Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Recommended Posts

Το συγκεκριμενο τικερακι το ειχα βαλει κι εγω! Μια χαρα μου μετραγε τις εβδομαδες! Εχεις βαλει σωστα την ΠΗΤ?

Να ξερεις ομως οτι οι εβδομαδες δεν συμβαδιζουν παντα με τον αντιστοιχο μηνα οποτε μην αγχωνεσαι καλα ειναι!

Ναι εχω βαλει 17 μαιου ΠΗΤ. Οταν ρωτησα το γιατρο μου σε ποιο μηνα ειμαι μου ειπε οτι 17 βδομαδες δια 4 (οι εβδομαδες ενος μηνα) ισον 5 μηνες και 1 βδομαδα.... Γιατι οι 4 μηνες εχουν 16 βδομαδες... Στις 17 με 18 που ειμαι πως προκυπτει ο τεταρτος μηνας;;;; Τι να πω....

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 18,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• anastasaki_melisaki

4043

• ελενη-25

2766

• mp1979woman

2274

• YOTOU

1709

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου πεταλουδιτσα ομορφη με την γλυκεια μπεμπιτσα σου!!!!

Ειναι γλυκεια ταλαιπωρια τα μωρα μεχρι να ξεπεταχτουν λιγο!!!!! Μην μασατε!

Οταν γεννησα η μαμα μου τον επαιρνε αγκαλια οσο ημουν στο νοσοκομειο...μετα στο σπιτι δεν το διναμε σε κανεναν γιατι 1ον τα πεθερικα μου συναναστρεφονατι με τα αλλα εγγονια καθημερινα τα οποια ηταν λιγο αρρωστουλικα, και οι δικοι μου αρρωστησαν με το που γυρισαμε στο σπιτι! Η μαμα μου ηρθε μια εβδομαδα μετα και μονο για δουλειες, δεν τον πλησιαζε τον μπεμπη σχεδον καθολου...δεν ειμαστε για να κολλησει κανενα μικροβιο! Ν ατο προσεχετε αυτο γιατι μεχρι και 3 μηνων αν παθουν το παραμικρο θα πρεπει να παει στο παιδων για αναρρωση! Δεν ειμαστε για τετοια!!!! Και κανονικα η παιδιατρος μας ειπε μολις κανει το 1ο εμβολιο δειλα δειλα να τον δινουμε γιατι ειναι και χειμωνας...αν ηταν καλοκαιρι θα ηταν διαφορετικα! Εσυ μια χαρα μηνα γεννας! Οτι καλυτερο ειναι!

Αν ηταν αρρωστοι ναι λογικο που δεν το δινετε... Αν ομως την εχω σπιτι και ειναι καλα δεν υπαρχει προβλημα! Ο αντρας μου θα ειναι πιο επιφοβος με αυτη τη λογικη γιατι θα πηγαινει στη δουλεια και ισως κουβαλαει μικροβια. Αλλωστε το Μαιο γενναω οποτε ειναι καλα νομιζω..

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Εν τω μεταξυ προσπαθω να βαλω κι αλλο τικερακι και δεν με αφηνει να βαλω...πριν δεν μπορουσα να βαλω 3 μαζι τωρα ουτε 2ο δεν με αφηνει?

Τεσπα...σε λιγο θα ξυπνησει ο μπεμπακος για μαμ...παω να απλωσω ενα πλυντηριο να βαλω κι αλλο ενα και θα τα πουμε πιο μετα!!!!

Φιλια προς το παρον!!!!

Εν τω μεταξυ προσπαθω να βαλω κι αλλο τικερακι και δεν με αφηνει να βαλω...πριν δεν μπορουσα να βαλω 3 μαζι τωρα ουτε 2ο δεν με αφηνει?

Τεσπα...σε λιγο θα ξυπνησει ο μπεμπακος για μαμ...παω να απλωσω ενα πλυντηριο να βαλω κι αλλο ενα και θα τα πουμε πιο μετα!!!!

Φιλια προς το παρον!!!!

Φιλακια πολλα!

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Αν ηταν αρρωστοι ναι λογικο που δεν το δινετε... Αν ομως την εχω σπιτι και ειναι καλα δεν υπαρχει προβλημα! Ο αντρας μου θα ειναι πιο επιφοβος με αυτη τη λογικη γιατι θα πηγαινει στη δουλεια και ισως κουβαλαει μικροβια. Αλλωστε το Μαιο γενναω οποτε ειναι καλα νομιζω..

Οσο για τους αντρες εχεις δικιο...και ο δικος μου λογω δουλειας ειναι επιφοβος! Αλλα οταν ξερεις οτι καποιος ειναι αρρωσος δεν το διακινδυνευεις επειδη ειναι η γιαγια και ο παππους! Ο αντρας μου να φανταστεις δεν τον φιλαει πουθενα αλλου εκτος απο τον πωπουλι του και τις πατουσιτσες του!

Παντως εσυ γεννας πολυ ωραιο μηνα! Δεν φοβασαι τιποτα γιατι ο καιρος θα ειναι καλος και καλοκαιριαζει απο κει και υστερα! Μια χαρα!!!!

Διαφημίσεις

ματινακι!!! μεγαλωσε πολυ ο ζωηρουλης μπεμπουλης μας ε??? μπραβο!!! ετσι να ακουμε ευχαριστα νεα!!!!!!!!!:P:p:p

θα κανεις τραπεζα γαλακτος ε? δεν μπορω να καταλαβω σε τι θα χρειστει ομως αυτο? αν λειπεις για παραδειγμα και χρειαστει να το ταισει καποιος αλλος??? δεν θα πρεπει να μαθει ηδη να παιρνει και μπουκαλι σε αυτην την περιπτωση???:confused:

αντε να το κανεις να μας πεις και εμας τι γινετε!!;)

οσον αφορα αυτο που ειπες για αρρωστιες κτλ. μην κολλησει το μωρο , πολυ το σκευτομαι!!!!:rolleyes::rolleyes:

φιλακια πολλαααααααααααααααααα

γιωτακι θα στολισετε δεντρακι ε?? τελεια!!!! θα το χαζευει η μπουμπουκα!!!!:D:D εννοειτε πως θα μπω να σας γραψω νεα!!!!

πεταλουδιτσα τι κανεις?? ολα καλα??? η μπουμπουκα?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ματινακι!!! μεγαλωσε πολυ ο ζωηρουλης μπεμπουλης μας ε??? μπραβο!!! ετσι να ακουμε ευχαριστα νεα!!!!!!!!!:P:p:p

θα κανεις τραπεζα γαλακτος ε? δεν μπορω να καταλαβω σε τι θα χρειστει ομως αυτο? αν λειπεις για παραδειγμα και χρειαστει να το ταισει καποιος αλλος??? δεν θα πρεπει να μαθει ηδη να παιρνει και μπουκαλι σε αυτην την περιπτωση???:confused:

αντε να το κανεις να μας πεις και εμας τι γινετε!!;)

οσον αφορα αυτο που ειπες για αρρωστιες κτλ. μην κολλησει το μωρο , πολυ το σκευτομαι!!!!:rolleyes::rolleyes:

φιλακια πολλαααααααααααααααααα

γιωτακι θα στολισετε δεντρακι ε?? τελεια!!!! θα το χαζευει η μπουμπουκα!!!!:D:D εννοειτε πως θα μπω να σας γραψω νεα!!!!

πεταλουδιτσα τι κανεις?? ολα καλα??? η μπουμπουκα?

Γεια σου Αναστασακι! Ολα καλα, δοξα τω Θεω!! Σκοτωνω τις μερες..... Καλα εσυ, δεν το συζητω! Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει!!:P

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Γεια σου Αναστασακι! Ολα καλα, δοξα τω Θεω!! Σκοτωνω τις μερες..... Καλα εσυ, δεν το συζητω! Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει!!:P

ασε!! και εγω μια μια τις μετρουσα στην κυριολεξια μεχρι να μπω στον μηνα μου!!! ναι πλησιαζουμε ελενακι!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ασε!! και εγω μια μια τις μετρουσα στην κυριολεξια μεχρι να μπω στον μηνα μου!!! ναι πλησιαζουμε ελενακι!:D

Απο ποτε αρχισες να το ακους; Εστω και λιγο; Θυμασαι;

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

Διαφημίσεις

18η εβδομαδα αλλα το αισθανθηκα σαν πεταρισμα ....χιχιχι!!

κ εγω νιωθω ηδη αυτο το πεταρισμα απο τις 16 βδομαδες και κατι. Οχι ομως καθε μερα στην αρχη. Τωρα αρχισε να γινεται καθε μερα αλλα πρωι-βραδυ στο περιπου. Ή μπορει οχι το πρωι, αλλα να το νιωσω μονο το βραδυ και δεν ξερω αν πρεπει να το νιωθω πιο συχνα..:rolleyes:

ZCE2p3.png

vSQmp3.png

κ εγω νιωθω ηδη αυτο το πεταρισμα απο τις 16 βδομαδες και κατι. Οχι ομως καθε μερα στην αρχη. Τωρα αρχισε να γινεται καθε μερα αλλα πρωι-βραδυ στο περιπου. Ή μπορει οχι το πρωι, αλλα να το νιωσω μονο το βραδυ και δεν ξερω αν πρεπει να το νιωθω πιο συχνα..:rolleyes:

μια χαρα ειναι!!!! αχ πολυ ωραιο το τικερακι σου!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...