Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή 

Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλα

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γιατι δε βαζετε τιποτα μωρουδιακο στο στεγνωτηριο;;

Μόλις μίλησα με τη μαμά μου και μου είπε ΟΧΙ στεγνωτήριο! Ας έχουν το σήμα επάνω πως επιτρέπεται να μην τα βάλω! Δεν θα τα βάλω! Τι να κάνω; Μεγάλη ευκολία το σκασμένο όμως!!!!! Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αρχίσω να πλένω πολύ νωρίτερα απ'ότι υπολόγιζα! Δεν πειράζει! Ακόμη καλύτερα! Χιχιχιχιιχ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου παω να ξαπλωσω....με δυσκολια καθομαι...φιλακια πολλαααααααααααααααααααααααααααααααααα...

καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!!

Καληνύχτα κοριτσάκι μου! Καλή ξεκούραση! Όνειρα γλυκά!!!

Πηγαίνω κι εγώ! Καληνύχταααααααα!!!!!

Διαφημίσεις

Για σας μανουλες , κοιλιτσες και μπεμπακια!!

Τι κανετε? Συγνωμη που χαθηκα αλλα πραγματικα δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω με την δουλεια. Ειχα και τον μικρο αρρωστο και ειμαστε ακομα μεσα στη μυξα και με την μυξορουφηχτρα αγκαλια και τρεχουμε.

Απο εβδομαδα θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα.

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! τι υπνος παλι και αυτός??? μαρτυριο??? σηκωνομαι κουρασμενη το πρωι! δεν παλευεται αλλο αυτη η κατασταση!!!

Καλημερα Αναστασια μου!!! Αχ.... ταλαιπωρια;; Δε βολευεσαι με την κοιλια και στριφογυρνας συνεχεια;; Οαντρας σου δεν ενοχλειται;

Εγω κλασικα σηκωθηκα με κεφαλι κουρκουτι...:(

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλημερα Αναστασια μου!!! Αχ.... ταλαιπωρια;; Δε βολευεσαι με την κοιλια και στριφογυρνας συνεχεια;; Οαντρας σου δεν ενοχλειται;

Εγω κλασικα σηκωθηκα με κεφαλι κουρκουτι...:(

καλημερα λενακι!!! βολευομαι σε μια θεση και μετα πο λιγο μαλλον δεν βολευεται ο μπεμπης πετρωνει η κοιλια μου και ετσι ξεβολευομαι και εγω ανα 1 τεταρτο αλλαζω πλευρο.. αυτη η δουλεια γινεται..... δεν με καταλαβαινει ο αντρας μου αλλα οταν με παιρνει χαμπαρι στεναχωριεται!!!!

νιωθω πολυ εξαντλημενη σωματικα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ παλι πονοκεφαλο???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα!

Ειχα πολυ καιρο να μπώ! Και βλέπω πολλά μωράκια και πολλες κοιλίτσες έτοιμες! χα χα!

Να ευχηθώ σε ολες τις νεες μανουλες ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ και στις υποψήφιες ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!

Καλες γιορτές κορίτσια!!!!!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρα!

Ειχα πολυ καιρο να μπώ! Και βλέπω πολλά μωράκια και πολλες κοιλίτσες έτοιμες! χα χα!

Να ευχηθώ σε ολες τις νεες μανουλες ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ και στις υποψήφιες ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ!

Καλες γιορτές κορίτσια!!!!!!!!

σε ευχαριτουμε πολυ κατερινα!!! και εσυ να χαιρεσαι τη μπουμπου σου!!!

καλες γιορτες!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χθες δεν μπορεσα τελικα να ξαναμπω..τι κανετε?????

Μαρακι μου καιρο εχω να σε πετυχω! Ολα καλα με τον μπεμπακο ε? Μπραβο κοριτσακι μου κοντευεις κι εσυ!

Δεν γραφω για καθε μια ξεχωριστα γιατι δεν θα προλαβω...

Ειστε ολες καλα???? Το λενιω μας χαθηκε γιατι??? Λετε να μην εφτιαξαν τελικα τελειως τα πραγματα με τον αντρα της και να ειναι στενοχωρημενη???

Λενιω μου ειμαστε εδω για να σου φτιαξουμε την διαθεση....μπες να μας πεις πως εισαι...!!!!!!

Για πειτε κανενα νεακι γιατι δεν προλαβα να σας διαβασω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...