Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

αλλα θελω να τα κανω για τη γιορτη μου που ειναι μεθαυριο!!!:D:D

Αλήθεια;;;; Μεθαύριο γιορτάζεις; Πολύχρονη να είσαι (θα στα πω βέβαια και τότε) και του χρόνου μαζί με τον μπέμπη! Να φτιάξεις κάτι βρε! Δεν μπορείς να φας έστω και λίγο;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ δεν μπαίνω στον πειρασμό να φτιάξω γιατί ξέρω τον εαυτό μου και θα λυγίσω! Ένα μιλφέιγ μόνο θα φτιάξω να το πάω στη μαμά μου την Κυριακή και στοπ! Μέχρι εκεί! Θα ρωτήσω βέβαια αν κάνει να φάω αλλά και να μην κάνει θα τους το πάω!

Εν τω μεταξύ εδώ και 2 μέρες πιάνω χεράκια και ποδαράκια του μπεμπάκου! Έχει πολύ πλάκα!!

Αλήθεια;;;; Μεθαύριο γιορτάζεις; Πολύχρονη να είσαι (θα στα πω βέβαια και τότε) και του χρόνου μαζί με τον μπέμπη! Να φτιάξεις κάτι βρε! Δεν μπορείς να φας έστω και λίγο;;;

Ιωαννακι δεν νομιζω να κανει να φας.. ρωτα κιόλας, εγω την εβγαζα με τακι σοκολατακια για διαβητικους!

ναι γιορταζω μεθαυριο και εχω και ραντεβου με τη γιατρο!:D σε ευχαριστω πολύ!!!:P

θα φτιαξω κουραμπιεδες, μελομακαρονα και αυτο το γλυκο που εδειξε στο μεγκα! τωρα αν τα πετυχω αλλη ιστορια!!!

παω να αλλαξω να παω σουπερ μαρκετ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ιωαννακι δεν νομιζω να κανει να φας.. ρωτα κιόλας, εγω την εβγαζα με τακι σοκολατακια για διαβητικους!

ναι γιορταζω μεθαυριο και εχω και ραντεβου με τη γιατρο!:D σε ευχαριστω πολύ!!!:P

θα φτιαξω κουραμπιεδες, μελομακαρονα και αυτο το γλυκο που εδειξε στο μεγκα! τωρα αν τα πετυχω αλλη ιστορια!!!

παω να αλλαξω να παω σουπερ μαρκετ!

Να πας κουκλίτσα μου! Κι εγώ θα φύγω σε λίγο! Θα πάω το φαγητό στην πεθερά μου και να δω και λίγο τον αντρούλη μου! Και με την ευκαιρία να κάνω και τη βολτούλα μου!

Κοριτσαρες μου??????? Καλημεραααααααααααααααα......!!!!!!!!!!

Τι κανετε????

Αναστασακι μου τελειο το δωματιο του μπεμπακου σας!!!!Με το καλο να ερθει και να το γεμισει μωρουδιακες φωνουλες...Καλε πως τις βαζεις τις φωτο εδω? Εχω προσπαθησει και δεν μπορω...για διαφωτισε με!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανετε????

Ρανιακι, Λενιω, Ιωαννακι, Νατασαρα, Ποπακι, Χρυσανθακι, Γιωτουλα, Μαρακι, Πεταλουδιτσα πολλα πολλα φιλια και χαδια στα μωρακια/παιδακια και τις κοιλιτσες σας! Αν ξεχασα καμια συγνωμη απο αλτσχαιμερ ειναι!!!!!!!

Εμεις σημερα παμε για την ευχουλα....γιουπι!!! Εχει ενα κρυο εξω αλλα μολις εβγαλε ηλιο...φυσαει κιολας οποτε τον μπεμπη θα τον ντυσω σαν κρεμμυδι..χιχιχιχ!!!!!

Αν προλαβω θα σας διαβασω....σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημεραααα!!!! Τι μου κανετε κοπελαρες γλυκες;;;;;

Ματινακι!!! Με το καλο να παρετε ευχουλα! Ηρθε ο καιρος!!!! Τι ωραια!!! :P Γερο να ειναι να πηγαινετε πολλες βολτουλες!!:D

Αναστασια μου, πολυ πολυ ομορφο το δωματιακι που φτιαξατε!!! Αντε να ερθει ο μπεμπακος να συμπληρωθει!! Αληθεια πώς βαζεις φωτο εδω καλε;;;

Ιωαννακι, τσιμπημενη η καμπυλη, ε;; Απο τις περισσοτερες αυτο ακουω...χμ... Ερχεται και η σειρα μας!!! Τρωω καποια γλυκακια τωρα που μπορω ακομη!! χιχι:rolleyes:

Ρανια, Ελενακι, Γιωτακι, Χρυσανθουλα και ολα τα υπολοιπα κοριτσακια σας στελνω χαδακια και φιλακια πολλαα!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου??????? Καλημεραααααααααααααααα......!!!!!!!!!!

Τι κανετε????

Αναστασακι μου τελειο το δωματιο του μπεμπακου σας!!!!Με το καλο να ερθει και να το γεμισει μωρουδιακες φωνουλες...Καλε πως τις βαζεις τις φωτο εδω? Εχω προσπαθησει και δεν μπορω...για διαφωτισε με!

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανετε????

Ρανιακι, Λενιω, Ιωαννακι, Νατασαρα, Ποπακι, Χρυσανθακι, Γιωτουλα, Μαρακι, Πεταλουδιτσα πολλα πολλα φιλια και χαδια στα μωρακια/παιδακια και τις κοιλιτσες σας! Αν ξεχασα καμια συγνωμη απο αλτσχαιμερ ειναι!!!!!!!

Εμεις σημερα παμε για την ευχουλα....γιουπι!!! Εχει ενα κρυο εξω αλλα μολις εβγαλε ηλιο...φυσαει κιολας οποτε τον μπεμπη θα τον ντυσω σαν κρεμμυδι..χιχιχιχ!!!!!

Αν προλαβω θα σας διαβασω....σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

ματινακι μου! σε ευχαριστω πολύ κοπελάρα μου!!! και εσει ςμε το καλο να πατε να παρετε την ευχούλα!!!:D:D

τις φωτο τις ανεβαζω πρωτα στο facebook και απο εκει κανεις μονο αντιγραφη και επικολησση εδω!!!!!!!

Λενακι σε ευχαριστω πολύ!!!

παω να ξεκινησω τη φασολαδα και μετα θα κανω τα φανταστικα μελομακαρονα και κουραμπιεδες τις ΜΑΤΙΝΑΣ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ματινακι μου! σε ευχαριστω πολύ κοπελάρα μου!!! και εσει ςμε το καλο να πατε να παρετε την ευχούλα!!!:D:D

τις φωτο τις ανεβαζω πρωτα στο facebook και απο εκει κανεις μονο αντιγραφη και επικολησση εδω!!!!!!!

Λενακι σε ευχαριστω πολύ!!!

παω να ξεκινησω τη φασολαδα και μετα θα κανω τα φανταστικα μελομακαρονα και κουραμπιεδες τις ΜΑΤΙΝΑΣ!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Στο facebook, ε; Δε θελω ομως να τις δουν ολοι!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ουφ....αλλαξα τον μπεμπακο γιατι ειχε κανει κακακια και τον κοιμησα..

Αναστασακι μου καλη επιτυχια στα γλυκακια! Εγω περιμενω αυριο τους κουραμπιεδες απο την μαμα μου...τους εφτιαξε χθες και τελικα θα φτιαξει και μελομακαρονα με επικαλυψη σοκολατα γαλακτος...θα τα φαω οοοολα!!!!!!!!

Απο φαγακι σημερα εχουμε μανιταροσουπα χωρις κρεμα γαλακτος...μιαμ μιαμ!

Παω να κανω την προετοιμασια των υλικων γιατι δεν θα προλαβω αν ξυπνησει ο μπεμπακος!!!!

Ανστασακι αν χρειαστεις κατι για τα γλυκακια παρε με τηλ στο κινητο να σε διαφωτισω!!!!!

Φιλακια σε ολες προς το παρον!!!!

Στο facebook, ε; Δε θελω ομως να τις δουν ολοι!

στην επεξεργασια εχει επιλογη, "μονο εγω" για να τις βλεπεις μονο εσυ! οταν βαλεις στειλε μου μηνυμα για να σου αν φαινοντε!!;)

Ουφ....αλλαξα τον μπεμπακο γιατι ειχε κανει κακακια και τον κοιμησα..

Αναστασακι μου καλη επιτυχια στα γλυκακια! Εγω περιμενω αυριο τους κουραμπιεδες απο την μαμα μου...τους εφτιαξε χθες και τελικα θα φτιαξει και μελομακαρονα με επικαλυψη σοκολατα γαλακτος...θα τα φαω οοοολα!!!!!!!!

Απο φαγακι σημερα εχουμε μανιταροσουπα χωρις κρεμα γαλακτος...μιαμ μιαμ!

Παω να κανω την προετοιμασια των υλικων γιατι δεν θα προλαβω αν ξυπνησει ο μπεμπακος!!!!

Ανστασακι αν χρειαστεις κατι για τα γλυκακια παρε με τηλ στο κινητο να σε διαφωτισω!!!!!

Φιλακια σε ολες προς το παρον!!!!

μμμμμ τελειο φαγακιιιι!!!!!!!!!!!!!!! θα τα κανω πιο αργα τα μελομακαρονα! θα σε παρω σιγουρα τηλ! αλλα δεν θελω μηπως κοιμασαι και σε ξυπνησω!!!! να σου στειλω πρωτα μηνυμα? να ξερεις θα δεις σταθερο θεσ/νικης!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Το εκανα και αυτο αλλα παλι δεν μπορεσα να τις περασω εδω... Μου ελεγε κατι για πολλους χαρακτηρες αν και τη μικρυνα τη φωτο..:confused:

τι να σου πω εμενα δεν μου βγαζει προβλημα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι να σου πω εμενα δεν μου βγαζει προβλημα!

Χμμμ.... Δεν πειραζει! Τρωει καποιο κολλημα σε εμενα...:rolleyes: Θα το ψαξω λιγο περισσοτερο, αλλα δε βλεπω φως! :rolleyes:

Τι εγινε η φασολαδιτσα;;; Μαλακωσε το φασολι; Εγω παντα εχω ενα αγχος μη μου βγουν λιγο σκληρα τα παλιοφασολα! Την εχω παθει γι'αυτο...:tongue: Καλη επιτυχια και στα μελομακαρονα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Αχ μη μιλάτε άλλο για γλυκά θα με πεθάνετε! Τι να φάω να ξεγελάσω την επιθυμία που νιώθω για κάτι γλυκό;:confused::confused::confused::confused:

Κοριτσάκια μου γλυκά τι κάνετε; Αχ μη μιλάτε άλλο για γλυκά θα με πεθάνετε! Τι να φάω να ξεγελάσω την επιθυμία που νιώθω για κάτι γλυκό;:confused::confused::confused::confused:

Τι να φας Ιωαννακι.... Δυσκολο με υποκαταστατα! Κανενα αποξηραμενο συκο ισως... Παρε απο αυτα τα γλυκα χωρις ζαχαρη στο κατω κατω..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...