Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερουδιααααααααααααααααααααα!τι μου κανετεεεεεεεε!

σημερα ξυπνησα με πολυ καλη διαθεσηηηηηη!

ο μικρος ποσες ωρες κοιμηθηκε????μαντεψτεεε...:tongue::tongue:

9 ολοκληρες ωρεςςςςς!απο της 11 που εφαγε ξυπνησε 8 το πρωι το γ ιαυρι μουυυυ!αφου ξυπνησα πρωτη κ λεω τι γινεται..ο μεγαλος μου κοιμηθηκε στη μαμα μου!

σημερα ανοιχτα τα μαγαζια..ποσο μου φτιαχνει τη διαθεση..δεν ειναι μιζερα οπως αλες κυριακες που καθεσαι σπιτι..ειναι κ οι μερες γιορτινες κ ειναι οτι πρεπει για βολτα στα μαγαζια..εστω κ χωρης πολα λεφτα..:tongue:

ο αντρας μου μωλης εφυγε κ θα γυρησει σε καμια 1 με 2 ωρες να μας παρει να παμε να παρουμε κ τον μεγαλο κ να παμε βολτα απο τα τζαμπο!απο τοτε που σαραντησα εχω παει μονο στη μαμ πεθρα κ σε ενα παιδικο παρτυ του ανηψιου μου..τωρα τα τζαμπο τα βλεπω σαν μεγαλη εξοδο:tongue::tongue::tongue:

Αναστασακι μουυυυυυυυυ καλως μπηκες στον 9ο:D:Dη αντιστροφη μετρηση εχει ξεκηνησει πιαααα~εισαι τοσο κοντα στο να το κρατησεις αγκαλιτσα το γλυκουλι σου μωρακι!

Ιωαννακι μου καλο πως εισαι?κουραμπιδεδες σημερα..τι ωραιααα!εγω θελω να φτιαξω μελομακαρονα αλα δεν ξερω ποτε:tongue:

με το καλο κ αυριο η καμπυλη..να ειναι τελεια ευχομαι;);)

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυ..τι κανειςςςςς/?πως ειναι το ποδι σου?τελικα το παρηγγηλες το φορμακι!;)

Γιωτακι μου εφτιαξες τα μελομακαρονα σου!τι ωραιαααααα:D

Χρυσανθακι μου αγαπουλα μουυυυυυυυ κ του χρονουυυυ!κ γω την κορυφη την βαζω με σκαλαααα:tongue::tongue:ειναι ενα αγγελουδι πανω..εστρωσα κ το χειμωνιατικο χαλι επιτελους!κ το σπιτι τωρα δειχνει τοσο ζεστο..πολυ χαιρομαι που πλησιαζουν χριστουγεννααααααααα!~:D:D

εδω θα ειμαι..παω να ξεκηνησω να ετοιμαζομαι..θελω ναβαφτω λιγακι;)να ψωνηστω:tongue::tongue:

επανερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:D

λενιω μου καλημεραααααα!!!!!!!!!

κ εσεις βολτιτσα!!! τελεια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως θα την κανεις? υπαρχουν ειδικα σαν μπογια που βαφεις τον τοιχο κ ειναι σε χρωματοπωλεια κ σε συναφη μαγαζια, (εμεις που ειμαστε με ειδη υγιεινης + υδραυλικα εχουμε) εχει επανω οδηγειες, ρωτα κ τον πωλητη, θα ξερει, δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο!

αυτο σκεφτομαι κι εγω γιωτακι...δε παει αλλο αυτο το πραγμα....πρεπει να φυγουν και οι μυρωδιες....

κυπριακο το καναμε πια!!!!!:mad:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αχ ΓΙΩΤΑΚΙ μου ναι ειναι τα πρωτα σας χριστουγεννα!:P

τοξοτης εισαι Γιωτακι μου..την προηγουμενη τεταρτη ειχε ο μπαμπας μου γεννεθλια!εγω εχω στης 30 δεκεμβρη!;)θα γινω 27:rolleyes:αν σας πω οτι εχω κολισει στην ηλικια ττων 25:rolleyes:αν κ δεν εχω κανεν απροβλημα μ εηλικιες κ τετια..αντιθετως μαρεσει που μεγαλνω κ ωριμαζω κ σωματικα κ ψυχικα;);)

η ηλικια των 30 σε μια γυναικα μαρεσει ππολυυυ;);)εισαι ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;);):tongue:

ΠΑΩ ΠΑΩΩΩΩΩΩΩ...

ναι τα πρωτα μας!!!

ναι τοξοτης! να χαρεσαι κ τον μπαμπα σου! αιγοκερος εσυ ε?

μικρη εισαι καλε! κ εχεις 2 παιδια!!! ποσο χρονων παντευτηκες?

αυτο σκεφτομαι κι εγω γιωτακι...δε παει αλλο αυτο το πραγμα....πρεπει να φυγουν και οι μυρωδιες....

κυπριακο το καναμε πια!!!!!:mad:

παει το κυπριακο!!! μεσανατολικο! χαχαχαχαχα,

περα απο την πλακα μην πτοησε, κανεις δεν ειναι τελειος!!! αυτα ειναι πτεσματα, που να δεις τα σοβαρα, ακουω διαφορα που κανουν καποιοι αντρες τις γυναικες τους, σκεψου ποσο τυχερες ειμαστε που εχουμε παρει καλα παιδια!

παει το κυπριακο!!! μεσανατολικο! χαχαχαχαχα,

περα απο την πλακα μην πτοησε, κανεις δεν ειναι τελειος!!! αυτα ειναι πτεσματα, που να δεις τα σοβαρα, ακουω διαφορα που κανουν καποιοι αντρες τις γυναικες τους, σκεψου ποσο τυχερες ειμαστε που εχουμε παρει καλα παιδια!

ναι μωρε το ξερω και λεω δοξα το θεο....

ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

χιχιχιχιχχιχιχιχι.....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

καλημερα λενακι!!!!!!!!!!!!!! ναι! εμεινε λίγο για να παρω και εγω αγκαλια τον πριγκιπα μου!!!:P:p:p:p εσεις βολτιτσα ε???? τελεια!!!!! ετοιμασου να γινεις μια κουκλα!!!:D:D

ρανιακι ξερω οτι υπαρχει και σπρει για την υγρασια και μετα το περνας με ενα βρεγμενο πανακι και ειναι οκ!!!!

γιωτακι αυτα τα τσουρεκια οντως ειναι σκετη ΚΟΛΑΣΗ!!!!:lol::lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι μωρε το ξερω και λεω δοξα το θεο....

ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

χιχιχιχιχχιχιχιχι.....

οχι οτι δεν εχεις δικιο! αλλααααααααααααααααααααα! τεσπα!!!

καντο μονη σου και μολις το δει θα παθει! μια φορα με τα πραγματα στο παταρι ετσι εκανα εγω, και επαθε, μου λεει πωπω βρε μωρακι μονη σου τα εκανες, καταλαβα αν περιμενες απο μενα σωθηκες!!!! χαχαχαχαχχα

αναστασακι τι το θυμηθηκα το τσουρεκι!!!!!!!!!!!!

α εκανα τσαμια, τσαμελια τσαμακια, καθρεπτες, οπου υπαρχουν στο σαλονοκουζινα, αν εχω διαθεση θα εξαπλωθω κ στο υπολοιπο σπιτι!

οχι οτι δεν εχεις δικιο! αλλααααααααααααααααααααα! τεσπα!!!

καντο μονη σου και μολις το δει θα παθει! μια φορα με τα πραγματα στο παταρι ετσι εκανα εγω, και επαθε, μου λεει πωπω βρε μωρακι μονη σου τα εκανες, καταλαβα αν περιμενες απο μενα σωθηκες!!!! χαχαχαχαχχα

αναστασακι τι το θυμηθηκα το τσουρεκι!!!!!!!!!!!!

α εκανα τσαμια, τσαμελια τσαμακια, καθρεπτες, οπου υπαρχουν στο σαλονοκουζινα, αν εχω διαθεση θα εξαπλωθω κ στο υπολοιπο σπιτι!

χαχαχαχαχαχα σε βλεπω να κανεις γενικη!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου! :P:p:p

Αναστασακι με το καλο μικρη μου! Αφου μπηκες στον ενατο μη φοβασαι τιποτα!! Ερχεται ο μπουμπουκος!! Σα ψεμα εντελως!!!! Αχ,Θεουλη μου...:rolleyes:

Ιωαννα μου με το καλο να κανεις αυριο την καμπυλη σου και να ειναι καλα και φυσιολογικα τα αποτελεσματα! Αυτο που με τρομαζει για αυτη την εξεταση εκτος απο το αποτελεσμα ειναι το πώς θα περασουν τοσες ωρες στο μικροβιολογικο! Αληθεια ποση ωρα σου παιρνει;;; Και απορω γιατι αυτη η εξεταση γινεται σε τοσο προχωρημενη εγκυμοσυνη.. Αν π.χ. εγω εχω θεμα με το μεταβολισμο του σακχαρου να μην το ξερω εγκαιρως; Στον εβδομο ειναι να μην το πω αργα, ε δεν ειναι και εγκαιρα! Τρωω τα γλυκακια μου και απλα κοιταω το σακχαρο στην καθιερωμενη αιματολογικη εξεταση που κανω καθε μηνα.:confused: Τωρα που το λεω να θυμηθω να το ρωτησω στο γιατρο μου την επομενη φορα..:rolleyes:

Γιωτακι να κανεις επιτυχημενους και πεντανοστιμους κουραμπιεδες!!:D Εμενα μου εφτιαξε η πεθερα μου που ειχε ερθει. Να μην παρακουραστω...χεχε

Ρανια μου, βαλτον κατω ΤΩΡΑ να καθαρισει την υγρασια!!!:mad: Μην κουραζεσαι κοριτσακι μου και σκυβεις!! Αλλωστε αν του πεις οτι ετοιμαζεσαι να την καθαρισεις εσυ θα την κανει σιγουρα εκεινος. Θα νιωσει τυψεις!:tongue:

Ελενακι καλη βολτουλα! Καλα να περασετεεεε!!!:eek:

Ξεχασα καμιααα;;;;;;:rolleyes:

Εγω ειμαι καλα.... Εχω παρει και μια συσκευουλα fetal doppler χειρος για το σπιτι και ακουω 1 φορα τη μερα την καρδουλα της μπεμπουλινας μου! Μεγαλη ανακαλυψη!! Την εδειξα και στο γιατρο μου και ειναι ειναι οκ!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου! :P:p:p

Αναστασακι με το καλο μικρη μου! Αφου μπηκες στον ενατο μη φοβασαι τιποτα!! Ερχεται ο μπουμπουκος!! Σα ψεμα εντελως!!!! Αχ,Θεουλη μου...:rolleyes:

Ιωαννα μου με το καλο να κανεις αυριο την καμπυλη σου και να ειναι καλα και φυσιολογικα τα αποτελεσματα! Αυτο που με τρομαζει για αυτη την εξεταση εκτος απο το αποτελεσμα ειναι το πώς θα περασουν τοσες ωρες στο μικροβιολογικο! Αληθεια ποση ωρα σου παιρνει;;; Και απορω γιατι αυτη η εξεταση γινεται σε τοσο προχωρημενη εγκυμοσυνη.. Αν π.χ. εγω εχω θεμα με το μεταβολισμο του σακχαρου να μην το ξερω εγκαιρως; Στον εβδομο ειναι να μην το πω αργα, ε δεν ειναι και εγκαιρα! Τρωω τα γλυκακια μου και απλα κοιταω το σακχαρο στην καθιερωμενη αιματολογικη εξεταση που κανω καθε μηνα.:confused: Τωρα που το λεω να θυμηθω να το ρωτησω στο γιατρο μου την επομενη φορα..:rolleyes:

Γιωτακι να κανεις επιτυχημενους και πεντανοστιμους κουραμπιεδες!!:D Εμενα μου εφτιαξε η πεθερα μου που ειχε ερθει. Να μην παρακουραστω...χεχε

Ρανια μου, βαλτον κατω ΤΩΡΑ να καθαρισει την υγρασια!!!:mad: Μην κουραζεσαι κοριτσακι μου και σκυβεις!! Αλλωστε αν του πεις οτι ετοιμαζεσαι να την καθαρισεις εσυ θα την κανει σιγουρα εκεινος. Θα νιωσει τυψεις!:tongue:

Ελενακι καλη βολτουλα! Καλα να περασετεεεε!!!:eek:

Ξεχασα καμιααα;;;;;;:rolleyes:

Εγω ειμαι καλα.... Εχω παρει και μια συσκευουλα fetal doppler χειρος για το σπιτι και ακουω 1 φορα τη μερα την καρδουλα της μπεμπουλινας μου! Μεγαλη ανακαλυψη!! Την εδειξα και στο γιατρο μου και ειναι ειναι οκ!

γεια σου λενακι!! σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!! πηρες το ντοπλερ ε??? και σκευτομουν να το παρω αλλα τελικα δεν το πηρα!!!

για την καμπυλη που λες, διαβασα πως στο 3ο τριμηνο ανεβαινει αν εχεις καποιο θεμα, πιο πριν απλα παρακολουθεις το ζαχαρο με τις μηνιαιες εξετασεις!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου λενακι!! σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!! πηρες το ντοπλερ ε??? και σκευτομουν να το παρω αλλα τελικα δεν το πηρα!!!

για την καμπυλη που λες, διαβασα πως στο 3ο τριμηνο ανεβαινει αν εχεις καποιο θεμα, πιο πριν απλα παρακολουθεις το ζαχαρο με τις μηνιαιες εξετασεις!

Ναι..το πηρα και ησυχασα σε ενα μεγαλο βαθμο!! Ειναι πολυ ωραιο...Στην αρχη ακουγα κατι σαν παλμο αλλα λιγο περιεργο ηχο και ο γιατρος μου οταν το δοκιμασε πανω μου μου ειπε οτι αυτο που ακους ειναι ο ομφαλιος λωρος και τα υγρα που κινουνται μεσα του με ρυθμο- παλμο με βαση την καρδια. Την καρδια ενω προσπαθησαμε δεν την ακουγαμε. Εδω και 3-4 μερες ομως την πιανει ο υπερηχος και την ακουω!:P

Α, ετσι για την καμπυλη...μαλιστα. Ετσι εξηγειται!~:rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ναι..το πηρα και ησυχασα σε ενα μεγαλο βαθμο!! Ειναι πολυ ωραιο...Στην αρχη ακουγα κατι σαν παλμο αλλα λιγο περιεργο ηχο και ο γιατρος μου οταν το δοκιμασε πανω μου μου ειπε οτι αυτο που ακους ειναι ο ομφαλιος λωρος και τα υγρα που κινουνται μεσα του με ρυθμο- παλμο με βαση την καρδια. Την καρδια ενω προσπαθησαμε δεν την ακουγαμε. Εδω και 3-4 μερες ομως την πιανει ο υπερηχος και την ακουω!:P

Α, ετσι για την καμπυλη...μαλιστα. Ετσι εξηγειται!~:rolleyes:

σιγουρα ειναι καθυσηχαστικο παντως!!!!:D:D:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα σας!!!!καλα ειναι η παρεα βλεπω!

Λενακι κ Γιωτακι βολτουλα σημερα ε?να περασετε τελεια!Αχ Λενακι τι καλα ποθ κοιμαστε ετσι!μακαρι να μην ειναι μακρια και η δικια μας ωρα...εχω εξαντληθει!

Αναστασακι μου τι σου κανουμε ε?ολα για γλυκα μιλαμε υτες ρις μερες...υπομονη!αγαπω τερκενλη!αντε ναερθει ο γενερης να ανεβουμε...τα πρωτα μου χριστουγεννα μακρια απο τη θεσσαλονικη..ποσο μου λειπει...

Ρανακι μου καλο πιασε καντηντην υγρασια γιατι δεν βλεπω να βλεπεις φως...πρεπει οντως να φυγουν οι μυρωδιες!να ξερες ποσο σε καταλαβαινω χιχιχι!

καλα αποτελεσματα στην καμπυλη Ιωαννακι!

Ελενιτσα μπεμπουλιτσα εχεις ε?και μενα για αγορακιμου την ειπαν στην αρχη!εγω κοριτσι ηθελα!χιχιχι!καλως ηρθες στο κλαμπ!

Ποπακι.Νατασακι,Ματινακι φιλακια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...