Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζα! Εγώ είμαι εδώ βρε! Τι κάνεις;

ιωαννακι μου τι κανεις?

καλα ειμαστε εμεις....μολις εφαγα και εχω αραξει λιγο γιατι με ποναει παλι λιγο η πλατη μου...υπομονηηηηηηη...τι να κανω????

εσενα η μεσουλα πως ειναι?

τη πεμπτη θα δω τη μπιζουδενια μου....

αναστασακι περιμενουμε νεακιααααααααααααααααααααα.....:lol:

as1cM8Y0g410000MTgwZHwwMTc3ZHx0byBtcGl6b3VkYWtpIG1hcyBlaW5haS4uLi4.gif

Διαφημίσεις

ηρθα και εγω!!!!! ο μπεμπακος μου ειναι 2600!!!!:P:p ειναι πααααααααραααα πολυ χαμηλα ειπε η γιατρός! της ειπα για κυρικαη που λεω να παω βολτα και μου ειπε να καθησω στα αυγα μου, εκτος αν παω καπου με το αυτοκινητο! πλακουντας, μητρα, αμνιακο ολα οκ!! η μουριτσα του κοιτουσε προς τα πανω! επόμενο ραντεβου εχω την πεμπτη στις 22, μεχρι τοτε θα συνεχισω και τα χαπια, μακαρι ειπε να φτασουμε και εκει!! αλλα οπως και να ειχε θα με αφηνε λογω ζαχαρου μεχρι 2-3 του γεναρη!!! αυτααααααα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασάκι μου, που είσαι; Ακόμη; Φαντάζομαι θα έχεις κατουρηθεί από τη χαρά σου που θα είδες το γιο σου! Χιχιχιχιχι!!! Περιμένουμεεε!!!!:P:p:p:p:p:p

ειμαι πολυ χαρουμενη που πλησιαζει η ωρα!!!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ηρθα και εγω!!!!! ο μπεμπακος μου ειναι 2600!!!!:P:p ειναι πααααααααραααα πολυ χαμηλα ειπε η γιατρός! της ειπα για κυρικαη που λεω να παω βολτα και μου ειπε να καθησω στα αυγα μου, εκτος αν παω καπου με το αυτοκινητο! πλακουντας, μητρα, αμνιακο ολα οκ!! η μουριτσα του κοιτουσε προς τα πανω! επόμενο ραντεβου εχω την πεμπτη στις 22, μεχρι τοτε θα συνεχισω και τα χαπια, μακαρι ειπε να φτασουμε και εκει!! αλλα οπως και να ειχε θα με αφηνε λογω ζαχαρου μεχρι 2-3 του γεναρη!!! αυτααααααα

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....

καλε λες μεχρι τα χριστουγεννα να εχεις γεννησει??????

θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωω.......

Μπράβο κοριτσάκι μου! Πολύ καλά τα νέα σου! Ο μπέμπαρος μεγαλώνει;;;; Τι καλά!!!! Δεν σε αφήνει να πας βόλτα επειδή είναι πολύ χαμηλά το μωρό;

Διαφημίσεις

Μην τρελαίνεσαι γιατί είσαι η επόμενη! Πότε μπαίνεις εσύ καλέ στο μήνα σου; Περνάει ο καιρός κορίτσιαααααα!!!

πιστευω μετα τα χριστουγεννα! αλλα ποιος ξερει!!!!:P:p

Μπράβο κοριτσάκι μου! Πολύ καλά τα νέα σου! Ο μπέμπαρος μεγαλώνει;;;; Τι καλά!!!! Δεν σε αφήνει να πας βόλτα επειδή είναι πολύ χαμηλά το μωρό;

μεγαλωσε το ζουζουνι μου!!!!!!!!!!!!!! ειναι παρα πολυ χαμηλα και εχω και τις συσπασεις γι'αυτο!!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Μην τρελαίνεσαι γιατί είσαι η επόμενη! Πότε μπαίνεις εσύ καλέ στο μήνα σου; Περνάει ο καιρός κορίτσιαααααα!!!

χαχαχαχαχαχαχχαχαα....αχχχχχχχχχχχχχχ.....θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

στις 6 γεναρη μπαινω στο μηνα μουουουουυουουουουουουο...

αααααααααααααααααααααααααααααα:lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχχαχαα....αχχχχχχχχχχχχχχ.....θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....

στις 6 γεναρη μπαινω στο μηνα μουουουουυουουουουουουο...

αααααααααααααααααααααααααααααα:lol::lol::lol:

Καλά από εδώ και πέρα μήνας και γεννητούρια θα είμαστε! Σαν ψέματα μου φαίνεται που φτάνει ο καιρός να τα κρατήσουμε αγκαλίτσα! Βλέπω τα πράγματα του μπέμπη και μου έρχεται να βάλω τα κλάμματα! Πριν από ένα χρόνο η καθεμία από μας τραβούσε τα ζόρια της και τώρα ετοιμαζόμαστε! Καλά έχω σαλτάρει!

ωστόσο πήρα και βιβλίο για το θηλασμό του Παπαβέντση! Πολύ καλό! Άσχετο αλλά είπα να σας το πω! Χαχαχχαχαχα!!!

πιστευω μετα τα χριστουγεννα! αλλα ποιος ξερει!!!!:P:p

μεγαλωσε το ζουζουνι μου!!!!!!!!!!!!!! ειναι παρα πολυ χαμηλα και εχω και τις συσπασεις γι'αυτο!!!;)

Να προσέχεις Αναστασάκι μου! Λίγο έμεινε! Με το αυτοκίνητο βολτίτσα! Μην κλειστείς και μέσα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...