Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Αναστασάκι μου μία ερώτηση να κάνω! Για πρωινό τι τρως; Εγώ δηλαδή έτρωγα γάλα με δημητριακά! Κάνει να το συνεχίσω; Πω πωωωωω έχω πελαγώσει τώρα! Δεν ξέρω τι να φάω!

Ιωαννακι μου για πρωινο τρωω ποτε σαντουιτσς με μαυρο ψωμι και γαλοπουλα, ποτε γαλα με κορν φλεικς, ποτε κανανε φρουτο....

αλλα τα εχω βαρεθει ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα καλυτερα να σου πει ο γιατρος σου! τι τιμες ειχες?? οταν μπορεσεις γραψτες! γιατι και με αλλα κοριτσια που μιλαω σε αλλο καφε ετυχε καποια να εχει ποιο ανεβασμενη τιμη απο μενα και δεν της ειπε να παει καπου!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιωαννακι μου για πρωινο τρωω ποτε σαντουιτσς με μαυρο ψωμι και γαλοπουλα, ποτε γαλα με κορν φλεικς, ποτε κανανε φρουτο....

αλλα τα εχω βαρεθει ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα καλυτερα να σου πει ο γιατρος σου! τι τιμες ειχες?? οταν μπορεσεις γραψτες! γιατι και με αλλα κοριτσια που μιλαω σε αλλο καφε ετυχε καποια να εχει ποιο ανεβασμενη τιμη απο μενα και δεν της ειπε να παει καπου!:rolleyes:

Καλημέρα! παρεπιπτόντως το δωμάτιο του μπεμπάκου σας είναι κουκλίστικο! Με το καλό μανάρι μου να έρθει ο μπεμπάκος σας να το χαρείτε όοοοολοι μαζί!

Οι τιμές είναι: την 1η ώρα 165 και τη δεύτερη 158! Η μικροβιολόγος και ο γιατρός μου είπανε πως δεν είμαι διαβητική αλλά πρέπει να προσέχω πάρα πολύ! Την Πέμπτη το απόγευμα έχω ραντεβού να μου δώσει διατροφή αλλά μέχρι τότε δεν έχω ιδέα τι πρέπει να τρώω!

Καλημέρα! παρεπιπτόντως το δωμάτιο του μπεμπάκου σας είναι κουκλίστικο! Με το καλό μανάρι μου να έρθει ο μπεμπάκος σας να το χαρείτε όοοοολοι μαζί!

Οι τιμές είναι: την 1η ώρα 165 και τη δεύτερη 158! Η μικροβιολόγος και ο γιατρός μου είπανε πως δεν είμαι διαβητική αλλά πρέπει να προσέχω πάρα πολύ! Την Πέμπτη το απόγευμα έχω ραντεβού να μου δώσει διατροφή αλλά μέχρι τότε δεν έχω ιδέα τι πρέπει να τρώω!

κοιτα μεχρι τοτε αυτα που ειναι σιγουρα πως δεν ανεβαζουν ειναι οι σαλατες, το κοτοπουλακι , το κρεας γενικοτερα δεν ανεβαζει..μαυρο ψωμι, κανενα γιαουρτακι 2%.., φρουτα με μετρο,(εμενα μου ειπε 3 φρουτα την ημερα αλλα οχι π.χ. μπανανα η σταφυλι..)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ααααααα σε ευχαριστω πολύ για το δωματιο!!!!

(και κατι ακομα, καθολου ζαχαρη ουτε στον καφε, εμενα μου ειπε canderel)

Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασάκι μου! Ζάχαρη με έβαλε ο άντρας μου και την έκοψα εδώ και 2 μήνες περίπου! Τον καφέ τον συνήθισα σκέτο! Τα φαγητά λίγο με μπερδεύουν αλλά θα τη βρώ την άκρη! Σήμερα θα φάω ψητό κοτόπουλο με σαλάτα όπως και το βράδυ! Απλά ήθελα να φάω έναν κουραμπιέ αλλά τζίφος! Του χρόνου μάλλον με τον μπεμπάκο αγκαλίτσα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,

ιωαννα βρηκα αυτο για την διατροφη σου μεχρι να σου πει ο γιατρος!

ΠΡΩΪΝΟ

1 ποτήρι γάλα 240 γρ. ημιαποβουτυρωμένο (2% λιπαρά)

Ψωμί μαύρο 1 λεπτή φέτα 35 γρ. ή 3 φρυγανιές σικάλεως.

1 μέτριο φρούτο ή 100 γρ. φυσικό χυμό φρούτου

ΓΕΥΜΑ

Κρέας ή ψάρι ή κοτόπουλο ή τυρί 90 γρ. (1 μερίδα εστιατορίου)

Ζυμαρικά ή ρύζι 90 γρ. ή πατάτες 200 γρ. ή όσπρια 240 γρ.

Πράσινα λαχανικά ελεύθερα

Ψωμί μαύρο 1 λεπτή φέτα 35 γρ.

1 μέτριο φρούτο

Λάδι 3 κουταλάκια του γλυκού

ΒΡΑΔΙΝΟ

Κρέας ή ψάρι ή κοτόπουλο ή τυρί 60 γρ. (1/2 μερίδα εστιατορίου)

Ζυμαρικά ή ρύζι 45 γρ. ή πατάτες 100 γρ. ή όσπρια 120 γρ.

1 μέτριο φρούτο

ΠΡΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ

1 ποτήρι γάλα 240 γρ. ημιαποβουτυρωμένο (2% λιπαρά) ή 1 γιαούρτι ημιαποβουτυρωμένο (2% λιπαρά)

1 μέτριο φρούτο

ειναι σε αυτο το site http://www.sugarfree.gr/content/blogcategory/24/76/

ριξε μια ματια!

αναστασακι τελειο το δωματιο!!! με το καλο να τον υποδεχθητε!!!

μια ενσταση, τα γυαλινα ραφακια ειναι επικυνδυνα, οχι τοσο τωρα που ειναι μωρο αλλα σε κανα χρονο σε βλεπω για ξυλινα η plexiglass!

ρανακι μην στεναχωριεσαι ρε! κ εγω που εχω πατζουρι δεν το εχω κλεισει ποτε, η κουρτινα ειναι λιγο σκουρα (πρασινη φαρμα του μικυ) και δεν την ενοχλει!

ελενη γερμανια???????????????????????????

Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασάκι μου! Ζάχαρη με έβαλε ο άντρας μου και την έκοψα εδώ και 2 μήνες περίπου! Τον καφέ τον συνήθισα σκέτο! Τα φαγητά λίγο με μπερδεύουν αλλά θα τη βρώ την άκρη! Σήμερα θα φάω ψητό κοτόπουλο με σαλάτα όπως και το βράδυ! Απλά ήθελα να φάω έναν κουραμπιέ αλλά τζίφος! Του χρόνου μάλλον με τον μπεμπάκο αγκαλίτσα!

τουλάχιστον πρόλαβες εφαγες κανεναν??? μπορει να σου δωσει και μηχανηματακι να μετριεσαι για να ξερεις πιο σε ανεβαζει και ποιο οχι και ποσο.. 2 μετρησεις εκανες ε? απο 1 ωρα να υποθεσω??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια,

ΠΡΩΪΝΟ

ΓΕΥΜΑ

1 μέτριο φρούτο

ΒΡΑΔΙΝΟ

1 μέτριο φρούτο

ΠΡΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ

1 ποτήρι γάλα 240 γρ. ημιαποβουτυρωμένο (2% λιπαρά) ή 1 γιαούρτι ημιαποβουτυρωμένο (2% λιπαρά)

1 μέτριο φρούτο

ριξε μια ματια!

μια ενσταση, τα γυαλινα ραφακια ειναι επικυνδυνα, οχι τοσο τωρα που ειναι μωρο αλλα σε κανα χρονο σε βλεπω για ξυλινα η plexiglass!

ρανακι μην στεναχωριεσαι ρε! κ εγω που εχω πατζουρι δεν το εχω κλεισει ποτε, η κουρτινα ειναι λιγο σκουρα (πρασινη φαρμα του μικυ) και δεν την ενοχλει!

Ευχαριστώ πάρα πολύ Γιωτάκι μου! Η μπεμπούλα σου τι κάνει;

καλημερα κοριτσια,

ΠΡΩΪΝΟ

ΓΕΥΜΑ

1 μέτριο φρούτο

ΒΡΑΔΙΝΟ

1 μέτριο φρούτο

ΠΡΟ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ

1 μέτριο φρούτο

ριξε μια ματια!

καλημερα Γιωτακι! αυτα τα ραφακια τα ειχαμε απο πριν ετσι και αλλιως και δεν τα αλλαζω ακομα! μετα μαλλον θα μπει ραφακι απο γυψοσανιδα...;);)

τι θα να μαγειρεψουμε σημερα?? εγω μαλλον λεω για φασολαδα, αλλα εχει πολυ αμυλο, θα φαω ομως λίγο...

και θελω να κανω και τις συνταγες για μελομακαρονα και κουραμπιεδες της ματινας!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τουλάχιστον πρόλαβες εφαγες κανεναν??? μπορει να σου δωσει και μηχανηματακι να μετριεσαι για να ξερεις πιο σε ανεβαζει και ποιο οχι και ποσο.. 2 μετρησεις εκανες ε? απο 1 ωρα να υποθεσω??

Δεν έφαγα κανέναν! Την Κυριακή τους έφτιαξε η μαμά μου αλλά έκανα εχθές την καμπύλη και...... έμεινα με την όρεξη! Χιχιχιχι!!! Μακάρι να μου δώσει μηχανηματάκι να ξέρω! Το θετικό είναι πως δεν μου έμεινε πολύς καιρός ακόμη! Σε 1 εβδομάδα μπαίνω στον 8ο οπότε ψυχολογικά και μόνο με βοηθάει πάρα πολύ!

Καλέ κάτι διάβασα για το Λενάκι μας και τη Γερμανία; Φευγει;;;

Διαφημίσεις

καλημερα Γιωτακι! αυτα τα ραφακια τα ειχαμε απο πριν ετσι και αλλιως και δεν τα αλλαζω ακομα! μετα μαλλον θα μπει ραφακι απο γυψοσανιδα...;);)

τι θα να μαγειρεψουμε σημερα?? εγω μαλλον λεω για φασολαδα, αλλα εχει πολυ αμυλο, θα φαω ομως λίγο...

και θελω να κανω και τις συνταγες για μελομακαρονα και κουραμπιεδες της ματινας!:rolleyes::rolleyes:

φασολαδα ε? μαρεσει πολυ!

εχω ρολο χοιρινο απο την κυριακη κ θα κανω κ πατατες τηγανιτες.

εγω να δω ποτε θα κανω τους κουραμπιεδες!

ιωαννα η ελενη ειπε οτι ο αντρας της σκεφτεται να πανε μονιμα γερμανια κ οτι εκεινη δεν θελει καθολου!

καλα ειναι το ζουζουνακι! κοιμαται!!!!! μην αγχωνεσαι για το ζαχαρο, 2 μηνες μεινανε!!!

Αχ η κουκλίτσα κοιμάται; Σαν αγγελούδια δεν είναι; Τρελλαίνομαι!

Στην αρχή ψιλοαγχώθηκα αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς! Υπομονή μόνο! Θα μου δώσει κι ο γιατρός την Πέμπτη διατροφή οπότε θα έχω έναν μπούσουλα για το τι πρέπει να τρώω και να διατηρηθώ και στα κιλά μου!

τα φασολια επρεπε να τα βαλω απο το βραδυ για να μουλιασουν?????? δεν θυμαμαι!!:rolleyes:

Αν είναι αγορασμένα από το μάρκετ όχι αλλά αν είναι από έμπορο ναι! Πάντως καλό είναι να μουλιάσουν λίγες ώρες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...