Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου σίγουρα θα σε πει να κάνεις αιματολογικες όπως και υπέρηχο για να δει πως ξεκινάτε δηλαδή με πόσα ωαριακια ,τουλάχιστον έτσι γινόταν σε μένα, καλή αρχή 

Ευχαριστώ πολύ, να σαι καλα

• Μου αρέσει 1

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ματινακι μου!!!!!!!!!!!!!!! σε εχει τρελανει ο μικρος σου ο αντρας???? χιχιιχιχιχιιχι. ναι για αυτον τον μηνα λεει η γιατρος!!! σε ευχαριστω πολύ:P:p:p

εντομεταξυ πριν ειχε λόξυγγα και το ενιωθα κατω κατω στο ... καταλαβατε ε??:cool::cool:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιάνω κάτι στρόγγυλο και σκληρό! Φαντάζομαι πως ένα από τα δύο θα είναι! Έχει πολύ πλάκα! Εσύ πως νιώθεις που αρχίζεις και την καταλαβαίνεις ολοένα και περισσότερο; Δεν είναι τέλειο; Εγώ παρατήρησα τον τελευταίο καιρό πως όποτε ο άντρας μου του μιλάει μετά από λίγο αντιδράει και ο μικρός μου! Μαγικό! Κατά τα άλλα πως είσαι; Β' επιπέδου πότε έχεις;

Πολυ ομορφο και μαγικο συναισθημα!! Συνηθως το πρωι που ξαπλωνω την καταλαβαινω και το βραδυ που επισης ξαπλωνω ανασκελα και δε θελω να σηκωθω!!:D

Αντιδραει στη φωνη του μπαμπα του;;; Α,καλα... Τα μωρα μας ειναι πολυ μπροστα και χαμπαρι δεν εχουμε!!!!:tongue:

Καλα ειμαι κατα τα αλλα, σα να μην ειμαι εγκυος ενα πραγμα! Πειναω αρκετα απλα και κουραζομαι σχετικα ευκολα. Τιποτα αλλο.... Α, κατι που με προβληματισει τις τελευταιες 20 μερες περιπου ειναι οτι μερα παρα μερα σχεδον, νωρις το πρωι πριν ξυπνησω και σηκωθω απο το κρεβατι με πιανει πονοκεφαλος! Μολις σηκωθω και περασει καμια ωριτσα περναει... Σημερα εβαλα ενα μαξιλαρι ακομη να ειμαι πιο ψηλα μολις με πονεσε και ηταν καπως καλυτερα.. Το ειπα στο γιατρο αλλα δε με διαφωτισε. Δεν πηγε καπου το μυαλο του. Εκοψα και την προγεστερονη χθες, να δουμε μηπως γινει κατι αν εφταιγε αυτο.... Ενα περιεργο πραγμα!:confused:

Β' επιπεδου θα κανω στις 28 του μηνα... Αλλη εγνοια κι αυτη!:confused:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Καλα ειναι η μπουμπουκα απο οσο μπορω να καταλαβω! Σιγα σιγα "τσαλευει" μεσα στην κοιλιτσα! Κατι χαιδεματακια μου κανει για την ωρα σχεδον καθε μερα...Τελεια ειναι!:P

Εσυ πώς τα πας Μαρακιι;;; Βαρυνες πολυ ή εισαι κομπλε;

Απο δω και πέρα κάθε μέρα και πιο έντονα θα την αισθάνεσαι την κουκλίτσα σου!!:P

Καλα μια χαρά εγώ λίγα πονάκια αλλα παλεύοντε..Δεν βάρυνα 9 κιλάκια έβαλα αλλα η κοιλιά τέντωσε!!Σαν μια μεγάλη μπαλα ειναι χαχα

ελενη μου , εγω στις εβδομαδες σου υπεφερα απο πονοκεφαλους!!!!!!!!!!! παρααααα πολυυυυυυυ!!!!!!! δεν ξερω αν ηταν απο την εγκυμοσυνη τελικα, αλλα κρατησαν γυρω στις 15 μερες αλλα πολυ εντομα! επερνα παυσιπονα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ελενη μου , εγω στις εβδομαδες σου υπεφερα απο πονοκεφαλους!!!!!!!!!!! παρααααα πολυυυυυυυ!!!!!!! δεν ξερω αν ηταν απο την εγκυμοσυνη τελικα, αλλα κρατησαν γυρω στις 15 μερες αλλα πολυ εντομα! επερνα παυσιπονα!

Αστα να πανε Αναστασακι! Πολυ ενοχλητικο!!! Τι επαιρνες; Παναντολ; Κ εγω δεν ξερω αν ειναι απο την εγκυμοσυνη, αλλα απο τι αλλο να ειναι; Δεν το εχω ξαναπαθει!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

Αστα να πανε Αναστασακι! Πολυ ενοχλητικο!!! Τι επαιρνες; Παναντολ; Κ εγω δεν ξερω αν ειναι απο την εγκυμοσυνη, αλλα απο τι αλλο να ειναι; Δεν το εχω ξαναπαθει!

εμενα επειδη ηταν και καλοκαιρι, ειπα μηπως ηταν απο το κλιματιστικο και το ειχα ριξει και λιγο εκει....:rolleyes: μου ειχε πει μπορω να παρω παναντολ και ντεπον. ειχα παρει και απο τα 2...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια το δεντρο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μπορουσα να το βαλω εδω κ το εβαλα στην υπογραφη!!!!!!!!

γιωτακι μου δεν φαινεται πολυ καθαρα αλλα πρεπει να ειναι πολυ ομορφο!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αααα εσυ δεν εχεις facebook.... εγω απο εκει τις επερνα και εκανα αντιγραφη....

ναι δεν εχω, δεν μπορω να βαλω φωτο αλλιως?

α δεν μου βαζει τα 2 τικερακια μαζι, οταν βαζω το ενα μου σβηνει το αλλο!

γιατι???????????????????????????:confused:

ναι δεν εχω, δεν μπορω να βαλω φωτο αλλιως?

α δεν μου βαζει τα 2 τικερακια μαζι, οταν βαζω το ενα μου σβηνει το αλλο!

γιατι???????????????????????????:confused:

μηπως πρεπει να αφησεις λιγο κενο απο κατω??:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γιωτάκι μου γλυκό πολύ χαίρομαι που σε ακούω χαρούμενη..

Μια χαρά με τον αντρούλη σου, έκανες και τα μαλλάκια σου ανανεώθηκες!!!

Πως είναι τα πράγματα με την μπουμπού κουκλίτσα μου?? Δεν θέλεις να την αφήσεις απο τα χέρια σου να φανταστώ?? Για ρούφηγμα ειναι μωρέ τα μωράκια!!!

Κοντεύω κι εγώ ναι, απο την μια ανυπομονώ τρελά κι απο την άλλη αγχώνομαι και φοβάμαι πωπω!!! Ευχομαι να μην τα χάσω όταν έρθει αυτη η ώρα :P

μαρακι τελεια με την μπουμπου! ειναι και καλοβολη και ειναι αστερι!!!

για ρουφηγμα δεν λες τιποτα!!!!!!!!!!!!!

ολα καλα θα πανε και δεν θα τα χασεις, να συγκεντρωθεις σε αυτα που θα σου λεει ογιατρος κ η μαια!

για το κλισμα που λες, δεν ειναι απαραιτητο, εμενα δεν μου καναν, δεν προλαβαν δηλαδη! γεννησα σε 1 ωρα απο την ωρα που πηγα ιασω!:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...