Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εγώ γύρισα κατά τις 6 αλλά είμαι χώμα! Ξύπνια από τις 5 το πρωί το μόνο που θέλω τώρα είναι φάω κάτι και να ξαπλώσω! Ααααχχχχ κάτι διάβασα για μελομακάρονα; Θα με πεθάνετεεεεεεεεεε!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γεια σου Ιωαννακι! ασε ολες μελομακαρονα φτιαχνουν οι κακουργες!!!:tongue::tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξυπνήστε!!! ετοιμαζω καφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BackstageMocha.jpg

μμμμμμμμμμμμμμμμμ....να τον ειχα τωρα αυτο τον καφεδακο.....

καλημερα αναστασακι μουουουουουοουουου....

πως κοιμηθηκες σημερα?

εγω σημερα καλα.....σηκωθηκα βεβαια 3 φορες για τουαλετα αλλα τουλαχιστον δεν στριφογυρνουσα σαν κοκορετσι!!!!

ετοιμοι και οι κουραμπιεδες μας...μελομακαρονα δε φτιαξαμε γιατι ειχαμε κουραστει...στις 12 το βραδυ τελειωσαμε!!!!!οποτε μεσοβδομαδα τα μελομακαρονα!!!!:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

μμμμμμμμμμμμμμμμμ....να τον ειχα τωρα αυτο τον καφεδακο.....

καλημερα αναστασακι μουουουουουοουουου....

πως κοιμηθηκες σημερα?

εγω σημερα καλα.....σηκωθηκα βεβαια 3 φορες για τουαλετα αλλα τουλαχιστον δεν στριφογυρνουσα σαν κοκορετσι!!!!

ετοιμοι και οι κουραμπιεδες μας...μελομακαρονα δε φτιαξαμε γιατι ειχαμε κουραστει...στις 12 το βραδυ τελειωσαμε!!!!!οποτε μεσοβδομαδα τα μελομακαρονα!!!!:lol:

καλημερα Ρανιακι!!!! καλα κοιμηθηκα! σηκωνομουν ανα 1 ωρα ακριβως για τουαλετα αλλα ευτυχως μετα με επιανε αμεσως ο υπνος!!:D

απο εβδομαδα αν ειναι μπορεις να μου στειλεις κανενα μελομακαρονο!!! εχω σκοπο να φαω!!!:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Ρανιακι!!!! καλα κοιμηθηκα! σηκωνομουν ανα 1 ωρα ακριβως για τουαλετα αλλα ευτυχως μετα με επιανε αμεσως ο υπνος!!:D

απο εβδομαδα αν ειναι μπορεις να μου στειλεις κανενα μελομακαρονο!!! εχω σκοπο να φαω!!!:lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαα......

σταματας και τα χαπια εεεε????

επιτελους να χαρεις και κατι πριν τον τοκετο...

ποσα κιλακια εχεις παρει???

εγω πια εχω χασει το μετρημα....μαλλον στα 17 πρεπει να ειμαι!!!!:mad:

χαχαχαχαχαχαχαχαα......

σταματας και τα χαπια εεεε????

επιτελους να χαρεις και κατι πριν τον τοκετο...

ποσα κιλακια εχεις παρει???

εγω πια εχω χασει το μετρημα....μαλλον στα 17 πρεπει να ειμαι!!!!:mad:

τα χαπια θα τα παρω μεχρι και την πεμπτη που ειναι να παω στη γιατρο.. αλλα μαλλον θα μου τα κοψει τοτε! το μελομακαρονο θα το φαω ετσι επειδη μου εχει καρφωθει εδω και ποσοοοο καιρο! αλλα φοβαμαι μη με τιναξει και το ζαχαρο στα υψη!!!!:confused::confused::confused: εχω πρεπι να ειμαι τωρα στα +8 περιπου. δεν πηρα πολλα..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τα χαπια θα τα παρω μεχρι και την πεμπτη που ειναι να παω στη γιατρο.. αλλα μαλλον θα μου τα κοψει τοτε! το μελομακαρονο θα το φαω ετσι επειδη μου εχει καρφωθει εδω και ποσοοοο καιρο! αλλα φοβαμαι μη με τιναξει και το ζαχαρο στα υψη!!!!:confused::confused::confused: εχω πρεπι να ειμαι τωρα στα +8 περιπου. δεν πηρα πολλα..

αχχχχχχχχχχχχχ....μονο 8?????τελειαααααααααα....

θα τα χασεις με τη μια αναστασακι μου....

εμεις να δουμε τι θα κανουμε!!!!χιχιχχιχιχιχιιχχιχιχι:lol:

εχει να πεσει dvd με πετρουλακη και γυμναστηριο.....χαχαχαχαχααχαχαχα

καλα οτι θα χρειαστουμε γυμναστηριο ειναι το σιγουρο για τη συσφιξη!!:lol:

σημερα περιμενω τον αδερφο μου να ερθει να μου περασει το φωτιστικο στο παιδικο:D και ενα στην κουζινα!χαχαχαχα μια που θα ερθει!;)

θα ερθει μαζι και η κοπελα του και μια φιλη,! αντε να δουμε τι ωρα!!!:D

μετα αυτοι μαλλον θα πανε βολτα στην αγορα που θα γινετε χαμος στο κεντρο και θα ειναι τελεια... και εμεις μαλλον καπου για φαγητο:mad:

εσυ τι θα κανεις???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κ καλη κυριακη να εχουμε!

τα μελομακαρονα τελεια! ξερω σας πιανει λιγουρα!

images?q=tbn:ANd9GcQb74KlPNZKf2gaXX67jPmmb50cs5dElvEOhMjuCClljYoW2oZ5

η μπουμπου ξυπνησε στις 8! φαγαμε κ τωρα νανι. εφαλα πληντηριο εβαλα το φαγητο, κ τωρα καφεδακι!

τι κανετε?

καλημερα κοριτσια κ καλη κυριακη να εχουμε!

τα μελομακαρονα τελεια! ξερω σας πιανει λιγουρα!

images?q=tbn:ANd9GcQb74KlPNZKf2gaXX67jPmmb50cs5dElvEOhMjuCClljYoW2oZ5

η μπουμπου ξυπνησε στις 8! φαγαμε κ τωρα νανι. εφαλα πληντηριο εβαλα το φαγητο, κ τωρα καφεδακι!

τι κανετε?

καλημερα χρυσοχερα γιωτα!!!! ολα εν ταξη λοιπον ε???:lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα χρυσοχερα γιωτα!!!! ολα εν ταξη λοιπον ε???:lol::lol:

ναι ολα under control! κανει κρυο σημερα.

το απογευμα θα παμε carfur εχει βαλει ολα τα παιχνιδια 50%, θα παρουμε για τα ανηψια μας. 2+2 τεσσερα εχουμε ζωη ναχουν! και για την μπουμπου φυσικα!! μπορει να παμε κ για καφεδακι, αν η μπουμπουκα ειναι ησυχη, κ αν προλαβουμε!

εσεις βολτιτσα για φαγητο?

θα εχεις κ τον αδελφουλη!

Καλημέραααα!!!!! Τι κάνετε; Αναστασάκι μου γλυκό μπήκες στον 9ο;;;;; Γιούπιιιιιιιιι!!!!!! Με το καλό αγαπούλα μου να έρθει το μωράκι σας τώρα! Τα χάπια πότε τα σταματάς; Πω πωωωωω πέρασε ο καιρός!!!!

Ράνιααααααα!!!! Ακούςςςςςς;;;;; Είσαι η επόμενη!!!!!!!! Καλημέρα και σε σένα κουκλάρα μου! Κάνατε γλυκάκια εχθές εεεε;;; Εγώ σήμερα θα πάω στη μαμά μου να φτιάξω κουραμπιέδες αλλά δεν θα πάρω ακόμη γιατί αύριο πάω να κάνω την καμπύλη και τις υπόλοιπες εξετάδσεις τώρα που είναι νωρίς γιατί όσο να 'ναι τα Χριστούγεννα όλο και κάτι παραπάνω θα τσιμπήσουμε και από φαγητά αλλά κυρίως από γλυκά!;););););)

ναι ολα under control! κανει κρυο σημερα.

το απογευμα θα παμε carfur εχει βαλει ολα τα παιχνιδια 50%, θα παρουμε για τα ανηψια μας. 2+2 τεσσερα εχουμε ζωη ναχουν! και για την μπουμπου φυσικα!! μπορει να παμε κ για καφεδακι, αν η μπουμπουκα ειναι ησυχη, κ αν προλαβουμε!

εσεις βολτιτσα για φαγητο?

θα εχεις κ τον αδελφουλη!

ετσι μπραβο!!! 50% ε???? μπραβο!!!!! εμεις δεν εχουμε εδω κοντα carfur αλλα δεν εχουμε να παρουμε και δωρα!:rolleyes: τα πηραμε!!! παντως ειναι τελεια, να εχεις λεφτα και να παιρνεις δωρα για αγαπημενα προσωπα!! πολυ μου αρεσει!!!!!!!!!!!!!! να πατε και για καφεδακι! ησυχη θα ειναι:D:D:D

εμεις ετσι λεμε αν αλλαξει κατι δεν ξερω!!:rolleyes::rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...