Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο ζωηρούλης μου δεν με άφησε να κοιμηθώ! Από όποια πλευρά και αν γύριζα με κλωτσούσε πολύ δυνατά! Όχι πως δεν το χαιρόμουνα κι εγώ!:P:p:p:p:p

Μόλις έφαγα τα φρουτάκια μου και σε λίγο θα πιω καφεδάκι! Εσείς;;;;

Ο ζωηρούλης μου δεν με άφησε να κοιμηθώ! Από όποια πλευρά και αν γύριζα με κλωτσούσε πολύ δυνατά! Όχι πως δεν το χαιρόμουνα κι εγώ!:P:p:p:p:p

Μόλις έφαγα τα φρουτάκια μου και σε λίγο θα πιω καφεδάκι! Εσείς;;;;

χαχαχχαχ δεν σε αφηνει ε????:tongue::tongue::tongue: και εμενα με το που κουνιεται τρεχω τουαλετα!!!!!!!:lol::lol::lol: τωρα που το ειπες θα φαω ενα αχλαδακι!

συμμαζεψα λιγο κατι πραγματακια στο δωματιο του μπεμπουλι, ηθελα να βαλω και τα καλαθακια που εχω στα ραφια, αλλα ειπα να μπει πρωτα η ταπετσαρια! προσθεσα κατι τελευταια πραγματα και στην βαλιτσα και στο νεσεσερ! αλλα την εχω ανοιχτη εννοειτε;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βρε κορίτσια με προβληματίζει το εξής: Τα ζιπουνάκια και τα φορμάκια του μπέμπη και γενικότερα οτιδήποτε είναι για πλύσιμο να το βάλω στεγνωτήριο;:confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια με προβληματίζει το εξής: Τα ζιπουνάκια και τα φορμάκια του μπέμπη και γενικότερα οτιδήποτε είναι για πλύσιμο να το βάλω στεγνωτήριο;:confused::confused::confused::confused:

εγω δεν εβαλα τιποτα στεγνωτηριο παντως

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κου κου κου

κοριτσακια μουουυουουουουουου

τι κανετε?συγνωμη που δε γραφω για τη καθε μια ξεχωριστα...

ειμαι ψιλοπτωμα....εχω βαρυνει πολυ και οσο πλησιαζει ο καιρος ανυπομονω να ερθει ο γεναρης για να σταματησω απο δουλεια....

αυριο θα δω τη μπιζουδενια μου...χιχιχιχιχχιιχ

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

κου κου κου

ειμαι ψιλοπτωμα....εχω βαρυνει πολυ και οσο πλησιαζει ο καιρος ανυπομονω να ερθει ο γεναρης για να σταματησω απο δουλεια....

Με το καλό Ράνια μου να τη δεις αύριο! Θα κάνεις και ντόπλερ; Αχ τι καλά! Ναι μωρέ βαρύναμε και δυσκολεύουν τα πράγματα! Δεν πειράζει όμως, τα πάντα για τα μωράκια μας!

Διαφημίσεις

κου κου κου

Γεια Ρανιακι!! Βαρυνες,ε;;; Κουραγιο...λιγο εμεινε! Με το καλο....με το καλο αυριο να τη δεις!!:P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια Ρανιακι!! Βαρυνες,ε;;; Κουραγιο...λιγο εμεινε! Με το καλο....με το καλο αυριο να τη δεις!!:P

βρε ελενακι ποτε μπηκες στον 5ο?????????????????????

απιστευτο ποσο γρηγορα περναει ο καιρος....:rolleyes:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...