Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακι μου....ειμαι δουλεια και βαριεμαι αφανταστα!!!!!!

τι κανετε?????

σας διαβασα λιγακι αλλα δε προλαβαινω να γραψω σε καθε μια!!!!

το μπιζουδακι μου καλα ειναι.....μου εχει μεινει λιγο φοβος μπορω να πω απο χθες που μου ειπε ο γιατρος για τον ομφαλιο λωρο οτι ηταν τυλιγμενος στο λαιμουδακι της!!!!!χθες σκεφτομουν ,απο τον φοβο μου, μολις μπω στον 9ο να του πω να παμε με καισαρικη!!!!!ουφφφφφφφφφφφφ.....υπερβαλλω εεεε????

ναι βρε ρανιακι μου υπερβαλεις λιγο... αλλα λογικο ! και εγω θα αγχωνομουν!! ψεματα να πω??? αλλα ολα καλα θα πάνε!!! ετσι θα λεμε!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπουλες μου σας διαβασα στα γρηγορα εχω τον μικρουλη στη κουνια κ οπου να ναι θα γκρινιαξει!

Ρανιουκακο μουυυυ καρδουλα μου μην ανχωνεσαι για τον ομφαλιο λωρο..κ γω ειχα αυτο το ανχος αλα μου ειπε η γιατρος οτι σχεδον ολα τα μωρακια εχουν απο μαι περυτιλιξη αλα αυτο δεν σημαινει οτι κατι θα παει στραβα..ολα καλα θα πανε..θα δεις!αυτοι θα ξερουν αν χρειαστει καισαρικη αναλογως την περιπτωση..σιγουρα ανχωνεσαι αλα μην φοβασαι η μπιζουδενια σου ειναι καλ στη κοιλιτσα;)

Χρυσανθακι μουσ ε ξεχασα το πρωι απο την βιασυνη μου..σαραντησατε αγαπουλα μου τι καλα!κανετε βολτιτσες τωρα εφτιαξε κ ο καιρος!

Αναστασακι μου παλι καλα που εχω κ την μανουλα μου κοντα!ο μεγαλος μου ειναι πολυ καλα σημερα δοξα το θεο..δεν ανεβασε πυρετο αλα ουτε κ εμετο εκανε ευτυχως~μακαρι να αναρωσει κ να μην κολισει κ ο μικρουλης μου..το εχω μεγαλο ανχος κ αυτο!

Ματινακι μου καλο πως ειστε?γκρινιαζε ο μικρουλης μας!αχ μωρεε..κ συ αποτελεσματ περημενεις ε!λες να ειναι το ιδιο πραγμα με αυτο που εκανα κ γω..εμεις θα περημενουμε νεα σε ενα μηνα αν δεν ερθει τιποτα σημαινει ολα καλα!ευχομαι κ σεις να εχετε τεελια αποτεελσματα..κανενα παιδακι να μην εχει αρνητικα αποτελεσματα πααναγια μου τι ανχος!:(

Ιωαννακι μου πως εισαι?ο μπεμπακος μας?;)

αχ κοριτσια εχω κ κατι πονακια περιοδου αυτες τις μερες..αλα δεν καταιβαινει..λετε να ειναι ετσι μεχρι να σου κατεβει κ ας περασουν κ 6 μηνες π.χ για να σου κατεβει!την αλη βδομαδα οπως κ δηποτε παω κ στη γυναικολογο..το παραμελησα αρκετα!

αυτααααα!

σας αγαπω πολυυυυυ...καλο μεσημερι φιλακαι πολααααα!

α σημερα λεμε να στολισουμε κ δεντρο:P:pαν ειμαστε καλα..;)

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

αγαπουλες μου σας διαβασα στα γρηγορα εχω τον μικρουλη στη κουνια κ οπου να ναι θα γκρινιαξει!

Ρανιουκακο μουυυυ καρδουλα μου μην ανχωνεσαι για τον ομφαλιο λωρο..κ γω ειχα αυτο το ανχος αλα μου ειπε η γιατρος οτι σχεδον ολα τα μωρακια εχουν απο μαι περυτιλιξη αλα αυτο δεν σημαινει οτι κατι θα παει στραβα..ολα καλα θα πανε..θα δεις!αυτοι θα ξερουν αν χρειαστει καισαρικη αναλογως την περιπτωση..σιγουρα ανχωνεσαι αλα μην φοβασαι η μπιζουδενια σου ειναι καλ στη κοιλιτσα;)

Χρυσανθακι μουσ ε ξεχασα το πρωι απο την βιασυνη μου..σαραντησατε αγαπουλα μου τι καλα!κανετε βολτιτσες τωρα εφτιαξε κ ο καιρος!

Αναστασακι μου παλι καλα που εχω κ την μανουλα μου κοντα!ο μεγαλος μου ειναι πολυ καλα σημερα δοξα το θεο..δεν ανεβασε πυρετο αλα ουτε κ εμετο εκανε ευτυχως~μακαρι να αναρωσει κ να μην κολισει κ ο μικρουλης μου..το εχω μεγαλο ανχος κ αυτο!

Ματινακι μου καλο πως ειστε?γκρινιαζε ο μικρουλης μας!αχ μωρεε..κ συ αποτελεσματ περημενεις ε!λες να ειναι το ιδιο πραγμα με αυτο που εκανα κ γω..εμεις θα περημενουμε νεα σε ενα μηνα αν δεν ερθει τιποτα σημαινει ολα καλα!ευχομαι κ σεις να εχετε τεελια αποτεελσματα..κανενα παιδακι να μην εχει αρνητικα αποτελεσματα πααναγια μου τι ανχος!:(

αχ κοριτσια εχω κ κατι πονακια περιοδου αυτες τις μερες..αλα δεν καταιβαινει..λετε να ειναι ετσι μεχρι να σου κατεβει κ ας περασουν κ 6 μηνες π.χ για να σου κατεβει!την αλη βδομαδα οπως κ δηποτε παω κ στη γυναικολογο..το παραμελησα αρκετα!

αυτααααα!

μπραβο λενακι μου!!! ετσι να ειναι καλυτερα το αντρακι σου!!!:P:p

να στολισετε! να χαρει και ο μικρος!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γιωτακι μου τι κανεις?τι καλα που βρηκες τετια ευκαιρια με τις πανες!η μικρουλα ησυχη ε!τι καλα!

πολα φιλακια σε ολες!

[/color]

ελενακι κ εγω εχω βγαλει ερπη, την δευτερα, επειδη την κυριακη ειχαμε τσακωθει με τον αντρα μου, κ στεναχωρεθηκα, σε καταλαβαινω απολυτα, εχω λυσαξει που δεν μπορω να την φιλησω

ρανακι, μην φοβασαι!!! τα περισσοτερα εχουν περιδεση με λωρο! κ η μπουμπου ειχε κ γεννησα φυσιολογικα κ ευκολα!

αναστασακι κρασι ε? τελεια! το μαρσιπο ειναι καλο για ψωνια που θες να εχεις τα χερια ελευθερα,κ για κατι κοντινο να μην κουβαλας καροτσι, επισεις το χρησιμοποιησα σε φασεις που η μπουμπου ηθελε αγκαλιτσα κ εγω επρεπε να μαγειρεψω!

μου εφεραν και το φωτιστικο!!!! και την κυριακη θα ερθει ενα απο τα αδερφια μου να το περασει!!!! αχ πολυ χαιρομαι!!! την δευτερα θα το εχω ετοιμο το δωματιακι μας πρωτα ο θεος!!!! 1317309lsk5aj07xu.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!αχ...εγραφα για την καθε μια σας τοοοοοοσα και με πεταξε!πανε ολα!θα σκασω..ας πω την συνταγη για την φανταστηκη νηστισημη μηλοπητα που εφτιαξα χθες να σας αφησω κατι τουλαιστον!πανευκολη!ουτε μιξερ δε θελει!λοιπον:1 βιταμ,4 φλιτζανι αλευρι σκληρο, 1 φλιτζνι ζαχαρι, 1 μπεικιν για τη ζυμη το βιταμ τοαφηνουμε καποιες ωρες εκτος να μαλακωσει ,τα ανακατευουμε με το χερι γινετετριφτο σαν τραχανας στρωνουμε τομισο και το παταμε να γινει συμπαγες το υπολοιπο ο ριχνουμε απλα πανω απο την γεμιση που ειναϊ : 4-5 μηλα κομμενα σε μκρα κομματια ,1 φιλτζανι ζαχαρη ,1 κουταλια της σουπας κανελα και 1 βανιλια!στους 180 για 50 λεπτα!πεντανοστημο!και γιορτινο...

το πρωι βολταραμε για καφε (χυμο)με τομαρσιπο!κατσαμε εξω φυσικα!ηταν πολυ ωραια!τα βραδια δεν κομομαστε τυχαιρο μου λενακι!ρωτα για το ζιπροξ ετσι νομιζω το λενε στο φαρμακειο!για την ερπη ειναι και κανει θαυματα!αλλα δεν ξερω αν κανει για τον θηλαμο!αναστασακι μεγια σας!ρανακι μην ανησυχεις δενονταικαι ξεδενονται τα μωρακια συνεχεια! ιωαννακι νατασακι γιωτουλα ποπακι ματινακι φιλακια!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Εγώ πολύ πρωινή σήμερα, από τις 5 παρά είμαι ξύπνια!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Έχω αρχίσει και συνηθίζω άλλωστε οπότε δεν με πειράζει! Είπα να μπω να σας πω μία καλημέρα γιατί θα φύγω σε λίγο, θα πάω Βόλο στη γιαγιά μου που γιορτάζει την άλλη βδομάδα να τη δω (μιας και είναι καλά τώρα)!!!! Αν έχω γυρίσει το απόγευμα θα μπω να τα πούμε! Όπως και να έχει καλό Σαβ/κο να έχουμε και να περάσουμε όοοοοοοοοολες καλά! Φιλάκια στα μωράκια σας και πολλά χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!!:P:p:p:p:p:p:p

καλημερα κοριτσαρες μου....κι εγω πρωινηηηηη...χιχιχιχιχιχι

παει...δεν υπαρχει υπνος πια!!!!!!η πλατη μου και ο γοφος χαλια παλι λογω του καιρου!!!!!ουφφφφφφφφφφφ....υπομονη....

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Εγώ πολύ πρωινή σήμερα, από τις 5 παρά είμαι ξύπνια!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Έχω αρχίσει και συνηθίζω άλλωστε οπότε δεν με πειράζει! Είπα να μπω να σας πω μία καλημέρα γιατί θα φύγω σε λίγο, θα πάω Βόλο στη γιαγιά μου που γιορτάζει την άλλη βδομάδα να τη δω (μιας και είναι καλά τώρα)!!!! Αν έχω γυρίσει το απόγευμα θα μπω να τα πούμε! Όπως και να έχει καλό Σαβ/κο να έχουμε και να περάσουμε όοοοοοοοοολες καλά! Φιλάκια στα μωράκια σας και πολλά χαδάκια στις κοιλίτσες σας!!!!:P:p:p:p:p:p:p

καλημερα ιωαννακι μου...να χαιρεσαι τη γιαγιουλα σου!!!!να ειναι παντα γερη και δυνατη....θα της κανεις και το δισεγγονο....ποποπο χαρες εεε????να περασετε ομορφα...τα λεμε μετα!!!!μακιαααααααααα:lol:

Διαφημίσεις

μου εφεραν και το φωτιστικο!!!! και την κυριακη θα ερθει ενα απο τα αδερφια μου να το περασει!!!! αχ πολυ χαιρομαι!!! την δευτερα θα το εχω ετοιμο το δωματιακι μας πρωτα ο θεος!!!! 1317309lsk5aj07xu.gif

με γειααααααααααααααααααααααααααααα......σε φανταζομαι να καθεσαι να το θαυμαζεις εεεε?????χιχιχιχιχιχχι....αχχχχχχχχχχ.....πολυ συγκινηση αναστασακι μου!!!!εγω ακομα περιμενω να φτιαχτουν αυτα που πρεπει να φτιαχτουν...χιχιχιχιχιχι...πλεον γελαω...τι να κανω????:lol:

Καλησπερα κοριτσακια μου!αχ...εγραφα για την καθε μια σας τοοοοοοσα και με πεταξε!πανε ολα!θα σκασω..ας πω την συνταγη για την φανταστηκη νηστισημη μηλοπητα που εφτιαξα χθες να σας αφησω κατι τουλαιστον!πανευκολη!ουτε μιξερ δε θελει!λοιπον:1 βιταμ,4 φλιτζανι αλευρι σκληρο, 1 φλιτζνι ζαχαρι, 1 μπεικιν για τη ζυμη το βιταμ τοαφηνουμε καποιες ωρες εκτος να μαλακωσει ,τα ανακατευουμε με το χερι γινετετριφτο σαν τραχανας στρωνουμε τομισο και το παταμε να γινει συμπαγες το υπολοιπο ο ριχνουμε απλα πανω απο την γεμιση που ειναϊ : 4-5 μηλα κομμενα σε μκρα κομματια ,1 φιλτζανι ζαχαρη ,1 κουταλια της σουπας κανελα και 1 βανιλια!στους 180 για 50 λεπτα!πεντανοστημο!και γιορτινο...

το πρωι βολταραμε για καφε (χυμο)με τομαρσιπο!κατσαμε εξω φυσικα!ηταν πολυ ωραια!τα βραδια δεν κομομαστε τυχαιρο μου λενακι!ρωτα για το ζιπροξ ετσι νομιζω το λενε στο φαρμακειο!για την ερπη ειναι και κανει θαυματα!αλλα δεν ξερω αν κανει για τον θηλαμο!αναστασακι μεγια σας!ρανακι μην ανησυχεις δενονταικαι ξεδενονται τα μωρακια συνεχεια! ιωαννακι νατασακι γιωτουλα ποπακι ματινακι φιλακια!

χρυσανθουλα πισινουλη δε βαζετε κατω εεεε?????χιχιιιχ....καλα κανετε μανουλα και κορη!!!!

ευχαριστουμε για τη συνταγουλα σου...:lol:

αυτααααα!

λενιω μουουουουυουουουοουυου τι κανετε????

μπορει να υπερβαλλω λιγο αλλα φοβαμαι ρε γαμωτο...σε ολη την εγκυμοσυνη δεν εχω φοβηθει...τωρα τι με επιασε????τι μου το ειπε κι αυτος ο γιατρος αφου δεν ειναι σοβαρο?ουφφφφφφ....τεσπα....να μου φιλησεις τα αντρακια σου τα ομορφαααααααααα.....:lol:

(((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))))))))

ελενακι κ εγω εχω βγαλει ερπη, την δευτερα, επειδη την κυριακη ειχαμε τσακωθει με τον αντρα μου, κ στεναχωρεθηκα, σε καταλαβαινω απολυτα, εχω λυσαξει που δεν μπορω να την φιλησω

ρανακι, μην φοβασαι!!! τα περισσοτερα εχουν περιδεση με λωρο! κ η μπουμπου ειχε κ γεννησα φυσιολογικα κ ευκολα!

αναστασακι κρασι ε? τελεια! το μαρσιπο ειναι καλο για ψωνια που θες να εχεις τα χερια ελευθερα,κ για κατι κοντινο να μην κουβαλας καροτσι, επισεις το χρησιμοποιησα σε φασεις που η μπουμπου ηθελε αγκαλιτσα κ εγω επρεπε να μαγειρεψω!

γιωτακι μουουουουουυ...τι κανετε μανουλα και μπουμπουκα????

τελικα το μαρσιπο ειναι σωτηριο εεε?????για να δουμε κι εμεις αργοτερα.....:lol:

Λενιω μου??????????? Επιτελους μπηκες!!! Περαστικα στο αντρακι σου,γρηγορη αναρρωση να εχει!!!! Και με τον μικρο τι ηταν αυτο με το αιμα??? Τζαμπα τρυπηματα ρε παιδι μου....τεσπα τι να πεις??? Κανατε και εμβολιο ε? Μπραβο,αρχισε η περιοδος που δεν φοβασαι και τοσο για βολτες ή επισκεψεις! Βεβαια οσο μπορουμε να βγαινουμε βολτες χειμωνιατικα!!!!

Και με τον αντρουλη σου μια χαρα μπραβο κοριτσακι μου!

Παντως ο μικρος σου φτου φτου και καλοκοιμαται και τρωωει καργα ε? Μεγαλωσε πολυυυυυυυ! Να ειναι καλα μωρε αυτο εχει σημασια!

Εμενα με εχει πιασει ενα αγχος γιατι περιμενουμε τον Γεναρη απαντηση για τα ενζυμα που κανανε στον μπεμπη απο το νοσοκομειο. Αν καταλαβα καλα μου ειπαν οτι αν του λειπει καποιο ενζυμο θα λαβουμε απαντηση, αν ειναι ολα καλα δεν θα μας ερθει τιποτα! Μακαρι να καταλαβα καλα και να μην μας ερθει τιποτα!

Λενιω μου να μου φιλησεις και τα δυο σου αντρακια!!!!!Κι εμεις σε αγαπαμε πολυυυυυυυυυυ (((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))

Παω να τον βαλω να κοιμηθει γαιτι εχει αρχισει την γκρινια!!!!!!

Φιλια σε ολες προς το παρον!

ματιναρααααααααααααααααααα.....μη φοβασαι αγαπουλα μου ολα καλα θα πανε και ο μπεμπης θα ειναι σουπερ!!!!!

να του δωσεις ρουφηχτα φιλακιαααααααααααααααααααααααααααααα

(((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))):lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...