Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

φιλεναδιτσες μου καλημερααααααααααα!!

τι κανετεεεε?εγω μωλης τελειωσα δουλειτσες..ο μπεμπακος κοιμαται..χθες μου εκανε υπνο απο της 12 το βραδυ μεχρι της 8μιση το πρωι..το πιστευετεε!απλα ο μεγαλος μου ειχε αναγουλες το βραδυ κ με ξυπνουσε πολυ συχνα οποτε ολο το βραδυ σηκωνομουνα..γυρω στης 5 φορε ςσηκωθηκα ανα μια ωρα με φωναζε..δεν εκανε εμτο αλα δεν ηταν καλα το γιαυρι μου~αχ αυτες οι ιωσεις!:(..τωρα ειναι στη μαμα μου ..θα παω κ γω απο κει..σε λιγο θα μας παρει ο αντρας μου!

χθες εδωσα για πρωτη φορα μπιμπερο στον μικρο..να δειτε τι πλακα ειχε..μωλης το εβαλε στο στομα εκανε εναν μορφασμο..ειπιε λιγακι τσαγακι..τωρα τρωει ανα τριωρο αντεχει..ενδιαμεσα του δινω λιγο τσαγακι οσο πιει..

Ρανιουκο μου πολυ ομορφο το φορμακι.;).εγω λεω να ψαξεις κ σε ροζαλι εεε;);)

Αναστασακι μουυυυυυ μεγια κ το φωτιστικο..ολοκληρωνεται το δωματιο ε!γιουπιι!μετραμε αντιστροφαα..

αχ ξυπνησε ο μικρος..παω να τον ταισω..φιλακια πολλααααααα!

((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

σας ειπα στολισαμε δνετροοοο!ο μεγαλος με βοηθησε με τα στολιδια..τι ωρααι που ηταν..αα κ ο μικρος να δειτε γελια που μου εκανε χθες..με φωνη..ξεκαρδιστηκε..αχ τελειααααααααα!

παω παωωωωωωωωωωωωω:tongue:

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κανετεεεε?εγω μωλης τελειωσα δουλειτσες..ο μπεμπακος κοιμαται..χθες μου εκανε υπνο απο της 12 το βραδυ μεχρι της 8μιση το πρωι..το πιστευετεε!απλα ο μεγαλος μου ειχε αναγουλες το βραδυ κ με ξυπνουσε πολυ συχνα οποτε ολο το βραδυ σηκωνομουνα..γυρω στης 5 φορε ςσηκωθηκα ανα μια ωρα με φωναζε..δεν εκανε εμτο αλα δεν ηταν καλα το γιαυρι μου~αχ αυτες οι ιωσεις!:(..τωρα ειναι στη μαμα μου ..θα παω κ γω απο κει..σε λιγο θα μας παρει ο αντρας μου!

χθες εδωσα για πρωτη φορα μπιμπερο στον μικρο..να δειτε τι πλακα ειχε..μωλης το εβαλε στο στομα εκανε εναν μορφασμο..ειπιε λιγακι τσαγακι..τωρα τρωει ανα τριωρο αντεχει..ενδιαμεσα του δινω λιγο τσαγακι οσο πιει..

Αναστασακι μουυυυυυ μεγια κ το φωτιστικο..ολοκληρωνεται το δωματιο ε!γιουπιι!μετραμε αντιστροφαα..

σας ειπα στολισαμε δνετροοοο!ο μεγαλος με βοηθησε με τα στολιδια..τι ωρααι που ηταν..αα κ ο μικρος να δειτε γελια που μου εκανε χθες..με φωνη..ξεκαρδιστηκε..αχ τελειααααααααα!

Λενακι σ ευχαριστωωωωωω!!!!!!!! τι καλα που συνηλθε λιγο ο μικρουλης!!!! και πιο μικρουλης ξεκαρδιζεται???? ρε κοριτσια???????????? πως περασε ετσι οκαιρος?????????????? μεχρι χθες ηταν στην κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πω πω πω!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

πηρα και ποσα εγω η βιαστικη! μεχρι 3 ειναι τα περισσοτερα! ελπιζω να μας κανουν!! χιχιχιιχιχιιχι:lol:

ΡΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...κοριτσακι μου κι εγωωωωω.....

αλλα φοβαμαι κιολας λιγο.....πως θα ειναι οταν γυρισουμε σπιτι......:)

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ...κοριτσακι μου κι εγωωωωω.....

αλλα φοβαμαι κιολας λιγο.....πως θα ειναι οταν γυρισουμε σπιτι......:)

απλα τελεια θα σκευτεσαι οτι θα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λενιω μου γλυκοοοοοο.....τι καλα που ειναι καλυτερα ο ζουζουνος σας!!!!

στολισατε?και του χρονου κοριτσακι μου με υγειαααααα!!!!!

της εχω παρει και ροζουλια πολλα....χιχιχιχιχιχι....αλλα θελω κι αυτο....:lol:

Διαφημίσεις

Γλυκες καλημερες σε ολες τις καλες μου φιλεναδιτσες και τα μωρακια τους!

Τι κανετε τσουπρες??? Εγω εγραφα και ξαναεγραφα και τελικα με πεταξε και παλι απο την αρχη...τον τελευταιο καιρο και ας μην αντιγραφω το κειμενο το κραταει δεν χανεται αλλα σημερα τι εγινε και σβηστηκε?Τα νευρα μου....

Ο μπεμπακος κοιμαται αλλα σιγα σιγα θα ξυπνησει γιατι κοντευει η ωρα για το ζιζι!!!!!

Δεν ξερω αν προλαβω να αναφερθω σε καθεμια ξεχωριστα...τωρα να σας πω και την αληθεια ειχα γραψει ολοκληρη εκθεση...ποιος καθεται να τα ξαναγραψει ολα αυτα τωρα????

Το βραδυ ξυπνησαμε μονο 2 φορες για μαμ...κοιμηθηκα αρκετα!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα εχω βαλει ενα πλυντηριο του μπεμπη και μετα εχω δικα μας! Παλι καλα που φυσαει για να στεγνωσουν!

Πηρα τηλ. στην εκκλησια και μιλησα με τον παπουλη για την ευχη...θα παμε την τριτη που σαραντιζουμε στις 4 το μεσημερακι! Γιουπι!!!! Και μετα??? Βουρ για τα τζαμπο!!!!!!!!!!!! Περιμενω πως και πως να παμε...εκτος απο το οτι θα ξεσκασουμε λιγακι, θελουμε να παρουμε και δωρο του μπεμπακου για τα Χριστουγεννα!

Βγαινω για λιγο και θα ξαναμπω...σχολαει νωρις ο αντρουλης σημερα...παω να φτιαξω την σουπιτσα και επανερχομαι....

Φιλιαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γυρισε ο αντρουλης απο λαικη...

παω να φτιαξω τα πραγματα!!!!

θα μπω πιο μετα....

φιλακια πολλααααααααααα

οκ ρανιακι!! και εγω μαγειρευω αρακα!!! φιλακια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τι κανετε τσουπρες??? Εγω εγραφα και ξαναεγραφα και τελικα με πεταξε και παλι απο την αρχη...τον τελευταιο καιρο και ας μην αντιγραφω το κειμενο το κραταει δεν χανεται αλλα σημερα τι εγινε και σβηστηκε?Τα νευρα μου....

Ο μπεμπακος κοιμαται αλλα σιγα σιγα θα ξυπνησει γιατι κοντευει η ωρα για το ζιζι!!!!!

Δεν ξερω αν προλαβω να αναφερθω σε καθεμια ξεχωριστα...τωρα να σας πω και την αληθεια ειχα γραψει ολοκληρη εκθεση...ποιος καθεται να τα ξαναγραψει ολα αυτα τωρα????

Τωρα εχω βαλει ενα πλυντηριο του μπεμπη και μετα εχω δικα μας! Παλι καλα που φυσαει για να στεγνωσουν!

Πηρα τηλ. στην εκκλησια και μιλησα με τον παπουλη για την ευχη...θα παμε την τριτη που σαραντιζουμε στις 4 το μεσημερακι! Γιουπι!!!! Και μετα??? Βουρ για τα τζαμπο!!!!!!!!!!!! Περιμενω πως και πως να παμε...εκτος απο το οτι θα ξεσκασουμε λιγακι, θελουμε να παρουμε και δωρο του μπεμπακου για τα Χριστουγεννα!

Βγαινω για λιγο και θα ξαναμπω...σχολαει νωρις ο αντρουλης σημερα...παω να φτιαξω την σουπιτσα και επανερχομαι....

ματινακι μου ...κου κου κου.....αχχχχχχχ....πλησιαζει η μερα

για τσαρκα εεεε????αντε με το καλοοοοοοοοοο

φτιαξε τη σουπιτσα και ξαναελααααα

οκ ρανιακι!! και εγω μαγειρευω αρακα!!! φιλακια!!

αααααααα....τελειωσααααααα.....

ολα στη θεση τους...

εγω ξεχασα να βγαλω το μοσχαρακι χθες το βραδυ για να το φτιαξω σημερα....το εβγαλα το πρωι....μας βλεπω να παραγγελνουμε κατι απ'εξω για φαι γιατι αποκλειεται να ξςπαγωσει!!!!!:mad:

Διαφημίσεις

αχ σαραντιζεται και εσεις!!!!!!!!!!!!! θα τρελαθωωωωωωωωωωω!!!!! πως περασε ετσι ο καιρος?????????????????????? με το καλο φιλλεναδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα φιλεναδιτσες μου!πηγαμε τζαμπο σημερα στα χανια και πηραμε ενα σορο πραματα!κυριως φορμακια κορμακια!πολυ ομορφα!τωρα της περνω το 3 εμεις ημασταν μικρουλες κα για περιπου 20 μερες φορουσαμε 00 τωρα 03 καιπαεινα μικρινει!στηναρχη το 03 της ηταν τεραααααααστιο την λυπομουννα κολυμπαει χιχιχι!

Ρανιουκο πολυ ομορφο το φορμακι!να το παρεις!

Αναστασακι μου!!!!!!!!ποποπο!9ος!!!!!!!!!!!!αντε φιλεναδα με τοκαλο!

Λενακι μου περαστηκουλια στον μεγαλο σου!

Ματινακι μου μετο καλο η ευχουλα σας και καλες βολτες!!!

Ιωαννακι καλο δρομο κ να περασεις καλα!

Γιωτακι Ποπακι Νατασακι φιλακιααααα

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

μακαρονακια με σαλτσουλα θαφαμε εμεις σημερα!ο μπαμπας μας δηλαδη!εγω με τυρακι σκετα...αρακα αναστασακι μου ε?αχ πεθυμησα τα πρασινα!δεν τρωω λογο της μικρης..σιγα σιγα θα αρχισω πιστευω..καλη ορεξη!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

μακαρονακια με σαλτσουλα θαφαμε εμεις σημερα!ο μπαμπας μας δηλαδη!εγω με τυρακι σκετα...αρακα αναστασακι μου ε?αχ πεθυμησα τα πρασινα!δεν τρωω λογο της μικρης..σιγα σιγα θα αρχισω πιστευω..καλη ορεξη!

τι καλα!! κανατε ψωνια!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D τελεια!!!! τα πρασινα πειραζουν τη μικρη ε??? και τα μακαρονακια καλα ειναι!!!

ναι !!! περασε ο καιρος φιλεναδα!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p ειμαστε σχεδον ετοιμοι!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι καλα!! κανατε ψωνια!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D τελεια!!!! τα πρασινα πειραζουν τη μικρη ε??? και τα μακαρονακια καλα ειναι!!!

ναι !!! περασε ο καιρος φιλεναδα!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p ειμαστε σχεδον ετοιμοι!!!!

αντε να κανεις και καμια βολτιτσα να ξεσκασεις λιγο κ συ!;)τωρα χαλαει ο καιρο..θα περιοριστουμε εμεις..αργω γιατι κανω δουτσες ταυτοχρονα!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...