Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

μια πονεμενη ιστορια αυτο με τα δωρα!

περισυ του ειχα παρει ενα σταυρο visetti, ωραιος μοδατος κ σχετικα οικονομικος, 70 ευρω ειχε. εχει ωραια κολεξιον η visetti, δες κατι απο εκει

http://www.visetti.com/

φετος τι να του παρω εγωωωωωωωω?????????

δεν φοραει χρυσαφικα! μονο ρολοι! και του πηραν οι γονεις μου στο γαμο! δεν παιρνω αλλο.... ουφφφφφφφφ

απο ρουχα βαρεθηκα να ψωνιζω! καλα μεν αλλα βαρετα!!:rolleyes::rolleyes:

τι να σου πω τωρα βρηκες τον καταλληλο ανθωπο!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν φοραει χρυσαφικα! μονο ρολοι! και του πηραν οι γονεις μου στο γαμο! δεν παιρνω αλλο.... ουφφφφφφφφ

απο ρουχα βαρεθηκα να ψωνιζω! καλα μεν αλλα βαρετα!!:rolleyes::rolleyes:

τι να σου πω τωρα βρηκες τον καταλληλο ανθωπο!!!!

δεν ειναι χρυσαφικο, ατσαλινος σταυρος με πετσακι, πολυ μοδατο!!! λες να μην το βαλει?

εγω σκεφτομουν κατι σε παπουτσι, μαλλον αθλητικο! αλλα δεν εχω καταληξει ακομα!

δεν ειναι χρυσαφικο, ατσαλινος σταυρος με πετσακι, πολυ μοδατο!!! λες να μην το βαλει?

εγω σκεφτομουν κατι σε παπουτσι, μαλλον αθλητικο! αλλα δεν εχω καταληξει ακομα!

οχι γενικα δεν φοραει τιποτα στο λαιμο! μαλλον κασκολ θα του παρω αν και εχει δεν πειραζει;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν σας εχω διαβασει...δεν προλαβαινω!!!!!!!!!!

Πηρε το ματι μου κατι για αγορες αναστασακι μου???? Μεγειαααααααα.....

Μπηκες και στον μηνα σου ε? Απιστευτο ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!!!! Με το καλο να ερθει ο αντρακλας γερος και δυνατος!!!!!!!!!!!!!

Πειτε μου κανενα νεο γιατι ειμαι στο σκοταδι...μαυρα μεσανυχτα εχω και δεν θα προλαβω κιολας να σας διαβασω....ειχε καμια γιατρο???Εκανε καμια εξετασεις?

Καλε εφτιαξε καμια τα κουραμπιεδομελομακαρονα που σας εδωσα????? Η μαμα μου σημερα θα φτιαξει τους κουραμπιεδες!!!!! Για να δουμε πως θα βγουν???

Εμεις το βραδυ ειχαμε μια ανησυχια...ο μπαμπας μας ειναι αρρωστουλης, τον εχουν πιασει οι αμυγδαλες του και εχει και καταροη! Ελπιζω να μην ειναι ιωση και κολλησει τιποτα το ζουζουνι μας! Μεχρι στιγμης παντως ειναι καλα δοξα τον Θεο!

Παω να μασαμπουκιασω κρεατοπιτα που εφερε η μαμα μου χθες και θα επανελθω...οσο κοιμαται ο μπεμπακος να προλαβω να φαω!!!!!!!!

Καλημερααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν σας εχω διαβασει...δεν προλαβαινω!!!!!!!!!!

Πηρε το ματι μου κατι για αγορες αναστασακι μου???? Μεγειαααααααα.....

Μπηκες και στον μηνα σου ε? Απιστευτο ποσο γρηγορα περναει ο καιρος!!!! Με το καλο να ερθει ο αντρακλας γερος και δυνατος!!!!!!!!!!!!!

Πειτε μου κανενα νεο γιατι ειμαι στο σκοταδι...μαυρα μεσανυχτα εχω και δεν θα προλαβω κιολας να σας διαβασω....ειχε καμια γιατρο???Εκανε καμια εξετασεις?

Καλε εφτιαξε καμια τα κουραμπιεδομελομακαρονα που σας εδωσα????? Η μαμα μου σημερα θα φτιαξει τους κουραμπιεδες!!!!! Για να δουμε πως θα βγουν???

Εμεις το βραδυ ειχαμε μια ανησυχια...ο μπαμπας μας ειναι αρρωστουλης, τον εχουν πιασει οι αμυγδαλες του και εχει και καταροη! Ελπιζω να μην ειναι ιωση και κολλησει τιποτα το ζουζουνι μας! Μεχρι στιγμης παντως ειναι καλα δοξα το

Παω να μασαμπουκιασω κρεατοπιτα που εφερε η μαμα μου χθες και θα επανελθω...οσο κοιμαται ο μπεμπακος να προλαβω να φαω!!!!!!!!

καλημερα ματινακι!!!

εγω εφτιαξα μελομακαρονα, η συνταγη σου εμοιαζε πολυ με της πεθερας μου!

γιναν τελεια!!! αυριο θα φτιαξω κουραμπιεδες!

κοιμαται το μπεμπακι! κ η δικια μου!!!

καλημερα ματινακι!!!

εγω εφτιαξα μελομακαρονα, η συνταγη σου εμοιαζε πολυ με της πεθερας μου!

γιναν τελεια!!! αυριο θα φτιαξω κουραμπιεδες!

κοιμαται το μπεμπακι! κ η δικια μου!!!

Καλημερα Γιωτουλα μου και γλυκεια μπεμπουλα!

Ναι κοιμαται ο μπεμπακος και ειπα να κανω καμια δουλεια...σας διαβαζω ταυτοχρονα οσο μπορω!

Τελεια...εμενα η μαμα μου θα τους φτιαξει τους κουραμπιεδες σημερα και τους περιμενω πως και πως! Μελομακαρονα τρωω μονο αυτα με την επικαλυψη σοκολατας γαλακτος οποτε θα τα παρω ετοιμα! Αλλα και να ηθελα σπιτικα η μαμα μου δεν προλαβαινει να φτιαξει και τα δυο δουλευει καθημερινα....

Φιλια πολλα στην μπουμπουδενια σου!!!!!

στις 12.30 εχω ραντεβου και στο κομμωτηριο να βαψω το μαλλι!;)

Θες να σε δει ο γιοκας σου κοκετα ε??? Αντε καλη επιτυχια στο χρωμα!!!!!

Φιλιαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να κανω μια ερωτηση? Για να υπολογισουμε τις 40 μερες για την ευχη, δεν μετραμε και την μερα γεννησης? Γιατι το τικερακι μου βγαζει οτι σαραντιζουμε την τεταρτη? Εμεις αυριο θα παμε για την ευχη πειραζει???? Λογικα ομως πρεπει να υπολογιζεται η μερα γεννησης....

καλημεραααααααααααα!σας γραφω γρηγορα.ι μικρουλης ξυπνησε κ ο μεγαλος διπλα μου γκρινιαζει:tongue:

τι κανετεεεεε?

Ματινακι μου πως εισαι?εγω θα φτιαξω μελομακαρονα σε μπουκιτσες αλα δεν ξερω ποτε..μαλον τελος αυτης της βδομαδας..;)

για τον σαραντισμο μετραμε κ την ημερα που γεννηθηκε..κ γω πηγα νωρητερα..στα αγορακια λενε μπορουμε να παμε 2 μερες νωρητερα κ γω ετσι εκανα!;)αντ θα πατε κ στα τζαμπο..εμεις πηγαμε χθες κ γινοταν πανικοςςςςςς!

η αληθεια ειναι οτι ψιλομετανοιωσα που πηρα κ τον μικρο σε τοσο πανικο κ κοσμο..κοιμοταν το γιαυρι μου κ ηταν ησυχος αλα η πολυκοσμια δεν ξερω αν ηταν το καλυτερο γιαυτον..οσο να ναι μικροβια ξερω γω!θα ξαναπαω μια απο αυτες τις μερες αλα μπορει να μην τον παρω..:rolleyes:

Αναστασακι μου καλο θα βαψεις μαλακι..θα εισαι μια κουκλα..κ γω θελω να βαψω μαλι αλα οσο το εψαξα εδω μεσα οι περιοστεροι λεεν δεν γινεται κ ξεχασα να ρωτησω κ τον γιατρο..παντως φοβαμαι να το ρισκαρω λεεν οτι μπορει να βγει πρασινο το γαλα..ετυχε σε μαι που διαβασα..θα μεινω ετσι με την μαυρη ριζα τι να κανουμε..δεν πειραζει;)

Αναστακι μου κ γω εχω αυτο το μομπιλο πανω απο το κρεβατακι του!ειναι πολυ ωραιαο!;)

Γιωτακι μουυ τι κανετε..κοιμαται η ζουζουνα..εμενα τον απασχολει ο μεγαλος μου τωρα κ εκεινος γελαει!ειχε κ σαλακια κ πηρε το πανακι ο μεγαλος κ τον σκουπισε προσεκτικα..μου κανει εντυπωση το ποσο τον προσεχει!εχει κ ενα ψευτικο κινητο που του πηραμε χθες κ δηθεν τον βγαζει κ φωτογραφιες:tongue::D:D

οσο για το οικονομικο με ανχωνεια παρα πολυυυυυ..γιαυτο κ το τριτο αν θελειε ο θεος να μας δωσει κιαλο μωρακι θα αργησει να ερθει..ο αντρας μου σκεφτεται πολυ σοβαρα να φυγουμε Γερμανια!πρωτα αυτος κ μετα να παρει κ μας!δεν το θελω καθολου αλα οτι ειναι καλο για τα παιδακια μου θα το κανω:-(

παωωω κοριτσακια μου..φτιαχνω βραστο που μαρεσει πολυ..ο μεγαλος μου απασχολει τον μικρο..εχει πολυ πλακα..κανει κ ωχχχχ ξερετε σαν αγανακτηση που του μηλαει κ εκεινος γκρινιαζει~:tongue::tongue:αχ τα γιαυρακια μου θα τα φαωωωωωωωωωω~~

παω φιλεναδιτσες μου..τα λεμε αργοτερα!;)

τωρα λεει ο μεγαλος ουφφφ κουραστηκα..χχαχαχα..σκατουλης..παω παωωω...

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

πολυ ερημια επεσε:(

κοιμησα τον μεγαλο μου,ο μικρος μου ειναι ξυπνιος..τον εχω στη κουνια..ειναι λιγο γκρινιαρικος σημερα!

θελω μια ωριτσα να χαλαρωσω απο το πρωι δεν εκατσα:(

φιλεναδιτσες που ειστεεεεεεεεεεεεε:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Ματινακι!! ναι μπηκαμε στο μηνα μας!!!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστω πολυ κοπελαρα μου!! μακαρι να πανε ολα καλα!! απιστευτο οντως!!!!!!! τωρα θα παω στη γιατρο την πεμπτη και μαλλον θα μου σταματησει και τα χαπια!!:P:p :P ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!:D:D:D

Λενακι μου ναι πηγα εβαψα το μαλλακι να σουλουπωθω λιγο! και εγω εχω ακουσει οτι μετα δεν κανει με τιποτα να τα βαψεις αν θηλασεις! μονο καμια ανταυγεια θα κανω μετα γιατι ρε κοριτσια αν βλεπω τα λευκα που εχω με πιανει καταθλιψη.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: τελειο το μομπιλο,απλα εκει που το εβαλε ο αντρας μου δεν βολευει με την κουνουπιερα...

αν τελειωσω σημερα το δωματιο θα σας βαλω φωτο!

φιλακια πολλα στα μπεμπουλινια

σαςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!

θελω να κανω και εγω μελομακαρονα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...