Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα....................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA....................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi...................................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria..............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa...........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam...............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.roulaa.............................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.anastasaki_melisakι........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.sophaki1........................24/05/2011

16.nena1984......................26/05/2011

17.RANIA80.......................ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ!!!!

18.maril13.......................???????????????

ειπα να το φερω μπροστα γιατι ειναι πανεμορφο , γεματο εγκυουλες και χρωματα!!

πολυ ωραιο το πινακακι! σε λιγο θα ειναι ολες εγκυουλες!:D

γεμισε αγορακια!χιχι! κοριτσακια θελουμε τωρα!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλεναδιτσες μου τι κανετε?

εφακη ευχομαι την πεμπτη ολα να ειναι σουπερ και γρηγορα να εισαι εγκυουλα!!

ελενακι μου , ποπακι μου τι κανουν τα μωρακια σας?κλωτσανε?;););) να τα κανετε ενα μεγαλο χαδακι!!!

αχ τι τελεια κουβεντα που ειχατε πριν για χρωματακια, κρεβατακια, παιχνιδακια!!!με το καλο:D:D:D:D

νατασακι μου καλο τι κανεις?πως εισαι?ευχομαι να ξεπεραστηκε το προβλημα που σε στεναχωρουσε και να εισαι πολυ πολυ καλα!!και ξανα κοντα μας γιατι μας ελειψες πολυ!!!το λουλουδακι σου καλα?να τις δωσεις πολλα πολλα φιλακια!!

οι υπολοιπες εγκυουλες μας καλα?

σοφακι?ρανιακι?ιωαννακι?πως ειστε?

πολλες (((((((((((((((())))))))))))))))))))))), σε ολες τις φιλεναδιτσες

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΕΝΑΚΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ!!!!!ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ!ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!ΑΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ!!!

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΥ!!!!ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ!!!!

ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!ΟΛΟ ΖΑΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΤΑΛΙΕΣ!!!!:tongue:

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΑΚΙ???

ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ???ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΛ ΓΟΝΙΜΗ ΑΠΌΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!ΒΟΥΡ!!!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλησπερα κοριτσια!:D

αναστασακι συγχαρητηρια να εχεις μια τελειομηνη κ ευκολη εγκυμοσυνη κ γεννα!ειμαστε κ κοντα κοντα!

εφακη καλη επιτυχια στην υστεροσκοπηση να πανε ολα καλα!

νατασακι ελπιζω να εισαι καλα-η μικρουλα σ να κανει ζαβολιες να σε κανει να γελας!

μαρακι ευχομαι να εχει δικιο ο γιατρος να αργησε η συλληψη κ να πανε ολα καλα!

νενακι κ ιωαννακι εκανα κ γω σαλπιγγογραφια κ μετα δε ξαναειδα περιοδο!ημουν εγκυος!σας ευχομαι την ιδια τυχη!;)

χαιρετω ολα τα κοριτσακια ελενακι ποπακι σοφακι ρανιακι ματινακι:D

εμεις πηγαμε στο γιατρο ακουσαμε καρδουλα τικ τακ χτυπουσε:P κ μετα 3 μερες τρελαθηκα στις αναγουλες-ουφ! χαλια ημουν! ευτυχως σημερα συνηλθα κ πηγα κ εκανα τις εξετασεις που μ'ειχε γραψει κ ησυχασα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Ε???ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΒΟΗΘΑΝΕ!ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΑΔΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ!!!ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ Ο ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΗΧΟΣ!!!!!!!!ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ???ΤΟ ΑΡΑΓΕ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???

ΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΕΝΑΚΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ!!!!!ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ!ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!ΑΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ!!!

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΥ!!!!ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑ!!!!

ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!ΟΛΟ ΖΑΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΤΑΛΙΕΣ!!!!:tongue:

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΑΚΙ???

ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ???ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΛ ΓΟΝΙΜΗ ΑΠΌΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ!!!ΒΟΥΡ!!!!!

ετσι γλυκο μου νατασακι εχει ο θεος για ολους μας, και μερα με την μερα μας βοηθαει ..

καλα ειμαι καρδουλα μου, εδω στον αγωνα και εμεις!!για την εξεταση θα παω με το καλο τον αλλο μηνα, να ερθει πρωτα η παλιοπεριοδος, δηλαδη και ν αμην ερθει ακομα καλυτερα και μετα γιατι πρεπει να ειμαι στην 7μερα του κυκλου, οποτε υπομονη!!!!:D:D:D:D:D:D

καλησπερα κοριτσια!:D

νενακι κ ιωαννακι εκανα κ γω σαλπιγγογραφια κ μετα δε ξαναειδα περιοδο!ημουν εγκυος!σας ευχομαι την ιδια τυχη!;)

χαιρετω ολα τα κοριτσακια ελενακι ποπακι σοφακι ρανιακι ματινακι:D

εμεις πηγαμε στο γιατρο ακουσαμε καρδουλα τικ τακ χτυπουσε:P κ μετα 3 μερες τρελαθηκα στις αναγουλες-ουφ! χαλια ημουν! ευτυχως σημερα συνηλθα κ πηγα κ εκανα τις εξετασεις που μ'ειχε γραψει κ ησυχασα!

ματινακι μου τι ευχαριστα νεα, ακουσατε καρδουλα!!μπραβο καλη μου, αντε να ησυχασεις!!ευχομαι και τα αποτελεσματα των εξετασεων να ειναι τελεια

μακαρι να εχω και εγω και η ιωαννα και ολα τα κοριτσακια την δικη σου τυχη και αμεσως μετα την εξεταση να ειμαστε εγκυουλες!!!

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

Διαφημίσεις

ΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ???

πραγματικα και εγω το εχω χασει, δεν εχω ιδεα τι εγινε γιατι μετα την παρεξηγηση δεν μπηκα εκει καθολου.γινεται ν ασβηστει?η να μεταφερθει αλλου?δεν ξερω καθολου

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Ε???ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΒΟΗΘΑΝΕ!ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ ΑΔΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ!!!ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΙΚ ΤΑΚ Ο ΠΙΟ ΓΛΥΚΟΣ ΗΧΟΣ!!!!!!!!ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!

αχ μπορω μονο να φανταστω ποσο ευτυχισμενη σε κανει η μικρουλα σ! πολλα φιλακια στη ζουζουνα!:tongue:

σημερα νιωθω μια χαρα! 3 μερες κρατησε το μαρτυριο! δε μπορουσα να φαω νατασακι ημουν πολυ χαλια:-( ευτυχως δεν κρατησε πολυ!ειναι φυσιολογικο μια να ειμαι χαλια κ μετα να ειμαι μια χαρα?:confused:

ΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ???

απ'οτι θυμαμαι νατασακι μπηκαν κ αλλες κοπελες κ ξαναμαλωσαν τα κοριτσια κ μετα αποφασισαν να αποχωρησουν γτ ειχαν χαλαστει με το ολο θεμα κ ηθελαν να ηρεμησουν

απ'οτι θυμαμαι νατασακι μπηκαν κ αλλες κοπελες κ ξαναμαλωσαν τα κοριτσια κ μετα αποφασισαν να αποχωρησουν γτ ειχαν χαλαστει με το ολο θεμα κ ηθελαν να ηρεμησουν

ΞΑΝΑΜΑΛΩΣΑΝ???ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΕΙΣ?ΤΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

ματινακι μου τι ευχαριστα νεα, ακουσατε καρδουλα!!μπραβο καλη μου, αντε να ησυχασεις!!ευχομαι και τα αποτελεσματα των εξετασεων να ειναι τελεια

μακαρι να εχω και εγω και η ιωαννα και ολα τα κοριτσακια την δικη σου τυχη και αμεσως μετα την εξεταση να ειμαστε εγκυουλες!!!

ευχαριστω καλη μ! κ στα δικα σ συντομα!

εγω την ειχα κανει 6η μερα του κυκλου πονεσα αλλα ευτυχως κρατουσε για δευτερολεπτα ο πονος κ εγω εφταιγα που πονεσα:rolleyes:μου'χε πει ο γιατρος να παρω παυσιπονο μια ωρα πριν παω κ γω το ξεχασα κ το πηρα οταν πηγαιναμε-σιγα να μην προλαβε να με πιασει! μετα δεν ερχοταν περιοδος κ ρωτουσα τις κοπελες που ειχαν κανει σαλπιγγογραφια αν τους ειχε ερθει κανονικα μετα την εξεταση κ μου λεγαν οτι δεν επηρρεαζει την περιοδο μεχρι που πηρα την αποφαση κ εκανα το τεστ που βγηκε αμεσως θετικο!:D

Διαφημίσεις

Αχ ματινακι μου μακαρι 1000 φορες μακαρι να ακολουθησουμε το "δρομο" σου και εγω και η ιωαννα :D:D:D:D

γλυκουλινες μου σας αφηνω παω να φαω με τον αντρουλη μου , θα μπω και πιο μετα!!!

σας φιλω και σας κανω μια τεραστια (((((((((((((((((()))))))))))))))))))

jOScp2.png

σ ευχαριστω παναγια μου

γεια σας κορίτσια! πριν λίγο ήρθα σπίτι!! πολύ ποδαρόδρομος...!!!!

tatasa μου ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου να εισαι καλά!!!

ματινάκι μου σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι και εσύ με το καλό να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι!!!! να σε ρωτήσω κάτι, πότε άκουσες καρδούλα?? ήταν η πρώτη επίσκεψη στον γιατρό?????

εφάκη μου έυχομαι όλα να πάνε καλά με την εξέταση!!!

τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν/??????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ ματινακι μου μακαρι 1000 φορες μακαρι να ακολουθησουμε το "δρομο" σου και εγω και η ιωαννα :D:D:D:D

γλυκουλινες μου σας αφηνω παω να φαω με τον αντρουλη μου , θα μπω και πιο μετα!!!

σας φιλω και σας κανω μια τεραστια (((((((((((((((((()))))))))))))))))))

νενάκι μακάρι να γίνει και με εσάς το ίδιο!!! το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!! :P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερουδιαααααααααα!

τι κανετε φιλεναδιτσες μου?

Ματινα μου τι ευχαρηστα νεα ειναι αυτααα!τι ομορφος χτυπος που ηταν ε?ολα καλ γλκουλα μου..με το καλο να βγουν κ οι εξετασεις ..αρχησαν οι αναγουλες !ωχ!υπομονη τι να κανεις!;)

Νατασακι μουυυυυυυ..φιλεναδιτσα μου καλα ειμαιιιιιι..κ τα ζουζουνια μου!

να δωσεις πολα φιλακια στο λουλουδακι σου το ομορφο!;)

Νενακι μουυυυυ τι κανεις αγαπουλα μουυυυ?>

Αναστασακι μου ολα καλααααα?

Εφακη μου καλη επιτυχια..ευχομαι να ειναι ολα καλα!

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))):D

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

1.ria...!!!............................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ!!!!

2.stellinula.........................ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!!!

3.Εύα..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 09/06/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

4.gina_cfu..........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/06/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

5.Katerina_s.......................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 08/06/2011) 'ΜΠΕΜΠΑ'

6.ZOUZOUNIARA.................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ 14/08/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

7.Popi..................................ΕΓΚΥΟΣ!(Π ΗΤ 10/09/2011)'ΜΠΕΜΠΑ'

8.Victwria.............................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗ Τ 03/09/2011)?????????

9.ελενη-25...........................ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

10.elerinaa...........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

11.mp1979womam...............ΕΓΚΥΟΣ!(ΠΗΤ18/11/2011)'ΜΠΕΜΠΗΣ'

12.roulaa.............................EΓΚΥΟΣ!(?)

13.matina25........................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

14.anastasaki_melisakι........ΕΓΚΥΟΣ!(?)

15.maril13............................ΕΓΚΥΟΣ!(?)

16.sophaki1........................24/05/2011

17.nena1984......................26/05/2011

18.RANIA80.......................ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΑΛΙ!!!!

O0hbp3.png

wqTBp3.png

Cwh6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...