Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι! καλα να περασετε και να χαιρεσαι τη γιαγιακα σου!! φιλακια!

Ρανιακι? παλι αυτος ο γοφός? αμαν πια βρε παιδι μου! μηπως ειναι και απο την υγρασια που σε ποναει?? εμενα με επηρεαζε παντως οταν ειχα παει στο χωριο!!! αχ ναι ρανια μου το χαζευω τωρα το δωματιακι, αν και δεν τελειωσε ακομα... τσατιζομαι που δεν μπορω να κανω και τιποτα μονη μου καταλαβες???:rolleyes:

Χρυσανθακι!! σε ευχαριστουμε για την συνταγη!! σουρτουκα!!! χιχιχιχιιχιχιχι

εγω καλυτερα απο αλλες φορες κοιμηθηκα (δηλ. απο το καθολου:lol::lol:). ουφ τι να κανουμε?? λιγες μερες εμειναν!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλέ άλλαξε και το τικεράκι μου!!!!!!!!!!!!!!!

γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:P:p:p:p

αναστασακι μου μπηκες στον 9οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....:lol:

με το καλο γλυκουλα μου....

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

καλημερα και απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννακι! καλα να περασετε και να χαιρεσαι τη γιαγιακα σου!! φιλακια!

Ρανιακι? παλι αυτος ο γοφός? αμαν πια βρε παιδι μου! μηπως ειναι και απο την υγρασια που σε ποναει?? εμενα με επηρεαζε παντως οταν ειχα παει στο χωριο!!! αχ ναι ρανια μου το χαζευω τωρα το δωματιακι, αν και δεν τελειωσε ακομα... τσατιζομαι που δεν μπορω να κανω και τιποτα μονη μου καταλαβες???:rolleyes:

Χρυσανθακι!! σε ευχαριστουμε για την συνταγη!! σουρτουκα!!! χιχιχιχιιχιχιχι

εγω καλυτερα απο αλλες φορες κοιμηθηκα (δηλ. απο το καθολου:lol::lol:). ουφ τι να κανουμε?? λιγες μερες εμειναν!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΟ!!!!!

ναι μωρε...ειναι και απο τον καιρο....αστα να πανε!!!!!

αλλα υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηη.....

αχ αυτο που εξαρτιομαστε απο τους αλλους δεν το αντεχω καθολου....

ετσι μου ερχεται να φτιαξω την υγρασια μονη μου!!!!!!

το πντζουρι θελει μαστορα....χαχααχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

για να ειμαστε τυπικοι αυριο μπαινω στον μηνα μου αλλα η γιατρος το 18 που εβαλε τελικα ηταν μαζι με την παραταση σε περιπτωση που θα επαιρνα ολον τον μηνα!!!!! τελικα επρεπε να μπω στον μηνα μου για να καταλαβω τι γινετε !!!!χαχαχαχαχαχα

αχ ασε! οταν εξαρτασε απο αλλους ειναι στα να πανε!!!!!:mad::x:x χαχχαχαχχαχ δεν πηραζει κανε εσυ αυτα που μπορεις, και για τα αλλα θα τρεχουν τελευταια στιγμη και τοτε να τους δω!!!!:tongue::tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

για να ειμαστε τυπικοι αυριο μπαινω στον μηνα μου αλλα η γιατρος το 18 που εβαλε τελικα ηταν μαζι με την παραταση σε περιπτωση που θα επαιρνα ολον τον μηνα!!!!! τελικα επρεπε να μπω στον μηνα μου για να καταλαβω τι γινετε !!!!χαχαχαχαχαχα

αχ ασε! οταν εξαρτασε απο αλλους ειναι στα να πανε!!!!!:mad::x:x χαχχαχαχχαχ δεν πηραζει κανε εσυ αυτα που μπορεις, και για τα αλλα θα τρεχουν τελευταια στιγμη και τοτε να τους δω!!!!:tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ......δεν εχεις και αδικο....

για να τους δω....:lol:

εχω παρει στη μπουμπου μου φορμακι εξοδου αλλα θελω να παρω και δευτερο συνολακι.....ψαχνω εδω μεσα αλλα δε βρισκω τιποτα εδω μεσα ρε γαμωτο....

εχεις καμια ιδεα?εσυ πηρες στον μπεμπουλινο?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ......δεν εχεις και αδικο....

για να τους δω....:lol:

εχω παρει στη μπουμπου μου φορμακι εξοδου αλλα θελω να παρω και δευτερο συνολακι.....ψαχνω εδω μεσα αλλα δε βρισκω τιποτα εδω μεσα ρε γαμωτο....

εχεις καμια ιδεα?εσυ πηρες στον μπεμπουλινο?

εννοεις αυτο που φορανε πανω απο τα ρουχα? που ειναι πολυ χοντρο? η απλο φορμακι απο αυτα τα απαλουτσικα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εννοεις αυτο που φορανε πανω απο τα ρουχα? που ειναι πολυ χοντρο? η απλο φορμακι απο αυτα τα απαλουτσικα?

τα βελουτε...

βρηκα αυτο...για πες γνωμη....

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=333316&itm=3825472&ct=1110226&pid=40

Διαφημίσεις

αχ αληθεια?????

μαλλον θα το παραγγειλω!!!!!!

εχω βρει και ενα σετ κοκκινα σκουφακι και γαντακια....:lol:

αχ τελεια!!!! εμενα μου πηρε και ο αδερφος μου και η κοπελα του , η μαμα μου , ο μπαμπας μου, η πεθερα.. και δεν ξερω ποτε να τα φορεσει ολα αυτα??? ε θα τα φοραμε και στο σπιτι τι να κανω!!:lol:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ τελεια!!!! εμενα μου πηρε και ο αδερφος μου και η κοπελα του , η μαμα μου , ο μπαμπας μου, η πεθερα.. και δεν ξερω ποτε να τα φορεσει ολα αυτα??? ε θα τα φοραμε και στο σπιτι τι να κανω!!:lol:

χααχαχαχαχαχαχααχ......καλε μολις σαραντισετε θα τα φορατε στις βολτουλες σας....χιχιχιχχχιχ:lol:

χααχαχαχαχαχαχααχ......καλε μολις σαραντισετε θα τα φορατε στις βολτουλες σας....χιχιχιχχχιχ:lol:

πηρα και ποσα εγω η βιαστικη! μεχρι 3 ειναι τα περισσοτερα! ελπιζω να μας κανουν!! χιχιχιιχιχιιχι:lol:

ΡΑΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...