Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΕΣ!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΑΠΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ????????

tatasakiiiiiiiiiii καλά είμαστε !! εσύ τι κάνεις??? δεν βρίκες καμιά μέσα και βγήκες ε??? που είστε οι υπόλοιπες βρε κορίτσια????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ρανιάκι μου καλό διαβασματάκι κουκλίτσα!!!!!!!!!!!!!

ουουουουυουυ....διαβασα λιγακι αλλα δε μπορω αλλο......ουφφφφφφφφ....τι βαρεμαρα.....αναστασακι παντρευεσαι κι εσυ??????τωρα το ειδα....η ωρα η καλη κοριτσακι μου.....:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

ουουουουυουυ....διαβασα λιγακι αλλα δε μπορω αλλο......ουφφφφφφφφ....τι βαρεμαρα.....αναστασακι παντρευεσαι κι εσυ??????τωρα το ειδα....η ωρα η καλη κοριτσακι μου.....:P

ναι παντρεύομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! καε εσύ η ώρα η καλή!!!!!!!!!!!!!!!!!! είναι όλα έτοιμα?????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι παντρεύομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστώ πολύ !!!!!! καε εσύ η ώρα η καλή!!!!!!!!!!!!!!!!!! είναι όλα έτοιμα?????????

ολα ετοιμα ειναι....εχω αγχος με τα δωματια των καλεσμενων αλλα ενταξει...2-3 ατομα περιμενουμε ακομα να μας πουνε....ολα καλα....για πες.....νυφικο βρηκες?μπομπο?κλπ κλπ κλπ.....χαχχαχαχαχ....

bg1142822.jpg

princess2.gif

Διαφημίσεις

ολα ετοιμα ειναι....εχω αγχος με τα δωματια των καλεσμενων αλλα ενταξει...2-3 ατομα περιμενουμε ακομα να μας πουνε....ολα καλα....για πες.....νυφικο βρηκες?μπομπο?κλπ κλπ κλπ.....χαχχαχαχαχ....

ναι!!!!!!! έμεινε το κουστούμι, τα παπούτσια μ κ τ δωμάτια των καλεσμένων!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι!!!!!!! έμεινε το κουστούμι, τα παπούτσια μ κ τ δωμάτια των καλεσμένων!!

μπραβοοοοοοοοοοοο....εισαι ετοιμηηηηηηηηηηηηη....χααχχαχαχχαα....η ωρα η καλη και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!

με το καλο και το ζουζουνακι σας.........:P

που θα γινει ο γαμος σας?

bg1142822.jpg

princess2.gif

μπραβοοοοοοοοοοοο....εισαι ετοιμηηηηηηηηηηηηη....χααχχαχαχχαα....η ωρα η καλη και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!

με το καλο και το ζουζουνακι σας.........:P

που θα γινει ο γαμος σας?

ευχαριστούμε πολύ γλυκιά μου!!!!!!!! θεσ/νικη θα γίνει!!!! εσένα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ευχαριστούμε πολύ γλυκιά μου!!!!!!!! θεσ/νικη θα γίνει!!!! εσένα??

στη λευκαδα....:P:D:tongue:

αναστασακι μου παω να κανω μπανακι και να ετοιμαστουμε γιατι εχουμε βαφτιση στις 7....φιλακια πολλααααααααααααααααααα............

bg1142822.jpg

princess2.gif

στη λευκαδα....:P:D:tongue:

αναστασακι μου παω να κανω μπανακι και να ετοιμαστουμε γιατι εχουμε βαφτιση στις 7....φιλακια πολλααααααααααααααααααα............

καλά να περάσετε! φιλάκια!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa...........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam...............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.roulaa.............................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.anastasaki_melisakι........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.maril13............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.sophaki1........................24/05/2011

17.nena1984......................26/05/2011

18.RANIA80.......................25/05/2011

απ'οτι καταλαβατε μπηκα παλι στον αγωνα με φοραααααααααααααααα....αλλα πολυ προσγειωμενα....χαχαχχαχααχχχχ......:P

bg1142822.jpg

princess2.gif

αναστασακι μου με το καλο καρδουλα, η ωρα η καλη δεν το ειχα προσεξει καν, το τικερακι του μωρου τραβαει περισσοετρο την προσοχη ;);), νομιζα οτι ηταν καποια επετειο το τικερακι του γαμου σας!!!

ολα ετοιμα λοιπον και για τις δυο κουκλιτσες μας, αντε με το καλο!!λιγο εμεινε ακομα και για τις δυο σας :D:D:D:D

ρανιακι μου γλυκο καλη υπομονη με το διαβασμα και τις εργασιες!!

ξανα στον αγωνα ε?γιουπιιιι!!θα αγωνιουμε παρειτσα ;););)

καλα να περασετε στην βαφτιση ρανιακι μου και ευχομαι ολες γρηγορα να ετοιμαζουμε τις δικες μας βαφτισεις!!!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa...........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam...............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.roulaa.............................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.anastasaki_melisakι........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.maril13............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.sophaki1.......................24/05/2011

17.RANIA80.......................25/05/2011

18.nena1984....................26/05/2011

ειμαστε με μια μερα διαφορα !!τυχαιοοο?

μακαρι να τριτωσει το κλεισιμο του μηνα με εμας αγαπουλες μου !!! και να ξεκινησει δυναμικα και με το καλο ο ιουνιος και μαζι του αλλες τρεις εγκυουλες, να τριτωνει καθε μηνα!!!

:D:D:D

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Kαλημερα στα ομορφα και καλα κοριτσακια μου! Τι κανετε τσουπριτσες μου?????? Εγω ειμαι καλα και σε λιγο που θα φαω τα δημητριακα μου θα ετοιμαστουμε να παμε στο μοναστηρι του Οσιου Παταπιου.Εχει καταπληκτικη μερα ηλιολουστη και ειπαν οτι θα φτασει 26 βαθμους σημερα! Τελεια!!!!!!!!!

Μετα θα παμε για φαγητο στην μανουλιτσα μου μιαμ μιαμ εχει φτιαξει μουσακα!!!!!

Θα τα πουμε αργοτερα φιλεναδιτσες μου αλλιως απο αυριο! Να εχετε μια τελεια κυριακατικη μερουλα!!!!!!

Γεια σου νενακι μου γλυκο! Απο τοσο νωρις εχεις πονους περιοδου?Που πανε κι ερχονται κιολας???? Τι να πω?????Μακαρι να μην ειναι επειδη θα ερθει η παλιοκοκκινη!!!!!

Εγω δεν παω στον γιατρο την δευτερα απλα επειδη θα παει το αναστασακι περιμενουμε με αγωνια να μας πει τα νεακια μολις γυρισει ή οποτε μπορεσει τελος παντων! Εγω μαλλον για παρασκευη με κοβω να μου κλεινει ραντεβου ο γιατρος! Απο δευτερα ή τριτη θα τον παρω για να κλεισουμε....ανυπομονουμε!!!!!!

Βγηκαν και τα αποτελεσματα της Papp-A και ειναι πολυ καλα απ'οτι μου ειπε ο γιατρος στο τηλ.!

Αυτα...εχω βαλει μπιφτεκακια στο φουρνο με πατατουλες τελικα και περιμενω πως και πως να γινουν...πολυ πειναλας εχω γινει....χιχιχι!!!!

:P:p:p:p:p μπράαααααααααβοοοοοοοοο!!!!!!! ποια εξέταση είναι αυτή ματινάκι??????????

Αναστασακι μου τι κανεις? Σημερα ειδα οτι με ρωτησες για την εξεταση! Ειναι εξεταση αιματος συμπληρωματικη του υπερηχου αυχενικης διαφανειας για το συνδρομο down! Οσο μεγαλωνει η ηλικια της γυναικας τοσο αυξανεται και ο κινδυνος γι'αυτο το συνδρομο! Εμενα μου εβγαλε πολυ καλα αποτελεσματα οπως και στο ποπακι και στο λενιω....ο γιατρος μου ειπε οτι βαση των αποτελεσματων ειμαι 15 χρονων..χιχιχιχ!!!!!

Απο 11η εβδομαδα εως την 13η+6 μερες την κανεις....αυτα!

Φιλια πολλα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...