Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

σαν τη δικια μου ειναι η μπέμπα σου!

Με τα δυο....Ναι δυσκολα. Ο "μεγάλος" ζηλεψε αρκετα και έτσι εχω μεγάλο θέμα. Δεν με αφηνει σε ησυχια. Και πολλη γκρινια

Οχι, ακομα δεν δουλευω...Δεν θεκω να φανταστώ πως θα ειναι οταν δουλευω....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σαν τη δικια μου ειναι η μπέμπα σου!

Με τα δυο....Ναι δυσκολα. Ο "μεγάλος" ζηλεψε αρκετα και έτσι εχω μεγάλο θέμα. Δεν με αφηνει σε ησυχια. Και πολλη γκρινια

Οχι, ακομα δεν δουλευω...Δεν θεκω να φανταστώ πως θα ειναι οταν δουλευω....

θελει ειδικο χειρισμο ο μεγαλος τωρα!

εγω εχω ξεκινησει δουλεια ( εχουμε μαγαζι με τον πατερα μου κ τον αδελφο μου κ επειδη κραταω οικονομικα- λογιστηκα δεν μπορουσα να λειψω πολυ, δουλευα κ απο το σπιτι) τα απογευματα, οχι ολα, οταν γυρναει ο αντρας μου απο την δουλεια, τρωμε κ φευγω, δεν μας την κρατανε τα πεθερικα μου (μενουν διπλα) ακομα γιατι φοβουνται, και ετσι παω απογευμα, εινια κουραση, κ σπιτι κ δουλεια κ μωρο!

κοριτσια μου τι κανετε??? εγω κουτουλαω! προσπαθησα λιγο το μεσσημερι να ξαπλωσω αλλα με τις καουρες δεν μπορεσα!! ουφφφφφ

ηρθε απο το σπιτι και η μαια που εχει η γιατρος μου και μου εδειξε καποιες αναπνοες και γενικα μιλησαμε για τον τοκετο και τα συναφη! καλα ηταν!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσακια μου τι κανετε??????????χαθηκα!!!!!!με φωναξαν στην δουλεια αυτη την εβδομαδα και ειχα τρελο αγχος!!!!!η μπεμπα δυσκολεψε πολυ την μαμα μου, δεν επινε απο το μπιμπερο, πολυ κλαμα λεμε!!!!!τι θα κανω οταν θα παω απο τον γεναρη στην δουλεια!!!!ελπιζω να την μαθω!!!!!!ρωτησα και την παιδιατρο να της δινω και ενα γευμα ξενο γαλα και πηρα το guigoz αλλα δεν της αρεσει καθολου, τωρα αν προλαβω στο γευμα της θα της το ξαναδωσω να δω αν θα το πιει!!!!!!αχ κοριτσακια μου εχω στεναχωρεθει πολυ, δεν θελω να σταματησω τον θηλασμο με τιποτα αλλα η παλιοδουλεια δεν εμ αφηνει να χαρω το παιδακι μου, ο θηλασμος δεν εχει ωραρια και αν βγαζω συνεχεια με το θηλαστρο θα μου σταματησει, ασε που δεν μπορεις να κανεις προγραμμα με τον θηλασμο, οποτε πηνασει τρωει!!!!!σημερα μου πειναει ανα δυωρο!!!!σας ζαλισα με τα δικα μου!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειδα στο ονειρο μου την λενιω!!!!!!!!!!!!!!σας εχω πεθυμησει πολυ κοριτσακια!!!!!!!!!!!τα εγκυουλια μου τι κανουν?κοντευουν ε?παναγιτσα μου καλη, ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!τα φρεσκομπεμπακια τα υπολοιπα μεγαλωνουν?:tongue:

Dpbzp2.png

H3tcp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε??????????χαθηκα!!!!!!με φωναξαν στην δουλεια αυτη την εβδομαδα και ειχα τρελο αγχος!!!!!η μπεμπα δυσκολεψε πολυ την μαμα μου, δεν επινε απο το μπιμπερο, πολυ κλαμα λεμε!!!!!τι θα κανω οταν θα παω απο τον γεναρη στην δουλεια!!!!ελπιζω να την μαθω!!!!!!ρωτησα και την παιδιατρο να της δινω και ενα γευμα ξενο γαλα και πηρα το guigoz αλλα δεν της αρεσει καθολου, τωρα αν προλαβω στο γευμα της θα της το ξαναδωσω να δω αν θα το πιει!!!!!!αχ κοριτσακια μου εχω στεναχωρεθει πολυ, δεν θελω να σταματησω τον θηλασμο με τιποτα αλλα η παλιοδουλεια δεν εμ αφηνει να χαρω το παιδακι μου, ο θηλασμος δεν εχει ωραρια και αν βγαζω συνεχεια με το θηλαστρο θα μου σταματησει, ασε που δεν μπορεις να κανεις προγραμμα με τον θηλασμο, οποτε πηνασει τρωει!!!!!σημερα μου πειναει ανα δυωρο!!!!σας ζαλισα με τα δικα μου!!!!!!!!!!!!!!

σημερα ειδα στο ονειρο μου την λενιω!!!!!!!!!!!!!!σας εχω πεθυμησει πολυ κοριτσακια!!!!!!!!!!!τα εγκυουλια μου τι κανουν?κοντευουν ε?παναγιτσα μου καλη, ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!τα φρεσκομπεμπακια τα υπολοιπα μεγαλωνουν?:tongue:

ποπακι μου μηπως να εκανες και εσυ τραπεζα οπως θα κανει το ματινακι???????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ θα το ηθελα αλλα δεν ξερω τι να κανω....το σκεφτομαι!!!

γεια σας κοριτσουδια!

ποπακι βγαζε με το θηλαστρο ενα γευμα την ημερα να το πινει με το μπιμπερο, και αν το πινει αρχισε να κανεις τραπεζα, κριμα να μην το πινει το γαλα αφου το εχεις.

αναστασακι εισαι καλυτερα?????????????

γεια σας κοριτσουδια!

ποπακι βγαζε με το θηλαστρο ενα γευμα την ημερα να το πινει με το μπιμπερο, και αν το πινει αρχισε να κανεις τραπεζα, κριμα να μην το πινει το γαλα αφου το εχεις.

αναστασακι εισαι καλυτερα?????????????

γεια σου γιωτακι!! καλυτερα ειμαι αν ξαπλωσω γινομαι χαλια!!!! και μετα τις 22.00 ειμαι σαν φαντασμα απο την κουραση και την αυπνια τοσο καιρο!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μου φερανε την ταπετσαρια και το ριχταρι!!!!:D:D:D:D

και αυριο θα ερθει ο ταπετσερης να την περασει! επισης ηρθε η κοπελα απο το καταστημα που ειχα παει να δω για φωτιστικα, τα οποια τα φτιαχνουνε οι ιδιου, και μου εφερε να δω ενα σχεδιο, και μου αρεσε πολυ ! μεχρι ο σαββατο θα το εχω!!!:P

απο εβδομαδα θα ειναι τελειωμενο το δωματιακι μας!!!:P:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αχ θα το ηθελα αλλα δεν ξερω τι να κανω....το σκεφτομαι!!!

ποπακι μουουουουουουου....σε σκεφτομουν...

βρε τη μπουμπου σου....τι πλακα εχει????ειναι παραπονιαρα...της ελειψε η μαμα της μαλλον!!!

αχχχχχχχ....αυτη η δουλεια!!!!εγω απο τωρα τη σκεφτομαι....απο τη μια λεω αντε ποτε να σταματησω για να καθομαι με το παιδακι μου οταν γεννησω και απο την αλλη δε θα μπορουσα χωρις δουλεα.....τεσπα....

ποπακι μου μαζεψε το κουραγιο σου και ολα θα παρουν το δρομο τους!!!σ'αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

γιωτακι αναστασακι τι κανετε?????/

αναστασακι με γεια η ταπετσαριααααααααααααα....

εγω σας ειπα?????την υγρασια ακομα δεν την φτιαξαμεεεεεεεεεε....αχχαχαχαχαχαχαχαχα

μεχρι να γεννησω εχουμε καιρο ακομα......αχχχχχ.....τι τραβαμεεεεεε????

Καλησπεραααααααα!τι κανετε φιλεναδιτσες μου??

χαθηκα κορτσακια μου...τοσαββατο σαραντησαμε!πριν απο αυτο η ψυχολογια μου ηταν παρα πολυ χαλια το μεσα ..η κουραση..σας διαβαζααλλα δεν ειχα κουραγιο ν μπω !να γραψω τι?τα χαλια μου?απο το σαββατ και μετα αλλαξανε τα πραμματα τελειως!δεν προλαβαινα να μπω καθολου απ τις βολτες και τις δουλειες!και τωρα πρεπει να κανουμε μπανιο την μπεμπα αλλα ηθελα να σας πω γεα!!!!απο αυριο υποσχομαι πιο συχνες εισοδους!σας αγαπω!!!!!!!!

7V7Sp3.png

tz4jzf3j07rbdrlu.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΤΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ!

Καλησπεραααααααα!τι κανετε φιλεναδιτσες μου??

χαθηκα κορτσακια μου...τοσαββατο σαραντησαμε!πριν απο αυτο η ψυχολογια μου ηταν παρα πολυ χαλια το μεσα ..η κουραση..σας διαβαζααλλα δεν ειχα κουραγιο ν μπω !να γραψω τι?τα χαλια μου?απο το σαββατ και μετα αλλαξανε τα πραμματα τελειως!δεν προλαβαινα να μπω καθολου απ τις βολτες και τις δουλειες!και τωρα πρεπει να κανουμε μπανιο την μπεμπα αλλα ηθελα να σας πω γεα!!!!απο αυριο υποσχομαι πιο συχνες εισοδους!σας αγαπω!!!!!!!!

χρυσανθακι γλυκο σαραντισατεεεεεε??????μπραβο κοριτσακι μου!!!!

τωρα ολα ειναι καλα?αχ αυτο το κλεισιμο ειναι το χειροτερο ρε γαμωτο.....υπομονη...τι αλλο να κανουμε???:lol:

πολλα ρουφηχτα φιλακια στη μπεμπουλα μας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...