Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια σε ολα τα κοριτσακια!!!!Τι κανετε?????? Εχω κανα 2 μερες να μπω και δεν σας εχω πολυδιαβασει η αληθεια ειναι....ετσι λιγο στα πεταχτα!

Τατασαρα μου επιτελους μπηκες!!!! Εισαι καλυτερα πιστευω και χαιρομαι πολυ γι'αυτο! Οποτε εμπαινα φεις ειχα προβλημα με την συνδεση καθυστερουσε πολυ και δεν μπορουσα ουτε μηνυμα να στειλω....πατουσα enter και δεν εφευγε το μηνυμα....τι να πω....ακομα και δω που μπηκα χθες δεν μπορουσα να γυρισω τις σελιδες να διαβασω,καθυστερουσε παρα πολυ!!!! Θα τα πουμε ομως καποια στιγμη εκτενεστερα ετσι????

Ιωαννακι μου απ'οτι καταλαβα εκανες σαλπιγγογρφια και ειναι ολα καλα απλα ο τραχηλος αντιμετωπιζει καποιο προβληματακι ε? Θεραπεια και μετα βουρρρ.......Ολα καλα θα πανε και το σημαντικο ειναι οτι οι σαλπιγγες ειναι μια χαρα!

Ματινακι τι καλα που ακουσατε καρδουλα....το πιο τελειο συναισθημα ειναι αυτο!!!!!! Αντε κουκλιτσα μου τωρα σε κανα 2 εβδομαδες θα το δειτε και σχηματισμενο ανθρωπακι στο περιπου!!!!!!!

Νενακι μου εσυ τι κανεις?????? Και με σενα εχω καιρο να τα πω....τι νεακια????

Λενιω, ποπακι , ρανιακι, τζινακι, ρενουλι, αναστασακι και οι υπολοιπες εγκυουλες μας που εξαφανιστηκαν τι κανετε????????

Καλημερουδια σε ολα τα κοριτσακια!!!!Τι κανετε?????? Εχω κανα 2 μερες να μπω και δεν σας εχω πολυδιαβασει η αληθεια ειναι....ετσι λιγο στα πεταχτα!

Τατασαρα μου επιτελους μπηκες!!!! Εισαι καλυτερα πιστευω και χαιρομαι πολυ γι'αυτο! Οποτε εμπαινα φεις ειχα προβλημα με την συνδεση καθυστερουσε πολυ και δεν μπορουσα ουτε μηνυμα να στειλω....πατουσα enter και δεν εφευγε το μηνυμα....τι να πω....ακομα και δω που μπηκα χθες δεν μπορουσα να γυρισω τις σελιδες να διαβασω,καθυστερουσε παρα πολυ!!!! Θα τα πουμε ομως καποια στιγμη εκτενεστερα ετσι????

Ιωαννακι μου απ'οτι καταλαβα εκανες σαλπιγγογρφια και ειναι ολα καλα απλα ο τραχηλος αντιμετωπιζει καποιο προβληματακι ε? Θεραπεια και μετα βουρρρ.......Ολα καλα θα πανε και το σημαντικο ειναι οτι οι σαλπιγγες ειναι μια χαρα!

Ματινακι τι καλα που ακουσατε καρδουλα....το πιο τελειο συναισθημα ειναι αυτο!!!!!! Αντε κουκλιτσα μου τωρα σε κανα 2 εβδομαδες θα το δειτε και σχηματισμενο ανθρωπακι στο περιπου!!!!!!!

Νενακι μου εσυ τι κανεις?????? Και με σενα εχω καιρο να τα πω....τι νεακια????

Λενιω, ποπακι , ρανιακι, τζινακι, ρενουλι, αναστασακι και οι υπολοιπες εγκυουλες μας που εξαφανιστηκαν τι κανετε????????

εδώ είμαστε εδώ είμαστε!!!!!! πως είσαι??????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εδώ είμαστε εδώ είμαστε!!!!!! πως είσαι??????????

Γεια σου βρε αναστασακι εγκυουλι! Καλα ειμαι και γω...θελω να παω αγορα να παρω κιμα να τον φτιαξω με μακαρονια και βαριεμαι!!!!!!!

Εσυ τι νεακια???Πως νιωθεις????

Γεια σου βρε αναστασακι αγκυουλι! Καλα ειμαι και γω...θελω να παω αγορα να παρω κιμα να τον φτιαξω με μακαρονια και βαριεμαι!!!!!!!

Εσυ τι νεακια???Πως νιωθεις????

εγώ περιμένω να περάσουν οι μέρες να έρθει η Δευτέρα να πάω στη γιατρό μου!! να δούμε τι θα δούμε!!!

βασικά έχω πρόβλημα και με δυσκοιλιοτητα... άσε...:(:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εγώ περιμένω να περάσουν οι μέρες να έρθει η Δευτέρα να πάω στη γιατρό μου!! να δούμε τι θα δούμε!!!

βασικά έχω πρόβλημα και με δυσκοιλιοτητα... άσε...:(:(

Nαι κοριτσακι να ερθει η δευτερα...ανυπομονουμε κι εμεις μαζι σου!!!!!

Εγω ειχα μεγαλο θεμα με την δυσκοιλιοτητα και οταν εφτασα σε πολυ ασχημο σημειο πηρα τηλ. τον γιατρο μου και μου εδωσε ενα σιροπακι ντουφαλακ λεγεται...το επαιρνα μεσημερι βραδυ πριν το φαγητο και συνεχιζοντας να τρωω τα δημητριακα μου με το γαλα το πρωι και αχλαδια το απογευματακι μια χαρα ολα απο κει και υστερα....μεχρι που κοντεψα να παθω διαρροια μετα...την επαθα δηλαδη αλλα μονο για ενα βραδυ....συμβουλεψου τον γιατρο σου γι αυτο....δεν πρεπει να μενεις πανω απο 2 μερες χωρις να εχεις παει τουαλετα...οκ????

Αγαπακι θα με συγχωρεσεις ε?Πρεπει να κατεβω αγορα...θα τα πουμε αργοτερα! Φιλακια πολλα σε σενα και το σπορακι σου!!!!

καλημερα αγαπουλες μου, τι κανετε?εγω εγω απο χτες πονους περιοδου που ερχονται και φευγουν και λιγο πριστηκε το στηθος μου στο πλαι, :(:(:( οποτε παιζει να ερθει και νωριτερα !!?? :confused::confused: :shock::shock: :mad::x να παρει ευχη, αη στο καλο πια!!

εσεις?ματινακι μου γλυκο και αναστασακι μου ευχομαι να ερθει γρηγορα η δευτερα 2 μερουλες υπομονη για να δειτε τα μπεμπακια σας και να ξετρελλαθειτε!!!!!!αχ αυτη η δυδκοιλιοτητα ματινακι μου καλο, καλα που υπαρχουν και τα σιροπακια!!!αντε και καλο ψωνακια ;););)

ελενακι μου καρδουλα μου τι κανεις?ολα καλα?ο μπεμπουλινος κλωτσαει?ο γιοκας σου ?

ποπακι, σοφακι, νατασακι, ρανιακι, ματινακι25, ιωαννακι, τζινακι, μαρακι, εφακη ολα καλα?

το ρουλακι που ειναι?καιρο εχει ν αμπει ε?

το elerinaaκι τι να κανει αραγε?ευχομαι και για τις δυο ολα να δυνεχιζουν σουπερ!!

σας φιλω αγαπουλες μου και ευχομαι ενα υπεροχο σαββατοκυριακο!!

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

καλημερα αγαπουλες μου, τι κανετε?εγω εγω απο χτες πονους περιοδου που ερχονται και φευγουν και λιγο πριστηκε το στηθος μου στο πλαι, :(:(:( οποτε παιζει να ερθει και νωριτερα !!?? :confused::confused: :shock::shock: :mad::x να παρει ευχη, αη στο καλο πια!!

εσεις?ματινακι μου γλυκο και αναστασακι μου ευχομαι να ερθει γρηγορα η δευτερα 2 μερουλες υπομονη για να δειτε τα μπεμπακια σας και να ξετρελλαθειτε!!!!!!αχ αυτη η δυδκοιλιοτητα ματινακι μου καλο, καλα που υπαρχουν και τα σιροπακια!!!αντε και καλο ψωνακια ;););)

ελενακι μου καρδουλα μου τι κανεις?ολα καλα?ο μπεμπουλινος κλωτσαει?ο γιοκας σου ?

ποπακι, σοφακι, νατασακι, ρανιακι, ματινακι25, ιωαννακι, τζινακι, μαρακι, εφακη ολα καλα?

το ρουλακι που ειναι?καιρο εχει ν αμπει ε?

το elerinaaκι τι να κανει αραγε?ευχομαι και για τις δυο ολα να δυνεχιζουν σουπερ!!

σας φιλω αγαπουλες μου και ευχομαι ενα υπεροχο σαββατοκυριακο!!

((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

Γεια σου νενακι μου γλυκο! Απο τοσο νωρις εχεις πονους περιοδου?Που πανε κι ερχονται κιολας???? Τι να πω?????Μακαρι να μην ειναι επειδη θα ερθει η παλιοκοκκινη!!!!!

Εγω δεν παω στον γιατρο την δευτερα απλα επειδη θα παει το αναστασακι περιμενουμε με αγωνια να μας πει τα νεακια μολις γυρισει ή οποτε μπορεσει τελος παντων! Εγω μαλλον για παρασκευη με κοβω να μου κλεινει ραντεβου ο γιατρος! Απο δευτερα ή τριτη θα τον παρω για να κλεισουμε....ανυπομονουμε!!!!!!

Βγηκαν και τα αποτελεσματα της Papp-A και ειναι πολυ καλα απ'οτι μου ειπε ο γιατρος στο τηλ.!

Αυτα...εχω βαλει μπιφτεκακια στο φουρνο με πατατουλες τελικα και περιμενω πως και πως να γινουν...πολυ πειναλας εχω γινει....χιχιχι!!!!

Γεια σου νενακι μου γλυκο! Απο τοσο νωρις εχεις πονους περιοδου?Που πανε κι ερχονται κιολας???? Τι να πω?????Μακαρι να μην ειναι επειδη θα ερθει η παλιοκοκκινη!!!!!

Εγω δεν παω στον γιατρο την δευτερα απλα επειδη θα παει το αναστασακι περιμενουμε με αγωνια να μας πει τα νεακια μολις γυρισει ή οποτε μπορεσει τελος παντων! Εγω μαλλον για παρασκευη με κοβω να μου κλεινει ραντεβου ο γιατρος! Απο δευτερα ή τριτη θα τον παρω για να κλεισουμε....ανυπομονουμε!!!!!!

Βγηκαν και τα αποτελεσματα της Papp-A και ειναι πολυ καλα απ'οτι μου ειπε ο γιατρος στο τηλ.!

Αυτα...εχω βαλει μπιφτεκακια στο φουρνο με πατατουλες τελικα και περιμενω πως και πως να γινουν...πολυ πειναλας εχω γινει....χιχιχι!!!!

μπραβο καρδουλα μου που βγηκαν τελειες οι εξετασουλες σου!!!γιουπιιι!!

αχ λαθος καταλαβα νομιζα μαζι ειχατε γιατρο :oops::oops:, θα περιμενουμε με αγωνια τα νεακια της αναστασια μας και την παρασκευη τα δικα σου ευχαριστα ;););)

πειναλας ε?χ!χ!χ!τι κανεις εχεις και ενα μωρακι να ταισεις!!!:D:D

οσο για μενα τι να πω αν και ειμαι στην 18μερα:shock::shock::shock::confused::confused::confused:, μπορει να ερθει στις 21-23 μερες τι να πω :(:(:(:(, μακαριιιιιιι και να μην ερθει, ακομα και καλυτερα;);););), αλλαααααα....

εμεις σημερα θα φαμε στα πεθερικα αρνακι με πατατες στο φουρνο

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

μπραβο καρδουλα μου που βγηκαν τελειες οι εξετασουλες σου!!!γιουπιιι!!

αχ λαθος καταλαβα νομιζα μαζι ειχατε γιατρο :oops::oops:, θα περιμενουμε με αγωνια τα νεακια της αναστασια μας και την παρασκευη τα δικα σου ευχαριστα ;););)

πειναλας ε?χ!χ!χ!τι κανεις εχεις και ενα μωρακι να ταισεις!!!:D:D

οσο για μενα τι να πω αν και ειμαι στην 18μερα:shock::shock::shock::confused::confused::confused:, μπορει να ερθει στις 21-23 μερες τι να πω :(:(:(:(, μακαριιιιιιι και να μην ερθει, ακομα και καλυτερα;);););), αλλαααααα....

εμεις σημερα θα φαμε στα πεθερικα αρνακι με πατατες στο φουρνο

nenaki μου τι κύκλος έχεις???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

:P:p:p:p:p μπράαααααααααβοοοοοοοοο!!!!!!! ποια εξέταση είναι αυτή ματινάκι??????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κανονικα αναστασακι μου εχω 30, αλλα μεσα στον απριλη μου ηρθε δυο φορες :confused::confused::confused:, γι αυτο λεω μηπως ερθει και τωρα νωριτερσ τι να πω..

εσυ καλα?

αναστασακι μου εσυ τι κυκλο εχεις?ποσο καιρο προπαθουσατε για το νινακι καλο μου?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

κανονικα αναστασακι μου εχω 30, αλλα μεσα στον απριλη μου ηρθε δυο φορες :confused::confused::confused:, γι αυτο λεω μηπως ερθει και τωρα νωριτερσ τι να πω..

εσυ καλα?

αναστασακι μου εσυ τι κυκλο εχεις?ποσο καιρο προπαθουσατε για το νινακι καλο μου?

έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών (καμιά φορά καθυστερούμε και μία μέρα) εμείς εδώ κα ένα χρόνο ξεκινήσαμε τις ελευθερες επαφες αλλά προεκυψαν προβληματα με θεραπείες για μήνες... τον προηγούμενο μήνα είχε τελειώσει και η θεραπεία του άντρα και τον ίδιο μήνα έμεινα και έγκυος... πάντως αυτή τη φορά άρχισε η μέση μπου να πονάει πολύ πιο πριν.... σε σημείο να μην μπορω να στεκομαι ορθια.. ενω αλλες φορες η μια μερα πριν η την ιδια...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσακια μου....τι μου κανετε......?

βλεπω ολα πανε τελειαααααααααααααααα.........

εγω πηγα στη λαικη μου, εφτιαξα και το φαγακι μου ....και τωρα εχω τρελλο διαβασμαααααααααααααααααααααααααααααα.........τη τριτη πρεπει να παραδωσω την τελευταια εργασια μου και δεν εχω ανοιξει ακομα βιβλιαααααααααααα....αχ δε μπορωωωωωωωωωωωωωωωωω.......αλλα νεακια δεν εχω.....

θα ξαναμπω πιο μετα....μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς......

σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......

bg1142822.jpg

princess2.gif

καλησπερα κοριτσακια μου....τι μου κανετε......?

βλεπω ολα πανε τελειαααααααααααααααα.........

εγω πηγα στη λαικη μου, εφτιαξα και το φαγακι μου ....και τωρα εχω τρελλο διαβασμαααααααααααααααααααααααααααααα.........τη τριτη πρεπει να παραδωσω την τελευταια εργασια μου και δεν εχω ανοιξει ακομα βιβλιαααααααααααα....αχ δε μπορωωωωωωωωωωωωωωωωω.......αλλα νεακια δεν εχω.....

θα ξαναμπω πιο μετα....μακια πολλα σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς......

σας αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω......

ρανιάκι μου καλό διαβασματάκι κουκλίτσα!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...