Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή 

Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλα

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ειχα πολυ καιρο να μπώ! Και βλέπω πολλά μωράκια και πολλες κοιλίτσες έτοιμες! χα χα!

Να ευχηθώ σε ολες τις νεες μανουλες ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ και στις υποψήφιες ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!

Καλες γιορτές κορίτσια!!!!!!!!

Καλημερα Κατερινιω! Ολα καλα? Σε χασαμε....σ'ευχαριστουμε για τις ευχες!!!Και σε σενα τα καλυτερα για την οικογενεια σου!!!!!!!

Καλα Χριστουγεννα και καλη Πρωτοχρονια εαν δεν ξαναμιλησουμε!

snowmanshuffle1cp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παω να φτιαξω το κουνουπιδακι μου τωρα που κοιμαται ο μπεμπακος γιατι αν ξυπνησει δεν προκειται να μαγειρεψω...!!!!

Θα επανελθω να σας διαβασω κιολας γιατι εχασα επεισοδια απο χθες!

Φιλια προς το παρον!!!!

Παω να φτιαξω το κουνουπιδακι μου τωρα που κοιμαται ο μπεμπακος γιατι αν ξυπνησει δεν προκειται να μαγειρεψω...!!!!

Θα επανελθω να σας διαβασω κιολας γιατι εχασα επεισοδια απο χθες!

Φιλια προς το παρον!!!!

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?????????????/

ψαχνω συνταγες για μελομακαρονα-κουραμπιεδες!!!!!!!!!!!:lol:

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?????????????/

ψαχνω συνταγες για μελομακαρονα-κουραμπιεδες!!!!!!!!!!!:lol:

Γεια σου Γιωτουλα!!!! Καλα ειμαστε...η μπουμπουκα καλα??Πολλα ρουφηχτα φιλια να της δωσεις!!!!!

Σου στελνω αμεσως συνταγες τρομερες!!!!!!!!!!!!!!

Φανταστικα μελομακαρονα!!!

ΥΛΙΚΑ

• 240γρ. σπορέλαιο
  • 240 γρ. ελαιόλαδο
  • 50 γρ. κονιάκ
  • 160 γρ. χυμός φρέσκο πορτοκάλι
  • 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. γαρύφαλλο
  • 2 κ.γ. κανέλα
  • Ξύσμα από 2 πορτοκάλια ακέρωτα
  • 900 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • Για το σιρόπι:
  • 400 γρ. ζάχαρη
  • 400 γρ. νερό
  • 400 γρ. μέλι θυμαρίσιο
  • ½ λεμόνι (ακέρωτο)
  • Αλεσμένο φυστίκι Αιγίνης ή καρύδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ σε μπωλ. Βάζουμε το λάδι, το σπορέλαιο, το κονιάκ, την ζάχαρη, την κανέλα, το γαρύφαλλο, το ξύσμα πορτοκαλιού. Διαλύουμε την σόδα στον χυμό και την ρίχνουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε με το σύρμα, ρίχνουμε μέσα το αλεύρι και ανακατεύουμε απαλά να το πάρει το μείγμα.

Δεν παιδεύουμε το μείγμα πολύ. Η ζύμη πρέπει να είναι λαδερή και απαλή. Παίρνω ζύμη σε μέγεθος καρυδιού και πλάθω μικρά μελομακάρονα. Τα αραδιάζω σε λαμαρίνες. Ελαφρά κάνω σχέδια με πιρούνι στην επιφάνεια και ψήνω για περίπου 25ʼ σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 160o C αέρα, να ροδίσουν καλά και να γίνουν τραγανά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά, τελείως.

Για το σιρόπι βάζουμε όλα τα υλικά σε κατσαρόλα και από την ώρα που θα πάρουν βράση, βράζουμε 3ʼ. Ξαφρίζουμε τον αφρό. Αφήνουμε το σιρόπι σε χαμηλή θερμοκρασία στο 1 και μελώνουμε τα μελομακάρονα. Τα βουτάμε στο σιρόπι περίπου 20ʼʼ από κάθε πλευρά. Πασπαλίζουμε με φυστίκι ή καρύδι.

Φανταστικοι κουραμπιεδες!!!!

ΥΛΙΚΑ

• 100 γραμ. Ζάχαρη άχνη
  • 400 γραμ. βούτυρο γάλακτος
  • 100 γραμ. Φυτίνη
  • 2 κρόκους
  • 1 αυγό
  • 2 βανίλιες
  • ½ κ.γλ. μοσχοκάρυδο
  • 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ
  • 1 κοφτό κ. γλ. σόδα μαγειρική
  • 250 γραμ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο
  • 850 γαρμ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο
  • 1 κιλό άχνη ζάχαρη
  • 2 βανίλιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10ʼ στους 200 C να ροδίσει. Την χοντροκόβουμε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυτίνη και τα χτυπάμε για 10ʼ μέχρι να ασπρίσουν και να γίνουν σαν αφράτη κρέμα. Προσθέτουμε έναν έναν τους κρόκους, να τους πίνει το μείγμα, καθώς και το αυγό. Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, τις βανίλιες και 2 κ.σ. από το αλεύρι για να μην κόψει το μείγμα με την προσθήκη του κονιάκ. Διαλύουμε τη σόδα στο κονιάκ και το ρίχνουμε στο μίξερ.

Εναλλάξ προσθέτουμε το αμύγδαλο και το αλεύρι. Αλεύρι θα βάλουμε όσο σηκώσει. Ίσως να μην το πάρει όλο το μείγμα. Καλό είναι να τελειώσουμε το ζύμωμα στο χέρι, ζυμώνοντας απαλά και κοσκινίζοντας το τελευταίο αλεύρι. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακιά και βουτυράτη.

Πλάθουμε τους κουραμπιέδες σε ό, τι σχήμα θέλουμε και τους αραδιάζουμε σε λαμαρίνα. Τους ψήνουμε στους 170 C στον αέρα για περίπου 35ʼ μέχρι να σκάσουν από πάνω και να ροδίσουν. Αφήνουμε 5ʼ να κρυώσουν.

Κοσκινίζουμε λίγη λίγη την άχνη με την βανίλια σε ένα ταψί (να κάνει στρώσει). Ακουμπάμε επάνω τους κουραμπιέδες και τους πασπαλίζουμε ξανά με άχνη. Τους αφήνουμε να κρυώσουν καλά, αλλιώς διαλύονται. Τους βάζουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε ξανά με άχνη ζάχαρη.

Οδηγίες για μοναδικούς κουραμπιέδες: Να θυμάστε ότι χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με η ζάχαρη, μέχρι να γίνουν σαν σαντιγί (αφράτη κρέμα). Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή και βουτυρωτή, όχι σφιχτή. Επίσης θέλουν καλό ψήσιμο. Όταν ροδίσουν ελαφρά και σκάσουν οι κουραμπιέδες είναι έτοιμοι.

Διαφημίσεις

κοριτσακια μουουουουουουουουουου

γυρισα απο το ''μητερα''...καναμε το ντοπλερ....η μπουμπου μας ειναι 2150....χαχαχαχαχχα....ολα καλα πανε!!!!το μονο που μου ειπε ο γιατρος και χεστηκα πανω μου ειναι οτι ειχε τυλιχτει ο ομφαλιος γυρω απο το λαιμουδακι της και μου ειπε να προσεχω πολυ αλλα ο ιδιος δεν φοβαται καθολου...οποτε....τη δουλεια τη σταματαω νωριτερα απ'οτι προγραμματιζα!!!!ουφφφφφ...τι θα κανω σπιτι μεχρι να γεννησωωωωω?????οεοοοοοο?????δε πειραζει....ολα για το νινακι μου!!!!!

αυτααααααααααααααα.....για πειτε τι νεακια?

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Φανταστικοι κουραμπιεδες!!!!

ΥΛΙΚΑ

μα τι ατομο εισαι εσυ?????ποτε προλαβες και τα εγραψες????

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχ......

τι συμπεθερα εχω εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω?????αχ ωραια θα φτιαχνεις εσυ και θα πηγαινεις στο σπιτι των παιδιων μας!!!!!! χαχαχαχχαχαχααχαχχαχαχαχαχχαχαααχχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχα.....:lol:

καλημερα λενακι!!! βολευομαι σε μια θεση και μετα πο λιγο μαλλον δεν βολευεται ο μπεμπης πετρωνει η κοιλια μου και ετσι ξεβολευομαι και εγω ανα 1 τεταρτο αλλαζω πλευρο.. αυτη η δουλεια γινεται..... δεν με καταλαβαινει ο αντρας μου αλλα οταν με παιρνει χαμπαρι στεναχωριεται!!!!

νιωθω πολυ εξαντλημενη σωματικα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ παλι πονοκεφαλο???

ουφφφφφφφφφφφφ....αναστασακι μου χαλια εεε?????μια απο τα ιδια....υπομονη μονο μπορουμε να κανουμε...τι αλλο?????

ο μπεμπουλης μας καλα ειναι?

Για σας μανουλες , κοιλιτσες και μπεμπακια!!

Τι κανετε? Συγνωμη που χαθηκα αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω με την δουλεια. Ειχα και τον μικρο αρρωστο και ειμαστε ακομα μεσα στη μυξα και με την μυξορουφηχτρα αγκαλια και τρεχουμε.

Απο εβδομαδα θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα.

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

περαστικα σας αλικη μου....οποτε μπορεις να μπαινεις..φιλιααααα:D

Διαφημίσεις

φυγατεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????

γεια σου ρανακι! τελεια η μπουμπου σου, και εμενα ηταν τυλιγμενη στο λωρο, τα περισσοτερα παιδια ειναι. δεν ειναι τιποτα!

ματινακι ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! για τις συνταγες σου! θα τα κανω κυριακη μαλλον!!!

αναστασακι???????????????? που εισαι καλε???????????????

αλικη περαστικα σας!

ιωαννα, ελενη πεταλουδα, λενακι, φιλακια!!!!!!!!!!:lol:

Καλημερα Κατερινιω! Ολα καλα? Σε χασαμε....σ'ευχαριστουμε για τις ευχες!!!Και σε σενα τα καλυτερα για την οικογενεια σου!!!!!!!

Καλα Χριστουγεννα και καλη Πρωτοχρονια εαν δεν ξαναμιλησουμε!

Ευχαριστώ καλη μου! Δεν υπάρχει χρονος να μπαινω. Οτι κανω το κάνω απο το κινητο και απο εκει ειναι σχεδον αδυνατον να γράψω στο forum...Ειναι τοοοοοοοοοοοοοσο μικρά τα γράμματα, χα χα χα!!!!!!!

κοριτσακια μουουουουουουουουουου

γυρισα απο το ''μητερα''...καναμε το ντοπλερ....η μπουμπου μας ειναι 2150....χαχαχαχαχχα....ολα καλα πανε!!!!το μονο που μου ειπε ο γιατρος και χεστηκα πανω μου ειναι οτι ειχε τυλιχτει ο ομφαλιος γυρω απο το λαιμουδακι της και μου ειπε να προσεχω πολυ αλλα ο ιδιος δεν φοβαται καθολου...οποτε....τη δουλεια τη σταματαω νωριτερα απ'οτι προγραμματιζα!!!!ουφφφφφ...τι θα κανω σπιτι μεχρι να γεννησωωωωω?????οεοοοοοο?????δε πειραζει....ολα για το νινακι μου!!!!!

αυτααααααααααααααα.....για πειτε τι νεακια?

Μην ανησυχεις. Σχεδον όλα τα μωρα έχου μια περιτυλιξη. Οπως σου ειπε και ο γιατρος σου, ξεξουραση και να εχεις το νου σου να ακους το μωρακι αρκετες φορές μεσα στη μέρα. Ολα θα πάνε καλά!:P

cEyXp3.png

q61sp3.png

Μην ανησυχεις. Σχεδον όλα τα μωρα έχου μια περιτυλιξη. Οπως σου ειπε και ο γιατρος σου, ξεξουραση και να εχεις το νου σου να ακους το μωρακι αρκετες φορές μεσα στη μέρα. Ολα θα πάνε καλά!:P

γεια σου κατερινα! δεν εχουμε ξαναμιλησει, ειμαι η γιωτα κ εχω ενα κοριτσακι 3 μηνων! εσυ εχεις 2 απο οτι βλεπω! να σου ζησουν κ να τα χαιρεσαι!!!:P

Γεια σου yotou!

Ναι με καποια κοριτσια δεν έχω μιλήσει ποτέ!!!

Εχω 2 ζουζουνια!

Και εσυ να χαιρεσαι τη μικρή σου.πως τα πάτε?

τελεια! ειναι το πιο καλο παιδακι του κοσμου, δεν γκρινιαζει χωρις λογο κ κοιμαται απο τις 10 παρα μεχρι τις 6,30- 7,30 το πρωι!

πως ειναι με τα 2? δυσκολα ε?γιατι κ ο γιος σου μωρο ειναι ακομα, και η μπουμπου φυσικα!

δουλευεις κιολας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...