Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αχ η κουκλίτσα κοιμάται; Σαν αγγελούδια δεν είναι; Τρελλαίνομαι!

Στην αρχή ψιλοαγχώθηκα αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς! Υπομονή μόνο! Θα μου δώσει κι ο γιατρός την Πέμπτη διατροφή οπότε θα έχω έναν μπούσουλα για το τι πρέπει να τρώω και να διατηρηθώ και στα κιλά μου!

ναι το παιδακι μου! εχτες που την ειχε ο αντρας μου το απογευμα που ειχα παει δουλεια, μολις ξυπνησε , πηγε ο αντρας μου στο δωματιο και μολις τον ειδε χαμογελαγε συνεχεια! χωρις να της μιλαει τιποτα!!! γελιο η μπεμπα που πηγε να την παρει, συγκινηθηκε ο αντρας μου! με πηρε τηλ κ μου το ελεγε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι το παιδακι μου! εχτες που την ειχε ο αντρας μου το απογευμα που ειχα παει δουλεια, μολις ξυπνησε , πηγε ο αντρας μου στο δωματιο και μολις τον ειδε χαμογελαγε συνεχεια! χωρις να της μιλαει τιποτα!!! γελιο η μπεμπα που πηγε να την παρει, συγκινηθηκε ο αντρας μου! με πηρε τηλ κ μου το ελεγε!

Καλά οι άντρες μας τελικά είναι πιο μωρά και από τα ίδια τα μωρά! Έτσι κι εμένα κάνει κι ας μην γεννήθηκε ακόμη ο μπέμπης! Κάθεται πάνω από την κοιλιά και του μιλάει, κουβέντα να δεις, και μετά από λίγο αρχίζει και κλωτσάει ο μπέμπης! Κατουριέται σου λέω! Τσίρκο έχουμε γίνει εδώ μέσα!

Διαφημίσεις

χαζομπαμπαδες τελειως ομως!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

σας ειπα οτι αδειαθετησα εχτες! αρχισαμε παλι!!!! καλα ημουν 9 μηνες χωρις περιοδο!!!

παω να ταισω την μπεμπα!

οι αντρες μας ειναι χειροτεροι απο εμας! χαχαχαχαχαχχαχα!

σας ειπα οτι αδειαθετησα εχτες! αρχισαμε παλι!!!! καλα ημουν 9 μηνες χωρις περιοδο!!!

παω να ταισω την μπεμπα!

οι αντρες μας ειναι χειροτεροι απο εμας! χαχαχαχαχαχχαχα!

αδιαθετησες ε?? αντε παλι στους ρυθμους σου! χχιιχιχιιχ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ειχα ξεχασει ποσο χαλια νιωθουμε με την περιοδο!!!

παω να κανω καμια δουλεια κ επανερχομαι!!!

βλεπω μεγκα και μου τρεχουν τα σαλιααααααααααααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βλεπω μεγκα και μου τρεχουν τα σαλιααααααααααααααααα

Αχ Αναστασάκι μου συγγνώμη που δεν απάντησα αμέσως! Αλάτι! ΟΧΙ σόδα γιατί τα σκληραίνει τα όσπρια!

Κι εμένα μου τρέχουν τα σάλια! Νοστιμότατο θα είναι!

Αχ Αναστασάκι μου συγγνώμη που δεν απάντησα αμέσως! Αλάτι! ΟΧΙ σόδα γιατί τα σκληραίνει τα όσπρια!

Κι εμένα μου τρέχουν τα σάλια! Νοστιμότατο θα είναι!

θελω να παω να ψωνισω τα υλικα για μελομακαρονα , κουραμπιεδες και τωρα θελω να κανω και αυτο το γλυκο!!!! ασχετα που δεν τρωω!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

θελω να παω να ψωνισω τα υλικα για μελομακαρονα , κουραμπιεδες και τωρα θελω να κανω και αυτο το γλυκο!!!! ασχετα που δεν τρωω!!!:tongue::tongue:

Αχ δεν μπαίνω στον πειρασμό να φτιάξω γιατί ξέρω τον εαυτό μου και θα λυγίσω! Ένα μιλφέιγ μόνο θα φτιάξω να το πάω στη μαμά μου την Κυριακή και στοπ! Μέχρι εκεί! Θα ρωτήσω βέβαια αν κάνει να φάω αλλά και να μην κάνει θα τους το πάω!

Εν τω μεταξύ εδώ και 2 μέρες πιάνω χεράκια και ποδαράκια του μπεμπάκου! Έχει πολύ πλάκα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...