Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

ωρες ωρες ναι με πιανει κατι!!! αλλα προσπαθω να το αποβαλλω!! η μαια της γιατρου μου θα μου δειξει και λιγες αναπνοουλες για να με βοηθησουν εκεινη την ωρα!!!!

κατα τα αλλα ολα ετοιμα για τον μπεμπακο μας???

Πολύ ωραία, θα σε βοηθήσουνε οι αναπνοές!!!:P

Όλα έτοιμα ναι, κάτι τελευταία πραγματάκια που θα μου φέρει σήμερα η πεθερά μου και θα χρειαστεί να βάλω πλυντηριο και μετά το μόνο που θα μου λείπει απο το δωμάτιο είναι ο μικρούλης!!!

Εσείς τελείωσατε?? Την βαλίτσα την ετοίμασες??

Βρε κοριτσια ήθελα να ρωτήσω για το κλύσμα..Ειναι απαραίτητο το κλύσμα η εξαρτάται απο την κλινική - νοσοκομείο??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ ωραία, θα σε βοηθήσουνε οι αναπνοές!!!:P

Όλα έτοιμα ναι, κάτι τελευταία πραγματάκια που θα μου φέρει σήμερα η πεθερά μου και θα χρειαστεί να βάλω πλυντηριο και μετά το μόνο που θα μου λείπει απο το δωμάτιο είναι ο μικρούλης!!!

Εσείς τελείωσατε?? Την βαλίτσα την ετοίμασες??

Βρε κοριτσια ήθελα να ρωτήσω για το κλύσμα..Ειναι απαραίτητο το κλύσμα η εξαρτάται απο την κλινική - νοσοκομείο??

και εμενα μου εμεινε να μπει η ταπετσαρια και το φωτιστικο! η βαλιτσα ειναι σχεδον ετοιμη! αχ αυτο με το κλισμα δεν ξερεις ποσοοοο το σκευτομαι!!!:rolleyes:

γεια σου πεταλουδιτσα!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και εμενα μου εμεινε να μπει η ταπετσαρια και το φωτιστικο! η βαλιτσα ειναι σχεδον ετοιμη! αχ αυτο με το κλισμα δεν ξερεις ποσοοοο το σκευτομαι!!!:rolleyes:

γεια σου πεταλουδιτσα!!!:D

χαχαχα..Τώρα όλα τα σκεφτόμαστε..Ελπίζω εκείνη την ώρα να μην προλαβαίνουμε να τα σκεφτούμε ολα οσα μας αγχώνουν γιατι τουλάχιστον εμένα με βλέπω με τάσεις λιποθυμίας χαχα:tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Μαράκι η αλήθεια είναι πως είχαμε την κουβέντα σου εχθές! Μπράβο που είσαι καλά!

Γιωτάκι μεγειά το μαλλάκι! Ανανεώθηκες; Καλά έκανες! Η μπουμπού; Μεγαλώνει το μανάρι μου;

Αναστασάκι μου καλό στα πήρε τα μυαλά ο μπέμπης;

Ματινάκι μου καλό ταξίδι στον αδεφούλη σου! Να δεις θα περάσει ο καιρός χωρίς να το καταλάβεις! Ας είναι καλά και ότι είναι για το καλύτερο ας γίνει!

Πεταλουδίτσα να σε συγχαρώ για το κοριτσάκι σου! Με το καλό να περάσει ο καιρός και να το κρατήσεις αγκαλίτσα! Άντε γιατί γεμίσαμε άντρες εδώ μέσα! Χαχαχαχαχχα!!!

Εγώ κορίτσια μου είμαι πάλι άυπνη! Όλο το βράδυ έπιανα στην άκρη στην κοιλιά μου ή το κεφαλάκι του ή τον πωπουδάκο του! Είχε πολύ πλάκα! Από τις 3 το πρωί είμαι ξύπνια! Έκανα όλο το σπίτι άνω κάτω από δουλειές! Θα φάω κάτι και θα συνεχίσω με τις αυλές! Πολύ βρωμιά!

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Μαράκι η αλήθεια είναι πως είχαμε την κουβέντα σου εχθές! Μπράβο που είσαι καλά!

Γιωτάκι μεγειά το μαλλάκι! Ανανεώθηκες; Καλά έκανες! Η μπουμπού; Μεγαλώνει το μανάρι μου;

Ματινάκι μου καλό ταξίδι στον αδεφούλη σου! Να δεις θα περάσει ο καιρός χωρίς να το καταλάβεις! Ας είναι καλά και ότι είναι για το καλύτερο ας γίνει!

Πεταλουδίτσα να σε συγχαρώ για το κοριτσάκι σου! Με το καλό να περάσει ο καιρός και να το κρατήσεις αγκαλίτσα! Άντε γιατί γεμίσαμε άντρες εδώ μέσα! Χαχαχαχαχχα!!!

Εγώ κορίτσια μου είμαι πάλι άυπνη! Όλο το βράδυ έπιανα στην άκρη στην κοιλιά μου ή το κεφαλάκι του ή τον πωπουδάκο του! Είχε πολύ πλάκα! Από τις 3 το πρωί είμαι ξύπνια! Έκανα όλο το σπίτι άνω κάτω από δουλειές! Θα φάω κάτι και θα συνεχίσω με τις αυλές! Πολύ βρωμιά!

Γεια σου Ιωαννάκι μου... Απο δω και πέρα ο ύπνος θα γίνεται όλο και πιο δύσκολος αλλα χαλάλι..Απο όποια πλευρά θα ξυπνάς και θα γυρνάς απο κει θα έρχεται το καμάρι σου χαχα..

Με το πάσο σου οι δουλιτσες εεεεε!!!!! Να κάνεις και τακτά διαλείματακια να μην κουράζεσαι!!!!

Γεια σου Πεταλουδίτσα..

Τι κάνει η μπουμπού σου??? Ξεκίνησαν οι κλωτσίτσες??:P

Καλα ειναι η μπουμπουκα απο οσο μπορω να καταλαβω! Σιγα σιγα "τσαλευει" μεσα στην κοιλιτσα! Κατι χαιδεματακια μου κανει για την ωρα σχεδον καθε μερα...Τελεια ειναι!:P

Εσυ πώς τα πας Μαρακιι;;; Βαρυνες πολυ ή εισαι κομπλε;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Ευχαριστω πολυ Ιωαννακι μου! Η αληθεια ειναι οτι παντα ηθελα κοριτσακι!!!:P Πρωτα ο Θεος θα γεμισει ο τοπος ροζουλια!

Ελα ντε..πολυ αγορι επεσε στην παρεα! Μετα λενε οτι γεννιουνται περισσοτερα κοριτσια... Για να ερθουν σε μας να μετρησουν και να αναθεωρησουν!:tongue:

Πώς καταλαβαινεις οτι ειναι το κεφαλακι ή το ποπουδακι του;;;;;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

γεια σου Ιωαννακι μου! σε προπονει απο τωρα ο μπεμπακος για τα ξενυχτια!!!

μαρακι μου και εγω αυτο ελπιζω, εκεινη την ωρα να μην σκευτομαστε τιποτα!! χαχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ Ιωαννακι μου! Η αληθεια ειναι οτι παντα ηθελα κοριτσακι!!!:P Πρωτα ο Θεος θα γεμισει ο τοπος ροζουλια!

Ελα ντε..πολυ αγορι επεσε στην παρεα! Μετα λενε οτι γεννιουνται περισσοτερα κοριτσια... Για να ερθουν σε μας να μετρησουν και να αναθεωρησουν!:tongue:

Πώς καταλαβαινεις οτι ειναι το κεφαλακι ή το ποπουδακι του;;;;;

Πιάνω κάτι στρόγγυλο και σκληρό! Φαντάζομαι πως ένα από τα δύο θα είναι! Έχει πολύ πλάκα! Εσύ πως νιώθεις που αρχίζεις και την καταλαβαίνεις ολοένα και περισσότερο; Δεν είναι τέλειο; Εγώ παρατήρησα τον τελευταίο καιρό πως όποτε ο άντρας μου του μιλάει μετά από λίγο αντιδράει και ο μικρός μου! Μαγικό! Κατά τα άλλα πως είσαι; Β' επιπέδου πότε έχεις;

γεια σου Ιωαννακι μου! σε προπονει απο τωρα ο μπεμπακος για τα ξενυχτια!!!

μαρακι μου και εγω αυτο ελπιζω, εκεινη την ωρα να μην σκευτομαστε τιποτα!! χαχαχαχα

Λες να με προετοιμάζει από τώρα; Χαχαχαχαχα!!!

Βρε μην αγχώνεστε για το κλίσμα! Ότι είναι να γίνει θα γίνει! Άλλωστε εκείνη την ώρα θα είναι όπως το λες Αναστασάκι μου! Το τελευταίο που θα μας νοιάζει θα είναι αυτό! Οι μαρτυρίες πάντως αυτό λένε!

ηρθα και εγω!!!!! ο μπεμπακος μου ειναι 2600!!!!:-P:razz: ειναι πααααααααραααα πολυ χαμηλα ειπε η γιατρός! της ειπα για κυρικαη που λεω να παω βολτα και μου ειπε να καθησω στα αυγα μου, εκτος αν παω καπου με το αυτοκινητο! πλακουντας, μητρα, αμνιακο ολα οκ!! η μουριτσα του κοιτουσε προς τα πανω! επόμενο ραντεβου εχω την πεμπτη στις 22, μεχρι τοτε θα συνεχισω και τα χαπια, μακαρι ειπε να φτασουμε και εκει!! αλλα οπως και να ειχε θα με αφηνε λογω ζαχαρου μεχρι 2-3 του γεναρη!!! αυτααααααα

Μια χαρα ο μπεμπακος σου Αναστασακι μου! Και στα κιλα του τελειος! Υπολογιζω περιπου σαν και τον δικο μου θα γεννηθει...περιπου στα 3200! Αναλογα βεβαια και με το ποτε θα γεννησεις! Δηλαδη ενδεχεται να γεννησεις και αυτον τον μηνα??? Οποτε και να γεννησεις, να γεννησεις με εναν πονο κοριτσαρα μου!!!!!

Καθυστερησα να γραψω γιατι ξυπνησε ο μπεμπης, εφτιαξα φαγητο και τωρα καθισα....!!!!!

ματινακι!!! μεγαλωσε πολυ ο ζωηρουλης μπεμπουλης μας ε??? μπραβο!!! ετσι να ακουμε ευχαριστα νεα!!!!!!!!!:-P:razz::-P

θα κανεις τραπεζα γαλακτος ε? δεν μπορω να καταλαβω σε τι θα χρειστει ομως αυτο? αν λειπεις για παραδειγμα και χρειαστει να το ταισει καποιος αλλος??? δεν θα πρεπει να μαθει ηδη να παιρνει και μπουκαλι σε αυτην την περιπτωση???:confused:

αντε να το κανεις να μας πεις και εμας τι γινετε!!:wink:

οσον αφορα αυτο που ειπες για αρρωστιες κτλ. μην κολλησει το μωρο , πολυ το σκευτομαι!!!!:rolleyes::rolleyes:

φιλακια πολλαααααααααααααααααα

Μεγαλωσε το γιοκαρινι μου μωλε μου!!!!! Ειναι πολυ ευχαριστημενη η παιδιατρος αλλα κι εμεις εννοειται! Ειχα ενα αγχος γιατι με τον θηλασμο δεν βλεπεις ποσα γραμμαρια τρωει!!!

Την τραπεζα γαλακτος την κανεις για ωρα αναγκης και αφου εχω πολυ γιατι να το πεταω???? Να π.χ. οταν σαραντισουμε πρεπει να παω οδοντιατρο...αν παω μονη μου,θα πρεπει να τον ταϊσει ο αντρας μου μεχρι να γυρισω! Αν παμε ολοι μαζι οκ...αλλα σε περιπτωση αλλη πρεπει να ταϊστει! Θα το κανω και θα σας ενημερωσω...!!!!

Εγω να δεις ποσο σκεφτομαι τις αρρωστιες χειμωνιατικα...απλα οχι πολλα πολλα με ξενους ή σε κλειστους χωρους!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...