Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια τί κάνετε?Χάθηκα το ξέρω αλλά πάλι είχαμε προβληματάκια με την μικρή..έκανε εμβόλιο και εξελίχθηκε σε φλεγμονή.. τουμπάνιασε όλο το χέρι και δεν μας άφηνε ούτε να το δούμε..τελικά ήτανε προχωρημένης μορφής φλεγμονή και πέρνουμε αντιβίωση τώρα..κι όσο δεν θέλω τις αντιβιώσεις όλο μου έρχονται...κατά τα άλλα αρνείται να πάει στον παιδικό..μόλις πάει κάνει εμετό..μετά βέβαια συνέρχεται αλλά τί να το κάνω ..αφού έχει βγάλει ήδη τα έντερα της...πολύ στεναχωριέμαι με όλα αυτά γιατί και η αδεφούλα μου μετακομίζει και δεν μπορώ να την βοηθήσω όπως θέλω...Τες πα σας έπρηξα ακόμα δεν μπήκα...Έκανα πολλές προσπάθειες να μπω και να σας διαβάσω αλλά μονο άνοιγα και έκλεινα..πιο πολύ ξεχνιέμαι με κανένα παιχνίδι στο φεις κι επειδή είχα και την μικρή αυτές τις μέρες την άφησα λιγάκι κι εκίνη να παίζει..την λυπόμουνα...!!Είσαστε όλες καλά!!!????

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Καλημέρα κοριτσάκια τί κάνετε?Χάθηκα το ξέρω αλλά πάλι είχαμε προβληματάκια με την μικρή..έκανε εμβόλιο και εξελίχθηκε σε φλεγμονή.. τουμπάνιασε όλο το χέρι και δεν μας άφηνε ούτε να το δούμε..τελικά ήτανε προχωρημένης μορφής φλεγμονή και πέρνουμε αντιβίωση τώρα..κι όσο δεν θέλω τις αντιβιώσεις όλο μου έρχονται...κατά τα άλλα αρνείται να πάει στον παιδικό..μόλις πάει κάνει εμετό..μετά βέβαια συνέρχεται αλλά τί να το κάνω ..αφού έχει βγάλει ήδη τα έντερα της...πολύ στεναχωριέμαι με όλα αυτά γιατί και η αδεφούλα μου μετακομίζει και δεν μπορώ να την βοηθήσω όπως θέλω...Τες πα σας έπρηξα ακόμα δεν μπήκα...Έκανα πολλές προσπάθειες να μπω και να σας διαβάσω αλλά μονο άνοιγα και έκλεινα..πιο πολύ ξεχνιέμαι με κανένα παιχνίδι στο φεις κι επειδή είχα και την μικρή αυτές τις μέρες την άφησα λιγάκι κι εκίνη να παίζει..την λυπόμουνα...!!Είσαστε όλες καλά!!!????

καλημερα νατασακι! περαστηκα στην μικρουλα! αυτο με τον εμετο το κανει κ ενα παιδακι που ξερω, μολις δεν θελει κατι τσουπ! εμετος!!!

ρανακι δεν πειραζει για την υγρασια, κ εμενα ενα ξυλο στα ντουλαπια της κουζινας απο κατω δεν εχει μπει ακομα!

αναστασακι με γεια την ταπετσαρια!

χρυσανθακι αντε τωρα ολο βολτες! ευχτυχως βοηθαει κ ο καιρος!

ιωαννακι, λενακι, ποπακι, τι κανετε?????????????

ποια παει γιατρο σημερα?

φιλακια!!!

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?? εγω καλυτερα κοιμηθηκα σημερα!! με ειπιασα μια κραμπα τα ξημερωματα αλλο πραγμα!!!:rolleyes:

περιμενω τωρα τον ταπετσερη να ερθει απο τις 09.00 και ακομα να φανει! πρεπει να παω και τραπεζα!!! γκρρρρρρ τα νευρα μου!!!!

χρυσανθακι μου σαραντισατε και δεν συμμαζευεστε ε???? μπραβο!!!!! να ξεσκασετε!!! η μικρη? ησυχασε καθολου???πολλα φιλακια να της δωσεις!!:P:p

ρανιακι μου σε ευχαριστω πολυ!! ακομα η υγρασια να γινει?? χαχαχαααχαχα τι να πεις!!! ΑΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα νατασσακι!!! ευχομαι να περασει γρηγορα ολο αυτο!!! αμαν πια αυτος ο χειμωνας σας ηταν αλλο πραγμα!!!!! φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!

καλημερα γιωτακι!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα νατασσακι!!! ευχομαι να περασει γρηγορα ολο αυτο!!! αμαν πια αυτος ο χειμωνας σας ηταν αλλο πραγμα!!!!! φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!

καλημερα γιωτακι!!!

γεια σου κοριτσακι!!! αργησε ο ταπετσερης?

Διαφημίσεις

γεννηθηκε στις 36 εβδ + 4 μερες 2750, μυγακι ηταν!:lol:

αχ μωρε ναι! θυμαμαι που ηταν μικρουλα αλλα δεν θυμόμουν πόσο!!!!

ο γιατρος στους υπερηχους επεσε μεσα στα κιλα?? η ειχε μεγαλη αποκλιση?

μηπως εχει δουλειες!:rolleyes:

μακαρι μωρε,να μη συνεβει κατι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ μωρε ναι! θυμαμαι που ηταν μικρουλα αλλα δεν θυμόμουν πόσο!!!!

ο γιατρος στους υπερηχους επεσε μεσα στα κιλα?? η ειχε μεγαλη αποκλιση?

μακαρι μωρε,να μη συνεβει κατι!

ακριβως ειχε πεσει, με ειχε δει 4 μερες πριν γεννησω κ ειχε πει 2700-2800, βεβαια δεν ξεραμε οτι θα γενναγα νωριτερα κ ειχα ραντεβου να με δει την πεμπτη κ εγω ειχα γεννησει την τεταρτη!!! χαχαχχα, βιαστηκη η σκατουλα μου. εχτες πηγαμε σε εναν καινουριο σκλαβενιτη κ ειχε προσφορα πανες κ πηρα απειρες, της ειχε μιση τιμη! ειχα την μπεμπα στο μαρσιπο! τελεια ηταν!

πηρα κ υλικα για κουραμπιεδες μελομακαρονα κ θα τα φτιαξω το σκ!!!

ακριβως ειχε πεσει, με ειχε δει 4 μερες πριν γεννησω κ ειχε πει 2700-2800, βεβαια δεν ξεραμε οτι θα γενναγα νωριτερα κ ειχα ραντεβου να με δει την πεμπτη κ εγω ειχα γεννησει την τεταρτη!!! χαχαχχα, βιαστηκη η σκατουλα μου. εχτες πηγαμε σε εναν καινουριο σκλαβενιτη κ ειχε προσφορα πανες κ πηρα απειρες, της ειχε μιση τιμη! ειχα την μπεμπα στο μαρσιπο! τελεια ηταν!

πηρα κ υλικα για κουραμπιεδες μελομακαρονα κ θα τα φτιαξω το σκ!!!

και εγω εχω ραντεβου την πεμπτη!! λες??? χαχχαχαχαχα

μιση τιμη ε??? μπραβο!!! να επαιρνες και πιο μεγαλο νουμερο!!!! χιχιιχιχιχιχ

αχ μ'αρεσει ο μαρσιπος!! πηρα και εγω! ειναι βολικος ε???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...