Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Να προσέχεις Αναστασάκι μου! Λίγο έμεινε! Με το αυτοκίνητο βολτίτσα! Μην κλειστείς και μέσα!

ναι με το αυτοκινητο εννοειτε!!!;);)

Καλά από εδώ και πέρα μήνας και γεννητούρια θα είμαστε! Σαν ψέματα μου φαίνεται που φτάνει ο καιρός να τα κρατήσουμε αγκαλίτσα! Βλέπω τα πράγματα του μπέμπη και μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα! Πριν από ένα χρόνο η καθεμία από μας τραβούσε τα ζόρια της και τώρα ετοιμαζόμαστε! Καλά έχω σαλτάρει!

ωστόσο πήρα και βιβλίο για το θηλασμό του Παπαβέντση! Πολύ καλό! Άσχετο αλλά είπα να σας το πω! Χαχαχχαχαχα!!!

και εγω διαβασα οτι εχει πολυ καλα βιβλια ο παπαβεντσης!!

ασχετο το μαρακι αραγε τι κανει??? εχει καιρο να μπει να μας πει νεα!

χαχαχαχαχαχαχχαχαα....αχχχχχχχχχχχχχχ.....θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

στις 6 γεναρη μπαινω στο μηνα μουουουουυουουουουουουο...

αααααααααααααααααααααααααααααα:lol::lol::lol:

καλε κοντευουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι με το αυτοκινητο εννοειτε!!!;);)

και εγω διαβασα οτι εχει πολυ καλα βιβλια ο παπαβεντσης!!

ασχετο το μαρακι αραγε τι κανει??? εχει καιρο να μπει να μας πει νεα!

καλε κοντευουμε λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αχ λες να γέννησε το Μαράκι; Πότε είχε ΠΗΤ; Το πινακάκι μας που είναι καλέ;

εντομεταξυ μιλουσα με την κοπελα που εχει η γιατρος μου και ειναι μαια και αυριο θα ερθει απο το σπιτι να κανουμε μαθηματα με αναπνοες!

και μετα που γεννησω πρωτα ο θεος θα ερχεται απο εδω να με βοηθαει με το μπανιο μεχρι να πεσει ο αφαλος και με τον θηλασμο στην αρχη!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Εγώ έχω μέρες να μπω και να σας διαβάσω οπότε πείτε μου τα νεάκια σας...:P Δεν έχω πάλι laptop και είμαι με δανεικά αμάν βρε παιδί μου μια φορά να πάθει κάτι μετά συνέχεια μέσα στην ευαισθησία είναι κι αυτά τα μηχανήματα χιχι..

Καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!!! Τι κανετε??? Τα μπεμπακια μας καλα?????

Σημερα πεταει ο αδερφουλης μου για να παει να βρει το καραβι στον Καναδα οπου θα μπαρκαρει! Τον πηγε ο αντρουλης μου στο αεροδρομιο...4 το πρωι ξκινησανε και μετα πηγε κατευθειαν για δουλεια!!!!

Ηρθε χθες ο αδερφουλης μου να μας χαιρετησει,να δει και τον μπεμπακο....τωρα θα τον ξαναδει πρωτα ο Θεος οταν ο μπεμπης θα ειναι 8 μηνων! Ολοκληρο αντρακι θα ειναι!!! Τον πηρε και αγκαλιτσα, βγαλαμε και φωτογραφιες! Κοριτσια μιλαμε ειναι η πρωτη φορα που ο αδερφος μου ηθελε τοσο πολυ να φυγει...δεν ειχε φραγκο!!!! Κανονικα φευγει για 6 μηνες αλλα τωρα με τετοια κριση και με κατι χρωστουμενα των γονιων μου σε τεβε κτλ. θα κατσει 8μηνο για να μπορεσει να τους βοηθησει! Βαρβαρο επαγγελμα αλλα τα λεφτα που θα παιρνει τον μηνα, τα παιρνει ο αντρας μου στο 5μηνο περιπου! Να ειναι καλα θελω και τα λεφτα ειναι δεν ειναι το κυριοτερο!

Εχει ερθει και η πεθερα μου σημερα και θα φυγει αυριο! Γι'αυτο μπορεσα και μπηκα γιατι τις δουλειες που θα εκανα εγω τις κανει η πεθερα μου! Θελει να παμε και τζαμπο σημερα για να παρει του μωρου το μομπιλο...δεν φτανει το χρυσαφικο και τα 2000 ευρω που εχουν δωσει μεχρι ωρας! Τι να της πω ομως? Μπορω να πω τιποτα? Θα παρεξηγηθω στο τελος ενω τα λεω γιατι ειναι δυσκολοι καιροι...αλλωστε με μια συνταξη του ΟΓΑ ζουνε...στενοχωριεμαι...τεσπα!

Δεν σας εχω διαβασει...παω κι επανερχομαι!

Α!!! Αναστασακι μου παλι καλα που μου εστειλες μηνυμα για να μου πεις τα νεα απο τον γιατρο! Αχ μαρη ξεμυαλισμενη με τον γιο σου...χιχιχιχι!!!!!

Καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!!! Τι κανετε??? Τα μπεμπακια μας καλα?????

Σημερα πεταει ο αδερφουλης μου για να παει να βρει το καραβι στον Καναδα οπου θα μπαρκαρει! Τον πηγε ο αντρουλης μου στο αεροδρομιο...4 το πρωι ξκινησανε και μετα πηγε κατευθειαν για δουλεια!!!!

Ηρθε χθες ο αδερφουλης μου να μας χαιρετησει,να δει και τον μπεμπακο....τωρα θα τον ξαναδει πρωτα ο Θεος οταν ο μπεμπης θα ειναι 8 μηνων! Ολοκληρο αντρακι θα ειναι!!! Τον πηρε και αγκαλιτσα, βγαλαμε και φωτογραφιες! Κοριτσια μιλαμε ειναι η πρωτη φορα που ο αδερφος μου ηθελε τοσο πολυ να φυγει...δεν ειχε φραγκο!!!! Κανονικα φευγει για 6 μηνες αλλα τωρα με τετοια κριση και με κατι χρωστουμενα των γονιων μου σε τεβε κτλ. θα κατσει 8μηνο για να μπορεσει να τους βοηθησει! Βαρβαρο επαγγελμα αλλα τα λεφτα που θα παιρνει τον μηνα, τα παιρνει ο αντρας μου στο 5μηνο περιπου! Να ειναι καλα θελω και τα λεφτα ειναι δεν ειναι το κυριοτερο!

Εχει ερθει και η πεθερα μου σημερα και θα φυγει αυριο! Γι'αυτο μπορεσα και μπηκα γιατι τις δουλειες που θα εκανα εγω τις κανει η πεθερα μου! Θελει να παμε και τζαμπο σημερα για να παρει του μωρου το μομπιλο...δεν φτανει το χρυσαφικο και τα 2000 ευρω που εχουν δωσει μεχρι ωρας! Τι να της πω ομως? Μπορω να πω τιποτα? Θα παρεξηγηθω στο τελος ενω τα λεω γιατι ειναι δυσκολοι καιροι...αλλωστε με μια συνταξη του ΟΓΑ ζουνε...στενοχωριεμαι...τεσπα!

Δεν σας εχω διαβασει...παω κι επανερχομαι!

Α!!! Αναστασακι μου παλι καλα που μου εστειλες μηνυμα για να μου πεις τα νεα απο τον γιατρο! Αχ μαρη ξεμυαλισμενη με τον γιο σου...χιχιχιχι!!!!!

Καλημέρα γλυκο μου Ματινάκι..Τι κάνει ο πριγκιπάκος σου? Σας έχει πάρει τα μυαλά φαντάζομαι ε?? Βρε ΜΑτινάκι πέρασε ο καιρός και το γιαβρί σου ήδη μεγάλωσε πότε πέρασε ο καιρός σαν χτές μου φαινότανε που γέννησες..Αχ κουκλίτσα μου, πραγματικά εύχομαι η ευτυχία αυτή να είναι παντότινή μέσα απο την καρδιά μου!!!!

Όσο για το οικονομικό που διαβάζω βρε παιδί μου καθε πέρσι και καλύτερα δεν λέγανε οι παλιοί ε να που πέσανε μέσα..Απο το κακό στο χειρότερο πάμε και πόσοι ακομα θα φύγουνε προκοπή δυστυχώς σε αυτή την Ελλάδα του σήμερα δεν πρόκειται να δούμε..Τι να πω ας βάλει το χεράκι του ο Θεούλης γιατί μας βλέπω να πεινάμε και οχι τόσο για μας όσο για τα παιδάκια μας!!!

Καλημέρα γλυκο μου Ματινάκι..Τι κάνει ο πριγκιπάκος σου? Σας έχει πάρει τα μυαλά φαντάζομαι ε?? Βρε ΜΑτινάκι πέρασε ο καιρός και το γιαβρί σου ήδη μεγάλωσε πότε πέρασε ο καιρός σαν χτές μου φαινότανε που γέννησες..Αχ κουκλίτσα μου, πραγματικά εύχομαι η ευτυχία αυτή να είναι παντότινή μέσα απο την καρδιά μου!!!!

Όσο για το οικονομικό που διαβάζω βρε παιδί μου καθε πέρσι και καλύτερα δεν λέγανε οι παλιοί ε να που πέσανε μέσα..Απο το κακό στο χειρότερο πάμε και πόσοι ακομα θα φύγουνε προκοπή δυστυχώς σε αυτή την Ελλάδα του σήμερα δεν πρόκειται να δούμε..Τι να πω ας βάλει το χεράκι του ο Θεούλης γιατί μας βλέπω να πεινάμε και οχι τόσο για μας όσο για τα παιδάκια μας!!!

καλημερα κοριτσακια!

εμεις εχτες στολισαμε μεσα εξω, το σπιτι τελειο! κ με τον αντρουλη ολα καλα, μεχρι που μου ειπε πηγαινε κομμωτηριο θα κρατησω εγω την μικρη, κ γενικως ολο γλυκες,ευτυχως! ειμαι χαρουμενη!!!

εφτιαξα κ τα μαλλια μου, τελεια!!!

τι κανετε?????????????

μαρακι κοντεβεις ε?

ματινακι καλο ταξιδι στον αδελφουλη σου, θα περασει γρηγορα ο καιρος κ θα ξαναερθει!

αναστασακι μεγαλωσε το νινακι!

ιωννα ολα καλα ε?

ρανακι αντε θα το δεις την πεμπτη!

λενιω???????????? που εισαι??????????????

ποπακι???????????????????????

φιλακια

καλημερα κοριτσακια!

εμεις εχτες στολισαμε μεσα εξω, το σπιτι τελειο! κ με τον αντρουλη ολα καλα, μεχρι που μου ειπε πηγαινε κομμωτηριο θα κρατησω εγω την μικρη, κ γενικως ολο γλυκες,ευτυχως! ειμαι χαρουμενη!!!

εφτιαξα κ τα μαλλια μου, τελεια!!!

τι κανετε?????????????

μαρακι κοντεβεις ε?

ματινακι καλο ταξιδι στον αδελφουλη σου, θα περασει γρηγορα ο καιρος κ θα ξαναερθει!

αναστασακι μεγαλωσε το νινακι!

ιωννα ολα καλα ε?

ρανακι αντε θα το δεις την πεμπτη!

λενιω???????????? που εισαι??????????????

ποπακι???????????????????????

φιλακια

Γιωτάκι μου γλυκό πολύ χαίρομαι που σε ακούω χαρούμενη..

Μια χαρά με τον αντρούλη σου, έκανες και τα μαλλάκια σου ανανεώθηκες!!!

Πως είναι τα πράγματα με την μπουμπού κουκλίτσα μου?? Δεν θέλεις να την αφήσεις απο τα χέρια σου να φανταστώ?? Για ρούφηγμα ειναι μωρέ τα μωράκια!!!

Κοντεύω κι εγώ ναι, απο την μια ανυπομονώ τρελά κι απο την άλλη αγχώνομαι και φοβάμαι πωπω!!! Ευχομαι να μην τα χάσω όταν έρθει αυτη η ώρα :P

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε??

Εγώ έχω μέρες να μπω και να σας διαβάσω οπότε πείτε μου τα νεάκια σας...:P Δεν έχω πάλι laptop και είμαι με δανεικά αμάν βρε παιδί μου μια φορά να πάθει κάτι μετά συνέχεια μέσα στην ευαισθησία είναι κι αυτά τα μηχανήματα χιχι..

μαρακι μου και εμεις αναρωτιομασταν τι να κανεις αραγε? αχ αυτος ο υπολογιστης!! πως πας ? πες μας τα νεα σου! εγω τα εγραψα εχθες!!:P

ματινακιιιιιι σε ξεχασααααααα!!!!!!! αχ απο τωρα μου τα εχει παρει τα μυαλα ο μπεμπης μουυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!

εφυγε ο αδερφουλης σου ε? τι να κανει εδω αν δεν υπαρχει δουλεια?? ξερω περνουν καλα χρηματα! και ο πατερας μου ναυτικος ηταν για πολλαα χρονια.. αλλα πανω απ'ολα υγεια! η αληθεια θα τον εχεις μια ενοια...:rolleyes: ο μικρουλης σου τι κανει?? φανταζομαι μερα με τη μερα αλλαζει ε???

γιωτακι μεγεια το μαλλακι! μπραβο ετσι ευχαριστα να ακουμε!!!!:D:D τι κανει η μπεμπουλα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

μαρακι μου και εμεις αναρωτιομασταν τι να κανεις αραγε? αχ αυτος ο υπολογιστης!! πως πας ? πες μας τα νεα σου! εγω τα εγραψα εχθες!!:P

ματινακιιιιιι σε ξεχασααααααα!!!!!!! αχ απο τωρα μου τα εχει παρει τα μυαλα ο μπεμπης μουυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!

εφυγε ο αδερφουλης σου ε? τι να κανει εδω αν δεν υπαρχει δουλεια?? ξερω περνουν καλα χρηματα! και ο πατερας μου ναυτικος ηταν για πολλαα χρονια.. αλλα πανω απ'ολα υγεια! η αληθεια θα τον εχεις μια ενοια...:rolleyes: ο μικρουλης σου τι κανει?? φανταζομαι μερα με τη μερα αλλαζει ε???

γιωτακι μεγεια το μαλλακι! μπραβο ετσι ευχαριστα να ακουμε!!!!:D:D τι κανει η μπεμπουλα??

Τώρα διάβασα τα νέα σου!!!! Ειχα να μπω να διαβάσω πολύ καιρό και επειδή ήταν πολλές οι σελίδες δεν εκατσα να τις διαβάσω..

Μπράβο καμάρι μου άντε κοντεύεις!!! 2600 και χαμηλα διαβάζω..Τι το καλύτερο με εναν πονο Αναστασάκι μου γλυκό!!!

Κι εγώ πήγα προχτές στον γιατρό γύρισε κι εμενα με το κεφαλάκι κάτω αλλα δεν είναι και πολύ χαμηλα, κόψαμε και τα χάπια και έχω πονακιααααα!!!!:P χ@ζομαι οταν με πιάνουνε το παίζω και θαρραλέα αντε να δούμε τι θα δούμε..Κι εμενα 2600 ειναι το γιαβρί μου, μέσα σε 12 μέρες πήρε 600 γρ. τρελάθηκα μόλις μου το είπε λέω όσα δεν έπαιρνε τόσο καιρό τα πήρε μαζεμένα χιχι...

Τώρα διάβασα τα νέα σου!!!! Ειχα να μπω να διαβάσω πολύ καιρό και επειδή ήταν πολλές οι σελίδες δεν εκατσα να τις διαβάσω..

Μπράβο καμάρι μου άντε κοντεύεις!!! 2600 και χαμηλα διαβάζω..Τι το καλύτερο με εναν πονο Αναστασάκι μου γλυκό!!!

Κι εγώ πήγα προχτές στον γιατρό γύρισε κι εμενα με το κεφαλάκι κάτω αλλα δεν είναι και πολύ χαμηλα, κόψαμε και τα χάπια και έχω πονακιααααα!!!!:P χ@ζομαι οταν με πιάνουνε το παίζω και θαρραλέα αντε να δούμε τι θα δούμε..Κι εμενα 2600 ειναι το γιαβρί μου, μέσα σε 12 μέρες πήρε 600 γρ. τρελάθηκα μόλις μου το είπε λέω όσα δεν έπαιρνε τόσο καιρό τα πήρε μαζεμένα χιχι...

αχ μαρακι μου ευχομαι με εναν πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!! μεγαλωσε ο ζουζουνος!!! το τικερακι σου λεει ακριβως οσο εισαι? εγω τα συνεχιζω τα χαπιια τουλαχιστον μεχρι την πεμπτη που εχω ρνατεβου...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ μαρακι μου ευχομαι με εναν πονο!!!!!!!!!!!!!!!!!! μεγαλωσε ο ζουζουνος!!! το τικερακι σου λεει ακριβως οσο εισαι? εγω τα συνεχιζω τα χαπιια τουλαχιστον μεχρι την πεμπτη που εχω ρνατεβου...

Ναι τόσο είμαι..Αλλα Αναστασάκι μου απο την στιγμή που μπαίνεις στον μήνα σου και μετά όλα να τα περιμένεις!!!:P

Εσενα είναι και χαμήλα ο μπόμπιρας οπότε μπορεί να γεννήσεις πολύ πιο γρήγορα απο μένα!!!

Κι εγω ξανά την άλλη Τρίτη έχω ραντεβού απο δω και πέρα όλο και πιο συχνά..

Αγχώνεσαι καθόλου??

Εγώ έχω φρικάρει λίγο..:rolleyes:

Ναι τόσο είμαι..Αλλα Αναστασάκι μου απο την στιγμή που μπαίνεις στον μήνα σου και μετά όλα να τα περιμένεις!!!:P

Εσενα είναι και χαμήλα ο μπόμπιρας οπότε μπορεί να γεννήσεις πολύ πιο γρήγορα απο μένα!!!

Κι εγω ξανά την άλλη Τρίτη έχω ραντεβού απο δω και πέρα όλο και πιο συχνά..

Αγχώνεσαι καθόλου??

Εγώ έχω φρικάρει λίγο..:rolleyes:

ωρες ωρες ναι με πιανει κατι!!! αλλα προσπαθω να το αποβαλλω!! η μαια της γιατρου μου θα μου δειξει και λιγες αναπνοουλες για να με βοηθησουν εκεινη την ωρα!!!!

κατα τα αλλα ολα ετοιμα για τον μπεμπακο μας???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...