολογο, θα φτιαξουν ολα, το μπεμπακι θα βγει αστερακι και ολα θα ξεχαστουν!!!!!

λενιω, νατασσουλι, ρανιουκο, μαρακι, γιωτουλα, χρυσανθακι, αλικακι!!!!!!μακια σας πολλα!!!!!!!!!!!

η μπεμπου μου ολο λογακια ειναι και με τρελαινει!!!!!!!!:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

γεια σας κοριτσακια μου!

εγω ειμαι δουλεια!

ιωαννα δες απο σουπερ μαρκετ γλυκα να φτιαξεις σε κουτακια που ειναι σαν κρεμα καραμελε η ετοιμα της γιωτης στα ψυγεια ειναι για διαβητικους.

περνει η πεθερα μου που εχει ζαχαρο.

ειναι ωραια κ δεν σε πειραζουν!:-)

Διαφημίσεις

Βρε Αναστασάκι μου μετά τη γέννα γιατί να στερηθώ; Διαφώτισέ με σε παρακαλώ! Τι δεν πρέπει να κάνω; :confused::confused::confused:

με αυτα που σου λεω δεν θα στερηθεις τιποτα!!!:lol:

ματινακι μου πηρατε ευχουλα? με το καλο! κ καλες βολτες!!!

γεια σας κοριτσακια μου!

εγω ειμαι δουλεια!

ιωαννα δες απο σουπερ μαρκετ γλυκα να φτιαξεις σε κουτακια που ειναι σαν κρεμα καραμελε η ετοιμα της γιωτης στα ψυγεια ειναι για διαβητικους.

Ευχαριστώ Γιωτάκι μου! Πάω να σιδερώσω τώρα για να μην έχω τίποτα μέσα στις γιορτές! Χιχιχχιχι!!!!

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!!!τι κανετε?ολες καλα?αχ αυτα τα γλυκα, πολυ πειρασμος!!!!!τα ατιμα!!!!!εχω φαει 4 κουραμπιεδες και 1 μελομακαρονο απο το πρωι....:rolleyes:

αναστασακι τελειο το δωματιο του μπεμπη, με το καλο να τον καλοσορισετε!!!!!!!!!!

ιωαννακι ολα καλα με τον ενδοκρινολογο, θα φτιαξουν ολα, το μπεμπακι θα βγει αστερακι και ολα θα ξεχαστουν!!!!!

λενιω, νατασσουλι, ρανιουκο, μαρακι, γιωτουλα, χρυσανθακι, αλικακι!!!!!!μακια σας πολλα!!!!!!!!!!!

ποπακι μου τι κανετε? τρελλα η μπουμπου ε? κ η δικια μου!!!

να σε ρωτησω, σου πεφτουν τα μαλλια? εμενα πολυ!!! μου ειπε ο γιατρος οτι γινεται μετα την εγκυμοσυνη!!!

σε ευχαριστω πολύ ποπακι μου!!! σε εχει τρελανει ετσι?????????? αχ φανταζομαι!!! να τις δωσεις πολλα φιλιααααααα!!!!!!!!

Βρε Αναστασάκι μου μετά τη γέννα γιατί να στερηθώ; Διαφώτισέ με σε παρακαλώ! Τι δεν πρέπει να κάνω; :confused::confused::confused:

Ιωαννακι μου και εγω το ειχα μετανιωσει που πηγα πιο νωρις! γι'αυτο σου λεω φαε τωρα! ετσι και αλλιως μετα θα στα κοψει αυτος!

μετα την γεννα δεν ειπα οτι θα στερησε! μεχρι τη γεννα ειπα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσακια μου!

εγω ειμαι δουλεια!

γεια σου γιωτακι! και εγω αυτα τρωω αλλα και απο αυτα θα της ποσο μπορει! π.χ. την σοκολατα μου ειπε μεχρι 4 κομματια μπορω! αλλα οντως και αυτο ειναι κατι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ποπακι μου τι κανετε? τρελλα η μπουμπου ε? κ η δικια μου!!!

να σε ρωτησω, σου πεφτουν τα μαλλια? εμενα πολυ!!! μου ειπε ο γιατρος οτι γινεται μετα την εγκυμοσυνη!!!

γεια σου γιωτουλα μου!!!!!!ναι κι εμενα της πεφτουν πολυ τα μαλλακια!!!θα βγαλουν καινουρια!!!!!!ποσα ml γαλατακι τρωει η ζουζουνα σου?

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

γεια σου γιωτουλα μου!!!!!!ναι κι εμενα της πεφτουν πολυ τα μαλλακια!!!θα βγαλουν καινουρια!!!!!!ποσα ml γαλατακι τρωει η ζουζουνα σου?

200-250 ανα γευμα, 4 γευματα την ημερα! ειμαστε 6,5 κιλα κ 60 ποντους!

εσενα ποσο τρωει κ ποση ειναι?

τα δικα μου μαλλια πεφτουν, οχι της μπεμπας!!!

γεια σου γιωτακι! και εγω αυτα τρωω αλλα και απο αυτα θα της ποσο μπορει! π.χ. την σοκολατα μου ειπε μεχρι 4 κομματια μπορω! αλλα οντως και αυτο ειναι κατι!!!

ε απο το τιποτα! ξεγελιεσαι!

χαχαχχαχαχχα πολύ γελασα!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χαχαχαχα, εγω καταλαβα της μπεμπας.....:confused:εμεις ειματε 6,1 κιλα και 63 ποντους!μια φορα την ημερα που τρωμε με μπιμπερο με μητρικο γαλα πινουμε 110 και τρωει ανα 3 ωρες...πολυ καλα ειναι η μπεμπα σου!!!!φτου φτου!!!!!

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...