Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέραααα!!!!! Τι κάνετε; Αναστασάκι μου γλυκό μπήκες στον 9ο;;;;; Γιούπιιιιιιιιι!!!!!! Με το καλό αγαπούλα μου να έρθει το μωράκι σας τώρα! Τα χάπια πότε τα σταματάς; Πω πωωωωω πέρασε ο καιρός!!!!

Ράνιααααααα!!!! Ακούςςςςςς;;;;; Είσαι η επόμενη!!!!!!!! Καλημέρα και σε σένα κουκλάρα μου! Κάνατε γλυκάκια εχθές εεεε;;; Εγώ σήμερα θα πάω στη μαμά μου να φτιάξω κουραμπιέδες αλλά δεν θα πάρω ακόμη γιατί αύριο πάω να κάνω την καμπύλη και τις υπόλοιπες εξετάδσεις τώρα που είναι νωρίς γιατί όσο να 'ναι τα Χριστούγεννα όλο και κάτι παραπάνω θα τσιμπήσουμε και από φαγητά αλλά κυρίως από γλυκά!;););););)

καλημερα Ιωαννακι! ναι σημερα μπηκαμε μπηκαμε στον 9ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D καλα μου φαινεται απιστευτο που εφτασα ως εδω!! χιχιιχιχιχι

εγω ειπα τον αντρα μου να παει να παρει γλυκα απο αγαπητο ή τερκενλη..μμμμμμ για να εχω να κερναω! στον πειρασμο δεν μπαινω ετσι και αλλιως! ειπα θα φαω καποια στιγμη ενα μελομακαρονο!!

αυριο καμπυλη ε???? καλα αποτελεσματα φιλεναδα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα!!!!! Τι κάνετε; Αναστασάκι μου γλυκό μπήκες στον 9ο;;;;; Γιούπιιιιιιιιι!!!!!! Με το καλό αγαπούλα μου να έρθει το μωράκι σας τώρα! Τα χάπια πότε τα σταματάς; Πω πωωωωω πέρασε ο καιρός!!!!

Ράνιααααααα!!!! Ακούςςςςςς;;;;; Είσαι η επόμενη!!!!!!!! Καλημέρα και σε σένα κουκλάρα μου! Κάνατε γλυκάκια εχθές εεεε;;; Εγώ σήμερα θα πάω στη μαμά μου να φτιάξω κουραμπιέδες αλλά δεν θα πάρω ακόμη γιατί αύριο πάω να κάνω την καμπύλη και τις υπόλοιπες εξετάδσεις τώρα που είναι νωρίς γιατί όσο να 'ναι τα Χριστούγεννα όλο και κάτι παραπάνω θα τσιμπήσουμε και από φαγητά αλλά κυρίως από γλυκά!;););););)

γεια σου ιωαννακι! με το καλο την καμπυλη! κουραμπιεδες ε? και εγω μαλλον σημερα θα φτιαξω!

αναστακι μπηκες στον 9ο??????? θα τρελλαθω!!!!!!!!!!!!!!!

ρανακι που πηγες? βγηκες?

καλημερα Ιωαννακι! ναι σημερα μπηκαμε μπηκαμε στον 9ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D καλα μου φαινεται απιστευτο που εφτασα ως εδω!! χιχιιχιχιχι

εγω ειπα τον αντρα μου να παει να παρει γλυκα απο αγαπητο ή τερκενλη..μμμμμμ για να εχω να κερναω! στον πειρασμο δεν μπαινω ετσι και αλλιως! ειπα θα φαω καποια στιγμη ενα μελομακαρονο!!

αυριο καμπυλη ε???? καλα αποτελεσματα φιλεναδα!!!

Τερκενλή;;;;; Τι μου λες τώρααααα;;;;;; Όποτε ανεβαίνω Θεσ/νίκη από εκεί παίρνω γλυκάκια! Σου αξίζει να φας ένα γλυκάκι γιατί το στερήθηκες περισσότερο από όλες μας! Εμείς κουτσά στραβά τσιμπούσαμε και από κάτι!!! Χιχιχιχιχι!!!!!

Αχ καμπύλη αύριο και η αλήθεια είναι πως την έχω ένα άγχος αλλά δε βαριέσαι ότι γίνει! Πραγματικά σαν ψέματα είναι πως πέρασε ο καιρός!

γεια σου ιωαννακι! με το καλο την καμπυλη! κουραμπιεδες ε? και εγω μαλλον σημερα θα φτιαξω!

αναστακι μπηκες στον 9ο??????? θα τρελλαθω!!!!!!!!!!!!!!!

ρανακι που πηγες? βγηκες?

Καλημέρα Γιωτάκι μου! Θα πάτε βολτίτσα σήμερα εε;;; Τι καλά!

Καλέεεεε σε μία εβδομάδα είναι Χριστούγεννα!!!!!

Τερκενλή;;;;; Τι μου λες τώρααααα;;;;;; Όποτε ανεβαίνω Θεσ/νίκη από εκεί παίρνω γλυκάκια! Σου αξίζει να φας ένα γλυκάκι γιατί το στερήθηκες περισσότερο από όλες μας! Εμείς κουτσά στραβά τσιμπούσαμε και από κάτι!!! Χιχιχιχιχι!!!!!

Αχ καμπύλη αύριο και η αλήθεια είναι πως την έχω ένα άγχος αλλά δε βαριέσαι ότι γίνει! Πραγματικά σαν ψέματα είναι πως πέρασε ο καιρός!

ευτυχως ανοιξε κ εδ τερκενλης! αυτο το τσουρεκι μεσα εξω σοκολατα ειναι κολαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Γιωτάκι μου! Θα πάτε βολτίτσα σήμερα εε;;; Τι καλά!

Καλέεεεε σε μία εβδομάδα είναι Χριστούγεννα!!!!!

περασε ο καιρος! τα πρωτα χριστουγεννα της μπεμπας! απιστευτο!

την τεταρτη εχω γενεθλια, κλεινω τα 35. θα τα σβησω μαζι με το κοριτσακι μου!!!

ηρθα παλι......πηγα να βαλω το κοκκινιστο μοσχαρακι να γινεται...θα το κανω με πουρεεεε.....μου τρεχουν ηδη τα σαλια!!!!!

γιωτακι μου και του χρονου με υγεια και να εχεις βοηθο την ουρανια μας!!!!!!

ιωαννακι μου καλα αποτελεσματα αυριο....ολα θα ειναι σουπερ....

μαλλον για κανενα σινεμαδακι μας βλεπω σημερα με τον αντρουλη....θα δουμε

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αχχχχχχχχχχχχχ...τελειααααααααααααααααααααα........:lol:

αλλα του χρονου θα ειναι καλυτερα γιατι θα σου κανει φουυουουουυ στα κερακια σου....χαχαχαχααχχαχααχαχ:)

ρε κοριτσια αν πιασω να κανω μονη μου την υγρασια λετε να το κανω πολυ χαλια??????

μου ερχεται να του ριξω τη κατσαρολα στο κεφαλι μ'αυτη την αναβλητικοτητα που εχει....απαπαπαπαπαπαπαπαπαπα.......τσ τσ τσ τσ τσ....

εχω εγχωθει τρομερα με τις ετοιμασιες γιατι κατι μου λεει(μπορει να κανω και λαθος) οτι θα γεννησω πιο νωρις....ιουφφφφφφφφφφφφφφφφφ

καλημερουδιααααααααααααααααααααα!τι μου κανετεεεεεεεε!

σημερα ξυπνησα με πολυ καλη διαθεσηηηηηη!

ο μικρος ποσες ωρες κοιμηθηκε????μαντεψτεεε...:tongue::tongue:

9 ολοκληρες ωρεςςςςς!απο της 11 που εφαγε ξυπνησε 8 το πρωι το γ ιαυρι μουυυυ!αφου ξυπνησα πρωτη κ λεω τι γινεται..ο μεγαλος μου κοιμηθηκε στη μαμα μου!

σημερα ανοιχτα τα μαγαζια..ποσο μου φτιαχνει τη διαθεση..δεν ειναι μιζερα οπως αλες κυριακες που καθεσαι σπιτι..ειναι κ οι μερες γιορτινες κ ειναι οτι πρεπει για βολτα στα μαγαζια..εστω κ χωρης πολα λεφτα..:tongue:

ο αντρας μου μωλης εφυγε κ θα γυρησει σε καμια 1 με 2 ωρες να μας παρει να παμε να παρουμε κ τον μεγαλο κ να παμε βολτα απο τα τζαμπο!απο τοτε που σαραντησα εχω παει μονο στη μαμ πεθρα κ σε ενα παιδικο παρτυ του ανηψιου μου..τωρα τα τζαμπο τα βλεπω σαν μεγαλη εξοδο:tongue::tongue::tongue:

Αναστασακι μουυυυυυυυυ καλως μπηκες στον 9ο:D:Dη αντιστροφη μετρηση εχει ξεκηνησει πιαααα~εισαι τοσο κοντα στο να το κρατησεις αγκαλιτσα το γλυκουλι σου μωρακι!

Ιωαννακι μου καλο πως εισαι?κουραμπιδεδες σημερα..τι ωραιααα!εγω θελω να φτιαξω μελομακαρονα αλα δεν ξερω ποτε:tongue:

με το καλο κ αυριο η καμπυλη..να ειναι τελεια ευχομαι;);)

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυ..τι κανειςςςςς/?πως ειναι το ποδι σου?τελικα το παρηγγηλες το φορμακι!;)

Γιωτακι μου εφτιαξες τα μελομακαρονα σου!τι ωραιαααααα:D

Χρυσανθακι μου αγαπουλα μουυυυυυυυ κ του χρονουυυυ!κ γω την κορυφη την βαζω με σκαλαααα:tongue::tongue:ειναι ενα αγγελουδι πανω..εστρωσα κ το χειμωνιατικο χαλι επιτελους!κ το σπιτι τωρα δειχνει τοσο ζεστο..πολυ χαιρομαι που πλησιαζουν χριστουγεννααααααααα!~:D:D

εδω θα ειμαι..παω να ξεκηνησω να ετοιμαζομαι..θελω ναβαφτω λιγακι;)να ψωνηστω:tongue::tongue:

επανερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

αχχχχχχχχχχχχχ...τελειααααααααααααααααααααα........:lol:

αλλα του χρονου θα ειναι καλυτερα γιατι θα σου κανει φουυουουουυ στα κερακια σου....χαχαχαχααχχαχααχαχ:)

ναι το παιδακι μου θα κανει φουυυυυυυυυυυυυ τα κερακια μου, αλλα θα εχει κανει κ το δικο της πρωτα!!!

αχ ΓΙΩΤΑΚΙ μου ναι ειναι τα πρωτα σας χριστουγεννα!:P

τοξοτης εισαι Γιωτακι μου..την προηγουμενη τεταρτη ειχε ο μπαμπας μου γεννεθλια!εγω εχω στης 30 δεκεμβρη!;)θα γινω 27:rolleyes:αν σας πω οτι εχω κολισει στην ηλικια ττων 25:rolleyes:αν κ δεν εχω κανεν απροβλημα μ εηλικιες κ τετια..αντιθετως μαρεσει που μεγαλνω κ ωριμαζω κ σωματικα κ ψυχικα;);)

η ηλικια των 30 σε μια γυναικα μαρεσει ππολυυυ;);)εισαι ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;);):tongue:

ΠΑΩ ΠΑΩΩΩΩΩΩΩ...

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

καλημερουδιααααααααααααααααααααα!τι μου κανετεεεεεεεε!

σημερα ξυπνησα με πολυ καλη διαθεσηηηηηη!

ο μικρος ποσες ωρες κοιμηθηκε????μαντεψτεεε...:tongue::tongue:

9 ολοκληρες ωρεςςςςς!απο της 11 που εφαγε ξυπνησε 8 το πρωι το γ ιαυρι μουυυυ!αφου ξυπνησα πρωτη κ λεω τι γινεται..ο μεγαλος μου κοιμηθηκε στη μαμα μου!

σημερα ανοιχτα τα μαγαζια..ποσο μου φτιαχνει τη διαθεση..δεν ειναι μιζερα οπως αλες κυριακες που καθεσαι σπιτι..ειναι κ οι μερες γιορτινες κ ειναι οτι πρεπει για βολτα στα μαγαζια..εστω κ χωρης πολα λεφτα..:tongue:

ο αντρας μου μωλης εφυγε κ θα γυρησει σε καμια 1 με 2 ωρες να μας παρει να παμε να παρουμε κ τον μεγαλο κ να παμε βολτα απο τα τζαμπο!απο τοτε που σαραντησα εχω παει μονο στη μαμ πεθρα κ σε ενα παιδικο παρτυ του ανηψιου μου..τωρα τα τζαμπο τα βλεπω σαν μεγαλη εξοδο:tongue::tongue::tongue:

Αναστασακι μουυυυυυυυυ καλως μπηκες στον 9ο:D:Dη αντιστροφη μετρηση εχει ξεκηνησει πιαααα~εισαι τοσο κοντα στο να το κρατησεις αγκαλιτσα το γλυκουλι σου μωρακι!

Ιωαννακι μου καλο πως εισαι?κουραμπιδεδες σημερα..τι ωραιααα!εγω θελω να φτιαξω μελομακαρονα αλα δεν ξερω ποτε:tongue:

με το καλο κ αυριο η καμπυλη..να ειναι τελεια ευχομαι;);)

Ρανιουκο μουυυυυυυυυυυ..τι κανειςςςςς/?πως ειναι το ποδι σου?τελικα το παρηγγηλες το φορμακι!;)

Γιωτακι μου εφτιαξες τα μελομακαρονα σου!τι ωραιαααααα:D

Χρυσανθακι μου αγαπουλα μουυυυυυυυ κ του χρονουυυυ!κ γω την κορυφη την βαζω με σκαλαααα:tongue::tongue:ειναι ενα αγγελουδι πανω..εστρωσα κ το χειμωνιατικο χαλι επιτελους!κ το σπιτι τωρα δειχνει τοσο ζεστο..πολυ χαιρομαι που πλησιαζουν χριστουγεννααααααααα!~:D:D

εδω θα ειμαι..παω να ξεκηνησω να ετοιμαζομαι..θελω ναβαφτω λιγακι;)να ψωνηστω:tongue::tongue:

επανερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:D

λενιω μουουυουουουουουουοουυ........σημερα εχετε ξεσαλωμα εεεεεεεεεεεεεεε?????να περασετε τελειαααααααααααααααα......

το ποδαρακι μου τελικα οποτε ο καιρος ειναι χαλια, χαλια ειναι κι αυτο!!!!!υπομονη ομως!!!!

λενιω μου κι εσυ οπου να ναι εχεις γεννεθλιακια ε?και το ματινακι μας αν θυμαμαι καλα!!!!:lol:

ρε κοριτσια αν πιασω να κανω μονη μου την υγρασια λετε να το κανω πολυ χαλια??????

μου ερχεται να του ριξω τη κατσαρολα στο κεφαλι μ'αυτη την αναβλητικοτητα που εχει....απαπαπαπαπαπαπαπαπαπα.......τσ τσ τσ τσ τσ....

εχω εγχωθει τρομερα με τις ετοιμασιες γιατι κατι μου λεει(μπορει να κανω και λαθος) οτι θα γεννησω πιο νωρις....ιουφφφφφφφφφφφφφφφφφ

πως θα την κανεις? υπαρχουν ειδικα σαν μπογια που βαφεις τον τοιχο κ ειναι σε χρωματοπωλεια κ σε συναφη μαγαζια, (εμεις που ειμαστε με ειδη υγιεινης + υδραυλικα εχουμε) εχει επανω οδηγειες, ρωτα κ τον πωλητη, θα ξερει, δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο!

αχ ΓΙΩΤΑΚΙ μου ναι ειναι τα πρωτα σας χριστουγεννα!:P

τοξοτης εισαι Γιωτακι μου..την προηγουμενη τεταρτη ειχε ο μπαμπας μου γεννεθλια!εγω εχω στης 30 δεκεμβρη!;)θα γινω 27:rolleyes:αν σας πω οτι εχω κολισει στην ηλικια ττων 25:rolleyes:αν κ δεν εχω κανεν απροβλημα μ εηλικιες κ τετια..αντιθετως μαρεσει που μεγαλνω κ ωριμαζω κ σωματικα κ ψυχικα;);)

η ηλικια των 30 σε μια γυναικα μαρεσει ππολυυυ;);)εισαι ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ;);):tongue:

ΠΑΩ ΠΑΩΩΩΩΩΩΩ...

χαχαχαχαχααχαχαχ......α μπραβο...στις 30 εχεις....:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...