Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Ματινακι!! ναι μπηκαμε στο μηνα μας!!!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστω πολυ κοπελαρα μου!! μακαρι να πανε ολα καλα!! απιστευτο οντως!!!!!!! τωρα θα παω στη γιατρο την πεμπτη και μαλλον θα μου σταματησει και τα χαπια!!:P:p :P ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!:D:D:D

Λενακι μου ναι πηγα εβαψα το μαλλακι να σουλουπωθω λιγο! και εγω εχω ακουσει οτι μετα δεν κανει με τιποτα να τα βαψεις αν θηλασεις! μονο καμια ανταυγεια θα κανω μετα γιατι ρε κοριτσια αν βλεπω τα λευκα που εχω με πιανει καταθλιψη.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: τελειο το μομπιλο,απλα εκει που το εβαλε ο αντρας μου δεν βολευει με την κουνουπιερα...

αν τελειωσω σημερα το δωματιο θα σας βαλω φωτο!

φιλακια πολλα στα μπεμπουλινια

σαςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω να κανω και εγω μελομακαρονα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αναστασακι μου μεγιααααααααααααα!

αχ κ γω εχω πολα λευκαααααα..γερασαμε παειιιιιιι:tongue::tongue:

αχ να μας βαλεις φωτοοοοοο!θα ειναι τελειο το δωματιο!

κοριτσια δειτε αυτο που δημοσιευσα στο φβ στο προφιλ μου..απιστευτο..πολυ συγκηνητικο!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εγώ ψιλοαγχώθηκα! Η καμπύλη δεν βγήκε καλή και πρέπει να με δει ενδοκρινολόγος οπωσδήποτε! Την Πέμπτη το απόγευμα έχω ραντεβού! Θα μου δώσει διατροφή μέχρι να έρθει η ώρα να γεννήσω!:(:(:(:( Ας είναι καλά το παιδάκι μου και δεν με νοιάζει η διατροφή απλά αγχώθηκα μήπως επηρρεάζει το μωρό!

Αναστασάκι μου που είσαι να με διαφωτίσεις; :confused::confused::confused::confused::confused:

Πάντως το μεσημέρι έφαγα πολύ λίγα φασολάκια (δεν κατέβαινε τίποτα) και το βράδυ έχω μπιφτέκι κοτόπουλο με λαχανικά!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εγώ ψιλοαγχώθηκα! Η καμπύλη δεν βγήκε καλή και πρέπει να με δει ενδοκρινολόγος οπωσδήποτε! Την Πέμπτη το απόγευμα έχω ραντεβού! Θα μου δώσει διατροφή μέχρι να έρθει η ώρα να γεννήσω!:(:(:(:( Ας είναι καλά το παιδάκι μου και δεν με νοιάζει η διατροφή απλά αγχώθηκα μήπως επηρρεάζει το μωρό!

Αναστασάκι μου που είσαι να με διαφωτίσεις; :confused::confused::confused::confused::confused:

Πάντως το μεσημέρι έφαγα πολύ λίγα φασολάκια (δεν κατέβαινε τίποτα) και το βράδυ έχω μπιφτέκι κοτόπουλο με λαχανικά!

Ιωαννακι μην ανησυχεις θα σου τα πει ολα ο ενδοκρινολόγος!

εμενα γιατι με εστειλε σε διαβητολογο? τεσπα!

Αναστασακι μου μεγιααααααααααααα!

αχ κ γω εχω πολα λευκαααααα..γερασαμε παειιιιιιι:tongue::tongue:

αχ να μας βαλεις φωτοοοοοο!θα ειναι τελειο το δωματιο!

κοριτσια δειτε αυτο που δημοσιευσα στο φβ στο προφιλ μου..απιστευτο..πολυ συγκηνητικο!

σε ευχαριστω λενακι μου!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ματινακι μου αυριο λεω να κανω τα μελομακαρονα σου!! πρωτη φορα κανω γενικοτερα!!!!

θελω να σε ρωτησω, πρωτα ριχνουμε το μελι πανω τους και μετα τα βουταμε στο σιροπι??? και το μέλι πως το ρίχνουμε???

ειμαι ασχετη!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μουουουουουοουουουυ

τι κανετε?ερημια σημερα εεεε????

εγω πριν λιγο γυρισα....μετα τη δουλεια πηγα απο το μαγαζι του αντρουλη και γυρισαμε μαζι...εβαλα τη φασολαδα να γινετε και τωρα εκατσα λιγακι!!!!

ιωαννακι μου ποσο ανεβασμενο ηταν?να μην φοβασαι καθολου αγαπουλα μου και να μην αγχωνεσαι ναι?το καταλαβαινει ο μπεμπακος σου!!!!θα πας στον γιατρουλη, θα τρως οτι σου πει και ολα καλα!!!ουφφφφφ........ηταν αναγκη τωρα αυτο?

λενιω μυοουουυουου γλυκο τι κανουν οι αντρες της ζωης σου?θα πατε γερμανια?ουφφφφφφφ....δε μπορω να ακουω τετοια.....στενοχωριεμαι παρα πολυ!!!!θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα για ολους μας!!!!

ματινακι μου τι κανεις συμπεθερουλα μου?φτιαξαμε κουραμπιεδες ναι...με τη κουμπαρα μου....ωραιοι μας εγιναν..αντε να σαραντισετε να αρχισετε τις τσαρκες σας!!!!

αναστασακι μουυουουουουουουουουυ....τι τελειο δωματιο ειναι αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο????αν ειχα αγορακι ετσι θα το εφτιαχνα!!!!!με το καλο γλυκουλα μου!!!

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κοριτσακια μουουουουουοουουουυ

τι κανετε?ερημια σημερα εεεε????

εγω πριν λιγο γυρισα....μετα τη δουλεια πηγα απο το μαγαζι του αντρουλη και γυρισαμε μαζι...εβαλα τη φασολαδα να γινετε και τωρα εκατσα λιγακι!!!!

ιωαννακι μου ποσο ανεβασμενο ηταν?να μην φοβασαι καθολου αγαπουλα μου και να μην αγχωνεσαι ναι?το καταλαβαινει ο μπεμπακος σου!!!!θα πας στον γιατρουλη, θα τρως οτι σου πει και ολα καλα!!!ουφφφφφ........ηταν αναγκη τωρα αυτο?

λενιω μυοουουυουου γλυκο τι κανουν οι αντρες της ζωης σου?θα πατε γερμανια?ουφφφφφφφ....δε μπορω να ακουω τετοια.....στενοχωριεμαι παρα πολυ!!!!θελω να πιστευω οτι ολα θα πανε καλα για ολους μας!!!!

ματινακι μου τι κανεις συμπεθερουλα μου?φτιαξαμε κουραμπιεδες ναι...με τη κουμπαρα μου....ωραιοι μας εγιναν..αντε να σαραντισετε να αρχισετε τις τσαρκες σας!!!!

αναστασακι μουυουουουουουουουουυ....τι τελειο δωματιο ειναι αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο????αν ειχα αγορακι ετσι θα το εφτιαχνα!!!!!με το καλο γλυκουλα μου!!!

σε ευχαριστω πολύ Ρανιακι μου!!!! και εσυ με το καλό!!!!!!!! φασολαδα ε??????? και εγω θελω!!!!!!!!!!!!!! λες να κανω αυριο??? καλη ιδεα! τωρα πως θα την χωνεψω δεν ξερω!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστω πολύ Ρανιακι μου!!!! και εσυ με το καλό!!!!!!!! φασολαδα ε??????? και εγω θελω!!!!!!!!!!!!!! λες να κανω αυριο??? καλη ιδεα! τωρα πως θα την χωνεψω δεν ξερω!!:rolleyes:

να κανεις να κανεις.....παει με τον καιρο!!!!με ελιτσες και λιγο χωριατικο λουκανικο ειναι ....οποποοοποοποοοποποποπο....μιαμ μιαμ μιαμ...μου τρεχουν τα σαλια....

αχχχχχχχχχχχχχχχχ......ανυπομονω τοσο πολυ να ερθει το μπιζουδακι μου!!!!!

ειμαι και λιγο στενοχωρημενη.....δε θα μπορεσουμε να φτιαξουμε το παντζουρι!!!!κατι ετυχε οικονομικο και πρεπει να προηγηθει αυτο απο το παντζουρι!!!!οποτε λεμε να το βγαλουμε τελειως για να μπορει τουλαχιστον να ανοιγει το παραθυρο και οποτε μπορεσουμε το φτιαχνουμε!!!!ουφφφφφφφφφ.....δε θα ενοχλειτε λες το μωρακι μου απο το φως της ημερας εεε????το πολυ πολυ να βαλω μια πιο σκουρα κουρτινα:-(

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

να κανεις να κανεις.....παει με τον καιρο!!!!με ελιτσες και λιγο χωριατικο λουκανικο ειναι ....οποποοοποοποοοποποποπο....μιαμ μιαμ μιαμ...μου τρεχουν τα σαλια....

αχχχχχχχχχχχχχχχχ......ανυπομονω τοσο πολυ να ερθει το μπιζουδακι μου!!!!!

ειμαι και λιγο στενοχωρημενη.....δε θα μπορεσουμε να φτιαξουμε το παντζουρι!!!!κατι ετυχε οικονομικο και πρεπει να προηγηθει αυτο απο το παντζουρι!!!!οποτε λεμε να το βγαλουμε τελειως για να μπορει τουλαχιστον να ανοιγει το παραθυρο και οποτε μπορεσουμε το φτιαχνουμε!!!!ουφφφφφφφφφ.....δε θα ενοχλειτε λες το μωρακι μου απο το φως της ημερας εεε????το πολυ πολυ να βαλω μια πιο σκουρα κουρτινα:-(

ειχα μπει για μπανιο!! καλα το σκεφτηκες!! βγαλτο τελειος και το πολυ πολυ να βαλεις απο πανω μια τραπαρια πιο χοντρη!!;););) που δεν νομιζω να εχει και τοοοοοοοσοοοοοοο πολυ φως!!!

φασολαδα ναι!! αυτο θα κανω!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ααααααααα και κατι αλλο ματινακι, για τους κουραμπιέδες αλλο ειναι η αχνη και αλλο η ζαχαρη αχνη???????????:rolleyes::rolleyes:

Αναστασάκι μου μία ερώτηση να κάνω! Για πρωινό τι τρως; Εγώ δηλαδή έτρωγα γάλα με δημητριακά! Κάνει να το συνεχίσω; Πω πωωωωω έχω πελαγώσει τώρα! Δεν ξέρω τι να φάω!

καλημερα φιλλεναδίτσες μου! τι κανετε?? εγω κοιμηθηκα λακα σημερα! σηκωνόμουν βέβαια αλλα κοιμήθηκα!!:D:D ειδα τη γιαγιακα μου στο ονειρο μου οτι παιθανε και τρομαξα και ξυπνησα και αμεσως την πηρα τηλ:tongue::tongue::tongue:

αχχ δεν χορταινω να βλέπω να βλέπω το δωματιο του μικρουλη μου!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...