Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Εμεις πηγαμε εκκλησια(παλι στο πατερ ημων) και μετα για καφε!τι να κανω....δεν προλαβαινω πιοπριν!χιχι!τωρα ο μπαμπας μας κοιματε!θα φαμε εξω σημερα..θα φυγουμε οταν ξυπνησει...παω να κανω καμοια δουλεια ταυτοχρονα αλλα εδω γυρω θα μαι!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα σας!!!!καλα ειναι η παρεα βλεπω!

Λενακι κ Γιωτακι βολτουλα σημερα ε?να περασετε τελεια!Αχ Λενακι τι καλα ποθ κοιμαστε ετσι!μακαρι να μην ειναι μακρια και η δικια μας ωρα...εχω εξαντληθει!

Αναστασακι μου τι σου κανουμε ε?ολα για γλυκα μιλαμε υτες ρις μερες...υπομονη!αγαπω τερκενλη!αντε ναερθει ο γενερης να ανεβουμε...τα πρωτα μου χριστουγεννα μακρια απο τη θεσσαλονικη..ποσο μου λειπει...

Ρανακι μου καλο πιασε καντηντην υγρασια γιατι δεν βλεπω να βλεπεις φως...πρεπει οντως να φυγουν οι μυρωδιες!να ξερες ποσο σε καταλαβαινω χιχιχι!

καλα αποτελεσματα στην καμπυλη Ιωαννακι!

Ελενιτσα μπεμπουλιτσα εχεις ε?και μενα για αγορακιμου την ειπαν στην αρχη!εγω κοριτσι ηθελα!χιχιχι!καλως ηρθες στο κλαμπ!

Ποπακι.Νατασακι,Ματινακι φιλακια!

Καλημερα, Χρυσανθουλι!! Βοηθεια σας που πηγατε εκκλησια εστω και στο τελος...

Ναι, κοριτσακι! Κ εγω κοριτσακι ηθελα παντα! Ζουζουνες ειναι!!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

φιλεναδιτσες μου που ειστε..ολες βολτουλααα?:P

αχ σημερα επιτελους ξεσκασα...περασαμε μια ομορφη οικογενειακη μερα..καλα στα τζαμπο γινοταν ο ΧΑΜΟΣ..πανικος..ειδικα στα ταμεια!αλα καναμε την βολτιτσα μας..πηρα κ του μπεμπη ενα κουταλακι την nuk πολυ ομορφο γιατι απο 4 μηνων θα ξεκηνησουμε φρουτοκρεμα ειπε ο γιατρος~:D:Dανυπομονω;)

μετα πηγαμε στους κουμπαρους για καφεδακι..ο μικρος κοιμησμενος ηταν σε ολη τη βολτα:tongue::tongue:μονο οταν φτασαμε στη κουμπαρα ξυπνησε για μαμ..ειχ επερασει κ το 3ωρο;)ο μεγαλος το ευχαρηστηθηκε κ αυτος!αφου πηγαμε κ στη νονα του ξετρελαθηκε εκει με τα παιδα της;)

ακουσα κ ωραια σχολια για το ποσο αδυνατισα κ αυτο μου εφτιαξε περιοσοτερο την διαθεση..:tongue:αφου δεν μου τα λεει ο αντρας μου σημερα μουυ τα ειπε μαζεμενα ο κουμπαροσ μου:tongue:

Χρυσανθακι μου καλοα αχ αγαπουλα μου σε ξενυχταει η μικρη..εμενα ειναι δυο μερες τωρα που κοιμαται μεχρι το πρωι χωρης να ξυπνησει..αλα γενικα μονο μια φορα ξυπνουσε για μαμ..μονο πολυ πολυ μικρουλης ξυπνουσε δυο φορες το πολυ 3 τη νυχτα~

Ελενακι τι κανεις?τι καλο αυτο που πηρες για να ακους την μικρουλα σου~τωρα εισαι κ πιο ηρεμη:D:D

ΓΙωτακι μου στα 21 μισο παντρευτικα!θελω πολυ κ τριτο παιδακι αλα εχω εναν φοβο για το χειρουργειο...:(

πολα φιλακια σε ολα τα κοριτσακια..ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ,ΙΩΑΝΝΑΚΙ.ΡΑΝΙΟΥΚΟ,ΠΟΠΑΚΙ,ΜΑΤΙΝΑΚΙ, παωωωωωωωω ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Ο ΣΚΑΤΟΥΛΗς..Ο ΜΕΓΑΛΟς ΜΟΥ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ..ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ..ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Κ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ:rolleyes:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!

ελενακι (πεταλουδα) μια χαρα η πεθερα σου, σε προσεχει!!! γιατι πηρες το ντοπλερ, μην αγχωνεσαι, αφου απο εδω κ περα θα το ακους κ χωρις αυτο το παιδακι σου!

χρυσανθακι τι κανεις? βολτουλα κ εσεις ε? τελεια!

ελενιτσα το οικονομικο σε αγχωνει καθολου για το τριτο παιδακι? εμενα με αγχωνει για το 2ο! βλεπεις το μαγαζι δεν παει κ πολυ καλα λογω κρισης, ευτυχως που παει καλα του αντρα μου η δουλεια, αλλα κ αυτος ελ.επαγγελματιας ειναι, δεν ξερεις τι γινεται!

εχτες τελικα πηγαμε στο Mole γιατι εκανε κρυο! πολυ ωραια στολισμενα!!!

μπηκα πρωι πρωι γιατι εχω δουλεια για το μαγαζι! εδω γυρω θα ειμαι!!!

φιλακια!!!!!!!!

Καλημέρα τσούπρες!!!! ι κάνετε; Χορτάσατε βολτούλα εχθές; Καλά κάνατε! Εγώ έμεινα μέσα! Ούτε στη μαμά μου δεν μπόρεσα να πάω τελικά γιατί αρρώστησε και μου απαγορεύανε την είσοδο! Χιχιχιχι!!!! Αρρώστησε με γαστρεντερίτιδα και ο ανηψιός μου οπότε ούτε κι εκεί μπορούσα να πάω!:(:(:(:(:(:(:( Χάλια πέρασε η Κυριακή μου! Μοναξιές!!! Εν τω μεταξύ έφτιαξα το φαγάκι μου κι ετοιμάζομαι να πάω για τις εξετάσεις! Και σήμερα αναποδιά που θέλω να κάνω την καμπύλη! Ξύπνησα με μία επιθυμία για γλυκό άλλο πράγμα! Τέλοσπάνων φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και στα μπεμπάκια σας! :P:p:p:p:p:p

Καλημέρα τσούπρες!!!! ι κάνετε; Χορτάσατε βολτούλα εχθές; Καλά κάνατε! Εγώ έμεινα μέσα! Ούτε στη μαμά μου δεν μπόρεσα να πάω τελικά γιατί αρρώστησε και μου απαγορεύανε την είσοδο! Χιχιχιχι!!!! Αρρώστησε με γαστρεντερίτιδα και ο ανηψιός μου οπότε ούτε κι εκεί μπορούσα να πάω!:(:(:(:(:(:(:( Χάλια πέρασε η Κυριακή μου! Μοναξιές!!! Εν τω μεταξύ έφτιαξα το φαγάκι μου κι ετοιμάζομαι να πάω για τις εξετάσεις! Και σήμερα αναποδιά που θέλω να κάνω την καμπύλη! Ξύπνησα με μία επιθυμία για γλυκό άλλο πράγμα! Τέλοσπάνων φιλάκια σε όλα τα κορίτσια και στα μπεμπάκια σας! :P:p:p:p:p:p

καλημερα ιωαννακι! μοναξιες ε? δεν πειραζει , μην κολλησεις κ τιποτα!

καλη επιτυχια στις εξετασεις!!!

καλημέρα σας!! τι κάνετε??

Ελενακι μου τι καλα που περασατε ομορφα εχθες! ευχομαι συνεχεια ετσι να ειστε!!! αρχοντας ο μικρουλης σου! ουτε εκλαψε ουτε τιποτα! τελεια!!!!:D

Γιωτακι και εσεις βολτιτσα ε??? τι εκανε η μπεμπα που τα ειδε ολα στολισμενα???:tongue:

Ιωαννακι καλα αποτελέσματα να εχεις!!!!!!!

εχθες περασαμε και το φωτιστικο μας και εδειξε πολυ ωραιο!! μου εφεραν και δωρο το μομπιλο για το κρεβατι και το βαλαμε!! αυτο εδω: http://www.welovetoys.gr/index.php?option=com_findastic&product_type=1&E=BG&gclid=COzQ8JHKja0CFaEhtAodjiyXng#/product/vrefika/m5666-fisher-price-moysiko-peristrefomeno-foteino-feggaraki

και αυτο τελειο!!!!:P:p

ενα αρκουδακι της fisher price, αυτο: B9783.jpg

και μια ενδοεπικοινωνια (ηταν δωρο με το μομπιλο;))

σημερα θα ερθει η γυναικα που με βοηθαει (δηλαδη τωρα ολα αυτη τα κανει) θα καθαριστει το δωματιο και θα το ετοιμασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημέρα σας!! τι κάνετε??

Ελενακι μου τι καλα που περασατε ομορφα εχθες! ευχομαι συνεχεια ετσι να ειστε!!! αρχοντας ο μικρουλης σου! ουτε εκλαψε ουτε τιποτα! τελεια!!!!:D

Γιωτακι και εσεις βολτιτσα ε??? τι εκανε η μπεμπα που τα ειδε ολα στολισμενα???:tongue:

Ιωαννακι καλα αποτελέσματα να εχεις!!!!!!!

εχθες περασαμε και το φωτιστικο μας και εδειξε πολυ ωραιο!! μου εφεραν και δωρο το μομπιλο για το κρεβατι και το βαλαμε!! αυτο εδω:

και αυτο τελειο!!!!:P:p

ενα αρκουδακι της fisher price, αυτο: B9783.jpg

και μια ενδοεπικοινωνια (ηταν δωρο με το μομπιλο;))

σημερα θα ερθει η γυναικα που με βοηθαει (δηλαδη τωρα ολα αυτη τα κανει) θα καθαριστει το δωματιο και θα το ετοιμασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

καλημερα αναστασακι!

με γεια τα πραγματακια! ο αγκαλιτσας ειναι ολα τα λεφτα, η μπεμπα μολις τον ακουει, σταματαει κ κολλαει!!!

ειχε γουρλωσει τα ματια της και κοιταγε πανω κατω δεξια αριστερα!!! χαχαχαχα τελεια!!!

Διαφημίσεις

καλημερα αναστασακι!

με γεια τα πραγματακια! ο αγκαλιτσας ειναι ολα τα λεφτα, η μπεμπα μολις τον ακουει, σταματαει κ κολλαει!!!

ειχε γουρλωσει τα ματια της και κοιταγε πανω κατω δεξια αριστερα!!! χαχαχαχα τελεια!!!

αχαχαχαχαχαα αληθεια??????? και εμενα μου αρεσε πολυ! εχθες ολο το πατουσα! μου λεει ο αντρας μου ετσι οπως πας θα ξοδεψεις τις μπαταριες!!!ιχιχιιχιχι:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχαχαχαχαχαα αληθεια??????? και εμενα μου αρεσε πολυ! εχθες ολο το πατουσα! μου λεει ο αντρας μου ετσι οπως πας θα ξοδεψεις τις μπαταριες!!!ιχιχιιχιχι:D

θα παιζουμε εμεις με τα παιχνιδια αντι για τα μωρα!!! χαχαχαααχαχαχα!!!!

θα παιζουμε εμεις με τα παιχνιδια αντι για τα μωρα!!! χαχαχαααχαχαχα!!!!

χαχαχχα ετσι το κοβω! και αυτα να κλαινε επειδη τους σπαμε τα νευρα!!! χαχχαχαχχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πειτε καμια ιδεα τι δωρο να παρω στον αντρουλη μου για τα χρστουγεννα???:rolleyes::rolleyes: εκτος ρουχου:cool:

μια πονεμενη ιστορια αυτο με τα δωρα!

περισυ του ειχα παρει ενα σταυρο visetti, ωραιος μοδατος κ σχετικα οικονομικος, 70 ευρω ειχε. εχει ωραια κολεξιον η visetti, δες κατι απο εκει

http://www.visetti.com/

φετος τι να του παρω εγωωωωωωωω?????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...